Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Flåtestadveien 14, 1415 Oppegård

Stor 2-roms - Oppussingsobjekt - Stort potensial - Attraktiv beliggenhet - Solrikt sydvestvendt balkong - Garasjeplass

Prisantydning

2 300 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 61 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 375 900 kr
Prisantydning
2 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
75 900 kr
= Totalpris
2 375 900 kr
Felleskostnader
1 799 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
61 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
-1
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oppegård
Byggeår
1985
Energimerking
Rød F

Mer om boligen

- 2-roms selveierleilighet
- Vestvendt, solrik og delvis overbygget terrasse på ca 16,5 kvm
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
- Kort vei til butikk etc på Greverud senter, tog på Greverud stasjon og buss
- Tv/Internett tilknyttet Telenor/Canal Digital

Beliggenhet

Flåtestadveien 14 ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Greverud, syd i Oppegård kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til skoler i alle trinn og flere barnehager. Greverudlia barnehage åpnet ny barnehage med 6 avdelinger i februar 2019.

På Østre Greverud ligger det en idrettspark bestående av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, idrettshus, golfbane og turterreng. Skiforeningen kjører snøkanon på vinterstid og preparer rundløype i forbindelse med lysløype på golfbanen. Forøvrig flott gang- og sykkelvei fra Oppegård til Tusenfryd og Gjersjøen som er et yndet turmål med fine stier, koselige svaberg og bademuligheter. For den som liker lengre turer har du Oslofjorden med badeplasser som blant annet på Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog

Greverud senter med MENY-matbutikk som snart gjenåpner, apotek og restaurant. Her bygges nå nye Greverud torg hvor også Rema 1000 åpner ny butikk. Treningsmuligheter for tennis, sandvolleyball, spinning osv. i fjellhallen bak Greverud senter.

På Kolbotn finner man alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med ca 70 forretninger, kafeer og resturanter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus.

Nærmeste bussholdeplass er Greverud kirke, ca 300 meter unna boligen. Videre er det få minutter gangastand til Greverud stasjon med togforbindelse mot syd og nord. 25 minutter til Oslo S. Enkel adkomst til E6 Europaveien og E18 Mosseveien. Ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Bebyggelse

Området består av hovedsakelig blokk og småhusbebyggelse.

Adkomst

Ta av fra Flåtestadveien og kjør på forsiden av blokkene til gjesteparkering. Leiligheten er beliggende i den nordligste blokken. Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

Se forøvrig kartskisse for mer info.

Byggemåte

Støpt kjellergulv. Grunnmur i armert betong. Bærende konstruksjoner i betong. Saltak. Fasader med platekledning. Felles garasjeanlegg under blokken.

Innhold

Entré, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, innvendig bod.

BTA er ca. estimert. 1 bod på 6,3 m² på gangplan, bod nr. 601

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Standard

I Flåtestadveien 14 har vi nå for salg en lys og pen 2-roms leilighet i blokkens underetasje med utgang til sydvestvendt terrasse. Boligen ligger i idylliske omgivelser på Greverud, og leiligheten grenser til friområder - her bor du rett ved skog og turløyper samtidig kun 3-5 min. gange unna kollektivtilbud og dagligvarebutikk/senter. Boliger holder en eldre standard og har oppussing-/moderniseringsbehov

Entré/gang: Innbydende og romslig entré/gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I enden av gangen har du også en bod for ytterligere oppbevaring - perfekt sted for å oppbevare soveposer, gjestedyner, pynt eller andre ting og gjenstander som bare hentes frem fra glemselen i ny og ne.

Bad/wc: Eldre bad hvorav hovedkonstruksjon er fra byggeår. Belegg på gulv og tapet på vegger. Videre har badet dusjkabinett, toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Åpent kjøkkenløsning mot stue med god plass til koselig spisebord og/eller kjøkkenøy. Kjøkkeninnredning fra byggeår med malte fronter og fliser mellom bank og overska. Videre har kjøkkenet utslag/oppvaskkum i rustfritt beslag, laminert benkeplate og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator type villavent.

Stue: Praktisk stue med åpent kjøkken løsning, noe som er med å gir en god romfølelse. Her er det god plass til å møblere med både sofagruppe og tvbenk/-vegg. De store vindusflatene slipper inn mye naturlig lys i rommet. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på ca. 16,5 kvm med utsikt utover grøntområdet. Terrassen er dyp og av god størrelse, så du har god plass til utemøbler - her kan du kan invitere over familie og venner for morro og festligheter.

Soverom: Leiligheten har et stort soverom med plass til dobbeltseng, nattbord, garderobeskap, sliten kropp etter hverdagens gjøremål/stress og det du ellers måtte ønske.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det evnt. forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. TG 3 som fremkommer i tilstandsrapporten:
- Bad: Det har vært en reparasjon på belegget. Med enkle fuktsøk ble det indikert noe variable fuktverdier på gulvet. Det frarådes direkte vannbelastning på gulv/vegg.

Utstyr

Vinduer med trerammer og 3 lags isolerglass med produksjonsår i 1983

Terrassedør med isolerglass fra 1983

Brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/35dB.

Sikringsskap med skrusikringer: 3 x 32 amp hovedsikring og 8 spredekurser. 1 nyere jordfeilautomat.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Strålovn på bad.

Tomten

Opparbeidet tomt. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.

Parkering

Til hver seksjon følger det eksklusiv bruksrett til parkeringsplass og sportsbod i underetasje. Garasjeleie er inkl. i felleskostnadene. De som eier flere plasser betaler ekstra kr 100,- pr. måned/plass.

Sameiet har flere gjesteparkeringer. Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS / 22 86 55 00

Sameiet

Sameiet består av 61 seksjoner.
Greverudhagan Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 975497720, og ligger i Oppegård kommune med følgende adresse:
Flåtestadveien 4-16
Gårds- og bruksnummer:
43, 785

Planlagte påkostninger:
Sameiet har vedtatt å innstallere infrastruktur for el-bil lading. Dette innebærer å hente strøm fra hovedtavlene til garasjene, sette opp styringsystem og strømskinne i taket i garasjen. De som ønsker knytte seg til denne med ladeboks til elbil, eventuelt ladbar hybrid. Tilbud fra Grønn kontakt på infrastruktur, kr 313.107,- inkl mva I tillegg kommer kr 17.548,- pr. ladeboks for hver bruker, inkl montering og mva.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Styregodkjennelse

Ny seksjonseier skal godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Se sameiets vedteker og husordensregler for mer informasjon.

Forsikring

Felles bygningsforsikring i IF Skadeforsikring - polise nummer 1271093 er inkludert i felleskostnadene. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Som primærbolig:
kr 793 399

Som sekundærbolig:
kr 2 856 236

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 1.799,- pr. md.

Felleskostnadene inkluderer kabel-tv og internett grunnpakke, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester, kommunale avgifter (vann- og kloakk), daglig drift, løpende vedlikehold av sameiet m.m.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger

Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut. En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Se sameiets vedtekter for mer informasjon.

Diverse

Det er kun tillatt med gass- eller elektrisk grill og skal være avsluttet senest kl 22.00.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Dagboknr. 5800, tinglyst 16.05.1986: Pantsettelseserklæring kr. 10.000,- samt urådighet.
Pantet er tinglyst for oppfyllelse av felles forpliktelser til boligsameiet og urådigheten omhandler at overdragelse skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler bestemmelser garasje/parkering fra byggeår.

Servituttene vil følge eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Området er regulert til:
- Byggeområde for boliger
- Byggeområde for forretning
- Tomt for offentlig bygning (barnehage og kirke)
- Vei og gang/sykkelvi
- Friområde

Totale kostnader

2 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
64 750,- (Dokumentavgift)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
75 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 375 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, kjøper oppfordres til å sette seg inn i egenerklæring og tilstandsrapport.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (08.05.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Toan Nguyen

Ref.: 704190033