Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Kalbakkveien 49 A, 0953 Oslo

Vinsing avlyst - boligen er solgt!

Prisantydning

2 980 000,-

BRA/P-rom

81 kvm / 81 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 655 147 kr
Prisantydning
2 980 000 kr
+ Andel fellesgjeld
660 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 655 147 kr
Felleskostnader
4 447 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
81 kvm
Bruksareal
81 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1968
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

En stor og velholdt 3-roms andelsleilighet med moderniseringsbehov beliggende usjenert i lavblokkens 2. etasje. Lyden av fuglesang og rennende vann er hyggelig å våkne til. Leiligheten har en praktisk planløsning med store gode rom og fremstår med teppe, belegg og parkett på gulver, tekstilstrier og malte strier på vegger samt malte tak. Kjøkkeninnredning med god skapplass, opplegg for oppvaskmaskin, og muligheter for spiseplass. Flislagt bad med bl.a varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Det er også fellesvaskeri i borettslaget. Fra en romslig stue er det utgang til en stor og flott balkong med utelys og hyggelig utsyn over borettslagets grøntarealer. Borettslaget har nylig gjennomført en stor utvendig rehabilitering med nye fasader, vinduer, balkongdører, yttertak, inngangspartier og utvidede balkonger som stod ferdig i 2017. Gangavstand til offentlig kommunikasjon som tog, buss og t-bane samt butikker, skoler og barnehager. INGEN FORKJØPSRETT - FORKJØPSRETT AVKLART!

Beliggenhet

Heimdal borettslag et attraktivt borettslag beliggende tilbaketrukket i "landlige" omgivelser. Andelsleilighet i Kalbakkveien 49 A, 2. etasje. Landlig beliggende med store og fine grøntområder mellom og rundt blokkene. Skole, barnehage, svømmehall, flere treningssenter og offentlig kommunikasjon i nærområdet. Apotek, post i butikk og dagligvareforretninger på Kalbakken. Nærmeste større senter på Grorud. Alternativt koselige Linderud senter.

Meny med herlig ferskvarebutikk, butikksenter, restaurant, pizzeria, bank i butikk, apotek, aktive idrettslag, flere treningssentre (Bare Trening, Sats), Nordtvedt bad, bibliotek, legesenter m.m.

Idrettlaget Grei har kunstgressbane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll. Lillomarka i umiddelbar nærhet med badevann (Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann), lysløyper og flotte turmuligheter sommer som vinter. Fantastiske ski- og akemuligheter om vinteren. Nordtvet gård som har blitt en flott besøksgård for skoler og barnehager i nærheten.

I området finner man også Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er innlemmet i parken.
Det er også fine turmuligheter i nærområdet hvor det nå er utbedret turveier langs Alnaelva som går opp i naturskjønne områder i Lillomarka gjennom Grorudparken. Turveien går like nedenfor boligen. Lillomarka innbyr til flott naturopplevelser både sommer og vinter. Om vinteren finnes merkede lysløyper og flotte skimuligheter, blant annet kan man besøke trivelige Lilloseter. Sommerstid kan man blant annet ta turen til badevann som Vesletjern, Badedammen eller Steinbruvann.

Bebyggelse

Borettslaget som har adresse Kalbakkveien 49, består av 29 andelsleiligheter, fordelt på 1 bygning.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Kalbakkveien 49 A med både tog, buss, t-bane og bil. Med bare få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Kalbakken T-banestopp med både bane 4 til Nydalen og 5 mot Sentrum med hyppige avganger i rushtiden. Tilsvarende bane mot Vestli. I Kalbakkveien går nr. 22, 25, 31 (buss 31 går hele døgnet) og 33 (stopp i Kalbakkveien) og ifra Sagstuveien går nr. 33, 66 og 79. Du har mange alternative busser mot sentrum. Rett ved t-banen går også buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover. På Trondheimsvn er det også stopp for flybussen med avgang hvert 20.minutt. 10 minutter unna ligger Grorud togstasjon der toget tar kun 12 minutter inn til sentrum.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og kjeller som er oppført med bærende konstruksjoner i mur og betong. Fasader med malte pussisolerte overflater, samt noe malt teglstein mot balkonger og flatt yttertak som er tekket med papp. Leilighetenes skillende dekker i betong. Borettslaget ble ferdig rehabilitert med nye fasader, vinduer, balkongdører, yttertak, inngangspartier og utvidet balkonger i 2016/17. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2016. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2016. Entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert. Sydøstvendt balkong på ca.10m² med PVC membran på gulv, belysning og adkomst fra stue. Nye utvidede balkonger i borettslaget fra 2016/17 med frostet glass i rekkverk. Adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang med malte tak- og veggoverflater og betongtrapper. Pipeløp i stue.

Innhold

Entré, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom.

Areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

Standard

Entre: Teppe på gulv, malte stirer på vegger og malt tak. Dørcalling med skjerm.
Bad/wc: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Innredningen består av dusjhjørne, wc, servant med underskap, speil med overlys, sideskap, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.
Kjøkken: Belegg på gulv, malte strier på vegger og malt tak. Kjøkkeninnredning med slette eikelaminerte fronter, laminat benkeplate med fliser over, dobbel oppvaskkum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og varmtvannsbereder i underskap. Gode muligheter for en hyggelig spiseplass på kjøkkenet.
Stue: Parkett på gulv, tekstilstrier på vegger og malt tak. Stuen har pipeløp og utgang til en ny stor og hyggelig sydøstvendt balkong på hele 10 kvm. med pent utsyn over borettslagets fellesarealer.
Soverom 1: Parkett på gulv, malte slette vegger og malt tak. Garderobeskap. Rommet ble pusset opp i 2018.
Soverom 2: Parkett på gulv, malte tekstilstrier på vegger og malt tak. Garderobeskap.

Utstyr

Boligen disponerer 2 kjellerboder på hhv. 2,1 og 4,9 kvm, fellesvaskeri med vaskekort, felles uteområder med lekeplasser og sittegrupper, kabel-tv og port-telefon med døråpner og kamera.

Oppvarming

Elektrisk. Elektriske varmekabler i badegulv. Stuen har pipeløp.

Tomten

Andel i 5.175 kvm eiet tomt. Borettslagstomten er meget pent opparbeidet med store grøntområder pent beplantet med trær og prydbusker. Delvis gangveier mellom og til blokken. Barnevennlig med lekeplasser og sittegrupper. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen. Eiendommen er konsesjonsfri.

Parkering

Borettslaget har p-plasser og garasjer. Styret fordeler plasser etter lister. For øvrig gate og gjesteparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Heimdal Borettslag.

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten er avklart.

Styregodkjennelse

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde hund i leilighetene med mindre vedkommende borettshaver undertegner en spesiell erklæring. Det er ikke tillatt å holde katt i borettslaget. De som kan fremlegge bevis for at de hadde katt ved innflyttingen, kan beholde denne så lenge den lever såfremt husorden og leiekontrakten ellers blir overholdt. Se husordensregler for ytteligere informasjon.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Tryg.

Ligningsverdi

Kr. 948 716,- for inntektsåret 2018 som primærbolig.
Kr. 3 415 379,- for inntektsåret 2018 som sekundærbolig.
Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator 31.05.2019.
Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og 100% for sekundærbolig.

Eiendomsskatt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom i Oslo, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det gis et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2017 er på 3 promille, se www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Felleskostnader

Kr. 4 447,- som inkluderer kabel-tv, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring samt drift og vedlikehold.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 660 000,- pr. 01.05.2019.
Andel fellesformue kr. 126 800,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

Borettslaget har 1 lån:
Lån i OBOS annuitetslån med restsaldo kr. 16.492.100,- (på leil. nivå kr. 959.509,-) med restløpetid 27 år 6 mnd. Rente 2,65% flytende. Kapitalkostnader kr 2 816,-.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Følgende ferdigattester foreligger:
- Kalbakkveien 49A-C - Boligblokk - Ferdigattest - 1970
- Kalbakkveien 49A-C - Ny fasadekledning - Ferdigattest - 1976
- Kalbakkveien 49A-C - Nye balkonger - Ferdigattest - 2017

Diverse

- Opplegg for oppvaskmaskin på kjøkkenet.
- Det er opplegg for vaskemaskin på badet, men borettslaget har også fellesvaskeri.
- 2 kjellerboder på hhv. 2,1 og 4,9 kvm.
- Nye fasader, vinduer, balkongdører, yttertak, inngangspartier og utvidede balkonger ferdig i 2017.
- Lave omkostninger ved kjøp.
- Gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og buss.
- Meget hyggelig sydøstvendt balkong på hele 10 kvm med utelys.
- Borettslaget har vaktmester som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Nyere rehabiliteringer/vedlikehold i borettslaget:
2007 Alle oppganger, kjeller og vaskeri er malt i tillegg til flislegging av vaskeri og steinbelagt rundskjøring med flaggstang
2011/12 Nye porttelefoner
2016/17 Borettslaget ble ferdig rehabilitert med nye fasader, vinduer, balkongdører, yttertak, inngangspartier og utvidet balkonger.
2017 Power Clean renset avløpsrør og ventilasjon. For øvrige rehabiliteringer i borettslaget, se årsberetning. Det anbefales alltid og sette seg inn i vedtekter, regnskap og husordensregler i borettslaget.

Spesielle bestemmelser:
- Boligen overtas som fremvist på visning. Eventuelt manglende rydding/rengjøring, nøkler og brannvernutstyr må kjøper selv bekoste. Boligen vil bli tømt for løsøre.
- Salg etter fullmakt (dødsbo m.m.): Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om boligen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne annonsen og salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
- Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen er regulert til bolig.

Totale kostnader

2 980 000,- (Prisantydning)
660 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 640 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/benyttelse av forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 655 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforskring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kim Thu

Ref.: 703190114