Hopp til innholdet
Velkommen til Thurmannskogen Bygg F
left-arrow-01
right-arrow

Velkommen til Thurmannskogen Bygg F

Velkommen til Thurmannskogen Bygg F
F401 - en lys og romslig 3-roms med garasje, balkong og heis.
left-arrow-01
right-arrow

F401 - en lys og romslig 3-roms med garasje, balkong og heis.

F401 - en lys og romslig 3-roms med garasje, balkong og heis.
Leiligheten er F401 på oversikten over etasjeplan 4 etasje.
left-arrow-01
right-arrow

Leiligheten er F401 på oversikten over etasjeplan 4 etasje.

Leiligheten er F401 på oversikten over etasjeplan 4 etasje.
Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F
left-arrow-01
right-arrow

Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F

Irene Tørlen

Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F
Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F
left-arrow-01
right-arrow

Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F

Irene Tørlen

Oversiktsbilde over Thurmannskogen, leilighet F401 ligger i Bygg F

Harry Olsens Vei 10, F 401, 1470 Lørenskog

Thurmannskogen/Lørenskog: Stor og moderne 3-roms hjørneleilighet med gode lysforhold under oppføring - Flott sydtvendt balkong på hele 11 kvm - Garasjeplass og heis - Resalg kontraktsposisjon!

Prisantydning

3 980 000,-

BRA/P-rom

76 kvm / 70 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 980 000 kr
Prisantydning
3 980 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
108 650 kr
= Totalpris
3 980 000 kr
Felleskostnader
2 527 kr mnd.
Antall rom
3
Antall soverom
0
Primærrom
70 kvm
Bruksareal
76 kvm
Etasje
4
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Lørenskog
Byggeår
2018
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Velkommen til Thurmannskogen Bygg F - et utsolgt byggetrinn i populære Thurmannskogen. Vi har nå for salg en helt ny, lys og moderne 3-roms hjørneleilighet under oppføring som ventes klar for overtakelse 2. halvår 2018.

Boligen vil holde en god standard med hvit eikeparkett på alle gulv, HTH kjøkkeninnredning, flott flislagt bad med gulvvarme og en stor sydvendt balkong på hele 11 kvm. Leiligheten er en hjørnelelighet og vil få en god planløsning med en åpen stue- kjøkkenløsning og bl.a garasjeplass og bod i kjeller. Heis og trappeløp opp til etasjeplan.

Standard:

Entré/gang: Romslig entré med muligheter for skyvedørsgarderobe. Automatisk døråpner/calling med videoskjerm (farge). Vegghengt radiator. Ytterdør med FG godkjent sikkerhetslås og kikkehull.

Stue: Stue med utgang til en flott sydvendt balkong på hele 11 kvm. Vegghengt radiator under det store stuevinduet. En romslig og møbleringsvennlig stue i L-form som gir god soner for både salong og spisebord. Skyvedør ut til balkongen.

Kjøkken: Pent og praktisk kjøkken med kjøkkeninnredning levert av HTH. Kjøkkentype HTH Mono, Zero. Høye overskap, type F, 86,4 cm. Leveranse ihht kjøkkentegning for den enkelte leilighet. 40mm laminat benkeplate. 2- og 3roms: farge Surface 597, mørk grå Håndtak Stål Nude 256mm underskap/skuffer. Overskap med innebygd ledlys gripelist. 1 1/2 stålkum. Avtrekk over komfyr, stålfarget volumhette (ventilator) i overskap. Kjøkkenkran, type Oras eller tilsvarende, med avstenging for oppvaskmaskin. Det settes opp doble stikk over benk hvorav det ene er beregnet på mikrobølgeovn. Det er forberedt for induksjonstopp i benkeplate ved at høyde på benkeplate er 40 mm. Kunde må selv skjære hull for induksjonstopp.

To soverom: Leiligheten har to gode soverom med på hhv 10 kvm og 7 kvm.

Innvendig bod: Romslig og praktisk innvendig bod på 3,5 kvm. I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjelleren på 5 kvm.

Bad: Flislagt bad med vannbåren gulv varme. Innredningen består av heldekkende hvit servantplate med underskap, speil i hele innredningens bredde og lampe over speil, rette dusjvegger i herdet klart glass som kan slås inn mot vegg, med alu. fargede profiler, hvitt vegghengt toalett og opplegg for vaskesøyle samt 4 stk downlights i tak med dimmer.

Balkong: Stor og flott sydvendt balkong på 11 kvm. Rekkverk på balkong skal leveres med herdet, frostet glass og det vil bli montert utelampe og strømuttak.

Overflater generellt:

Dører: Det blir hvitmalte glatte innerdører med matt krom vridere og ytterdør med FG godkjent sikkerhetslås og kikkehull.

Gulv: 14 mm parkett, trestav, hvitlasert, mattlakket eik. Fotlister tilsvarende gulv. Gulvflis på bad, 10x10 cm mørk grå, matt eller tilsvarende.

Vegger: Sparklet og malt med farge S-0502-Y. Veggflis på bad 20x40 cm hvit matt. Legges med lys grå finkornet fugemasse.

Himling: Hvitmalt med synlig v-fuge, glans 03 og eventuelt nedforet himling av gips i boden. Hvitmalte plater i himling på bad med innfelte spotlights med dimmer.

Du finner mer informasjon om prosjektet og leilighetene på www.thurmannskogenbolig.no og i prosjektets salgsoppgave som er vedlagt denne nettannonsen.

Beliggenhet

Når du kjøper bolig i Thurmannskogen vil du bo like ved alle servicetilbud, og samtidig som du har nærhet til flotte turmuligheter i marka. Fra leiligheten er det gangavstand til Metrosenteret, Triaden og Lørenskog Hus. Det er kort vei til barnehager, skoler og gode forbindelser med offentlig transport. Mulighetene er mange i nærområdet, og det er bare 12-15 minutter å kjøre til Oslo sentrum.

Boligen inngår i Thurmann­skogen boligprosjekt felt A, B og C som er planlagt å skulle omfatte ca 337 leiligheter og 11 rekkehus. Denne seksjonen inngår i bygg F i felt B. Felt B består av de 5 boligblokkene F-K som er planlagt inndelt i to eierseksjonssameier bestående av hhv bygg F-G og byggH/IK. Bygg F og G er planlagt å bestå av hhv 20 og 53 boliger. Bygg H/I-K er planlagt å bestå av ca 67 boliger til sammen.

Bebyggelse

Thurmannskogen vil bestå av blokker opp til 7. etasje, samt rekkehus. Området rundt består av etablerte boligområder med enebolig- og småhusbebyggelse, samt en god del ubebygde naturområder og noe industri/kontorbygg.

Byggemåte

Den utvendig fasaden vil utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med mineralull. Utvendig består veggene hoved­sakelig av puss og trepanel. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer.

Innhold

Entré, bod, bad/wc, kjøkken/stue/gang og 2 soverom.

Areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Utstyr

Garasjeplass i kjeller, 5 kvm sportsbod i kjeller, heis, felles sykkelrom, kabel-tv med bredbåndsmuligheterog dørklokke med portåpner og kamera, .

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren på bad, samt vannbåren varme med vegghengte radiatorer, en under det store stuevinduet og en vegghengt radiator i gangen i hver leilighet. Det monteres målere i hver leilighet som måler forbruket av varme. I byggene blir det montert et sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjennvinning. Det blir avtrekk fra kjøkken og våtrom, og tiluft til hvert enkelt rom.

Tomten

Tomten vil bli opparbeidet med flere mindre områder med lekeplasser, sittegrupper, beplantning og internveier. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det følger 1 garasjeplass i felles parkeringskjeller med boligen. Heis ned til garasjeplan. Gate og gjesteparkering etter gjeldene regler.

Forretningsfører

Boligene vil bli organisert som et boligsameie med OBOS Eiendomsforvalter som forretningsfører. OBOS har lang og solid erfaring med forretningsførsel, og vil sikre at boligsameiet får en trygg og sikker drift. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisen og primærboliger og 84 prosent for sekundærboliger. Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå årlige kvadratmeter satser. For beregning av ligningsverdi se Skattetatens boligkalkulator på www.skatteetaten.no.

Felleskostnader

Seksjonens månedlige felleskostnader er stipulert til kr 2.527,- for første driftsår. Felleskostnadene inkluderer grunnpakke for kabel-tv og internett, vaktmester, bygningsforsikring, forretningsførsel, avsetning til fremtidig vedlikehold, samt generell drift. Kostnader til strøm, varmt vann og oppvarming faktureres etter forbruk.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Det er ikke lagt opp til at sameiet skal ha fellesgjeld. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameiet og fellesutgiftene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller årsmøte.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtakelse kan finne sted. Utbygger har ansvar for at det foreligger brukstillatelse på leiligheten senest ved kjøpers overtagelse av leiligheten.

Utleie

Boligene iprosjektet kan leies ut, jfr. lov om eierseksjoner. Boligene har bare én boenhet, og ingen utleiedel.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at nettannonsen er ufullstendig og det oppfordres til å laste ned alt av dokumenter som er vedlagt denne annonsen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel og de er vedlagt denne salgsoppgaven.

Området er regulert til boligbebyggelse. Mellom byggetrinnene og mot eneboligbebyggelsen er det regulert inn turvei.

Totale kostnader

Omkostninger og kjøpesum
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
8 646,- (Dokumentavgift av andel tomt)
5 000,- (Andel oppstartskapital til sameiet)
30 000,- (Administrasjonsgebyr resalg av kontrakt)
3 980 000,- (Prisantydning inkludert opprinnelig kjøpesum og merverdi)
--------------------------------------------------------
4 024 896,- (Totalpris inkl. merverdi og omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Siden dette er en salg av en kontraktsposisjon, dvs videresalg av en allerede solgt kontrakt på bolig under oppføring, vil oppgjøret foregå i 2 prosesser:

1: For kjøp av kontraktsposisjonen gjelder følgende betalingsbetingelser:
Kr 280 000,- merverdi til selger
Kr 30 000,- Administrasjonsgebyr til utbygger
Kr 370 000,- innbetaling av opprinnelig 10 % som opprinnelig kjøper allerede har betalt.
-------------------------------------------------------------
Kr 680 000,- sum innbetaling ved kontraktsinngåelse.

2: Ved overtagelse av boligen faktureres opprinnelig kjøpesum og omkostninger ihht hovedkontrakten.
Kr 172,- (Pantattest kjøper)
Kr 525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 525,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 28,- (Utskriftsgebyr)
Kr 8 646,- (Dokumentavgift av andel tomt)
kr 5 000,- (Andel oppstartskapital til sameiet, 3 mnd felelsutgifter)
Kr 3 330 000,- Restbeløp opprinnelig kjøpesum innskudd
-----------------------------------------------------------
Kr 3 344 896,- (Kjøpesum og omkostninger ihht hovedkontrakt fratrekt 10 %.) Innbetaling ved overtagelse.

Betalingsvilkår
Kjøper har satt seg inn i og overtar betalingsvilkårene som fremgår av hovedkontrakten. Første innbetaling som skal gjøres ved signering av kontrakt skal være frie midler uten krav til pant i den kjøpte bolig. Samme betalingsvilkår gjelder for innbetaling for å overta kontraktsposisjonen.

Salg av kontraktsposisjon
Dette prospektet beskriver en konkret bolig under oppføring. Boligen er solgt, men den opprinnelige kjøper ønsker å selge sin kontraktsposisjon med utbygger (hovedkontrakt) som gir rett og plikt til å overta boligen når den er ferdigstilt. Hovedkontrakten som er inngått mellom utbygger/opprinnelig selger av prosjektet og opprinnelig kjøper (selger av kontraktsposisjonen) påvirkes ikke av denne handelen.

Hovedkontrakten må overtas uendret og den regulerer alle forutsetninger for leveransen av boligen, med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Hovedkontrakten forutsettes nøye gjennomlest før kjøpetilbud avleveres. Hovedkontrakten uttrykker fastpris (dvs opprinnelig totalpris) for den aktuelle bolig. Hovedkontrakten vil ligge som et vedlegg i salgsoppgaven.

Hovedkontraktens kjøpesum er kr 3 700 000,- og den er signert 22.09.2016.

Generelt
Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht. hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen.

Salg av kontraktsposisjon er underlagt Avhendingslova § 1-1, pkt. 4 samt kjøpsloven.

Overtagelse

Leiligheten ventes klar for overtgelse siste halvår av 2018, sannsynligvis rundt november. Det gis skriftlig varsel senest 10 uker før tidspunkt for overtagelse. Det vil da også bli innkalt til førbefaring av boligen noen uker før overtagelsen.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Det vil bli utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Energimerkingen er beregnet til å ligge i kategori C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye vindusflate og yttervegg og takflater.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kim Thu

Ref.: 70318014301