Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Høybråtenveien 17A, 1055 Oslo

Stor 1-roms leilighet med god planløsning og sydvendt terrasse på 21 kvm. Varmtvann inkl. i felleskostnader.

Prisantydning

2 000 000,-

BRA/P-rom

42 kvm / 39 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 189 347 kr
Prisantydning
2 000 000 kr
+ Andel fellesgjeld
177 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
2 189 347 kr
Felleskostnader
2 243 kr/mnd
Antall rom
1
Antall soverom
0
Primærrom
39 kvm
Bruksareal
42 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1976
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Dette er en stor 1-roms leilighet med en god, arealeffektiv og praktisk planløsning. Leiligheten er beliggende i lavblokkens 1. etasje av totalt 4 etasjer. Leiligheten består av entré, innvendig bod, bad/wc, innredet rom, åpent kjøkken og stue med utgang til en stor sydvendt terrasse på 21 kvm som ligger på bakkeplan. Nye vinduer og terrassedør fra 2013. Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan. Innvendig må det påregnes oppussing og overflatebehandling, men her vil man ha et godt utgangspunkt til å få det akkurat slik man måtte ønske selv. Beliggende i stille og sentralt, veletablert boligområde på Høybråten, omgitt av store grøntarealer

Beliggenhet

1-roms beliggende i stille og sentralt, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Høybråten, omgitt av store grøntarealer.

Kollektivtilbud:
Det kollektive tilbudet er godt, med T-bane, buss og tog i nærheten. Nærmeste T-banestasjon er tilknyttet Furuset Senter og er en 10-minutters gåtur unna borettslaget. Buss 64A til både Furuset og Stovner sentre og T-baner stopper nærmest utenfor døra, ved Høybråten kirke. Gangavstand til Haugenstua togstasjon og toget tar 14 minutter fra Haugenstua til Oslo S. Området Høybråten ligger ca. 12 km nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst med bil fra både E6, Trondheimsveien og Østre Aker vei. Det er ca. 16 min til Oslo S og 25 min til Gardermoen med bil.

Shopping:
Det finnes flere kjøpesentre i området, som for eksempel Ikea Furuset og Furuset Senter, hvor man finner legesenter, bibliotek, treningssenter, apotek, matbutikk, kafeer og en rekke butikker. Ønsker man enda større shoppingsentre er det kort vei til Stovner, Alna, Tveita, Triaden, Metro og Strømmen.

Fritidsmuligheter:
Området omfattes av Grorudalssatsingen og nyter også godt av andre flotte tilbud i nærområdet, som for eksempel Aktivitetsskolen (AKS), mange fritidstilbud for barn og unge er gratis eller koster svært lite (se blant annet Furuset Bibliotek og Aktivitetshus, Verdenshuset Haugenstua, Aktiv Ferie og Fritid Stovner, Furuset Forum, Stovner Rockeklubb o.l.). De årlige, lokale gratisfestivalene som Furusetfestivalen, Haugenstua Hageparty og Granittrock er vel verdt å få med seg. Biblioteket på Furuset er et av Norges mest besøkte bibliotek! Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i Østmarka. Fra borettslaget er det ca. 1200 meter til markagrensen hvor det finnes flotte turveier og lysløyper til for eksempel Mariholtet eller Lutvann. For den aktive familie er det mulighet for å svømme, bruke ridesenter, eller besøke Lindeberg gård. Det finnes også slalåmbakke på Lindeberg og på Vestli (Liabakken) og flere organiserte aktiviteter som fotball, håndball, hockey og annet i området. Verdensparken på hele 52 dekar ligger like ved Furuset Senter og har Norges første parkouranlegg. Her er det syv ulike møteplasser med bl. a. benker, griller, bålfat, frukt- og bærhage, parkour- treningsanlegg, lekelandskap og bekk. På Lørenskog Hus, en 10-minutters kjøretur unna, finner man både kino og konsertscener.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer som er oppført i betongkonstruksjoner med skillende dekker og vegger i betong. Utvendig flatt tak, antatt tekket med papp. Utvendige fasader kledd med panel, plater og malte betongoverflater. Det er i 2013 utført rehabilitering av utvendig bygningsmasse, samt vindusutskiftninger og nye balkonger/terrasser. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag utvendig og 3-lags energiglass fra 2013. Entredør type B-30 fra 1976 som er brannklassifisert. Terrassedør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag utvendig og 3-lags energiglass fra 2013. 3-speils furudør til innredet rom, ellers malte originale innerdører.

Innhold

Andelsleilighet beliggende i lavblokkens 1. etasje av totalt 4 etasjer. Leiligheten består av entré, innvendig bod, bad/wc, innredet rom, åpent kjøkken og stue med utgang til sydvendt terrasse på 21 kvm som ligger på bakkeplan.

Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan.

Areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Standard

Dette er en stor 1-roms leilighet med en god og praktisk planløsning. Innvendig må det påregnes oppussing og overflatebehandling, men her vil man ha et godt utgangspunkt til å få det akkurat slik man måtte ønske det selv.

Entre: Romslig entre med mulighet for å sette opp en stor garderobeløsning. I tilknytning til gangen er det også en praktisk god på 3 kvm med hyller.

Bad/wc: Bad bad/wc som består av dusjkabinett, servant, speil, overlys, wc og opplegg for vaskemaskin. Løst veggfeste til vannkran for vaskemaskin og det benyttes skjøteøledning til vaskemaskin. Baderom er i eldre standard og tilfredstiller ikke dagens krav til våtrom.

Det opplyses følgende fra borettslaget: Det vil ikke være mulig å rehabilitere avløp uten at baderommene må rehabiliteres samtidig. Dette vurderer styret bør gjennomføres i løpet av 5 til 10 år. Beboere som planlegger oppussing av badet bør dermed ta dette med i betraktning at det etter all sannsynlighet vil bli gjennomført en felles rehabilitering av bad innen 10 år.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette eikelaminerte fronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum og uttrekksventilator. Kjøkkeninnredningen er fra 2010. Strøm til ventilator fra skjøteledning og anbefales å montere fast støpsel. Kjøkkenet er av enkel standard.

Stue: Romslig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Her er det store vindusflater!

Innredet rom: Dette innredet rommet benyttes av nåværende eier som en sovealkove. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er luftemuligheter fra vinduene i denne leiligheten og at det derfor ikke vil være mulig å lage et fullverdig soverom i boligen.

Terrasse: Stor sydvendt terrasse på 21 kvm med betongheller på grunn, belysning og elektrisk markise. Her er det plass til sittegruppe, grill, solsenger, blomsterkasser og det man måtte ønske. Et veldig fint sted å nyte varme sommerdager på!

Overflater:
Gulv: Originale fliser på bad/wc. Originalt belegg i bod, ellers laminat i øvrige rom med unntak av bad/wc.
Noen sår i laminat på kjøkken, glipe på laminat i stue, kjøkken og mot terrassedør og eldre belegg i bod.
Vegger: Malt strie på bad/wc. Malt gips i bod, ellers malt strie i øvrige rom.
Bevegelse i vegg mellom stue og innredet rom.
Himling: Malte overflater på bad/wc.

Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer og avtrekksventil til felles luftekanal på bad/wc og kjøkken. Kullfilter i kjøkkenventilator.

Utstyr

Dør-calling med åpner, røykvarsler og kabel-TV/bredbåndstjenester fra Canal Digital. Brannslokningsapparat og røykvarsler i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med stråleovn på bad/wc og panelovner i stue, innredet rom og entre.

Skrusikringer i sikringsskap som er plassert i felles trappeoppgang. Elektrisk anlegg er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg i leiligheten.

Tomten

Felles eiet tomt for gjeldende gårds- og bruksnummer på ca. 30 351 kvm opparbeidet med plen- og grøntarealer, beplantninger, prydbusker, trær, sittegrupper og lekearealer, samt asfaltert adkomst, internveier og parkeringsarealer.

Parkering

Borettslaget har ingen parkeringsplasser for utleie. Om du ønsker å leie en parkeringsplass, anbefales det å legge ut en sak på oppslagstavla på hjemmesidene til borettslaget.
Borettslaget har gjesteparkering. Parkering etter stedets offentlige regler.

Borettslaget har avtale med Securitras AS om garasjeovervåking og parkeringsselskapet Smart Security AS.
Borettslaget ferdigstiller i disse dager det nye anlegget for lading av elbiler i garasjeanlegget.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos - tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Bjørnheim Borettslag.

Borettslaget har adresse Høybråtenveien 17-25 og 29-35 og består av 382 andelsleiligheter, fordelt på 15 bygninger. Første innflytting i borettslaget skjedde 1976.

* Fellesvaskeriet er i 25 C/D, 23 B/C og 23 F/G og skal brukes i henhold til gjeldende regler (se husordensreglene). Betaling skjer med polletter.

* Borettslaget er sameier i Sameiet Furuset Vaktmestersentral hvor andelen er 14,175 %. Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Furuset vaktmestersentral som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse. Vaktmesterkontoret har adresse Gransdalen 29, og er åpent hverdager mellom kl. 07.00 og kl. 15.00.

* Borettslaget har avtale med Trappevask Service AS om vask av trappeoppganger/fellesarealer.

* Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

* Borettslagets hjemmeside: www.bjørnheimborettslag.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.06.2019

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjenning.

Dyrehold

Generelt er det ikke tillatt å holde dyr i Bjørnheim Borettslag. Dyrehold tillates kun i henhold til lov om burettslag § 5-11. Dyreholdet må ikke være til ulempe for andre beboere. Se husordensregler for ytterligere informasjon

Forsikring

W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU - polisenummer 101256.1.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 883 702
Som sekundærbolig: kr 3 181 326

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 2.243,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.143,-
Trappevask 100,-

Felleskostnadene inkluderer varmtvann, kapitalkostnader, trappevask, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester og felles forsikring.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 177.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har et annuitetslån i Husbanken iht. brev fra forretningsfører, datert 01.05.2019.

Restsaldo: kr 134.556.099,- . Restsaldo andel: kr 176.930,-* tilhører leil. i sin helhet. Kapitalkostnader: kr 803,- pr. mnd. Term per år: 12. Rest løpetid: 21 år og 8 mnd. Flytende rente på 1,57% p.a.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Boligen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odel til eiendommen.

Diverse

Det opplyses av eier at det er observert det som antas å være skjeggkre tre ganger i løpet av siste år. Observasjonen er gjort ved terrassedør i stue. Dette forholdet er ikke undersøkt videre eller meldt fra til styret i borettslaget. Det er per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, med det finnes noe tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Borettslaget har en egen avtale med et skadedyrsfirma.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 000 000,- (Prisantydning)
177 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 177 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 189 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Eier har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Ref.: 705190084