Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Landingsveien 36, 0767 Oslo

VOKSEN SKOLE - Stor gjennomgående lys 5-roms leilighet ved barnevennlige Voksen | Solrik balkong på 15m2 | Garasjeplass

Prisantydning

4 690 000,-

BRA/P-rom

105 kvm / 101 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 425 247 kr
Prisantydning
4 690 000 kr
+ Andel fellesgjeld
727 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
5 425 247 kr
Felleskostnader
5 380 kr/mnd
Antall rom
5
Antall soverom
4
Primærrom
101 kvm
Bruksareal
105 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1975
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Velkommen til Visning i Landingsveien 36!

Stor og gjennomgående 5-roms leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten har 4 soverom! Entré, bod/garderobe, delvis åpen kjøkkenløsning mot spiseplass, stor stue med utg. til solrik nyrehabilitert balkong, 4 soverom, flislagt bad ca 2005 rehabilitert i regi av borettslaget og separat wc. Boligen er romslig og har flere muligheter for planendring/løsninger. Det er moderniseringsbehov i boligen. Borettslaget har en meget barnevennlig beliggenhet med fellesareal som er pent opparbeidet med lekeplasser og sittegrupper. Et veletablert og attraktivt boligområde med skoler, barnehager, idrettstilbud, nærbutikk og fantastiske turområder like utenfor døren. Det følger med en garasjeplass med leiligheten. Boligen presenteres av Obos Eiendomsmeglere. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål om boligen og Obos forkjøpsrett på 95 12 76 17.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et stille og barnevennlig boligområde - nordvest for sentrum ved foten av Holmenkollen. Nærområdet byr på gode turmuligheter både sommer som vinter. Flotte turstier (oppkjørte skispor på vinterstid) i Mærradalen som kan ta deg til Bogstad og videre innover i Sørkedalen og Nordmarka. Her kan man ta på seg skiene rett utenfor døra. Kun noen få minutters biltur unna finner man Wyllerløypa og Tryvann sommer-/vinterpark. Sykkel- og gangvei til Bogstad Golfbane og Bogstad Gård med café og diverse aktiviteter for barn, samt Bogstadvannet med mulighet for bading på sommerstid og ski/skøyter på vinterstid. 10 minutters kjøring fra leiligheten finner man golfbane på Haga og Grini. Nye Røa bad åpnet i 2015.

Det er kort vei til Voksen og Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole og Persbråten videregående skole, samt Steinerskolen. Det er et stort antall offentlige og private barnehager i nærområdet.

Gangavstand til offentlig kommunikasjon. Det er et par minutters gange til bussforbindelser fra Landingsveien (buss nr. 45 og 46). Nattbuss og flybuss i Sørkedalsveien ved Huseby skole. Det er ca. 8-10 min. gange til t-bane på Hovseter stasjon. Derfra går linje 2 Østerås/Ellingsrud, som tar ca. 12 min. til Nationaltheatret.

Det er kort vei til Rema 1000 på Voksen, frukt- og grønthandel, samt flere servicetilbud på Hovseter Torg. Kort vei også til Røa kjøpesenter med et bredt utvalg av servicetilbud, blant annet bank, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, caféer, treningssenter og stor Meny-butikk. På Røa finner du treningssenteret EVO og Røa bad som åpnet i 2015 med svømmehall og Elixia. Det er kort vei til Fossum, Østernvann, CC-Vest, Majorstuen og Oslo sentrum.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Det er utarbeidet tilstandsrapport på boligen. Utdrag: Støpt kjellergulv. Grunnmur: i støpt armert betong. Bærende konstruksjoner i støpt betong. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/ folie. Taket er ikke inspisert kun visuelt befart fra bakken. Nye vinduer med trerammer og 2 lags isolerglass med produksjonsår i 2015 og 2016. Utvendig alum. beslag på soveromsiden. Nyere brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/35dB. Ny verandadør med 2 lag isolerglass. Sydvestvendt utvidet veranda på ca. 15 kvm i forb. med fasaderehabiliteringen i borettslaget. Markise, stikk og utebelysning. "Rør i rør" anlegg med stoppekraner og rørfordeler i baderomshimling. Sluk i nyere utgave. Synlige avløpsrør i hvit plast. Varmtvannsbereder type Høiax 120 ltr. fra antatt 2004/2005. Sikringsskap fra byggeår med skrusikringer: 35 amp hovedsikring og 10 spredekurser hvorav 2 er nye automater.

Innhold

- Stor 5-roms leilighet nærhet til Voksen skole
- 4 Soverom
- Baderom og separat WC med varme i gulv
- Stor stue med med plass til spisebord og sofa
- Mulighet for åpen kjøkken stue løsning
- Ny balkong på ca. 15 kvm
- Turområder rett utenfor døren
- Godt med lagringsplass. Bod i leiligheten og i kjeller
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
- Boligen er velholdt men har moderniseringsbehov
- Attraktivt og rolig boligområde
- Flere skoler og barnehager i nærområdet
- Kort vei til kollektivtransport, butikker og turområder
- Ingen dokumentavgift

Areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

Standard

Parkett i stuen. Belegg i øvrige rom. Fliser på baderom.
Tapetserte flater, plater og malte flater på vegger
Malte himlinger.
Det er moderniseringsbehov og boligen kan ansees som et oppussingsobjekt.

Entre
Meget romslig entré. Porttelefon med døråpner.

Bad
Stort flislagt bad med varmekabler. Dusjsone. Opplegg for vaskemaskin. Inngang til bad fra kjøkken og entré.

WC
Flislagt gulv med varmekabler. Toalett og servant.

Soverom x 4
Leiligheten har 4 soverom. 3 av soverommene er utstyrt med plassbygget garderobeskap. Utsikt mot Holmenkollen.

Kjøkken
Delvis åpen kjøkkenløsning mot spiseplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er moderniseringsbehov på kjøkkenet.

Stue
Lys og luftig stue med store vindusflater som gir gode lysforhold. Stue med plass til sofagruppe og spisestue. Adkomst fra stue til romslig og balkong på ca. 15 kvm. God plass til utemøbler. På balkong er det elektrisk markise og utebelysning. Balkong ble utvidet i forbindelse med fasaderehabiliteringen i regi av borettslaget i 2016.

1 innvendig bod i entre på ca 4 kvm
1 kjellerbod på 3,8 kvm bod nr. 2011

Utstyr

Oppvaskmaskin og garderobeskap på soverommene følger leiligheten.
Tørkeskap på baderom følger.

Oppvarming

Oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad og wc. Varmtvannsbereder type Høiax 120 ltr. fra antatt 2004/2005.

Tomten

Andel i eiet tomt på 23.166 kvm. Tomten er opparbeidet med grøntareal, beplantet med prydbusker og trær. Indre gårdsrom som er pent opparbeidet med lekeplasser, sandbasseng og sittegrupper. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Borettslaget er skjermet, trafikksikkert og barnevennlig.
Borettslaget har et fellesrom i Landingsveien 34 som leies/lånes ut til andelseierne. Kontakt vaktmester eller se borettslagets hjemmeside.
Styret har iverksatt oppgraderin av uteområdet. I 2018 ble plenen reparert, gangstier ble lagt om og det ble laget pene stenbed foran balkongsidene av blokkene. 2019 har sykkelskur og grillplass førsteprioritet. Sykkelskur for 80 sykler (ment for sommerparkering) er satt i bestilling.

Parkering

Det følger med en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det er dimensjonert el-anlegg i garasjeanlegget for EL- lading. Mulighet for installere ladeboks på parkeringsplassen i garasjeanlegget.
Garasjene er lokalisert i garasjehuset. Borettslaget har i tillegg 30 utendørs P-plasser og 9 garasjeplasser for utleie. Leie av disse garasjeplassene koster kr 300,- per måned, for leie av utendørs parkeringsplass er prisen kr 150,- per måned. Utleie av disse plassene administreres av
vaktmester. Det er som hovedregel anledning til å leie kun én ekstra garasje-/parkeringsplass per leilighet.

Vei/vann/avløp

Offentlig med private stikkledninger.

Forretningsfører

OBOS TLF: 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslaget består av 143 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Jarbakken Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 950443316, og ligger i bydel Vestre Aker i Oslo kommune.
Historikk senere år:
2018: Gjenopprettet plenen etter rehabiliteringsprosjektet. Fjernet/lagt om gangstier. Etablert stenbed langs blokkene på balkongsidene. Etablert anlegg for lading av elbil med smartladere som gjør det mulig å lade mange biler samtidig gjennom å fordele ladetid. Sykkelskur er satt i bestilling.
2016/17: Gjennomført fullstendig rehabilitering av borettslaget utvendig. Balkongene er skiftet ut og utvidet fra 10,5 til vel 15 kvadratmeter ved å øke dybden fra opprinnelige 175 cm til 255 cm. Markiser er skiftet ut. Alle vinduene er skiftet ut og det er etterisolert og etablert helt ny fasadekledning. Solutsatte vinduer har fått skjerming. Det er etablert katodisk beskyttelse i balkongtak i fjerde etasje. Takpappen er skiftet ut, og det er utført blikkenslagerarbeid. Det er også foretatt betongreparasjoner og etterisolering av grunnmuren. Parkeringshuset er betongrehabilitert og det er etablert katodisk beskyttelse, mekanisk ventilasjon, ny belysning og ny fasadekledning. Utlevert nye røykvarslere.
2015: Skiftet ut garasjeportene ved Landingsveien 16 og 50. Montert bevegelsessensorer for å redusere faren for sammenstøt. Portene har nå tredobbel sikring: Bevegelsessensor, fotocelle og klemsikring.
2013: Fullført betongrehabilitering av kjellergarasjer. Støpt hulkiler rundt bæresøyler og langs vegger. Malt vegger og tak. Gjennomført beskjæring av trær i hele borettslaget. Etablert fiberoptisk nettverk for datakommunikasjon og tv-signaler.
2012: Utbedret betongskader i grunnmur, utvendig. Utbedret betongskader i parkeringshuset og i kjellergarasjene. Ny beplantning langs inngangspartiene fra nr. 34 til nr. 42. Utbedret fasade (lekkasjer og råte) i nr. 26 og nr 42. Anskaffet nytt, stort lekehus.
2011: Skiftet leilighetenes inngangsdører. Beskjæring og felling av store trær. Utlevert nye røykvarslere til alle boenheter.
2004 - 2005: Gjennomført rehabilitering av våtrom og røropplegg. Nytt brannvernutstyr fordelt til hver leilighet.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

20.05.2019 Det er forkjøpsrett for OBOS medlemmer. En behøver ikke være medlem av OBOS for å legge inn bud på boligen.

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så sant det ikke er til ulempe for andre beboere, jfr. Husleieloven av 26. mars 1999 nr. 17 § 5-2, 2 ledd. Det er båndtvang for hunder på borettslagets område hele året. Ekskrementer plikter dyreeier å fjerne umiddelbart. Styret har fullmakt til å utarbeide retningslinjer.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6653913. Borettslagets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6653913. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig:
kr 1 587 681
Som sekundærbolig:
kr 5 715 652

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i kommunen. Eiendomsskatten og satsene kan endres ved politiske beslutninger.
På denne andelen er det eiendomskatt 4 ganger i året. For 2019 i mai, juni, september og november betales det kr 360 kr pr termin påslag i felleskostnadene.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.380,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 5.091,-
Kabel-tv 289,-
Det gjøres oppmerksom på at borettslaget er i dialog med OBOS Opennet om installasjon av fibernett/høyhastighets internett. Dette vil medføre en endring på betalingsoppsettet av kabel-tv og bredbånd.

Andel fellesgjeld/fellesformue

727.000,-
Fra årsberetnig 2018: Driften i 2019 forutsetter verken nye låneopptak eller økning av felleskostnadene.
På ekstraordinær generalforsamling 6.5.2015 ble rehab. fasade, balkonger, tak og p.hus vedtatt. Størrelsesorden låneopptak 100 mill. med refinansiering av eksisterende lån. Lånet er fordelt på andelene pr 29.04.2019. Fasaderehabiliteringen er ferdig.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Borettslaget har et lån gjennom Obos banken.
På denne andelen er det 727.000 kr igjen pr 29.04.2019.
Restløpetid er 36 år og 8 mnd. Flytende rente på 1,90 %. Går opp til 2,15%
Annuitetslån. Restsaldo på hele lånet til borettslaget: 102.058.928,-
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Landingsveien 34-46 - Boligblokk - Ferdigattest - 1976.pdf
Landingsveien 34-46 - Rehab bad - Ferdigattest - 2005.pdf
Landingsveien 34-46 - Utskifting av balkonger - Fasadeendring - 2017.pdf

Utleie

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

*

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

4 690 000,- (Prisantydning)
727 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 417 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 425 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

*

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Kristoffer Just Johannessen

Ref.: 701190068