Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Haugerudveien 82, 0674 Oslo

Stor 2-roms med fantastisk utsikt fra balkongen - Visning avlyst, boligen er solgt etter direkte bud til selger.

Prisantydning

2 650 000,-

BRA/P-rom

59 kvm / 54 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 938 147 kr
Prisantydning
2 650 000 kr
+ Andel fellesgjeld
273 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 938 147 kr
Felleskostnader
3 488 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
54 kvm
Bruksareal
59 kvm
Etasje
11
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1970
Energimerking
Grønn D
irene

Irene H. Tørlen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Velkommen til denne store og praktiske 2-roms leiligheten i Haugerudveien 82! Leiligheten har god planløsning og fin intern beliggenhet i borettslaget. Fra stuen er det utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 4,5 kvm med flott utsikt og gode solforhold. Leiligheten har bad og separat wc som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2014. Ellers i leiligheten er det behov for oppussing, men her har man et stort potensiale. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er beliggende med umiddelbar nærhet til marka med gode turområder sommer som vinter!

Sentralt beliggende.
Kort gangavstand til kjøpesenter og offentlig kommunikasjon.
Innenfor bomringen.
Flotte utearealer og lekeplasser.
Nærhet til skoler og barnehager.
Meget god planløsning.
Pent bad og wc som er totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2012.
Varmekabler på bad.
Nordvestvendt balkong med flott utsikt og gode solforhold
Fellesvaskeri i blokken.
Kjellerbod.
Kabel-tv tjenester fra GET
Det er 2 nye heiser i blokken.
Vaktmester i borettslaget.
Lave kjøpsomkostninger. INGEN DOKUMENTAVGIFT
Veldrevet borettslag.
Rask avklaring av forkjøpsretten.

Beliggenhet

Meget attraktivt, rolig og etablert barnevennlig boområde med store fri-, leke- og sportsarealer avskjermet fra trafikk, innenfor bomringen. Gangavstand til barnehager, barn- og ungdomsskole samt til buss, Haugerud T-bane (16 min. til sentrum), drosjeholdeplass, butikker på Haugerud, Tveita og Alna senteret med diverse forretninger og servicetilbud. Umiddelbar nærhet til Østmarka med et omfattende nett av turstier og lysløyper, badevann, fjellklatring og kajakkpadling.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Etasjeskille oppført med dekkeelementer. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader med betongelementer. Tilnærmet flatt tak i betongkonstruksjon, antar isolert med isopor eller lignende. Dette er ikke befart av takstmannen. Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse/fjell. Vinduene er 2-lags isolerglass i treramme fra 1991. Balkongdør i treramme med 2-lags isolerglass fra 1991. Tidsmessig entrédør, brann og lydklassifisert. B-30/35dB. Trapper i felles oppgang dekket med gulvbelegg.

Innhold

2-roms andelsleilighet beliggende i boligblokkens 11. etasje av 12 etasjer, underetasje som er inngangsplan og kjeller.
Leiligheten består av entré, bod, gang, bad, wc, soverom, kjøkken og stue med adkomst til nordvestvendt balkong på ca. 4,5 m².

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Standard

Praktisk entré med plass til oppheng av yttertøy og plass til sko. Her er det plassert et skap. Inngang til innvendig bod med hyller.

Romslig stue med plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til balkong. Gavlvindu for ekstra godt lysinnslipp i boligen.

Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet og wc ble totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2014. Bad består av servant m/underskap, speil m/overlys, veggskap, inn-/utadslående dusjdører og opplegg for vaskemaskin.

Praktisk separat wc består av vegghengt wc. Opplegg for servant på wc. Vann- og avløpsrør ligger klart til videreføring.

Original kjøkkeninnredning med malte profilerte/slette formpressede fronter, laminat benkeplate m/ fliser over og dobbel oppvaskkum m/benkebeslag. Plass til spiseplass ved vinduet - med en fantastisk utsikt!

Stort og lyst soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og annet ønskelig møblement. Her er det et plassbygget skap.

Nordvestvendt balkong på ca. 4,5 kvm med gode solforhold og flott utsikt mot Oslofjorden, byen, Holmenkollen og Nordmarka!

Overflater:
Gulv: Fliser på badet og wc, ellers belegg i entré, bod, gang, stue og kjøkken.
Vegger: Fliser på badet og på wc, tapet og malt strie på øvrige vegger.
Himling: Malte overflater med downlights på bad og wc.

Utstyr

Automatsikringer i sikringsskap. Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester og røykvarsler. 2 stk. heiser i felles oppgang. Leilighet disponerer 1 kjellerbod på ca 2 kvm, samt bruk av fellesvaskeri i blokken som benyttes etter gjeldende regler.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med eldre radiatorer med synlig røropplegg. Varmekabler på bad.

Tomten

Eiet felles tomt for borettslaget på 62 452 kvm. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, asfalterte gangarealer, lekearealer og sittegrupper. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som kan leies, ellers vanlig gateparkering etter stedets regler.

Forretningsfører

OBOS - tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Solfjellet borettslag - www.solfjellet.no

Borettslaget som består av 645 andelsleiligheter, fordelt på 9 bygninger har gjennom de siste årene utført et godt og kontinuerlig indre og ytre vedlikehold.

Større vedlikehold og rehabilitering
2017-2018: Utskiftning av 18 heiser, 18 inngangspartier, nytt nøkkelfri adkomst i inngangs-partiene og nye porttelefoner.
2015: Nye tak over heishus.
2011-2014: Det er utført rør- og våtromsrehabilitering i borettslaget hvor alle baderom fremstår med nye overflater, membranløsninger, nye sluk, røropplegg og varmekabler på bad.
2013/14: Kjøp og rehabilitering av Solfjellet Parkeringshus.
2011-2014: Det er utført rør- og våtromsrehabilitering i borettslaget hvor alle baderom fremstår med nye overflater, membranløsninger, nye sluk, røropplegg og varmekabler på bad.
2009: Tekket alle yttertak med ny papp, beslag og piper for utlufting av soilrør.
2005/06: Undersøkelse av fasadeelementer og sikring av disse.
1997-2001: Heismaskineri og styresystemer skiftet ut, Utbedring av betongskader (armeringskorrosjon) på bakkenivå i 03.
1990/91: Skiftet vinduer i samtlige leiligheter, 1997: Samtlige vaskerier pusset opp.

Rehabilitering/større vedlikehold med tilrettelegging av infrastruktur el/hybridbiler i Solfjellet Parkeringshus, tot. 400 plasser, ble vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 4.9.2018: Oppstart: Estimert ultimo 2018. Kostnad og finansiering: Estimert til kr 4 500 000, finansieres med opplåning og delvis tilskudd fra Oslo Kommune. Ved oppstart med leietager selv finansiere selve ladeboksen.

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

I Solfjellet borettslag er det tillatt med et dyr pr. leilighet og man er pliktet til å signere erklæring for dyrehold og registrere seg i dyreklubben Hund og katt.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6659143.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.488,- pr. md.
Herav: Felleskostnader 2.711,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA5 777,-

Felleskostnadene inkluderer: fyring, varmtvann, kapitalkostnader, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, trappevask og felles forsikring.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 273.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 felles lån:

1) Annuitetslån i Eika med total lånesaldo på kr. 142.816.764,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 216.909,- Total restnedbetalingstid er 31 år 8 mnd. Flytende rente 1,95%. Kapitalkostnad pr. måned er kr. 777,-

2) Annuitetslån i OBOS Banken med total lånesaldo på kr. 36.453.265,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 55.142,- Total restnedbetalingstid er 29 år og 9 mnd. Flytende rente 2.05%. Kapitalkostnad pr. måned er kr. 207,-

Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Andel fellesgjeld kan innfris i sin helhet eller med min. kr 60.000,- inntil to ganger i året (etter avtale med forretningsfører - 30/11 og 30/5). Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter, som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)
273 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 923 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 938 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Boligen er klar for snarlig overtagelse om ønskelig.

Eierskifteforsikring

Det er tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Se vedlegg i salgsoppgaven.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Ref.: 705190037