Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Bergfrueveien 10 A, 1663 Rolvsøy

Tiltalende og innbydende leilighet i 2. etasje. Nyere bad og kjøkken. Innglasset balkong

Prisantydning

1 850 000,-

BRA/P-rom

74 kvm / 50 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 054 960 kr
Prisantydning
1 850 000 kr
+ Andel fellesgjeld
197 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
2 054 960 kr
Felleskostnader
3 295 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
1
Primærrom
50 kvm
Bruksareal
74 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1971
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Velkommen til Bergfrueveien 10 A. Dette er en tiltalende og oppusset leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten innehar en god standard og fremstår som meget moderne og innbydende. Her har man et nyere kjøkken av god størrelse og et flott flislagt bad som iflg. eier er pusset opp i 2017. Videre har leiligheten generelt en god standard med blant annet en romslig og flott innglasset balkong.

Beliggenhet

Boligen er tilknyttet Vallefjell I borettslag som er et av distriktets største lag med sine 221 leiligheter. Laget består av 3 terrasseblokker som ligger med front til Rolvsøyveien og 2 langblokker som er trukket mer tilbake på lagets store tomt. Tomten er forøvrig både pent opparbeidet med prydbusker, blomsterbed, lekeplass, grillplasser og også naturtomt. Det er stor parkeringsplass for beboerne med egne plasser for gjester. Asfalterte internveien som er bilfrie og bidrar til et trygt og rolig bomiljø. I tillegg til skogsområde så grenser borettslaget i bakkant til 4- og 8-mannsboliger i Reinroseveien og Moselia.

Bergfrueveien ligger omtrent midt i mellom Fredrikstad og Sarpsborg med meget gode bussforbindelser til begge byene. Direkterute til Kalnes har du også med avgang i Rolvsøyveien. Med bil er du ute på E6 på et lite kvarter og du tar deg da raskt innover til Moss og videre til Oslo og nedover mot Halden og svenskegrensen. For små og store innkjøp har du i Dikeveien som ligger ved avkjøringen til boligen i Rolvsøyveien et handelsområde med et rikholdig utvalg av ulike forretninger, deriblant flere dagligvareforretninger.

Med sine landlige omgivelser er området også attraktivt for deg som liker å bruke naturen. Du har et godt utgangspunkt for å benytte de fine og nærliggende turområdene rundt Borredalen og Fredrikstadmarka for trening og fine turer både sommer og vinterstid.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse av leiligheter.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Bygget er fundamentert på fjellgrunn og fylte masser. Grunnmur av betong. Støpt gulv i kjeller. Bærende konstruksjon av betong utvendig forblendet med teglstein. Bindingsverk utvendig kledd med trekledning på innglasset balkong. Fasadene ble rehabilitert i 2010. Det er støpte betongdekker mellom etasjene. Trevinduer med 2- lags isolerglass. Det er ny laminert utgangsdør med brann- og lyd klassifisering. Yttertaket er flatt tak. Opplysningene er hentet fra verditakst avholdt av takstmann Håvard Hansen den 12.12.2018. For ytterligere opplysninger om byggemåte se denne

Innhold

Leiligheten inneholder gang, bad, stue, kjøkken og soverom. I tillegg er det en innvendig bod i leilighet.

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Generelt:
Dette er en oppusset og innbydende leilighet hvor man har en moderne standard i form av fargevalg. Både kjøkken og bad fremstår som velholdt, hvor bad ble pusset opp i 2017. Det er en god planløsning med en åpen og luftig stue med direkte utgang til innglasset balkong av god størrelse.

Gulv: Fliser på bad, laminat og belegg
Vegg: Baderomsplater, panelplater, tapet og panel
Himling: Malte slette tak og panel

Innvendig bod/kott:
Leilighet har en innvendig bod som ligger plassert i gangen. Denne er meget praktisk med tanke på lagring. Eier har innredet denne med kontorpult, så man har her flere muligheter.

Bad/wc:
Badet fremstår som moderne og tiltalende med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Det innehar en god standard og har iflg. eier blitt pusset opp i 2017. Det er innredet med dusjkabinett, servantinnredning og frittstående toalett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert på vegg.

Kjøkken:
Leilighetens kjøkken er romslig med rikelig av skap- og benkeplass. Det er en delvis åpen løsning til stuen. Kjøkkeninnredningen består av profilerte hvite fronter og laminat benkeplate. I tillegg er det flisplater over benk. Det er integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Det er registrert noe sprekker i skjøtene på flisplatene.

Soverom:
Soverommet er av god størrelse og med god plass til dobbelseng. Det fremstår som lyst og luftig med tanke på vinduet som vender ut mot balkongen. I tillegg har man en romslig og praktisk skyvedørsgarderobe med glassfronter. Soverommet har blitt oppgradert med ny panel i 2017.

Stue:
Stuen er lys og tiltalende med lyse moderne fargevalg. Det er en kontrastvegg i en mørk gråfarge som gir leiligheten er moderne uttrykk. Det er en meget romslig stue med gode møbleringsmulighet. Her har man god plass til både en større sofagruppe og spisebord med god plass til venner og familie.

Utstyr

Porttelefon
Automatsikringer
Fibernett med hastighet 250/250
Garderobeskap på soverom
VVB i benkeskap på kjøkken. Antatt 120 liter

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstedndighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering på oppmerkede plasser. Det er rikelig med gjesteparkering.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig.

Forretningsfører

OBOS.

Borettslaget

Vallefjell I Borettslag som består av 221 andelsleiligheter, samt en tjenesteleilighet. Borettslaget har ansatt en vaktmester. Laget arrangerer sosiale aktiviteter som blant annet juletretenning som i 2017 ble gjennomført med stor suksess.

Borettslaget har i perioden fra 2009 - 2011 gjennomført rehabilitering av bygningsmassen. Herunder også utvidelse og innglassing av balkonger. Ellers er det tidligere også byttet vinduer, verandadører og utvendig kledning. Innmaten i sikringsskapet er byttet via borettslaget. I 2016 monterte de vannstoppere i ca. 80 leiligheter.
Styret har jevnlige styremøter ca. hver 3. uke året igjennom. Av saker som styret har jobbet med i 2016 kan nevnes:
Varmtvannsberedere som ikke står i rom med sluk/våtrom har fått automatisk stoppeventil. På ekstraordinær generalforsamling i februar 2016 ble det vedtatt at de avventer forbedring av rørene, men innførte regelmessig kontroll hvert 3. år. Rørene er ca. 45 år gamle, men rapportene viser at de er i god stand. Styret minner om at silikonbehandling av innglassing av verandaer skal utføres minimum hver vår og høyst. Spray får man kostnadsfritt ved henvendelse til vaktmester. I 2018 ble det gjennomført ekstraordinær generalforsamling der det ble vedtatt at borettslaget skal oppføre ladestasjoner for el- og hybridbiler.

På ordinær generalforsamling i 2018 ble det vedtatt følgende:
Oppganger skal pusses opp. Det er ikke angitt når arbeidet skal starte.
Laget skifter ca 5 inngangsdører til leiligheter i året. Det er vedtatt at det skal innhentes pris for om mulig å skifte flere dører i året.

Borettslagets økonomi og planer:
Laget hadde ved utgangen av 2017 disponible midler på kr 2.754.553 som var en mindre nedgang fra året før. I budsjettet for 2018 viser det et overskudd med 1.958.800 noe som vil øke disponible midler til i overkant av 4.700.000,-.

Forkjøpsrett

Borettslaget har intern forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting. Kjøper kan ikke ta leiligheten i bruk før styregodkjennelse foreligger.

Dyrehold

Dyrehold kan tillates etter søknad, jfr. ordensreglene punkt 15 og søknad om dyrehold. Ordensregler punkt 15: "Det er lov å ha en hund eller innekatt etter søknad. Det er utarbeidet reglement for dyrehold som skal følges".

Ligningsverdi

Kr. 450.158,- som primærbolig og kr. 1.620.569,- som sekundærbolig for inntektsåret 2017. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 25 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistret pr. 1. januar) , og ca. 80 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Felleskostnader

3 295,-
Renter og avdrag på felles lån, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester, driftskostnader, utvendig vedlikehold, kabel-TV, bredbånd og parkering

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 197.000,- pr. 07.05.19 (rundet opp til nærmeste hele tusen).

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for arbeid med innglassing av balkonger og anlegg av ny g/s- vei, datert 04.01.2012.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i reguleringsplan nr. 0106340 Vallefjellet Rådalen datert 02.04.1992. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud innleveres.

Planforslag:
0106 Fylkesvei 109 Råbekken-Alvim. Planlagt igangsatt: 17.11.2014.

Totale kostnader

1 850 000,- (Prisantydning)
197 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 047 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 054 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Christoffer Dahle Olsen

Ref.: 710180183