Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Hoffsveien 55 B, 0377 Oslo

Sjarmerende loftsleilighet med flott beliggenhet og potensial! Utbyggingsmulighet. Usjenert takveranda. Vv/fyring inkl.

Prisantydning

3 400 000,-

BRA/P-rom

38 kvm / 38 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 460 163 kr
Prisantydning
3 400 000 kr
+ Andel fellesgjeld
41 188 kr
+ Omkostninger
18 975 kr
= Totalpris
3 460 163 kr
Felleskostnader
2 366 kr/mnd
Antall rom
1
Antall soverom
0
Primærrom
38 kvm
Bruksareal
38 kvm
Etasje
4
Eierform
Aksjeleilighet
Boligtype
Leilighet
Adresse
Hoffsveien 55 B
Kommune
Oslo
Byggeår
1959
Energimerking
Grønn F

Mer om boligen

Området har en fin kombinasjon av lavblokker, rekkehus og eneboliger.

Adkomst

Hoffsveien strekker seg fra Skøyen til Smestad, parallelt med Ullernchausséen og Konventveien. Med bil er det enkel adkomst fra Monolitveien ved Smestad og Drammensveien ved Skøyen. Nedre Smestad boligselskap har innkjøring omtrent midt mellom Jarlsborgveien og Smestaddammen, inn mot Nedre Smestaddammen.

Leiligheten ligger i loftsetasjen, men har allikevel enkel adkomst med få trapper (3,5 etasjer opp fra første etasje) fra bakkeplan pga. bygningens utforming.

Fellesvisninger vil bli skiltet.

Byggemåte

Boligblokk, oppført med bærende konstruksjon i mur-, teglstein og betong. Bygningen er antatt fundamentert til komprimerte masser. Teglsteinsfasade. Etasjeskillere i armert betong. Saltak yttertak tekket med takstein.

Boligens vinduer og terrassedør har trerammer med isolerglass fra år 2016. Takvinduer fra år 2011. Laminert entré/inngangsdør med brann og lydklassifisering. b30/35db med ekstra lås og kikkhull. Sikringsskapet er plassert i fellesarealer i gangen. Automatsikringer.

De innvendige dørene i boligen har originale glatte dørblader. Boligens innvendige gulvflater består av behandlet tregulv, terassogulv og keramiske fliser. Boligens innvendige vegger består av malte flater og tapet. Boligens innvendige himlinger består av malte flater og takessplater. Adkomst til leiligheten via felles oppgang med støpte betongtrapper/reposer. Fra stuen har boligen utgang til sydvestvendt balkong på ca 4m².

Kjøkkeninnredning med benke- og veggskap med glatte skapfronter. Oppvaskkum nedfelt i laminat benkeplate med ettgreps blandebatteri. Ventilator. Oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/fryseskap.

Originalt bad/wc bestående av dusjkabinett med dører av herdet glass og termostatstyrt blandebatteri med dusjgarnityr. Baderomsinnredning med heldekkende servant, servantbatteri og folierte glatte skapfronter. Speil og lys. Klosett av hvit porselen. Naturlig avtrekk fra bad/wc. Originalt vann- og avløpsrør i leiligheten fra byggetidspunktet. Eldre soilrør og jernsluk. Naturlig avtrekk fra bad/wc og kjøkken. Tilluft slipper inn via vinduer.

Lagringsplass bak knevegger. Kjellerbod med gulvareal på ca. 5,4 kvm. Loftsbod med stort gulvareal (skråtak).

Søppelcontainerne ute har blitt erstattet av et nedgravd søppelanlegg, som både er mindre synlig og har større kapasitet. Det gjenstår noe arbeid for å sluttføre prosjektet. Dette blir utført våren 2019. I tillegg har lekeapparatet blitt skiftet ut. Her gjenstår det også noe arbeid som blir sluttført i løpet av våren.

Innhold

Leiligheten ligger flott, luftig og usjenert til i loftsetasjen. Boligen inneholder inngangsparti med plass til oppbevaring av klær og sko, bad med dusjløsning, kjøkken med takvindu, romslig stue med takvindu og utgang til egen takterrasse/balkong. Det er etablert en praktisk sovealkove i knevegg i tilknytning til stuen.

To loftsboder på hhv ca. 17 kvm og ca. 8,5 kvm ligger i direkte tilknytning til leiligheten og kan innlemmes i denne. I den største boden er det full ståhøyde i ca. 4,8 kvm og boligselskapet må kompenseres dersom man ønsker å benytte dette arealet som boligareale. I den mindre boden på 8,5 kvm utgjør sovealkoven 2,8 kvm av dette arealet. De resterende 4,8 kvm er idag rent lagringsareale. Dersom begge boder innlemmes i leiligheten vil man få et samlet gulvareale på ca 63,5 kvm.

Areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

Standard

Leiligheten ligger høyt og luftig uten innsyn, og med gode lysforhold gjennom gode vindusflater på vegger, balkongdør og takvinduer. Byggets konstruksjon og hvordan det er plassert i terrenget gjør at det er få trapper opp til loftsetasjen. Når man er i leiligheten så merker man også hvor stille det er - her har du både flott utsikt mot idylliske grøntområder samtidig med at det er stille - og sentralt! Østvendte vinduer mot Nedre Smestaddammen samt takvindu i stuen gir - sammen med gode vindusflater og takvindu mot vest - gode lys- og solforhold fra tidlig til sent!

Leiligheten utmerker seg med en smart planløsning som gir god romfølelse og flere muligheter for innredning i stuedelen. Leiligheten har loftsrom bak knevegg på to sider. Dette blir i dag i hovedsak benyttet til lagrings- og oppbevaringsplass, i tillegg til at det også er en god del ikke utnyttet volum. Det er mulig å utnytte dette volumet og utvide boligen. Styret har godkjent at loftsbod/kryploft kan innlemmes i leiligheten. Der loftet har tilstrekkelig høyde til å kunne godkjennes som boligareale, må boligselskapet kompenseres for bruksendringen.

Entréen er lys og åpen, og har plass til klær og sko. Fra entréen er det adkomst til lagringsplass/kryploft bak knevegg på den ene siden av boligen.

Stuen har god størrelse, og gode lysforhold gjennom vinduer på vegg og i taket. Planløsningen i stuen legger til rette for flere ulike innredningsløsninger - eksempelvis spisebord og separat sittegruppe. Fra stuen er det også utgang til en egen, usjenert takterrasse/balkong som har hovedutsynet mot vest og meget gode solforhold!

Kjøkkenet har en fin størrelse og utforming, slik at du kan få en praktisk enkel og god hverdag.

Badet har også en fin størrelse, og er innredet med baderomsmøbel og dusjløsning. Badet er funksjonelt, men oppgradering må påregnes.

I tilknytning til stuen så er det laget en alkoveløsning i kneveggen, som fungerer fint som soveplass.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod med gulvareal på ca. 5,4 kvm.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fellesanlegg. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Boligselskapet har eiet fellestomt på ca. 7.805 kvm.

Parkering

Selskapet har 31 parkeringsplasser til utleie. Kontakt styret for tildeling av plass. Parkeringsplasser følger ikke boligen ved salg. Det påløper administrasjonskostnader kr. 697,- til forretningsfører ved tildeling av plass. Boligselskapet har egne gjesteparkeringsplasser.

Vei/vann/avløp

Boligene er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Private, interne stikkveier.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Borettslaget

Nedre Smedstad boligselskap AS er et boligaksjeselskap som har til formål å skaffe aksjeeierne bruksrett til egen bolig i selskapets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Selskapets aksjekapital er på kr 102.500,- fordelt på 41 aksjer á kr. 2.500,-. Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet. En aksjonær kan eie inntil to aksjer som gir borett til en bestemt bolig.

Det ble gjennomført både vår- og høstdugnad i 2018 med godt oppmøte. Dugnadene ble avsluttet med grilling av pølser. Styret oppfordrer alle aksjonærer om å møte opp på dugnadene. Sommerfesten ble avholdt på St. Hansaften, og har etter hvert blitt en tradisjon i boligselskapet.. Det er styrets oppfatning at sommerfesten er en fin måte for beboerne å møtes og bli bedre kjent. Offisiell tenning av juletre ble gjennomført 1. søndag i advent som tidligere år. Det ble servert gløgg og pepperkaker.

Det er inngått avtale med Coor Eiendomsdrift AS om vaktmestertjeneste, snøbrøyting/ sandstrøing og gressklipping.

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret før innflytting kan skje. Bare fysiske personer kan være aksjeeiere i boligselskapet.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten spesiell tillatelse fra styret. Søknad skal skje på spesielt skjema og søkeren må innhente uttalelse fra naboene i samme oppgang.

Forsikring

Boligselskapet har felles byggforsikring. Den enkelte beboer er selv ansvarlig for innboforsikring.

Lånevilkår

Boligselskapet har ett felles lån med følgende vilkår:

OBOS01-98207491055: Annuitetslån med flytende rente på 3,35% og en restløpetid på 21 år og 9 mnd. Lånet har per 1. mai 2019 en restsaldo på kr. 2.717.704,-. Lånet har 12 årlige terminer og det betales både renter og avdrag på lånet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

boligselskapet er ikke tilknyttet sikringesordning.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan aksjeeierne overlate bruken av hele boligen dersom:
- aksjeeieren selv eller aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Aksjeeieren kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år
- aksjeeieren er en juridisk person
- aksjeeieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner
- et medlem av brukerhusstanden er aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen
- det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd.
Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt aksjeeier. Har selskapet ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til selskapet, skal brukeren regnes som godkjent.

Aksjeeier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning.

Diverse

Elektrisk grill er tillatt på balkongene.

Det er fellesvaskeri i boligselskapet.

Fellesutgifter ble justert med 5% per 1.1.2019, og satsen for leie av parkeringsplasser ble økt fra 200 til 300 kr per måned fra samme dato.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan følger som vedlegg til salgsoppgaven. Eiendommen/området er regulert til boligformål. Det er planer om nybygg på tomten som ligger vest for boligen.

Totale kostnader

3 400 000,- (Prisantydning)
41 188,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 441 188,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
3 450,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
8 625,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
18 975,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 460 163,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Takst, egenerklæring, energiattest, svarbrev fra forretningsfører, dokumenter fra siste generalforsamling med regnskap og budsjett, vedtekter, husordensregler, reguleringskart med bestemmelser, nabolagsprofil, nyttige opplysninger for kjøper av bolig samt budskjema med forbrukerinformasjon. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg. Vedleggene forutsettes gjennomlest forut for budgivning.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Geir Hansen Zetterstrøm

Ref.: 704180084