Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Nåkkves vei 3, leil. 5038, 0670 Oslo

Tiltalende og meget pent oppusset 2-roms med balkong og flott utsikt. V.vann og fyring inkl. Bør sees!

Prisantydning

2 700 000,-

BRA/P-rom

43 kvm / 43 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

18.aug   kl 13.00 - 14.00
Totalpris inkludert omkostninger
3 048 147 kr
Prisantydning
2 700 000 kr
+ Andel fellesgjeld
333 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 048 147 kr
Felleskostnader
3 295 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
43 kvm
Bruksareal
43 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1967
Energimerking
Lys grønn B

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i 5.etasje med usjenert sydøstvestvendt balkong med morgen og formiddagssol. Lett adkomst med heis til felles takterrasse med sol hele dagen, samt fantastisk utsikt til byen og fjorden.

Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett ved Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). I tillegg er det gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger.

Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet S.A.T.S. Elixia treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

Rett bak borettslaget finner du Tveita parsellhagelag. En grønn oase midt blant boligblokkene. I 1999 ble parsellhagelaget tildelt prisen for beste grøntanlegg av Oslo kommune. I 2009 var parsellhagen en av tre nominerte til Oslo kommunes Folkehelsepris.

Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Meget kort vei til Tveita T-banestasjon hvor linje 2 Østerås-Ellingsrudåsen med 8 avganger i timen. Med T-banen tar du deg til Jernbanetorget på kun 14 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

Bebyggelse

Borettslaget består av 3 høyhus på 13 etasjer med 819 leiligheter, garasjeanlegg, p-plasser og fellesarealer. Nåkkves Vei 1, 3 og 5. Utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9. Driftskontor i Nåkkves vei 11. Området rundt består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

Adkomst

God adkomst fra Nåkkves vei via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/asfalt. Det er i senere tid foretatt større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering, heisrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

- Vinduer og balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2009, levert av Nordan.
- Brann- og lydklassifisert entrédør. B-30 og 40 dB klassifisert dør.
- Bad er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011.

For ytterligere beskrivelse av bygningen og leiligheten, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Innhold

Lys, tiltalende og pent oppusset leilighet med god planløsning og innvendig standard. Trappefri adkomst med heis. Hele leiligheten er oppusset i 2012, bortsett fra bad som ble oppusset i regi av borettslaget i 2011. Hele leiligheten er nylig oppmalt. Leiligheten har bl.a. parkett og fliser på alle gulv, malte glatte veggoverflater, malte himlinger med innfelte downlights i alle rom, moderne kjøkkeninnredning med fronter i høyglans og integrerte hvitevarer, lekkert bad/wc med gulvvarme som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011 med flislagte overflater, nytt sluk, røropplegg og membranløsninger. Nye radiatorer i hele leiligheten. Vinduer og balkongdør er skiftet i 2009. Oppgradert sikringsskap og det elektriske anlegget inne i leiligheten i 2012. Leiligheten inneholder: romslig og praktisk entré med skyvedørsgarderobe, walk-in-closet, lekkert flislagt bad/wc med gulvvarme, kjøkken med integrerte hvitevarer, "soverom", samt romslig stue med plass for spisebord og sofagruppe. Utgang til romslig sydøstvendt balkong med utsikt. Terrassemarkise. En rålekker leilighet til å flytte rett inn i!

Entré: Romslig og god gang med nyere lyd- og brannklassifisert entrédør. Skiferfliser på gulv og malte glatte vegger. Malt himling med innfelte downlights. Ny porttelefon. Skyvedørsgarderobe fra Acme Interiør med plass for yttertøy og sko.

Walk-in-closet: Praktisk garderobe/omkledningsrom med skiferfliser på gulv og malte glatte vegger. Malt himling med innfelte downlights. Innredning fra Acme Interiør.

Bad/wc: Nyere og lekkert bad som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011. Fliser på gulv og vegger. Malt himling med innfelte downlights. Elektrisk gulvvarme. Dusjnisje med innfellbar dører i herdet glass. Innredning med underskap. Heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speilskap og belysning over servant. Veggmontert klosett. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel.

"Soverom:" Soverom med plass for dobbeltseng. Enstavs parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling med innfelte downlights. Garderobeskap. Rommet tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold grunnet størrelse (konferer megler).

Kjøkken: Kjøkken med nyere kjøkkeninnredning fra 2012. Praktisk kjøkken med bra skap- og benkeplass. Overskap med skapfronter i hvit høyglans. Underskap med skapfronter i grå høyglans. Lys under overskap. Heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Integrert stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Veggplater over benk. Ventilator over kokesonen. Parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling med innfelte downlights. God spiseplass i tilknytning til kjøkken.

Stue: Lys, trivelig og romslig stue med plass for spisebord i tillegg til sofagruppe. Parkett på gulv og malte glatte vegger. Malt himling. Utgang til balkong.

Balkong: Overbygget balkong på ca. 5,5 m² orientert mor sydøst med deilig morgen- og formiddagssol.

Felles takterrasse: Stor felles takterrasse med nye tregulv og glassgelender. Utemøblement. Fantastisk utsikt til Oslo og fjorden.

Verdt å merke seg:

Hele leiligheten er oppusset i 2012, bortsett fra bad som ble oppusset i 2011.
Innfelte downlights i alle himlinger.
Oppgradert sikringsskap og det elektriske anlegget inne i leiligheten i 2012.
Lekkert flislagt bad med gullvarme.
Fliser og parkett på alle gulv i leiligheten. Alle vegger er nylig oppmalt i lyse tidsriktige farger.
Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
Trappefri adkomst med heis fra inngangspartiet til leiligheten.
Ny porttelefon fra 2015/16.
Kabel-TV/Internett er inkludert i felleskostnadene.
Gratis fellesvaskeri (fellesvaskeri i hver etasje).
Østmarka har fine turområder sommer som vinter.
Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk.
Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift.
Rask avklaring av forkjøpsretten.

Areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm

Utstyr

Leiligheten disponerer en bod i underetasje på ca. 2,7m². Skapbod i felles kjølerom på etasjeplan. Felles sykkelbod og fellesvaskeri på etasjeplan som brukes etter gjeldende regler. Felles takterrasse. Dørcalling med åpner. Kabel-TV tjenester fra Canal Digital i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer som ble skiftet i 2012/2013. Elektrisk gulvvarme i baderom. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 34.959 kvm. På forsiden er det beplantning, gangveier og biloppstillingsplasser. Tomten er opparbeidet med fine grøntarealer på baksiden av blokken med sittegrupper og lekeplass for barn. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Beboere kan bruke gjesteparkeringen som biloppstillingsplass mot oblat som deles ut av borettslaget, eller leie biloppstillingsplass i garasjeanlegget. Besøkende kan parkere på gjesteparkering mot registrering i blokkens foajé.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 02333.

Borettslaget

Tveita borettslag - www.tveitaborettslag.no

Borettslaget som har adresse Nåkkves vei 1, 3 og 5, utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9 og driftskontor: Nåkkves vei 11, består av 818 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger. Første innflytting skjedde i 1967.

Det er i senere tid utført større rehabiliteringer i borettslaget med bl.a. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og utskiftning av heiser og radiatorer.

Borettslaget har innført elektronisk parkeringskontroll. Tveita borettslag har postkasser med elektroniske låser med egen nøkkel/låsetagg og digitale navneskilt på postkassene.

Tveita borettslag er et populært borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk og ordnet økonomi
2018: Skiftet ut alle horisontale soilrør (ikke utleielokaler) og tettet taket i varmesentralen.
2017: Etablering av nytt høyhastighets fibernett for TV og Internett, samt rehabilitering av takterrasser.
2015: Nytt callinganlegg.
2014: Skiftet postkasser i Nåkkves vei 1,3 og 5.
2011-2013: Utskiftning av heiser i Nåkkves vei 1,3 og 5
2011-2012: Beplantning av uteområdene, støttet med midler fra Husbanken og Oslo Kommune.
2010-2013: Oppstart ENØK-prosjekt i 2010. Skiftet radiatorer, bygget om undersentraler, varmeanlegg, montert varmepumpe for oppvarming og skiftet ut alle oljekjeler til nye høyeffektive kjeler som kan fyre med bio-olje.
2010-2012: Lagt membran på garasjetakene og tilbakestilt uteområdene på disse.
2010-2011: Pusset opp driftskontoret og styrerommet.
2008-2013: Rehabilitert fasader og resterende bad. Skiftet soil- og tilførselsrør.

Det ble på ekstraordinær generalforsamling 9. oktober 2018 vedtatt etablering av ny infrastruktur til ladning av el-bil og drift av borettslagets varmepumper. Dette gir mulighet for ladning av el-bil for alle beboerne i borettslaget. Det ble på ordinær generalforsamling 2019 vedtatt å rive og bygge opp igjen de utvendige tregarasjene. Overnevnte tiltak er planlagt gjennomført med hjelp av disponible midler og vil dermed ikke medføre økning i fellesgjeld. Det tas forbehold om at styret/borettslaget kan vedta låneopptak.

For ytterligere informasjon om utførte og planlagte rehabiliteringer i borettslaget, vennligst se siste årsberetning.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.08.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Ikke tillatt, se husordensregler for nærmere informasjon.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i if...Skadeforsikring med polisenummer 1713727. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 543 209,-
Som sekundærbolig: kr 1 955 553,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 295,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer fyring, varmtvann, kabel-TV/Internett, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 annuitetslån i Handelsbanken fordelt slik iht. brev fra forretningsfører, datert 08.07.2019

Lån I:
Restsaldo: kr. 357 830 803,-
Restsaldo andel: kr. 312 161,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 1,95%
Rest løpetid: 33 år og 5 mnd.
Kapitalkostnader kr. 1 061- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Lån II:
Restsaldo: kr. 23 067 686,-
Restsaldo andel: kr. 20 118,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 1,95%
Rest løpetid: 21 år 4 mnd.
Kapitalkostnader kr. 97,- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 12.08.1977

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til forretning, kontor, allmennyttig formål, skole, friområde. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 700 000,- (Prisantydning)
333 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 033 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 048 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Egenerklæring, tilstandsrapport, energiattest, samt nabolagsprofil)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190119