Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Friggs vei 5, 1654 Sellebakk

Innbydende og flott enebolig med tre soverom og garasje. Rolig og nyere boligfelt

Prisantydning

3 790 000,-

BRA/P-rom

127 kvm / 125 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 881 250 kr
Prisantydning
3 790 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
91 250 kr
= Totalpris
3 881 250 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
125 kvm
Bruksareal
127 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Friggs vei 5
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2009
Energimerking
Oransje D

Mer om boligen

Velkommen til Friggs vei 5. Dette er en flott og tiltalende enebolig i rekke med garasje. Eiendommen kan by på pent opparbeidet hage med bl.a. belegningsstein i oppkjørsel og en praktisk og lun vinterhage på baksiden. Det er generelt god og nyere standard med tre gode soverom. Det er romslig stue og et delikat flott kjøkken med god plass og integrerte hvitevarer. Boligen ligger i et nyere og godt etablert område, perfekt for barnefamilier eller for deg som ønsker å bo i fredelig omgivelser. Det er to smakfulle bad som er flislagt og store deler av 1. etasje har varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Boligen er beliggende på et rolig ,nyere og godt etablert boligområde. Dette er barnevennlig med mange gode fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er godt tilrettelagt for familier, med skoler og barnehager i området. Det er heller ikke langt til det nye senteret på Sorgenfri med bl.a. apotek, Rema 100, Europris og matsted. Begby-senter er også med kort avstand, som har dagligvarebutikken Meny, blomsterhandler, frisør og andre fine butikker under taket. Sellebakk sentrum er heller ikke langt unna, hvor du finner treningssenter, apotek, dagligvarebutikker og andre detaljvarehandler. Videre er historiske Gamlebyen og Kongsten Fort en kort sykkeltur unna, samt Kongstenhallen med idrettshaller, svømmehall og frilufts basseng. For den sporty og turgåeren, er Glommastien i nærheten.

Bebyggelse

Områder består hovedsakelig av eneboliger og rekkehus.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstad broen og følg RV111 mot Sarpsborg. Ta til høyre i rundkjøring på Sellebakk og andre vei til venstre inn Roald Amundsens vei. Følg veien opp en bakke og ta til høyre inn Pans vei. Friggs vei er første vei til venstre og eiendommen ligger til venstre sist i rekken. Eiendommen vil være merket med til salgs skilt fra OBOS Eiendomsmeglere og skiltet ved fellesvisning.

Byggemåte

Eiendommen er oppført med støpt dekke, plate på mark med oppfylte masser på antatt leire. Innvendig vegger er oppført i bindingsverk med utvendig panel. Treverk i etasjeskille. Det er trevinduer med isolerglass fra byggeår. Det er saltak med sutaksplater og betongstein. Det er takrenner og nedløp i plastbelagt stål, samt helbeslått elementpipe. Drenering fra byggeår. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann Frank Feldt 15.11.18.

Innhold

Boliger går over to plan og inneholder:
1.etg: Entré/gang, bad, stue med direkte utgang., kjøkken med spiseplass, vaskerom, soverom.
2.etg: Trapperom, bad, 2 soverom.

Garasje med bod på 22 kvm. Det er også to utvendig boder.

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 136 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens primærrom består av:
1.etg: Entré/gang, bad, stue med direkte utgang., kjøkken med spiseplass, vaskerom, soverom.
2.etg: Trapperom, bad, 2 soverom.

Standard

Generelt:
Boligen har en god og nyere standard med lyse og trivelig overflater. Det er stor stue med direkte utgang til en flott vinterhage, 3 gode soverom og 2 lekre flislagte bad.

Gang:
Åpen og luftig gang med plass til ytterklærne. Det er bom i fliser ved inngangsdør.

Gulv: Parkett og fliser på bad.
Vegg: Panelplater, malte plater og fliser på bad.
Himling: Malte takplater/panel.

Kjøkken:
Boligen har et flott kjøkken fra Ikea med lyse profilerte fronter og . Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, steketopp, komfyr og kjøl/ffrys. Godt med skap. og skuffepalss med dempere i de fleste skap og skuffer. Det er plass for en hyggelig og sosial spisestue. Kjøkkenvifte med sentralt avtrekk og rør-i-rør er ikke tett i kjøkkenbenk.

Stue:
Dette er boligens kjernerom og byr på god plass. Det er plass for en stor sofagruppe med store vindusflater som slipper inn godt med lys. Rommet har også en peisovn. Det er direkte utgang til en trivelig og lun vinterhage på 17 kvm og veranda mot vest på ca. 20 kvm. Dette rommet er med på å forlenge stuen og perfekt til sosiale sammenkomster med familie og venner. Gode solforhold på verandaen.

Bad:
Boligen har to lekre og tidløse bad. det er flislagt på gulv og vegger med varmekabler i gulvet. Begge badene er utstyrt med dusjkabinett, toalett og servant med underskap/sideskap. Det er også elvifte. Det er noen bom i flis på gulv ved terskel. Det er egent separat og praktisk vaskerom innenfor kjøkkenet. Det er opplegg for utslagsvask og vaskemaskin.

Soverom:
Det er ett soverom i 1 etasje med god plass til garderobeskap og dobbeltseng. I 2.etasje er det to romslige soverom, hvor ett blir brukt som oppholdsstue pr i dag.

Utstyr

Bereder på 200 l
Automatsikringer

Oppvarming

Varmekabler i store deler av 1.etg og bad i 2.etg. Peis i stue og ellers elektrisk via panelovner.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Eiet tomt på ca. 390 kvm. Pent opparbeidet med belegningsstein, gressplen, steinmur og beplanting. Det er lekeplass for området. Arealet er oppgitt av Fredrikstad kommune og er hentet fra matrikkelen. Det varierer hvor gode disse dataene er med hensyn på fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Garasje og gårdsplass.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 10.398,- pr. år-

Forsikring

Bygningen er forsikret gjennom If Forsikring med polisenr. 0875601.

Ligningsverdi

Kr. 833.301,- som primærbolig og kr. 2.666.564,- som sekundærbolig for inntektsåret 2016. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar) , og ca. 84 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 12.02.2010 på eiendommen.

Utleie

Boligen har én boligenhet og kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift og tinglyste erklæringer er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg i kommuneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 som er godkjent 06.12.2012. Det er også regulert til konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan 0106540, Pans vei, Kjølberg som er godkjent 15.09.2005.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
90 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
91 250,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 881 250,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter oransje.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest forside, ferdigattest, grunnkart og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Magnussen

Ref.: 710180176