Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow

Stålverket park byggetrinn 2, lnr 5007, 2315 Hamar

Stålverket park byggetrinn 2

Prisantydning

2 920 000,-

BRA/P-rom

110 kvm / 103 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
7 301 060 kr
Prisantydning
2 920 000 kr
+ Andel fellesgjeld
4 380 000 kr
+ Omkostninger
1 060 kr
= Totalpris
7 301 060 kr
Felleskostnader
12 419 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
103 kvm
Bruksareal
110 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Hamar
Byggeår
0
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Stålverket park byggetrinn 2, lnr 5007
2315
Hamar

Om prosjektet

Det skulle bli Hamars stolthet. Første verdenskrig var over. Det var vareknapphet i Europa, og gjenoppbyggingen etter krigen ville kreve enorme mengder byggematerialer. Det var i denne virkeligheten Hamar Stålverk skulle blomstre og gi arbeid til 400 mann.Det ble aldri noen stålproduksjon på Hamar. Ingen arbeidsplasser heller. Stålverket gikk konkurs før produksjonen i det hele tatt kom i gang.

Akkurat her, på Stålverkstomta, skal vi skape nytt liv, ny stolthet og en spennende fremtid. Luftige planer nok en gang? Kanskje det. Men denne gangen skal planene bli virkelighet. En spennende ny virkelighet for 80 familier.

Hvem skal bo i Stålverket Park?
Det korte svaret er "hvem som helst". Stålverket Park blir et moderne borettslag med leiligheter i ulike størrelser, og vi håper på en god miks av unge og eldre, enslige og barnefamilier. Det litt lengre svaret er at vi tror Stålverket Park vil passe best for folk som ønsker å investere litt tid og innsats i sitt eget bomiljø, som ser verdien i å dele og gleden av å være en del av noe større.

Om området

Stålverkstomta ligger på Martodden, et attraktivt område i stor utvikling. Flere store boligprosjekter er allerede ferdigstilt i nabolaget, blant annet OBOS-prosjektet Strandveien, som for lengst er utsolgt.

Fra Stålverket Park får du kort vei til det aller meste. Skole, barnehage og dagligvarebutikk ligger rett i nærheten. Og Maxi Storsenter er bare et drøyt steinkast unna. Bussen stopper et par hundre meter unna og bruker ti minutter til sentrum. Eller du kan sykle på et kvarter.
Du kan dyppe tærne i Mjøsa etter ti minutter til fots og litt lenger unna ligger Furuberget og venter med turstier og lysløyper. Nærmeste nabo er kulturhuset Sagbladfabrikken med kulturaktiviteter av mange slag året rundt. Nabolagsklubben er Storhamar med hockey, håndball og fotball, og hjemmekampene spilles på den andre siden av jernbanelinja.

Slik blir boligene

Leilighetene i Stålverket Park blir fordelt på 3 bygg. Byggetrinn 2 består av tilsammen 28 leiligheter fordelt over fem etasjer. De fleste leilighetene blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger, noen vil få balkong på begge sidene, altså både mot sør og vest. I tillegg vil noen få leiligheter få flotte takterrasser mot sør/vest.

Vannbåren varme og balansert vetilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt. Leilighetene får ellers god standard, lyse overflater og store vindusflater. Det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

Fellesarealer

Stålverket Park er ikke bare et navn. Det er den konkrete beskrivelsen av hva vi planlegger å skape mellom de tre blokkene som vil utgjøre Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag. På hele to dekar skal vi anlegge en frodig park med gressplener, gangstier og sosiale møteplasser. Her skal vi legge ut parseller for egen dyrking av frukt og grønnsaker, og legge til rette for et unikt naboskap og et blomstrende bomiljø.

Området ligger inntil en helt ny lekeplass som skal bygges med diverse lekeaparater, akebakke på vinteren og grillplass.

Midt i parken kommer et smart felleshus, eller en stor utebod, om du vil. Her blir det mulig å mekke sykkel, smøre ski eller bare møtes til en kaffe i sola under pergolataket.

Når det gjelder parkering vil det bli en felles gjesteparkering på baksiden av blokken, mot jernbanen. Her vil det også bli ladestasjon for bil og plass til den felles tilhengeren borettslaget får disponere sammen.

Parkering

Parkering i parkeringskjeller med heis opp til alle etasjer. Mulighet for el-bil lading på egen plass som bestilles som tilvalg. Følgende leiligheter får ikke plass i garasjekjelleren: 1008, 1009, 2008, 2009, 3008 og 3009. Disse leilighetene vil få egen plass utendørs.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkkenet får innredning fra Norema eller tilsvarende, med hvite glatte fronter og integrerte grep. Demping på skuffer. Integrerte hvitevarer (induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplater i eik laminat. Takhøye overskap og høyskap med foring til tak. Kjøkkenventilator type "slimline".

Badene får fliser på gulv og vegg, innredning på 90 cm med heldekkende servant og speil med lys. Innfellbare dusjvegger på 90 cm i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Garderobeskap med hvite, glatte fronter. Det leveres 1 meter skap pr meter seng. Hvite, glatte innedører med stålvrider og hvite karmer. LED downlights i gang og på bad samt LED belysning under overskapa på kjøkkenet.

Boligene leveres ellers med hvitpigmentert og mattlakkert eikeparkett i alle rom utenom på badet som er flislagt. Veggen er glatte, enten pussa og malt betong eller pusset og malt gips. Alle får tidsriktige løsninger og moderne standard. Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og samtlige toppleiligheter får egen takterrasse.

Dersom du er tidlig ute, kan du sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken, bad og innerdører.

I salgsoppgaven ligger det komplett leveransebeskrivelse slik at man kan se leveranse og standard i detalj.

Oppvarming

Fjernvarme fra Eidsiva bioenergi. Man betaler fjernvarme à konto hver måned som avregnes 1. gang pr. år etter eget forbruk.

Energimerking

Det blir utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Energimerkingen er beregnet til å ligge i kategori B til C. Det tas forbehold for at avvik kan forekomme spesielt i leiligheter med mye vindusflate.

Innflytting

Antatt tidligst innflytting 2.kvartal 2020.

OMKOSTNINGER

Gebyr for tinglysning av borett kr 430,-
Gebyr for tinglysning av andel kr 430,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,-
Gebyr pantattest kr 172,-
Utskriftgebyr kr 28,-
Andelskapital til borettslaget kr 5 000,-
Dokumentavgift andel tomteverdi kr 5.909,-

Omkostninger totalt kr 12.399,- (innbetales til overtagelse).

Omkostninger

Gebyr for tinglysning av borett kr 430,-
Gebyr for tinglysning av andel kr 430,-
Evt. gebyr for tinglysning av pant/heftelse kr 430,-
Gebyr pantattest kr 172,-
Utskriftgebyr kr 28,-
Andelskapital til borettslaget kr 5 000,-
Dokumentavgift andel tomteverdi kr 5.909,-

Omkostninger totalt kr 12.399,- (innbetales til overtagelse).

Matrikkelinformasjon

Gnr 1, bnr 1761.

Ref.: 715180301