Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Økern Torgvei 5 A, 0580 Oslo

Lys, pen og moderne 2-roms med vestvendt balkong ca 11 kvm. Fantastisk utsikt. Garasjeplass. Heis. IN-ordning.

Prisantydning

1 900 000,-

BRA/P-rom

48 kvm / 45 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 344 214 kr
Prisantydning
1 900 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 429 067 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 344 214 kr
Felleskostnader
8 898 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
45 kvm
Bruksareal
48 kvm
Etasje
7
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
2011
Energimerking
Lys grønn C
therese

Therese Eng

Salgsleder / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Eiendom med sentral beliggenhet på Økern/Bjerke. Boligen ligger i bydel 9 Bjerke mellom Risløkka og Økern. Sentral beliggenhet i etablert boligstrøk. Nærmiljøet har mye å tilby. På Lørenbanen er det stor aktivitet hele året, med kunstgress fortballbane og en av de få ishallene som finnes i Oslo. Grefsenkleiva skisenter på Årvoll er kun en kort svipptur unna. Her er også innfallsporten til Lillomarka, med tur og rekreasjons muligheter. Her kombineres en stille og rolig beliggenhet med kort vei til de fleste servicetilbud. Økern senter i umiddelbar nærhet med et bredt utvalg av butikker. Treningssenter finnes på Bjerke travbane, Økern og Årvoll. Også forretningssenter på Linderud med godt med servicetilbud.

Kort avstand til Økern t-bane, samt bussforbindelse til sentrum med holdeplass rett ved. God bussforbindelse til Vippetangen via Tøyen, Kampen og Jernbanetorget samt flybussekspressen til Gardermoen. Kort vei til både løren og Refstad barneskole. Alle skoletrinn og flere barnehager i området. Nye Løren barneskole få meter unna.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Bebyggelsen er fra 2011. Boligblokk på 8 etasjer og kjeller med garasjeanlegg oppført i betongkonstruksjon med leilighetsskillede vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader mrf platekledning og beiset panel mot balkonger. Flatt yttertak tekket med papp.. Vinduer med malte trerammer, pulverlakkerte alubeslag og 2-lags energiglass fra byggeår. Glatt brann- og lydklassifisert entredør og ellers glatte innvendig dører. I tillegg er det heis i bygget. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven som ovennevnte opplysninger er hentet fra.

Innhold

Leiligheten har generell bra standard fra 2011 og har svært praktisk romløsning. I tillegg har leiligheten store vinduer og fremstår som lys og luftig. Innvendig i leiligheten er gulv dekket med parkett, og filser på bad. Vegger er overflatebehandlet med pusset og malte flater. Varmekabler på bad, ellers vannbåren gulv varme i alle rom.

Inneholder romslig gang med meget god garderobeplass. Pent flislagt bad/wc med varmekabler.Dusjhjørne med svingbare dører, servant med underskap og overskap med speilfronter og veggmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Soverom med 2 garderobeplass. Delvis åpen kjøkkenløsning mot stue med Norema kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter. Laminat benkeplate med fliser bak. Sentalt styrt ventilasjon og opplegg for oppvaskmaskin. Stue med fin spiseplass. Flott overbygget vest vendt balkong på ca 11 m2 med balkongteppe og direkte utgang fra stuen.

Det følger med 1 bod ca. 5 m2 i kjeller, i tillegg er det en utvendig bod ca. 1 m2 på på terrassen. El. skap med automatsikringer. Tilstanden er ikke vurdert, da ansvarlig megler ikke har kompetanse på EL tilsyn. Dørcalling med åpner. Fiber fra Homenet og TV-signaler fra RiksTV.

Areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

Utstyr

Sprinkelanelgg

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom, med fjernvarme som energiforsyning. Varmekabler på badegulv

Tomten

Andel i 7 253 m² eiet tomt felles for borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, asfalert adkomst og gangveier.

Parkering

Bygget har lukket garasjeanlegg i kjeller. Denne leiligheten har egen parkeringsplass av ekstra god størrelse lett tilgjengelig ved heisen..Gateparkering etter stedets regler.

Forretningsfører

OBOS, tlf.: 02333.

Borettslaget

Økernly Borettslag består av 50 andelsleiligheter. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 996180603, ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune og har adresse Økern Torgvei 5 og 7. Første innflytning skjedde i 2011. Tomten, kjøpt i 2009, er på 7,2 mål. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 127 - 799.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

04.03.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Tryg forsikring, polisenr. 6599369

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:

Som primærbolig: kr 833 205,-

Som sekundærbolig: kr 2 999 539,-

Felleskostnader

8 898,- pr Mnd
Herav:
Garasje kr.150,-
Akonto strøm kr. 514,-
Felleskostnader kr. 2.188,-
Kapitalkostnader lån 1 HUS601

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 1.425.000,- pr. 01.02.19. Andel felles formue pr. 31.12.19 kr. 16.786,-

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: Husbanken, annuitetslån
Saldo: kr. 63.240.610,-
Løpetid: 23 år, 5 mnd.
Rentesats: 1,50%, flytende rente
Andel av saldo: kr. 1.425.000,-

Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning). Dette innebærer at andelseier kan inngå en avtale om å nedbetale deler eller hele fellesgjelden 2 ganger i året. Ved innfrielse vil man få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag kr. 6.046,-) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Dersom man velger å innfri sin andel av fellesgjeld vil felleskostnadene for leiligheten utgjøre kr 2.188,- . Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger . Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Dersom styret velger å binde renten på lånet vil det ikke være anledning til individuell nedbetaling av lånet i rentebindingsperioden ifølge info fra forretningsfører.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Ja

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ja

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for boliger, offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage). Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 900 000,- (Prisantydning)
1 429 067,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 329 067,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 344 214,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 21.02.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæring, tilstandsrapport, energiattest, reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

Ref.: 718190022