Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Enoks Vei 2, 1181 Oslo

SKAP DITT DRØMMEHJEM // 3-roms oppussingsobjekt med 8 kvm sydvendt balkong mot grøntareale - Barnevennlig område!

Prisantydning

3 675 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 65 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 809 019 kr
Prisantydning
3 675 000 kr
+ Andel fellesgjeld
125 772 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
3 809 019 kr
Felleskostnader
3 568 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Enoks Vei 2
Kommune
Oslo
Byggeår
1949
Energimerking
Rød G
Silje Muri

Silje Muri

Eiendomsmeglerfullmektig

Nils_tore_gjone

Nils Tore Gjone

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

OBOS Eiendomsmeglere v/ Silje Muri har gleden av å presentere en 3-roms leilighet med flott beliggenhet på populære og attraktive Ekeberg. Dette er en leilighet som passer perfekt for deg som ønsker et trygt nabolag med vakre grøntarealer, kort avstand til barnehager, skoler og herlige turområder. Leiligheten har en god planløsning og fin intern beliggenhet i borettslaget med nydelig utsikt over borettslagets grøntområde. Store vinduer og skyvedør av glass som gir godt med lys i stuen og adkomst til solrik sydvendt balkong på ca. 8 kvm.

Kort fortalt:
* Flott intern beliggenhet i Lille Ekeberg brl.
* Sydvendt balkong på ca. 8 kvm
* 3 boder medfølger.
* Kort vei til skole og barnehage
* Store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Nye vinduer sommeren 2018.
* Flotte rekreasjonsområder i nærområdet
* Rask avklaring av forkjøpsretten
* Kort gåavstand til nærmeste bussholdeplass (Simensbråten) hvor buss 23 (Simensbråten - Lysaker) og 34 (Ekeberg Hageby - Tåsen) stopper. Bussen bruker ca. 12 minutter til sentrum.
* Kort vei til Manglerud, Bryn og Lambertseter senter

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og attraktivt boligområde på Lille Ekeberg, med nærhet til offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikk og meget flotte grønt- og turområder! De daglige handlebehovene dekkes gjennom Spar Simensbråten eller Rema 1000 Ryen. Ulike forretninger og servicetilbud har man på Holtet handelssentrum med blant annet matvarehuset Jacobs, apotek, bakeri og hudpleie, legesenter, mm. Videre er Manglerud eller Lambertseter senter også bare en kort kjøretur unna.
Her finnes ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, jernvarehandel, samt flere spisesteder. Symra Kino ligger i tilknytning til Lambertseter senter. Ellers er det kun en kort kjøretur til sentrum, hvor alle byens fasiliteter kan benyttes. Kort gåavstand til
nærmeste bussholdeplass (Simensbråten) hvor buss 23 (Simensbråten - Lysaker) og 34 (Ekeberg Hageby - Tåsen) stopper. Bussen bruker ca. 12 minutter til sentrum. Det beste med dette området er de flotte tur- og rekreasjonsmulighetene. Ekeberg byr på flotte grøntområder hvor utsikt over Oslofjorden og resten av byen kan nytes fra flere steder. For de yngre frister kanskje minigolf eller et besøk til alle dyrene ved Ekeberg (EKT) Ridesenter. Skulpturparken er også verdt å besøke, både for store og små. Området benyttes flittig av turgåere og andre beboere i området, året rundt. Gangavstand til Ekebergrestauranten, Oslo sentrum, Middelalderparken ca. 40 minutter gåtur og Sørenga. Ekeberg er et flott område for barn å vokse opp i, og leiligheten har nærhet til barnehager og skoler i alle
trinn. Av barnehager har man nærhet til både private og kommunale barnehager. Det er gangavstand til Ekeberg barneskole og Brannfjell ungdomsskole, men også Kongshavn og Holtet videregående skole finnes i området. Det er altså et innholdsrikt boligområde, med gode tur- og rekreasjonsmuligheter samtidig som det er sentralt ift å komme seg rundt. Det er kanskje derfor så mange trives på Ekeberg!

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Blokk i mur/ betong med teglsteins fasade. Leilighetens skillene etasjeskiller i betong. Saltak konstruksjon i treverk tekket med takstein.

Innhold

3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens toppetasje av totalt 3 etasjer, i tillegg til kjeller og loft. Leiligheten består av entre, kott, kjøkken, bad/wc, 2 soverom og stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 8 kvm. I tillegg disponerer leiligheten 1 loftbod med gulvareal på ca. 9 kvm med skråtak mot gulv samt 2 kjellerboder av god størrelse.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 74 kvm iht. vedlagte takstpapirer.

Standard

Meget attraktiv 3-roms leilighet med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. God internt beliggenhet i borettslaget gir mulighet for å nyte sommerdagene på balkongen. Her har man gode solforhold, samt grønt og luftig utsyn! Leiligheten er meget romslig og har en god planløsning, med gode rom som er luftige og enkle å møblere. Den enkle tilgangen gjør at leiligheten passer alle aldersgrupper! Leiligheten har et svært godt potensiale for å oppfylle dine boligdrømmer.

Entré: Romslig entre med god plass til å henge fra seg yttertøy i plassbygd garderobeskap. Fra entreen har man tilgang til praktisk kott med gode oppbevaringsmuligheter for klær og sko mm.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med hvite fronter, laminat benkeplate og delvis fliser mellom benkeplate og overskap. Opplegg for oppvaskmaskin og varmtvannsbereder på 135 liter.

Stue: Romslig stue med god plass til spiseseksjon og sofagruppe. Vindusflatene gir gode mengder naturlig lys. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca 8 kvm med svært gode solforhold og utsyn mot borettslagets grøntområde. Her kan du nyte fine sommerdager til det fulle!

Soverom 1: Soverom av god størrelse med plass til seng, garderobeskap og arbeidshjørne. Herfra er det flott utsikt over Oslo by.

Soverom 2: Leilighetens andre soverom er også av god størrelse. Dette rommet passer perfekt som barne-/gjesterom eller kontor, alt etter behov og egne ønsker. Dette soverommet ligger i tilknytning til entreen.

Bad: Til dels fliselagt og tapetsert baderom med dusj på kabinettbunn, servant m/underskap, overskap m/speilfronter og overlys og wc. Borettslaget har engasjert OBOS Prosjekt og OPAK for vurdering av behov om rehabilitering av bad og rør i borettslaget. Konklusjonen var at avløpsrørene (som er behandlet med rør-i-rør) og vannrørene vil kunne benyttes minst 10 år til. Borettslaget bør derfor planlegge rør- og våtromsrehabilitering fra ca. 2027.

Balkong: Stor og solrik sydvendt balkong på ca.8 kvm dekket med filt på betonggulv og fastmontert markise. Adkomst fra stue. Balkongen ligger ut mot flott grøntareale.

Gulv: Gulvene er belagt med gulvbelegg, laminat og parkett.
Vegger: Veggene er belagt med forskjellige typer tapet..

Utstyr

- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Automatsikringer i felles oppgang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Tomten

Felles eiet tomt på totalt 27 284 m2. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte internveier, biloppstillingsplasser, gressplener, variert beplantning, lekeapparater og sittegrupper.

Parkering

Borettslaget har 122 parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Dersom du ønsker plass, ta skriftlig kontakt med styret på e-post parkering@lilleekeberg.no.
Borettslaget har nå totalt 17 ladeplasser. I tillegg finnes det 6 kommunale ladeplasser nederst i Enoks vei som er tilgjengelige for alle. Styret har en ambisjon om å etablere flere ladeplasser, men opplever bla. utfordringer knyttet til kapasitet i strømnettverket. Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS Tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Borettslaget består av 216 andelsleiligheter. Lille Ekeberg Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 954571343, og ligger i bydel Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Barnehjemsvn 1-15 Enoks Vei 2-8 7-37 Vårsvingen 1-15.
Boligselskapets hjemmeside er http://lilleekeberg.no/
Borettslaget har i dag 4 vaskerier. Disse ligger i: Enoks vei 25, Enoks vei 33, Vårsvingen 3, Barnehjemsveien 3.

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
2018 Nytt elektronisk låssystem
2018 Kontroll og nødvendige utbedringer av soilrør. - rør-i-rør
2018 Vindusutskifting
2018 Oppmerking av parkeringsplassene
2017 Startet arbeid med å skifte porttelefoner
2014 Pusset opp inngangspartier, Installert nye røykvarslere, samt skiftet ut brannslukningsapparater i alle leiligheter. Montert brannslukningsapparater i kjeller og på loft iht HMS-krav
2011-2012 Piperehabilitering og sporadisk vindusutskifting
2010 Renset alle ventilasjonskanaler fra kjøkken og bad
2009 Full rehabilitering av 10 balkongtak med store råteskader. Montert gummimembran på 37 balkongtak for å unngå ytterligere råteskader.
2008 31 balkongtak er reparert
2007-2008 Skifte av alle branndører i kjeller m/pumpe
2007-2008 Rehabilitering av rør og sluk ble startet mai 2007 og avsluttet i februar/mars
2008 Det har vært utført maling av resten av balkongene. Noen av beboerne har villet gjøre det selv, mens andre har fått malerfirma til å utføre dette i regi av borettslaget. Alle oppganger har blitt malt.
2007 Ca. 100 trevinduer er malt. Malt noen av balkongene. Tekket om 24 av takene. Filtrene i alle innblåsningsventiler er skiftet i alle leiligheter.
2006 Oppgradering av borettslagets felles kabel-tv-anlegg. Oppgraderingen gir også beboerne muligheter til digitale tv-signaler og bredbåndstjenester
2004 Nye dører til loft - godkjent i henhold til branntekniske krav (B-60) Oppussing av alle inngangsdører. Ny lysarmatur i alle oppganger.
1999 Oppgradering av alt grøntanlegg, lekeplasser og parkeringsplasser. Alle oppgangene ble pusset opp.
1997-1998 Full rehabilitering av alle fasader med etterisolering og utskiftning av alle balkonger
1996 Oppussing av samtlige vaskerier; innredet nytt styrerom i Enoks vei 6.
1994-1995 Utskiftning av alle utvendige spillvannsledninger.
1992-1993 Utskiftning av all elektrisk installasjon i hele borettslaget.
1988 Skiftet alle tak; skiftet alle utgangsdører og montert porttelefonanlegg

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.06.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Ikke tillatt. I henhold til husordensreglene er det ikke tillatt med dyrehold, men det går an å søke om dispensasjon fra denne regelen. For mer informasjon, se husordensreglene punkt 14 som ligger tilgjengelig for nedlasting på finn annonsen. Se evt borettslagets hjemmeside for mer info:
http://lilleekeberg.no/0032/praktisk-informasjon/borettslaget-har-forbud-mot-hund-og-katt.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg forsikring med polisenummer 6600710. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig: kr 1 023 450
Som sekundærbolig: kr 3 684 421

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr.d.d. kr 3.568,- pr. mnd.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 126.000,- pr. 01.05.2019. (Avrundet opp til nærmeste hele tusen)

Lånevilkår

Borettslaget har 1 lån:

Lån:
OBOS01-98207714046
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 27.011.901,-
Restsaldo andel: kr 125.772,-
Rente, flytende: 2,50 %
Rest løpetid: 19 år 2 mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest på boligblokken foreligger fra 1946.
Ferdigattest på balkonger fra 1998.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Diverse

* OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med LOS på vegne av selskapene forvaltet av OBOS. Lille Ekeberg Borettslag er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg.
* Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål knyttet til dette kan du ringe Get på telefon 02123 eller besøke deres nettside www.get.no. Borettslaget har avtale med Get som løper fram til 31.mars 2020.
* Boligbrann A/S Internkontroll Brannvern fram til 2020
* Scan kontroll AS (Internkontroll lekeplass) fram til 2021
* Bygårdservice (Vaktmester tjenester) Løpende
* Oslo Renhold AS (Vask fellesarealer) Løpende

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boliger, S-2864.

Totale kostnader

3 675 000,- (Prisantydning)
125 772,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 800 772,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 809 019,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 03.06.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Plantegning, nabolagsprofil, energiattest, egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig Nils Tore Gjone

Ref.: 713190034

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.