Hopp til innholdet
Selma N. Thorkildsen
Selma er grundig i arbeidet sitt. Jeg fikk svar på det jeg lurte på og hun ga gode råd i forkant av fotografering og visning. Alltid blid og hyggelig!
Kundeuttalelse

Selma N. Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom

Lambertseter/Nordstrand & Søndre Nordstrand

Gode annonser og bred markedsføring er en selvfølge når Selma er megler – det er dette som gjør at vi tiltrekker oss flest interessenter, som igjen gjør at vi oppnår best mulig pris for boligen din!

Selma er en kreativ og engasjert megler med konkurranseinstinkt. Samtidig har hun en omsorg for kundene sine, noe hun mener er en god kombinasjon for å oppnå et godt resultat. Oppvekst på Nordstrand og Lambertseter gir unik lokalkunnskap. Derfor er Selma et trygt valg!

  • Jeg er veldig fornøyd med Selma som megler. Hun ga mye informasjon, noe som gjorde hele salgsprosessen enkel for meg. Anbefaler å bruke Selma som megler ved salg av bolig!

    Kundeuttalelse

  • Selma er grundig i arbeidet sitt. Jeg fikk svar på det jeg lurte på og hun ga gode råd i forkant av fotografering og visning. Alltid blid og hyggelig!

    Kundeuttalelse

  • Selma er rask til å svare på henvendelser. Det er flere som har kommentert at prospektet var fint og ryddig. Hun holdt ryddige møter og vi hadde et godt samarbeid!

    Kundeuttalelse