Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Gudevoldveien 12, 1632 Gamle Fredrikstad

Sentralt på Østsiden - 3-roms leilighet i 2. etasje med sydvestvendt solrik balkong. Nyoppført bolig i 2011

Prisantydning

2 050 000,-

BRA/P-rom

64 kvm / 64 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 260 147 kr
Prisantydning
2 050 000 kr
+ Andel fellesgjeld
195 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 260 147 kr
Felleskostnader
4 100 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
64 kvm
Bruksareal
64 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2011
Energimerking
Oransje B

Mer om boligen

Sentralt beliggende på Østsiden finner du denne 3-roms leiligheten som er oppført og har standard fra 2011. Boligen har fin planløsning med 2 soverom, romslig bad og syd/vestvendt stue med utgang til solrik balkong på hele 13 kvm. Kjøkkenet har plass til kjøkkenbord og innredningen har hvite profilerte fronter og godt med både benke- og skapplass. Alle gulvene har 3-stavs eikeparkett og det er lyse malte veggflater. Profilerte dørblad og listverk. Badet er romslig og har moderne innfellbare dusjvegger. Hvit profilert baderomsinnredning med heldekkende servant og ekstra veggskap. Boligen har vinduer med ekstra lydisolering.

Trappegang/gang:
Fra inngangspartiet er det en etasje opp til leiligheten som ligger i 2. etasje. Trappeløpet er lyst og tiltalende med belegg på gulvet og lyse malte veggflater. Vel inne i boligen kommer du til gangen som også har de samme lyse veggflatene. På gulvet er det 3-stavs eikeparkett som du også finner i de andre rommene i boligen. I tilknytning til gangen finnes det et garderoberom med skyvedører for praktisk lagring av yttertøy/sko og lignende.

Stue/spisestue:
Fra gangen kommer du videre inn til stue/spisestue. Her har du som nevnt parkett på gulvet og lyse malte veggflater. Stuen har vinduer både mot sydøst, i endeveggen og mot sydvest mot balkongen det gir ekstra godt med dagslys inn i stuen. Det er montert peisovn i stuen.

Balkong:
Balkongen har adkomst fra stuen og er på hele 13 kvm. Solrikt og med fint utsyn over nærområdet. Det er montert terrassemarkise som elektrisk styring.

Kjøkken:
Kjøkkenet er praktisk innredet med masse skapplass. Innredningen er fra Sigdal og har hvite profilerte fronter samt noen vitrine overskap med innfelt belysning. Laminat benkeplate. Ventilator tilkoblet ventilasjonsanlegget. Ved vinduet er det plass til kjøkkenbord. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger.

Soverom:
Boligen har to soverom. Hovedsoverommet har adkomst via stuen og har god størrelse samt en hel vegg med garderobeskap. Det andre soverommet er et romslig enkeltrom også dette med garderobeskap. Begge rommene har parkett på gulvet og lyse malte veggflater.

Bad:
Romslig bad med moderne innfellbare dusjvegger, opplegg til vaskemaskin og gulvmontert wc. Innredningen fra Sigdal har hvite profilerte fronter og det er montert ekstra veggskap slik at det er godt med skapplass. Veggene har veggbelegg og det er belegg på gulvet. Delikat med gråbeige og hvitt.

Boder:
Det medfølger bod både på loft og i kjeller. Loftsbod i kaldloft med nettingvegger. I kjeller er det stort rom som fritt disponeres av eier. Boden i kjeller er på ca 20 kvm. Loftsboden har et gulvareal på over 20 kvm men er ikke målbart pga. skråtak på loft.

Beliggenhet

Bygningen:
Boligen er tilknyttet Mossinsgate Borettslaget består av totalt 20 leiligheter fordelt på 5 firemannsboliger.

Tomteområdet er flatt og omkringliggende bebyggelse består av frittliggende flermannsboliger, ene- og tomannsboliger. Borettslaget har garasjer for utleie etter venteliste, øvrig parkering på gårdsplass eller i gata like ved boligene.

Nærområdet:
Du vil komme til å sette stor pris på nærbutikken din som du finner rett over veien, og det tar deg bare noen minutter å gå dit. Brotorget butikksenter har langåpen Rema 1000 butikk, i tillegg har du andre forretninger slik som Mathisen blomster, Råde bakeri, apotek, Biltema og Vinmonopolet. I bygget finnes også andre servicefunksjoner slik som naprapat, frisør mm. Ønsker du et alternativ til Rema så finner du Kiwi like ved, også denne har langåpent. Fra leiligheten er det gangavstand ned til Glomma og også til Gamlebyen der du finner utallige koselige forretninger med klær, kunsthåndverk, antikk og brukt og fine gaveartikler til hus og hjem. Mange hyggelige og intime små spisesteder og kafeer finner du også. Her kan du slappe av med en kopp kaffe og en hyggelig prat både med tilreisende og fastboende som bruker bydelen aktivt.
Trenger du å komme deg over til sentrumssiden uten bil har du et par muligheter. Du kan gå de få meterne bort til bussholdeplassen ved brohodet. Her går det busser både mot Sarpsborg, Halden og mot sentrum og videre oppover Rolvsøyveien. Ellers kan en 10 minutters gåtur ned til fergeleie for å ta fergen rett over til Cicignon eller Byfergen mot Kråkerøy - sentrum - Gressvik absolutt anbefales. Turen rett over elven tar mindre enn ett minutt og du kan rusle inn til sentrum langs bryggekanten. Og fergene - de er gratis!

Nærområdet byr også på flotte turstier langs Glommastien eller i lysløypa på Begby. Det kan også være spennende å utforske Kongsten fort. Kongstenanlegget ligger også ved innkjøringen til Gamlebyen og her er det både innen- og utendørs svømmebasseng og et treningssenter. Kong Fredrik II golfbane ligger også like ved.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstadbroen, ta 3. avkjøring i rundkjøringen og følg veien under broen og inn Spinneriveien, sving til venstre inn Gudevoldveien. Boligen ligger så på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Byggemåte

Firemannsbolig oppført i 2011. Fundamentert på betongsåle i leregrunn. Plasstøpt betong grunnmur med pussede/malte overflater. Bærende konstruksjon av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Terrasse oppført i trekonstruksjon. Slett finert inngangsdør til boligen. Balkongdør og vinduer med 2-lags isolerglass. Vinduer er av ekstra lydisolerende type. Profilerte formpressede innerdører. Tak i saltak utførelse med i-bjeller og asfaltplater som undertak. Utvendig tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp av stål. Elementpipe med pusset overflate.
Takstmann har gjort følgende kommentarer: Topplisten til grunnmursplasten har løsnet (borettslagets ansvar). Noe riss og sprekker i betonggulv i kjeller. Sprekk i brannmursplate bak vedovn.

Opplysninger er hentet fra takst utført av Ing. Håvard Hoff-Hansen, datert 29.03.2019. For ytterligere opplysninger vedrørende byggemåte, se denne.

Innhold

Boligen inneholder gang, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad. Garderoberom i tilknytning til gangen. Fra stuen er det utgang til sydvendt og solrik balkong. Det medfølger også store boder på loft og i kjeller.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Boligen har god standard fra byggeår som er i 2011.

Overflater:
Himling: Slette malte tak
Vegger: Malt strie
Gulf: Parkett

Bad:
Vegg: Veggbelegg
Gulv: Belegg

Kjøkken:
Hvit profilert innredning med laminat benkeplate og fliser mellom over- og underskap.

Garderobeskap på soverom har glatte hvite fronter. Garderoberom i gang med skyvedørsfront.

Utstyr

Kabel tv via Telenor kabel-tv
Elektrisk terrassemarkise
Brannstige
Automatsikringer
VV bereder på 200l er plassert i kjellerrom.
Balansert ventilasjonsanlegg
Felles brannvarslingsanlegg

Oppvarming

Elektrisk med panelovner og varmekabler på bad. Peisovn montert i stue (selger har ikke brukt denne).
Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tomten

Felles eiet tomt på 4977 kvm. Det er opparbeidet med gressplen og gruset gårdsplass med parkering. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering på gruset biloppstillingsplass ved inngangspartiet til 4-mannsboligen.

Borettslaget disponerer 10 garasjer for utleie. Styret organiserer ventelister og tildeling av garasjer. Ved overtagelse av garasje påløper det gebyr etter gjeldende satser.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Mossins gate Borettslag
Borettslaget består av totalt 20 leiligheter fordelt på 5 firemannsboliger. Den aktuelle boligen ligger i en bygning som ble oppført i 2011 og vil derfor ha standard fra dette året. For ordens skyld gis det et referat av arbeider som er gjort i borrettslagets regi.

Det ble i 1998 gjennomført rehabilitering med etterisolering, nye dører og inngangspartier. Vinduer ble skiftet i 2004/05, samt noe i 2016. Elektriske anlegg er i senere tid oppgradert frem til sikringsskap i hver leilighet. Borettslaget malte utvendig i 2012.
I 2015 fikk borettslaget laget vedlikeholdsnøkkel. Styret ser på muligheter for å gjennomføre rørfornying eller renovering av bad. Renhold av trapper og fellesarealer skal utføres av beboerne etter vaktordning, og i hht instruks i husordensreglene.

Det ble på årets generalforsamling vedtatt at verandaer i Gudevoldveien 12 skal males både innvendig og utvendig. Det er også vedtatt å bytte garasjeporter. I tillegg så er det også vedtatt å gjennomføre nødvendig rørrehabilitering da dette er nødvending i henhold til de undersøkelser som er gjennomført. Det er i den forbindelse vedtatt et låneopptak på 1.650.000,- for gjennomføring av de vedtatte arbeidene.

Borettslagets økonomi:
Borettslaget har ved utgangen av 2018 disponible midler på kr 197.419,- dette var en nedgang på i overkant av 180.000,- fra året før og er i hovedsak i tråd med budsjettet. Budsjettet for 2019 viser en ytterligere nedgang i disponible midler og det forventes at de vil være ca 110.000,- ved utgangen av 2019.

Forkjøpsrett

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

08.04.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

I hht. husordensreglene er det ikke tillatt med hold av hund eller katt, men det kan ikke nektes å holde dyr dersom "gode grunner" taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige beboere.

Felleskostnader

4 100,-
Kommunale avgifter, renter og avdrag på borettslaget felleslån, forsikring av bygningene, ytre vedlikehold og drift av borettslaget.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.
Borettslaget har ikke IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Lånevilkår

Borettslaget lån med saldo og betingelser pr. 14.3.19:
Eika,, kr 3..361.971,-. Annuitetslån. Flytende rente 2,8%. Restløpetid 16 år og 10 mnd.
Husbanken, kr 536.867,-. Annuitetslån. Flytende rente 1,55%. Restløpetid 5 år og 10 mnd.

Det er på årets generalforsamling vedtatt et låneopptak på kr 1.650.000,- for gjennomføring av nødvendig vedlikeholdsarbeid med rørfornying og bytte av garasjeporter. Kjøper er innforstått med at dette vil medføre økt andel fellesgjeld samt at det er beregnet en økning av felleskostnadene på kr 400,- pr mnd. Det gjøres også oppmerksom på at Gudevoldveien 12 har røropplegg fra 2011 og vil ikke bli omfattet av arbeidet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest datert 18.2.2011 er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

01.11.1988 12386 Bruksrett
Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaver: Fredrikstad elverk.

02.02.1993 907 erklæring/avtale.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Bestemmelse om gjerde

02.02.1993 907 erklæring/avtale. Bestemmelse om graving og beplantning

02.02.1993 907 erklæring/avtale. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om vannledning. Rettighetshaver: Fredrikstad kommune.
Med flere bestemmelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

2 050 000,- (Prisantydning)
195 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 245 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 260 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Mette Ledang

Ref.: 710180188