Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow

Steinar Pettersen

left-arrow-01
right-arrow

Steinar Pettersen

Kårtorpvegen 20 G, 2320 Furnes

Simenstua borettslag

Prisantydning

2 150 000,-

BRA/P-rom

187 kvm / 183 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 376 060 kr
Prisantydning
2 150 000 kr
+ Andel fellesgjeld
3 225 000 kr
+ Omkostninger
1 060 kr
= Totalpris
5 376 060 kr
Felleskostnader
10 537 kr mnd.
Antall rom
5
Antall soverom
4
Primærrom
183 kvm
Bruksareal
187 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Enebolig
Kommune
Ringsaker
Byggeår
0
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Vi har gleden av å presentere Simenstua borettslag bestående av 9 flotte eneboliger i kjede herav 7 med utleiedel. Her ligger alt til rette for å skape et godt og nært naboskap hvor både prat og unger kan løpe lett over hekker og trivelige fellesarealer. Samtlige boliger får hyggelige, private småhager på bakkeplan og store, luftige terrasser i andre etasje. Alt ligger med andre ord til rette for utehygge i ordets rette forstand. I
Simenstua borettslag blir det heldigvis ikke vanskelig å hygge seg innendørs heller. Luftige, åpne romløsninger vil bidra til å skape trivelige innemiljøer, og store vindusflater gir god kontakt med naturen og landskapet utenfor året rundt.

Beliggenhet

I Simenstua borettslag vil du bo landlig og fredelig. Likevel har du kort vei til det aller meste. Det er bare 4 km til Hamar sentrum, og bussen
går rett borti gata. I motsatt retning ligger Olrudsenteret, bare en kort buss- eller biltur unna. Barnehagen ligger rett over veien, lekeplassen
kommer på borettslagets eget fellesområde, og nye Stavsberg skole, bare et ballkast unna. Planlagt ferdigstillelse skoleåret 2018/19, med
plass til 630 elever. Frøbergsberget med lysløype rett utenfor (bak barnehagen) (kan i praksis spenne på deg skia rett utenfor døra), byens egen «nærskog» og et fantastisk friluftsområde med uendelige turmuligheter, sommer som vinter. Kan du ønske deg mer? Bilen har plass i egen carport rett utenfor inngangsdøra. Det er to minutter til E6, uten slitsom sentrumstrafikk.

Bebyggelse

Byggeprosjektet består av ni eneboliger i kjede med flott beliggenhet ved barneskole og nyetablert barnehage. Det er lagt vekt på at boenhetene skal være lyse og luftige, og at boligene skal ha solrike utearealer. Samtlige boliger har balkong med utgang fra andre etasje. Carport og utvendig bod til hver bolig.

Adkomst

Fra Hamar følger man Vognvegen og tar til venstre inn på Kårtorpvegen ved Pegus. Simenstua borettslag blir da på venstre side av veien, med Simenstua barnehage på motsatt side.

Areal

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 187 kvm

Standard

Husene leveres med god standard. Det kan nevnes 14mm eikeparkett (mattlakkert fra fabrikk), Aubo kjøkken fra Montér. samt flislagte bad med innredning. Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom i 1.etg. samt baderom i 2.etg. som gir god og behaglig oppvarming. Husene tilknyttes fjernvarme fra Eidsiva Bioenergi som hovedenergikilde for oppvarming og varmt tappevann. Husene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning, dette gir godt innklima og reduserte fyringskostnader.

Hvert hus vil få egen utvendig bod samt én carport. 7 av boligene bygges med egen utleiedel bestående av stue/kjøkken og bad.

Kunne du tenkt deg noen andre skapfronter på kjøkkenet? Det er mulig å gjøre visse endringer i interiøret, hvis du er tidlig ute - slik at du kan sette ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.

Utleie
Lei ut skattefritt. Syv av enhetene vil få utleiedel som har eget kjøkken og bad. Ved en utleieinntekt på kr 7.000,- pr. mnd. vil de månedlige felleskostnadene år 1-5 utgjøre fra kun kr 2.731,- 3.537,- før skattefradrag for kapitalkostnader.

Fellesgjeld

Kjøpesummen består av innskudd, som du finansierer selv, og et felleslån som utgjør fellesgjelden din.
Felleslånet er et lån som vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er bare ansvarlig for den delen av felleslånet som er knyttet til din bolig. Hvis du ønsker, kan du betale ned din andel av felleslånet raskere enn den ordinære nedbetalingsplanen. Da går og felleskostnadene ned.

Felleskostnader

I felleskostnadene er det bl.a. inkludert følgende: forretningsførsel, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjon, snøbrøyting, kabel-tv, kapitalkostnader, forsikring av bygingsmassen, avsetning til vedlikehold.

Lånevilkår

Kjøpesummen består av innskudd, som du finansierer selv, og et felleslån som utgjør fellesgjelden din. Felleslånet er et lån som vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er bare ansvarlig for den delen av felleslånet som er knyttet til din bolig. Hvis du ønsker, kan du betale ned din andel av felleslånet raskere enn den ordinære nedbetalingsplanen. Da går og felleskostnadene ned.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Oppgjør

Kr. 100.000,- betales ved kontraktsinngåelse. Ved beslutning om igangsetting/vedtak om byggestart av prosjektet skal det innbetales 10% av total kjøpeum fratrukket de innbetalte kr. 100.000,-. Det må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av kjøpsvilkårene. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales før overtagelse. Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Boligene planlegges ferdigstilt 10-12 måneder etter byggestart. Byggestart krever forhåndssalg av 60% dvs. fem enheter.

Solgt ihht. bustadoppføringslova

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Må du selge din eksisterende bolig?

Har du bolig fra før, hjelper OBOS eiendomsmeglere deg gjerne med salget. Finn en megler med lokalkunnskap om ditt nærområde.
Skal du ta opp lån for å kjøpe ny bolig, må banken din vite hvor mye den gamle boligen din er verdt. Våre meglere gir deg gjerne en verdivurdering.

Utbygger

Boligprosjektet Stafsberg DA

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ref.: 71516019301