Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Godals vei 34, 0871 Oslo

Tiltalende 3-roms topp-/endeleilighet med stor sydvendt balkong. Utsikt. Peis. Nyere flislagt bad. Meget barnevennlig!

Prisantydning

4 800 000,-

BRA/P-rom

61 kvm / 61 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 918 147 kr
Prisantydning
4 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
103 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
4 918 147 kr
Felleskostnader
3 117 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
61 kvm
Bruksareal
61 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Godals vei 34
Kommune
Oslo
Byggeår
1949
Energimerking
Rød F

Mer om boligen

Leiligheten ligger i et veletablert, barnevennlig og attraktivt boligområde på Tåsen/Bakkehaugen, med nærhet til byen så vel som til marka. Det er også kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Boligen ligger drøyt 100 meter fra flotte Voldsløkka idrettspark som er et meget populært rekreasjonsområde med kunstgressbaner, tennisbaner, rugbybane, landhockey, skateboardhall, basketballbane og sandvolleybane. Videre er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i de omkringliggende parker som Bakkehaugen, Godalsparken, Bjølsenparken og langs idylliske Akerselva.

Området har kort vei til friarealet Havnajordet som fører inn i Nordmarka og Maridalen med sine fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. I tillegg har man flotte turløyper og bademuligheter ved Sognsvann og Stilla.

For den treningsivrige er det flere treningssentre i området som Sats Storo/Nydalen, Crossfit Oslo, Evo, Fitness Express og Fitness 24/7.

I kort gangavstand finner man idylliske Damplassen med populære Åpent Bakeri, små koselige butikker og søndagsåpen kolonialforretning. Sagene og Grünerløkka med kaféer, restauranter og butikker ligger også godt innen rekkevidde.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Bjølsen, Meny Bjølsen og Spar Tåsen. Det er i tillegg kort vei til Nydalen, Tåsen og Bjølsen med et rikelig utvalg av butikker. Ullevaal Stadion har mer enn bare fotball. I handlegate og selve anlegget finner du både butikker, vinmonopol og helsetorg.

Storo Storsenter byr på en spennende miks med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Maridalsveien hvor buss nr. 51 og 54 går mellom Nydalen T og Maridalen, samt Aker Brygge og Kjelsås Stasjon. Det er kun få minutters gange til Badebakken holdeplass hvor busslinje 37 går mellom Helsfyr T og Nydalen T hele døgnet. I Nydalen er det t-banestasjon hvor linje 4 og 5 går.

Eiendommen har gangavstand til Tåsen barneskole og Nordberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fra området er det gang- og sykkelavstand til Storo, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, Universitetet på Blindern, Nydalen og Idrettshøyskolen m.m.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av småhus og lav blokkbebyggelse.

Adkomst

God adkomst fra Godals vei via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Det blir skiltet med Obos visningsskilt til fellesvisninger.

Byggemåte

Lavblokk oppført over 3 etasjer + kjeller og loft. Byggemåte: Grunnmur i støpt betong. Yttervegger/bærende konstruksjoner i støpt betong, murverkskonstruksjon, utvendig forblendet med spekket tegl. Støpte dekker i armert betong. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer og balkongdører med isolerglass fra 1998. Brann- og lydklassifisert entredør - B30, og 35dB klassifisert dør fra 1998. Ventilasjon med naturlig avtrekk. Lufteventiler i vegger og spalteventiler i vinduer. Sikringsskapet med automatsikringer. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Innhold

Meget lys og pen topp- og "endeleilighet" med god planløsning. Leiligheten består av en romslig og praktisk entré med garderobeskap og innfelte downlights i himling. 2 soverom hvorav ett med ny skyvedørsgarderobe. Flislagt bad fra 2011 med elektrisk gulvvarme og innfelte downlights i himling. Hyggelig kjøkken med spiseplass og velholdt innredning fra 1997. Lys og trivelig stue med peis og utgang til stor balkong. Sydvendt og usjenert balkong med flott utsikt til nærområde og ned mot sentrum over byens tak. Originale slipte tregulv i alle rom, bortsett fra bad som har fliser. Alle rom er oppmalt i lyse tidsriktig farger. Nye innvendige dører i leiligheten. Nye panelovner i leiligheten. Fornyet deler av det elektriske anlegget i leiligheten. Det medfølger 1 stor loftsbod og 2 boder i kjeller. En flott leilighet til å flytte rett inn i!

Entré: Praktisk og god gang som ble oppusset i 2017. Nyere lyd- og brannklassifisert entrédør. Porttelefon. Garderobeskap. Slipte originale tregulv. Malte glatte vegger. Malt panel i himling med innfelte downlights.

Soverom I: Romslig soverom som ble oppusset i 2017. God plass for dobbeltseng. Ny skyvedørsgarderobe med innredning. Slipte originale tregulv. Malte glatte vegger. Malt himling. Rullegardin medfølger.

Soverom II: Godt soverom med garderobeskap. Slipte originale tregulv. Malte glatte vegger. Malt himling. Rullegardin medfølger.

Bad/wc: Nyere og delikat bad som ble rehabilitert i 2011. Fliser på gulv og vegger. Malt panel himling med innfelte downlights. Elektrisk gulvvarme. Veggmontert klosett. Dusjnisje med nytt dusjgarnityr og innfellbare dører i herdet glass. Innredning med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speil over servant med belysning. Veggskap over klosett. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Meget hyggelig og lyst kjøkken med vinduer på to sider. Koselig spiseplass. Solid og velholdt innredning i heltre furu med profilerte fronter. 2 overskap med glassfelt. Fliser over benk. Ventilator over kokesonen. Lys under overskap. Heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og togreps blandebatteri. Opplegg for oppvaskmaskin. Integrert keramisk koketopp og stekeovn. Kjøl-og fryseskap, samt oppvaskmaskin fra 2018 medfølger. Slipte originale tregulv. Malt brystningspanel og malte vegger. Malt panel i himling med innfelte downlights. Rullegardin medfølger.

Stue: Særdeles lys og trivelig stue med lysinnfall fra to sider. Peis med innsats. God plass for sofa og spisebord. Slipte originale tregulv. Malt himling. Utgang til balkong.

Balkong: Romslig sydvendt balkong med flott utsikt til nærområdet og videre ned mot sentrum over byens tak. Det er lagt tregulv på balkongdekke. Det er montert utelampe, samt elektrisk drevet markise over balkongen.

Boligen disponerer: Loftsbod på 27 m2 gulvareal. 2 kjellerboder på hhv. 4,8 m2 og 3,5 m2. Fellesvaskeri. Eget hobbyrom i kjeller. Fellesrom for sykler, etc.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm

Utstyr

Elektrisk drevet markise over balkongen. Porttelefon med åpner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med nye panelovner. Elektrisk gulvvarme i bad. Peis med innsats i stuen.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 13 084 m2. Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegruppe, lekeplasser, asfaltert internveier, m.m.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Borettslaget har 32 garasjer, disse er ikke knyttet til leilighetene. Det er styret som tildeler garasjene etter ventelister. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 02333

Borettslaget

Bakkehaugen borettslag består av 71 andelsleiligheter og 1 tjenesteleilighet fordelt på 12 lavblokker. Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org.nr. 948817616, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo med følgende adresse: Godals Vei 14-36

* Borettslaget har en egen nettside; https://bakkehaugen.herborvi.no/
* Kabel-TV fra Get med grunnpakke inkludert i felleskostnader.
* Borettslaget har portnertjeneste.
* Fellesvaskeri i nr 16 og 30.
* Fellesrom for sykler i kjeller.
* Borettslaget har noen boder og mindre rom i kjelleren som leies ut.

Større vedlikehold og rehabilitering
Veldrevet og innbydende borettslag med ordnet økonomi.

2016: Skiftet all utebelysning
2015 - 2015: Alle ytterdører har blitt oppgradert
2014: Støttemur. Tak. Deler av støttemur i bakgård utenfor nr 14 rehabilitert. Alle takflater er ettersett av blikkenslager. Defekt takstein og fuger skiftet, og takrenner renset for løv.
2013: Utskiftning av lamper. Utskiftning av lamper i oppganger og inngangspartier.
2012: Varmekabler i takrenner og nedløp.
2011: Montert nytt porttelefonanlegg. Diverse blikkenslagerarbeid: takflater er ettersett og defekt takstein er skiftet. Skader på takrenner og nedløpsrør er reparert/skiftet.
2010: Fartsdumper/oppmerkede p-plasser
2009: Takarbeid/blikkenslagerarbeid. Alle pipeløp og luftepiper har fått ekstra beslag for å hindre fuktinntregning ved store nedbørsmengder. Takflater er ettersett og defekt takstein er skiftet. Skadede nedløpsrør er reparert og takrenner er renset for løv. Maling av grunnmur.
2007: Nye/større balkonger
2002: Rehabilitering av tak og piper. Takomtekking (ny taktekking, nye takrenner og vindskier) samt rehabilitering/kontroll av piper. Skifte stein, lekter og sløyfer. Sjekket undertak. Byttet renner, nedløp og blikk under gjennomføring.
2000: Oppgradering lekeplass. For å tilfredsstille lekeplassforskriftene.
1999: Beplantning av hekk.
1998. Skifte av vinduer og entrédører.
1996-1997: Drenering bakgård. Omfattende drenering av bakgård gjennomført.
1995. Elektrisk anlegg skiftet ut.

For ytterligere informasjon om utført vedlikehold, vennligst se årsberetning.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

09.04.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er i hovedregel ikke tillatt å holde hund eller katt. Det kan gis dispensasjon fra regelen hvis det foreligger godkjenning fra naboer i oppgang og fra styret. Ved godkjenning undertegner vedkommende en erklæring som inneholder retningslinjer for hundehold.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 166 596,-
Som sekundærbolig: kr 4 199 747,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3 120,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader kr 2 011,-
Dugnad kr 50,-
Kapitalkost. lån 2 OBBK02 kr 444,-
Kapitalkost. lån 1 OBBK01 kr 615,-

Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 3.117

Lånevilkår

Borettslaget har to serielån i OBOS iht. brev fra forretningsfører, datert 19.02.2019

Lån nr. 1: OBBK01-98207369330:
Restsaldo: kr. 6 746 759,-
Restsaldo andel: kr. 93 376,- * tilhører leil. i sin helhet
Rente, flytende: 2,65%
Rest løpetid: 20 år 1 mnd.
Terminer p.a.: 12
IN-ordning: Ja - Mulighet for nedbetaling 30/5 og 30/11.

Lån nr. 2: OBBK02-98207366110:
Restsaldo: kr. 470 127,-
Restsaldo andel: kr. 6 344,- * tilhører leil. i sin helhet
Rente, flytende: 2,65%
Rest løpetid: 1 år 3 mnd.
Terminer p.a.: 12
IN-ordning: Ja - Mulighet for nedbetaling 30/5 og 30/11.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 23.02.1953

Diverse

Det er beboernes ansvar å foreta ukentlig trappevask. 3. etg. vasker fra loft til 2. etg., samt øverste vindu.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligformål. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

4 800 000,- (Prisantydning)
103 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 903 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 918 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest, samt nabolagsprofil). Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190034