Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow

Banebakken 35 (hus 2)leil.5006, 3127 Tønsberg

TØNSBERG - NYE SELVEIERLEILIGHETER MED GANGAVSTAND TIL BY, SJØ, PARK OG SKOG

Prisantydning

8 300 000,-

BRA/P-rom

112 kvm / 108 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
8 311 900 kr
Prisantydning
8 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
11 900 kr
= Totalpris
8 311 900 kr
Felleskostnader
3 428 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
108 kvm
Bruksareal
112 kvm
Etasje
5
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Tønsberg
Byggeår
0
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Banebakken 35 (hus 2)leil.5006
3127
Tønsberg

Om prosjektet

Teieparken er et utbyggingsprosjekt med planlagt totalt ca 250 boliger fordelt på flere byggetrinn.

Andre salgs- og første byggetrinn består av 22 leiligheter fra 31 - 112 kvm. 2,3 og 4 roms med garasjeplass til alle leiligheter over 50 kvm.
Det blir totalt 64 leiligheter i dette sameiet.
Alle leilighetene vil få én egen balkong eller egen markterrasse.

Om området

I fantastiske Teieparken måler vi alle opplevelsene i meter. Dette gjelder uansett om vi snakker om de mange spennende opplevelsene som venter i nærmiljøet eller nye opplevelser på dine helt egne kvadratmeter i en av de flotte leilighetene.

Enten du vil senke skuldrene i parken rett utenfor døren, få opp pulsen på stiene i Teieskogen, ha nærkontakt med sjøen i kajakken eller spasere over til Brygga og sentrum av Tønsberg, kan du være trygg på at det er akkurat passe langt til en ny opplevelse.

De nye boligene får en attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, med ti minutters gange både fra Teie Torv og Tønsberg Torv.

Slik blir boligene

Første bygge- og andre salgstrinn er hus 2 i Kikut Teieparken sameie med til sammen 22 boenheter. Denne delen av tomta grenser mot Teie Hovedgård og gamle Tønsberg Bryggeri i øst, og mot fremtidige byggetrinn innenfor samme plan og Bryggerijordet i syd. Færder videregående skole er nabo på andre siden av Banebakken i nord, mens fremtidige byggetrinn innenfor samme plan, sammen med ny utbygging i Banebakken 38, danner avgrensning mot vest.

Rent arkitektonisk er bygningsmassen tilpasset med et muralt uttrykk som understrekker sammenhengen med hovedgården. Vi har lagt opp til en dempet fargebruk, med en tydelig markert teglsokkel som spiller opp mot hovedgårdens natursteinsgrunnmur og varme pussfarge. Rekkverk i smijern er brukt for å ytterligere understreke slektskapet, og noen tredetaljer er bragt inn for å tilføre lunhet og «varme» i prosjektet. Under prosjektet vil det bli anlagt en halvt nedgravd p-kjeller som også rommer sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom. På lokket over p-kjelleren og mellom de to bygningskroppene blir det opparbeidet et felles hageanlegg med plass til lek og
rekreasjon. Her vil det i tillegg bli plass til private uteområder i form av terrasser for boenhetene i 1.etasje. 5.etasjen blir tilbaketrukket mot syd og vest, og boligene her får romslige takterrasser.

Fellesarealer

Porttelefon:
Det blir levert ringetablå med kamera ved hovedinngang og skjerm i hver leilighet, plassert i entré. I tillegg leveres det ringeknapp utenfor hver leilighet.

Boder:
Det leveres én sportsbod pr. leilighet, i tilknytning til garasjekjeller, trapperom eller leilighet. Sportsboder i kjeller leveres med nettingvegger, type Troax eller tilsvarende. Dør med hengelås. Der det leveres innvendig bod i leiligheten er dette vist på plantegning.

Sykkelparkering:
Det vil bli etablert innvendig og utvendig sykkelparkering.

Innvendige fellesarealer:
Trapp og forgang / korridor er fellesarealer. Det leveres postkasser med lås til hver bolig, som plasseres i innvendig fellesareal.

Heis:
Alle oppganger får heis fra hovedinngang og til de enkelte etasjene. Heisene går også ned til garasjekjeller. Heisene leveres med toveis kommunikasjon til alarmsentral.

Trapp:
Hvert hus leveres med trapp fra hovedinngang og til de enkelte etasjene, også trappeløp til garasjekjeller.

Parkering

Parkeringsplass i garasjekjeller medfølger til alle leiligheter på 50 m2 eller større.
Nedkjøring til p-kjeller skal deles med senere byggetrinn, delfelt AB3.

Kvalitet, standard og tilvalg

Vinduer/dører:
Vinduer og balkongdører leveres malt innvendig og med aluminiumskledning utvendig. Låser og beslag leveres i forkrommet utførelse. Innvendige dører leveres med hvite, glatte dørblader. Dør mellom gang og stue/kjøkken leveres med glassfelt. Leilighetsdør leveres med glatt overflate, kikkehull og ringeklokke.

Himling, takhøyde og nedforing:

Himlinger leveres som hvitmalt betong med synlig v-fuger, og har generell takhøyde på min. 2,4 m i rom for varig opphold. I deler av leiligheter (eksempelvis entre/bod) er det i noen steder nedforet gipshimling til ca. 2,2 m pga. framføring av bl.a ventilasjon. På bad leveres hvit himling med himlingshøyde ca. 2,2 meter. Det må påregnes noe innkassinger i den utstrekning dette er nødvendig for fremføring av ventilasjonskanaler, sprinkler, rør, tekniske installasjoner, brannisolering og lignende i tillegg til det som fremkommer på salgs-/kontraktstegninger.

Listverk:
Til eikeparkett leveres det gulvlister i eik. Vinduer, balkongdører og innvendige dører leveres med hvitmalte utforinger og gerikter. Listefri overgang mellom vegg og tak.

Standard kjøkken:
Standard kjøkkeninnredning er type Sigdal Uno Palett eller tilsvarende, med ekstra høyde på overskap. Se romskjema for utstyrsbeskrivelse. Overskap leveres over kjøkkenbenk der det er mulig å montere skap på vegg. Det leveres ikke overskap der det er vist vindu eller over halvøy som stikker ut i rommet. Foringer/vegg over overskap på kjøkkenet vil ha utførelse i tilnærmet samme farge som kjøkkenskap.

Lengden på kjøkkenet vil være i henhold til det som fremkommer av leilighetens salgstegninger.

Av integrerte hvitevarer leveres stekeovn, platetopp (type induksjon), oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys fra anerkjent leverandør. Plassering av teknisk utstyr i kjøkkenet er ikke endelig besluttet og kan avvike fra det som vises på salgstegning/kontraktstegning. Gjeldende detaljert kjøkkentegning vil bli utlevert til kjøper i forbindelse med tilvalgsprosessen og når kjøkkenleverandør er valgt.

Bad og WC:
Bad leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler (badekabiner).

Bad leveres flislagt på vegger og gulv med fliser i henhold til romskjema. Baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel leveres i henhold til romskjema og tegning.

På hovedbad leveres rette inn-/utadslående dusjvegger. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Det leveres vegghengt toalett. Det leveres ikke hvitevarer til bad.

En del leiligheter leveres med ekstra bad eller WC. Se romskjema for nærmere beskrivelse.

Garderobe:
Garderobeskap leveres ikke men kan bestilles som tilvalg. Det er angitt mulig plassering med stiplet linje i salgstegninger. I enkelte leiligheter er imidlertid innvendig bod erstattet med skyvedørsgarderobe. Dette er i tilfellet vist i salgstegninger.

Elektro / TV:

EL-installasjoner utføres iht NEK400:2014. Leilighetene leveres med skjult anlegg for elektro i den utstrekning det er praktisk mulig, men det vil kunne forekomme synlige utenpåliggende kabler mot betongvegger og betonghimling. Det leveres sikringskap til hver leilighet. Den enkelte leiligheten har egen måler for strømavlesning, plassert i fellesareal.

Det legges fiberkabel inn i hver leilighet, hvor fibermodem monteres i eget skap. Det føres kabler til 1. stk. uttak i stue for TV og data. Punkter utover dette håndteres som tilvalg. For øvrig vises det til romskjema.

Selger kommer i en tidlig fase til å inngå en kontrakt med OBOS OpenNet, på vegne av boligselskapet. For fremføring, installasjon, drift og service av en komplett TV/bredbåndinstallasjon. Med OBOS OpenNet får alle beboere tilgang til å velge selv mellom flere tjenesteleverandører i samme nettet. Dette gjelder både TV- og Internettjenester, tjenestetilbudet er i stadig utvikling. Det vil bidra til å skape faktisk valgfrihet for både boligselskapene og beboer.

Den enkelte kjøper kan ved overtakelse av leiligheten selv velge bredbånds- og/eller TV leverandør.

I tillegg vil OBOS Smart Living utvikle nye tjenester for boligselskap og beboere. Disse vil bli tilgjengelig via tjenesteplattformen.

Fast telefonlinje leveres ikke.

Oppvarming

Oppvarming er basert vannbåren varme i gulv i alle rom utenom bod. I hver leilighet monteres forbruksmåler.

Varmt forbruksvann leveres ihht. fjernvarmeleverandørens retningslinjer. Det blir montert forbruksmåler i hver leilighet.

Ventilasjon:
Leilighetene blir levert med balansert ventilasjon fra sentralt anlegg med varmegjenvinning.

Energimerking

Boligene er foreløpig energimerket. Det utstedes energiattest for den enkelte leilighet til overtagelse, som er vedlegg til kjøpekontrakten.

Innflytting

Leilighetene ventes klar for overtagelse stipulert til 1 kvartal 2021.

Omkostninger

Tinglysning av skjøte kr 525,-

Tinglysning av pantobligasjon med attest egne lån kr 525,-

Pante attest kr 172,-

Utskrifts gebyr kr 28,-

Dokumentavgift andel tomteverdi kr 5.665,-

Andel oppstarts kapital til sameie kr 5.000,-

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter.

Matrikkelinformasjon

Gnr. 1003 ,bnr. 169 i Tønsberg kommune. Endelig matrikkelnummer tildeles senere. Seksjonsnummer vil bli tildelt ved seksjonering.

Ref.: 712190064