Hopp til innholdet
Vibeke R. Spinnangr
Helt rå! Jeg fikk henne anbefalt av en venninne. Hun kan selge hva som helst hvor som helst! Fikk alltid tak i henne. En megler som lever og ånder og ikke minst er helt fantastisk dyktig på det hun driver med.
Kundeundersøkelse

Vibeke R. Spinnangr

Eiendomsmegler

Oslo Vest/Sentrum

Vibeke har de siste 20 årene vært den mestselgende megleren hos OBOS Eiendomsmeglere i Oslo. Totalt har hun solgt cirka 3 000 boliger og oppnådd svært gode priser samt prisrekorder. Hun kan skilte med svært høy kundetilfredshet og totalt 27 års erfaring fra bransjen.

Vibeke er selgende, effektiv og nøyaktig, og med hennes unike kompetanse og erfaring kan hun hjelpe også deg til å omsette din bolig til høyest mulig pris. Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat og for å bli overbevist om at Vibeke er den rette megleren til å omsette og forvalte dine verdier.  

  • Vibeke Spinnangr besitter den vinnende kombinasjonen av profesjonalitet, ærlighet, energi, detaljfokus og inngående kjennskap til sitt fag og sine salgsobjekter. Jeg har opplevd henne både som potensiell kjøper og selger og vet at hun følger opp begge sider ved salget på en fantastisk måte. Anbefales på det varmeste.

    Kundeundersøkelse

  • Jeg kan på det aller aller varmeste anbefale Vibeke Spinnangr. Hun solgte min første leilighet for 15 år siden. Var veldig fornøyd. Når jeg nå skulle selge igjen etter 15 år – var jeg ikke i tvil om at jeg ville kontakte Spinnangr- og ble umiddelbart overbevist om at hun var fortsatt rette megler å bruke. Hun har vært tilgjengelig hele tiden i prosessen – med samme entusiasme uansett tid på døgnet. Leiligheten er nå solgt til mye over takst – og jeg er så utrolig fornøyd og etter min mening må hun være byens beste!

    Kundeundersøkelse

  • Helt rå! Hun fulgte opp og ga gode råd under hele prosessen. Jeg fikk henne anbefalt av en venninne. Hun kan selge hva som helst hvor som helst! Fikk alltid tak i henne. En megler som lever og ånder og ikke minst er helt fantastisk dyktig på det hun driver med.

    Kundeundersøkelse