Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Sverre Iversens vei 23, 0972 Oslo

Tiltalende 3-roms leilighet med innglasset balkong - Kjøkken (2016)/bad (2014) - Heis - Markanært - Varmtvann inkludert

Prisantydning

2 450 000,-

BRA/P-rom

97 kvm / 81 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

25.aug   kl 15.00 - 16.00
Totalpris inkludert omkostninger
3 279 960 kr
Prisantydning
2 450 000 kr
+ Andel fellesgjeld
822 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
3 279 960 kr
Felleskostnader
5 962 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
81 kvm
Bruksareal
97 kvm
Etasje
6
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1974
Energimerking
Rød D
anette_alnes

Anette Alnes

Eiendomsmeglerfullmektig

Tone Thalberg Andersen

Tone Thalberg Andersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Gjennomgående og attraktiv 3-roms andelsleilighet i 6. etasje. Leiligheten består av entré, bad/wc, vaskerom, 2 soverom og garderobe. Kjøkkenet har utgang til nordvendt balkong og utsyn mot Røverkollen Naturreservat. Stuen har utgang til sydvendt innglasset balkong på 12m² med hyggelig utsyn helt skjermet for gjenboere. Leiligheten har malte veggoverflater i tidsriktige farger, eikeparkett og teppe på gulv. Kjøkkeninnredning har slette fronter i eikefinér og integrerte hvitevarer fra 2016. Flislagt bad/wc og vaskerom med varmekabler i gulv. Begge rommene ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2014 og har fått nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, innredning, sanitærutstyr samt etablering av felles varmtvann til leilighetene. Leiligheten disponerer en garasjeplass.

Beliggenhet

Sverre Iversens vei 23 i Røverkollen borettslag på Romsås, nordøst for Oslo sentrum. Gå direkte fra blokken og bruk turveier innover marka. Meget barnevennlig med turstier, lysløype og badevann rett utenfor døren. På vinterstid er det mulig å ta på skiene hjemme for å gå direkte inn i løypene. På sommerstid finnes badedammen Vesletjern og Steinsbruvann. Tren ute i det fri eller benytt innendørs treningssenter som det finnes flere av i området.

Humleby fritidspark har volleyballbane, kunstgressbane, lekestativ og ballbinge i tillegg til et klubbhus for Romsås idrettslag.

Lillomarka Arena er et helårs aktivitets- og idrettsanlegg som tilrettelgger for breddeidretten. Man finner bl. a løype for langrenn og skiskyting på vinterstid og rulleski på sommeren.

Vil du bare nyte noen få minutter ute så finnes Svarttjern badevann ca. 3 min. unna som er et nydelig og brukervennlig oppgradert uteområde.

Offentlig kommunikasjon:
Røverkollen bussholdeplass er det nærmeste kollektivtilbudet. Ellers er det ca. 10 minutters gange til T-banestasjonen på Romsås (rute 5 Vestli).

Servicetilbud:
Nærbutikken Joker. Romsås senter - 2 minutter med buss eller ca. 6 minutter gange. På Romsås senter finner man legesenter, tannlege, svømmehall, fysioterapi, minibank, bibliotek, butikker og t-bane. Grorud senter med dagligvare, Jernia, Vinmonopol, ferskbutikk for fisk, tekstil og sko samt kafe og restaurant. Større senter på Linderud, nyoppusset Steen & Strøm senter, med det meste av forretninger samt vinmonopol, kaffer, restauranter og mye annet. Her finner du det meste av det du måtte trenge!

Skoler og barnehager:
Eiendommen er omkranset av barnehager og skoler, på nærmest bilfrie veier. Her ligger Ravnkollen barnehage (0-6 år), Humlebakken barnehage (2-6 år) Svarttjern skole (grunnskole for 1 - 4 klasse) og Bjøråsen skole (5-10 klasse)

Dette er stedet for deg som ønsker nærhet til marka, men også kun en t-bane tur til Oslo sentrum med alle dets fasiliteter.

Bebyggelse

Romsås er et område som du må ta turen for å se om du aldri har vært her. Romsås består av 6 borettslag; Tiurleiken, Ravnkollen, Orremyr, Emanuelfjell, Svarttjern og Røverkollen. Røverkollen ligger høyt oppe, i frisk luft og nært marka. Det er et veldrevet borettslag bestående av 239 andelsleiligheter. Første innflytting i borettslaget skjedde i 1972 og tomten ble kjøpt i 1986.

Adkomst

Det er lett å komme seg til Sverre Iversens vei 23.
- Med T-bane, bane 5 mot Vestli, t-banen går hvert 7 min i rush tiden.
- Matebuss fra Grorud med bussholdeplass i umiddelbar nærhet (ved avkjøringen til borettslaget - ca. 3 min. å gå)
- 3 min med bussen til Romsås senter eller alternativt ca. 8 min. å gå.
- Flere ekspressbusser på Trondheimsvn - herunder også flybussen.
- Buss 31 stopper på Trondheimsvn og går hele døgnet.
- Med bil direkte adkomst med avkjøring fra Trondheimsveien til Grorud mot Romsås.

Det vil bli skiltet fra OBOS eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Boligblokk på 9 etasjer som er oppført med bærende betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er forblendet med teglstein og beiset panel på yttervegger mot balkonger/terrasser. Betongskillende vegger og etasjeskillere mellom leilighetene. Innvendige vegger med bindingsverk og gipsplater. Flatt yttertak som er tekket med sarnafil/ papp og innvendige taknedløp. Borettslagets utvendige bygningsmasse ble rehabilitert og forblendet med teglstein, samt at balkonger ble innglasset i 2009-2012. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer på kjøkkenside med malte trerammer og 3-lags energiglass fra 2010 og vinduer på stueside med trerammer og 3-lags isolerglass fra 2001. Entredør type EI-30/db35 som er brann- og lydklassifisert fra 2019. Balkongdør i stue med trerammer og 3-lags isolerglass fra 2001 og balkongdør på kjøkken med trerammer og 2-lags isolerglass fra 2003. Se tilstandsrapport datert 04.04.2019.

Innhold

Entré, bad/wc, vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom og garderobe

Areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm. Innglassede balkonger generelt, er å betrakte som S-ROM. Innglassingen kan være i form av enkle glass, isolerglass, glass med smale lufteåpninger mellom glassene, skyvbare glassfelter som kan åpnes/lukkes.

Standard

VEGGER
Fliser og malte overflater på kjøkken, malt strie i garderobe og malte overflater i stue, soverom og entre.

GULV
Teppe på 1 soverom og garderobe og eikeparkett i stue, kjøkken, 1 soverom og entre.

HIMLINGER
Malte overflater i himlinger.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning har slette fronter i eikefinér, laminat benkeplate, enkel oppvaskkum, ventilator og integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Kjøkkeninnredning og hvitevarer er fra 2016.

BAD/WC
Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap og veggklosett. Fliser og membranløsninger på bad/wc fra 2014 da det ble utført våtromsrehabilitering i regi av borettslaget.

VASKEROM
Flislagt vaskerom består av opplegg for vaskemaskin. Vaskerom er rehabilitert i regi av borettslaget i 2014 med nye overflater, membranløsninger og røropplegg.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og vaskerom og panelovner på 1 soverom.

Tomten

Andel i 26.500 kvm eiet tomt for hele borettslaget. Borettslagstomten er meget pent opparbeidet med store grøntområder pent beplantet med både hekk og prydbusker. Bilfrie områder mellom og rundt blokkene opparbeidet med lekeplasser og sittegrupper. Bilfrie gangveier. Borettslagstomten grenser delvis mot Lillomarka. Dette er en unik beliggenhet for deg som ønsker å kunne bruke marka til de daglige turer.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det følger 1 fast garasjeplass i felles garasjeanlegg med leiligheten. Røverkollen borettslag har innstallert ladeplasser for el-biler.

Forøvrig gate- og gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser, gjesteplasser i borettslaget og gratis parkering langs Sverre Iversens vei.

Forretningsfører

OBOS, tlf.: 22 86 55 00

Borettslaget

Røverkollen borettslag.

Egen hjemmeside: www.roverkollen.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.04.2019

Styregodkjennelse

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

I henhold til generalforsamlingsvedtak den 24. mars 1980 er det kun tillatt å ha ett dyr per leilighet. Er det ønske om flere dyr per hustand, skal det sendes skriftlig søknad til dyregruppen, som i kommunikasjon med styret skal ta stilling til dette. Dyrehold er etter registrering og undertegning av dyreegenerklæring og følge av regler som er beskrevet i husordensreglene.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6626238.

Ligningsverdi

For 2018:
Som primærbolig: 948.716,-
Som sekundærbolig: 3 415 379,-

Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator pr. 04.04.2019.

Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og ca 97 % for sekundærbolig.

Felleskostnader

Kr. 5.962,- inkl.: Forsikring av bygninger, kommunale avgifter, garasjeplass, varmtvann, drift av brl., kapitalutgifter, vaktmestertjenester, trappevask, kabel-TV mm.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel av fellesgjeld: 822.000,- pr. 01.03.2019
Andel av fellesformue: 39.948,- pr. 31.12.2018

Lånevilkår

HANBAN-93727003620
Restsaldo: 97.000.000,- (andel av saldo: 416.672,- pr. 01.03.2019)
Lånetype: Annuitet
Løpetid: 36 år 3 md.
Rentesats: 1,90%
Rentetype: Flytende
Term. pr. år: 12
Avdragsfrihet t.o.m 01.12.2025.

HANBA1-93727001857
Restsaldo: 94.267.578,- (andel av saldo: 404.938,- pr. 01.03.2019)
Lånetype: Annuitet
Løpetid: 36 år 9 md.
Rentesats: 1,90%
Rentetype: Flytende
Term. pr. år: 12

Fellesgjeld: Prosjektlånene tilknyttet rehabiliteringer og nyboliger ble refinansiert med langsiktig nedbetalingslån ved månedskiftet nov/des 2015. Et av lånene er avdragsfritt frem til 2026. Sittende styre har mål om å likevel betale ned på det avdragsfrie lånet hvert år dersom det er midler til det. Så langt er det betalt ned mer på det avdragsfrie lånet enn om det hadde vanlige avdrag.

Stipulert vil avdragene beregnet pr i dag utgjøre kr. 889,- etter at avdragsfri periode er utløpt. Det er forøvrig understrekes det fra styret at det ikke er sikkert at felleskostnadene når tiden kommer vil øke som følge av dette.

Det er ikke IN ordning på lånene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Sverre Iversens vei 21-25 - Modernisering av bad - Ferdigattest - 2014

Sverre Iversens vei 21-25 - Fasade + tak - Ferdigattest - 2011

Sverre Iversens vei 21-25 - Boligblokk - Ferdigattest - 1976

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Leiligheten disponerer 1 bod i 1. etasje (1,4m²) og 1 bod (3,8m²) og garasjeplass i felles garasjeanlegg.
- Sydvendt innglasset balkong på 12 m² med strømuttak, utsyn og adkomst fra stue og nordvendt balkong på 2m² fra kjøkken.
- Automatsikringer i sikringsskap med 35 Amp. hovedsikring som er skiftet i regi av borettslaget i 2010/11.
- Dør-calling med åpner.
- Personheis i felles trappeoppgang.
- Get er borettslagets leverandør av bredbånds- og TV- tjenester. Borettslagene på Romsås har avtale om grunnpakke TV med digital dekoder med opptaksmulighet og grunnleve-ranse av 10/10 Mbit/s bredbånd.
- Skapskrog m/innredning på 1 soverom og skapskrog m/innredning i entre og hyller og oppheng i garderobe.
- Borettslaget har avtale med Romsås Vaktmestersentral SA om renhold av fellesarealene.
- Leie av lokaler og boder: Kontakt styret for leie av ekstra bod eller grendehuset Røverbo i Sverre Iversens vei 27.
- Vaktmestertjeneste: Borettslaget er samvirkemedlem i Romsås Vaktmestersentral SA som ivaretar vanlig vedlikehold i borettslaget. Vaktmestersentralen har kontoradresse i Romsås Senter 6, og kontaktes på telefon 22 21 30 00 eller e-post: rvs@sentralen.net
- Styret har kontor i Sverre Iversens vei 7. Kontortid mandager mellom kl. 18.00 og kl. 19.00. Epost: styret@roverkollen.no, eller telefon 22 16 59 33.

Større vedlikehold og rehabilitering
2017 - 2018
Garasjefasader, oppganger og varmekabler
Garasjefasader er malt og en del plater skiftet ut. Trappeoppganger har fått nymalte vegger og tak og gulvbelegget er skiftet ut. Nye varmekabler mellom SIV 11 og Humleby.
2016 - 2017
Takvifter, ladestasjoner, Røverbo mm.
Seks nye takvifter. Alle er nå byttet.
4 nye semihurtigladere for ladbare kjøretøy.
Grendehuset Røverbo er pusset opp utvendig og innvendig.
Asfaltdekket i plan 2 i garasjen er byttet.
De siste utelampene på stolper mellom tunene er byttet til LED.
2015 - 2016
Nye boliger, utelys og takvifter
Nye boliger med parkeringsplasser ferdigstilt og solgt.
Resterende belysning skiftet fra hovedvei til garasjeanlegg og grendehus. To takvifter skiftet.
Nye bed og flere gjesteparkeringsplasser.
Trefelling.
2013 - 2014
Rehab våtrom, nye boliger, utelys
Rehabilitering VVS-/våtromsrehabilitering avsluttet.
Nye sluk og avløp fra tak etablert.
Byggestart nye boliger.
Delvis utskiftet belysning fra hovedvei til garasjeanlegg og grendehus.
2012 - 2013
Rehab. våtrom og bygging nye boliger
Rehabilitering VVS-/våtromsrehabilitering.
Prosjektering av ombygging av barnehagelokaler.
4 takvifter byttet ut.
2011 - 2012
Rehab. fasade/våtrom og nye boliger
Rehabilitering fasader og uteområde sluttført.
Forprosjekt VVS-/våtromsrehabilitering.
Forprosjekt alternativ bruk av barnehagelokaler.
Utskiftning deler av kjellerbelysning.
3 takvifter byttet ut.
2010 - 2011
Fasaderehab, el.tavler mm.
Rehabilitering fasader videreføres.
Byttet 3 av 8 hovedtavler elektro.
Byttet samtlige fellestavler og sikringsskap i boligene.
Byttet 4 garasjeporter.
2009 - 2009
Fasaderehab, eltavler, med mer
Rehabilitering - oppstart fasader og fullføring heiser
Byttet 2 av 8 hovedtavler elektro
Nytt låsesystem og porttelefonanlegg
Byttet brannslukningsapparater og røykvarslere
Nye sportsboder er etablert på garasjetaket
2008 - 2008
Garasjer, heiser, el.tavler med mer
Rehabilitering - heiser, garasjer
8 av 13 heiser ble ferdigstilt i 2008. Gjenstående blir ferdigstilt i 2009
Garasjehuset ble ferdigstilt og overtatt
Byttet 3 av 8 hovedtavler elektro (2006-2008)
Prosjektering og rammesøknad for utvendig rehabilitering
2007 - 2007
Rehabilitering garasjer, varmekabler
Rehabilitering av garasjehuset.
2006 - 2006
Varmekabler - gangvei indre område
Legging av varmekabler fra plan 4 garasjehus til Sverre Iversens vei 25
1996 - 2003
Vinduer og balkongdører
Utskifting av vinduene og balkongdørene i borettslaget.
1996 - 1996
Oppgraving, drenering og tetting
Oppgraving, drenering og tetting langs S.I.V 23 - 25 og langs S.I.V 11 - 13.
1990 - 1990
Utskifting av "hud" på garasjebygget

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 450 000,- (Prisantydning)
822 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 272 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
Gebyr ved bruk av forkjøpsrett/ forhåndsvarsel kr 7.187,-
(Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) kr 4 100,-
(Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 2 800,-
Tinglysing pr pantedokument kr 430,-
Tinglysing overføring av hjemmel kr 430,-
Panteattest långivers bank kr 200,-
--------------------------------------------------------
Sum omkostninger kr 15 147,-
--------------------------------------------------------

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Ref.: 703190067