Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Tvetenveien 209, 0675 Oslo

Trosterud: Lys 2-roms med fjordutsikt. Flislagt bad med varmekabler. Balkong ca. 10 kvm. Varmtvann inkl. INGEN dok.avg.

Prisantydning

2 550 000,-

BRA/P-rom

57 kvm / 47 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 634 347 kr
Prisantydning
2 550 000 kr
+ Andel fellesgjeld
72 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
2 634 347 kr
Felleskostnader
3 000 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
57 kvm
Etasje
8
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Tvetenveien 209
Kommune
Oslo
Byggeår
1973
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Leiligheten ligger på Trosterud med usjenert beliggenhet innenfor bomringen i et veletablert boligområde. Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak av blokk- og småhusbebyggelse. Det er barnehager og skoler i alle trinn i nærområde. Det er god offentlig kommunikasjon i område med både buss og T-bane i nærområde. Nærbutikk samt kort vei til Trosterud og Haugerud senter med mangeartede forretninger og servicetilbud. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter i Lutvann og Østmarka både sommer som vinter med både turveier/lysløype, bade- og fiskevann i nærheten. Ca. 5 - 10 minutter med bil til større handlesenter som Furuset, Alna og Tveita senter med alle sine forretninger, cafeer og servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, fasadeplater og malte betongoverflater. Flatt tak antatt tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret og 1993. Balkongdøren er fra byggeåret. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Lys 2-roms med store vindusflater som gir gode lysforhold. Himlinger er malt i 2019. Leiligheten har en god planløsning og ligger i blokkens 8.etasje og består av:

Entré med garderobe.

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Dusjkabinett, servant i skap, speil, veggskapl, overlys, wc.

Stue med kjøkken i delvis åpen løsning med moderne kjøkkeninnredning med 1-speils bøkefronter, 2 stk. fronter m/glass, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum, uttrekksventilator og integrert oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap og komfyr.

Stue med skapløsning. Plass til sofagruppe og spisebord. Adkomst til innglasset sydvestvendt balkong på ca. 10 kvm med plass til utemøbler.

Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan på ca. 2 kvm og 1 bod i mesanin på ca. 2 kvm samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler. Dørcalling med åpner og kabel-TV tjenester i leiligheten.

Det oppfordres til å sette seg inn i tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Borettslagets hjemmeside er: www.stubberudlia.no
Vaktmester Bjørn Gunnestad og Christoffer Åsvatne ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER da det ikke betales dokumentavgift (2,5 % av kjøpesummen) ved kjøp av andelsleilighet.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc. Alle leilighetene har måler for varmtvanns forbruk. Det betales i dag kr 300,- pr. leilighet a konto, med unntak av noen få som har fått øket pga. stort avvik. Avregning en gang pr. år.

Tomten

Andel i felles eiet tomt for borettsslaget på 38 418 kvm. Borettslaget har et pent opparbeidet tomt med plen, beplantning og asfalterte gangveier. Sittegrupper og lekeapparater på borettslagets område. Skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser og/eller garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret. I følge mail fra borettslaget 12.12.2018 er prisen på uteparkering ca. 350 kr/mnd. Borettslaget har 17 stk på venteliste pr d.d og ingen ledige parkeringsplasser. I følge borettslagets hjemmeside ble det i november ferdigstilt 12 ladestasjoner ved Tvetenveien 207 (i enden av gjesteparkeringen). Disse ladestasjonene kan brukes av beboere av Stubberudlia borettslag og gjester som har registrert seg og hentet brikken sin fra borettslagets styrekontor. Pris for ladning og mer informasjon om ladestasjoner for beboere på borettslgets hjemmeside: https://www.stubberudlia.no/elbil Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Stubberudlia Borettslag har 465 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 850373612. Borettslaget ligger i bydel Alna i Oslo kommune med følgende adresse:

Tvetenveien 191.231 233-261
Gårds- og bruksnummer:
142, 36

Siste innflytting skjedde i 1974.

Forkjøpsrett

INGEN FORKJØPSRETT

Meldefrist forkjøpsrett

30.01.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er tillatt å holde husdyr i Stubberudlia Borettslag med betingelser. Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 636 799,-
Som sekundærbolig: kr 2 292 475,-

Felleskostnader

3 000,-


Totale felleskostnader pr d.d kr 3.0000,- pr md
Herav:
Felleskostnader: kr 2.700,- inkl kabel-tv, internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, strøm til fellesarealer, trappe/gangvask, nedbetaling av fellesgjeld.
Varmt tappevann: kr 300,-

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: Hus601, annuitetslån
Saldo: kr 6.751.932,-
Løpetid: 2 år 7 md
Rentesats: 1,50% flytende rente
Andel av saldo: kr 9.907,-

Lånetype: HUS602, annuitetslån
Saldo: kr 2.280.531,-
Løpetid: 3 år 1 md
Rentesats: 1,50%, flytende rente
Andel av saldo: kr 3.341,-

Lånetype: OBOS01, annuitetslån
Saldo: kr 40.032.492,-
Løpetid: 22 år 8 md
Rentesats: 2,54%, fast rente
Andel av saldo: kr 58.723,-

I følge info fra forretningsfører. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Tvetenveien 209 - Høyhus - Ferdigattest - 1975
Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Diverse

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:

2015-2016 Rehabilitering av heis Borettslaget har lagt om rørsystemet.
2011 - 2013 jordvarme og felles varmt vann Det er etablert felles varmtvanns tanker i kjeller. De gamle tankene i hver leilighet demonteres. Det er boret etter jordvarme.
2005 - 2007 Vedlikehold, malerarbeide Vedlikehold, malerarbeide ble utført på Lavblokkene 191-207 sommeren/høsten 2005. Blokkene 211-251 ble utført sommeren 2006.Blokkene 255-261 vil bli malt sommeren 2007, i tillegg kommer vi til og sette i gang med
Høyblokkene 209-231-233-253.her er det innhentet priser, men disse er i skrivende stund ikke ferdig behandlet, heller ikke i hvilken rekkefølge disse blir tatt.

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig med tilhørende anlegg.

Totale kostnader

2 550 000,- (Prisantydning)
72 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 622 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 634 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (06.02.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæring, energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Ref.: 701190015