Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Konghellegata 1, 0569 Oslo

ROSENHOFF - Romslig og velholdt 3 (4) -roms selveier med solrik balkong l Attraktiv og barnevennlig beliggenhet

Prisantydning

5 500 000,-

BRA/P-rom

88 kvm / 87 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
5 802 970 kr
Prisantydning
5 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
153 000 kr
+ Omkostninger
149 970 kr
= Totalpris
5 802 970 kr
Felleskostnader
3 990 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
87 kvm
Bruksareal
88 kvm
Etasje
3
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Adresse
Konghellegata 1
Kommune
Oslo
Byggeår
1982
Energimerking
Oransje E

Mer om boligen

Velkommen til visning i Konghellegata 1! Lys, gjennomgående og romslig 3 (4)-roms selveierleilighet beliggende i 3.etg. Opprinnelig en 4 roms hvor 3 soverom er gjort om til 2 store soverom. Kan med enkle grep gjøres om til 3 soverom igjen ved behov. Store vinduer i boligen bidrar til meget gode lysforhold hele året. Området er sentrumsnært, men likevel beliggende i rolige omgivelse på Rosenhoff. Kort vei til alle servicetilbud, kino, forretninger, kafeer parker og offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Verdt å merke seg:
* Ingen forkjøpsrett
* Romslig balkong med ettermiddags-/kveldssol
* Vinduer og balkongdør fra 2018
* Ny varmtvannsbereder med lekkasjesikring i 2014
* Leiligheten er stor og luftig, og har en arealeffektiv planløsning
* Pent kjøkken med god skap/benkeplass. Hyggelig spisegruppe.
* Peis i stuen
* Sentral og attraktiv beliggenhet i et barnevennlig område på Rosenhoff
* Heis i bygget
* Garasjemulighet*
* Flere populære skoler og barnehager i området
* Nærhet til "alt" av offentlig kommunikasjon
* Busstoppet Rosenhoff er kun 1 min gange fra leiligheten

Beliggenhet

Sentralt og populært boligområde på idylliske Rosenhoff. Leiligheten ligger rolig til innerst i en blindgate og er svært barnevennlig. Her bor man rolig og sentralt med nærhet til alt byen har å by på.

Fra leiligheten er det kort avstand til Torshovdalen som er et populært samlingssted om sommeren med sine flotte grøntarealer. Rodeløkka Kolonihage ligger kun 150 meter unna leiligheten. Ellers er det gode muligheter for å komme seg til marka enten ved å gå/ sykle eller ta buss 31 som bringer en til Tonsenhagen og foten av Lillomarka.

Det ligger flere dagligvarebutikker i området, du finner Kiwi og Rema 1000 på Rosenhoff kun få min gange fra leiligheten. En kort spasertur unna leiligheten finner man Grünerløkka, en av Oslos mest pulserende bydeler, med sine mange serverings- og utesteder.

Sinsen barneskole og Lilleborg barneskole ligger i gangavstand fra leiligheten. Av ungdomsskoler, har du bl.a. Sofienberg og Frydenberg skole. Det er også flere barnehager i området som ligger kun få min gange fra leiligheten.

Forøvrig god offentlig kommunikasjon med buss og trikkestopp. Busstoppet Rosenhoff er kun 1 min gange fra leiligheten hvor buss nr. 31, 31E, 33, 153, 301, 302, 309, 321 og 363 går fra. Trikk nr. 17 går også fra Rosenhoff, og bruker ca. 12 min til Jernbanetorget. Nærmeste T-banestopp er Carl Berner plass, ca. 6 min gange fra leiligheten. Flybussekspressen stopper også på Rosenhoff og bringer deg trygt og effektivt til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Ytterveggenes fasader er forblendet med teglstein. Saltak tekket med takstein. Betongtrapper/reposer samt utvendig svalgang i betong, fliser og belegg. Malte vegger/himling i oppgang. Heisanlegg i bygningen som går fra kjeller til 6. etasje. Brann- og lydklassifisert entrédør. Pipe i stue med elementpeis og innsats. Vinduer og balkongdør med isolerglass, skiftet i 2018.

For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Leiligheten har en sentral, men likevel skjermet beliggenhet og består av: Entre/gang/stue/kjøkken, bad, 2 soverom, (kan gjøres om til 3 soverom) og kott. Utgang fra stue til nordvestvendt balkong på 6,3 m². 1 bod på loft merket 16 med gulvareal på ca 6,5 m². Netting og skråtak med strømuttak.

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

Standard

Lys og hyggelig entré:
Entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Fra gang er det også tilgang til innvendig bod for gode oppbevaringsmuligheter.

Romslig stue med utgang til balkong:
Stor og tiltalende stue med god plass til spisebord og sofagruppe. Store vindusflater mot vest gjør at stuen slipper inn rikelig med dagslys og sørger for en god romfølelse. Hyggelig peis i stuen kommer godt med på kalde høst -og vinterkvelder. Utgang til balkong på hele 6,3 m² fra stuen med meget gode solforhold på ettermiddag/kveld. Her kan man nyte lange sommerkvelder i fred og ro uten innsyn fra naboer.

Pent åpent kjøkken med god skap- og benkeplass:
Kjøkkenet har en praktisk og god utforming med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med folierte fronter, heltre og polert stein benkeplate, rustfri underlimt kjøkkenbeslag og ventilator i stålhette med glass (Røroshette) til kanal. Innredningen har integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin med stålfront, stekeovn og platetopp. Dobbelt innebygd kjøl/fryseskap med vanntilkobling. Kjøleskapet blir stående ved overtakelse.

Spisebord ved kjøkken:
Ved kjøkkenet finner man en stor spisegruppe hvor man til stor glede kan invitere venner og familie på besøk til hyggelige måltider.

Stort hovedsoverom:
Stort og innbydende soverom med innebygd garderobeskap med høyglans fronter. God plass til nattbord og dobbeltseng.

1 nytt romslig soverom som lett kan gjøres om til 2 soverom:
Romslig soverom som kan innredes som soverom, barnerom, kontor eller en kombinasjon av dette. Mulighet for og enkelt tilbakeføre til 2 soverom ved behov. God plass til egen sittegruppe, og stort areal for barn å oppbevare leker og annet inventar på.

Baderom - Tid for velvære:
Delikat baderom med varmekabler. Badet er flislagt med heldekkende servant og underskap med folierte fronter. Dusjramme med skyvedører. 2 sluk. Hjelpesluk i dusjsonen. Klosett. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra rommet og tilluftspalte under dørblad.

Utstyr

* Sikringsskap med 35 amp hovedsikring. Fordelingskurser med skrusikringer og automatisk måler. Jordfeilbryter på kurs 6 og 7.
* Garderobeskap med høyglans fronter på begge soverom.
* Kabel-TV fra Get er installert med internett tilkobling.
* Dørtelefon.
* Lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Oppvarming

Oppvarming basert på elektriske panelovner og varmekabler på bad. Ildsted i stue.Varmt forbruksvann fra bereder på 120 liter med produksjonsdato 2014 er installert i kott.

Tomten

Fellesarealene er pent opparbeidet med bl.a. belegningsstein, flere sittegrupper, lekeapparater for de små, gressplen, diverse trær, prydbusker og blomsterbed. Ny urtehage til bruk for alle sameierne. Felles sykkelparkering. Fellesområdene blir godt ivaretatt året rundt. Det blir brøytet og strødd på vinteren. Ellers er det også felles sykkelbod, samt dekkbod.

Parkering

Det er et garasjeanlegg i bygget. Styret administrerer utleie av parkeringsplassene som tildeles etter venteliste. Det opplyses om 8 gjesteparkeringsplasser rett utenfor bygget som kun er for gjester av beboere i sameiet. Ellers beboerparkering i området.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning AS P.b 6668 St. Olavs plass 0129, OSLO

Sameiet

Sameiet Trondheimsveien 162, består av 68 seksjoner, hvorav 65 er boligseksjoner, 1 garasjeseksjon med 37 plasser og 2 næringsseksjoner. Hjemmeside: http://trondheimsveien162.no/

Sameiet består av to blokker som har hver sin adresse. Blokken ut mot Trondheimsveien har adressen Trondheimsveien 162, 0570 Oslo, mens blokken inn mot Jørgen Løvlands gate har adressen Konghellegata 1, 0569 Oslo.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf.eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Sameiet har et felles grøntareal mellom blokkene med bord og benker samt enkelte lekeapparater for barn.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019: Mindre utbedringer på elektrisk anlegg.
2018: Vindusrehabilitering.
2017/2018: Befaring og oppdatering av rapport fra 2005 for sameiets bygninger Innhentet tilbud og jobbet med plan, grunnlag finansiering for nye vinduer.
2016-2017: Sikring av adgang til piper på tak Byttet alle lamper på loft (fellesareal) Alle enheter har fått utdelt nytt brannvernsutstyr.
2015: Utbedring av lekkasje i garasjetak. Nye postkasser. Maling av alle ytterdører i sameiet. Nye skap til papircontainere. Montering av tyverisikring på inngangsdører i Konghellegaten. Nye blomsterkasser og blomster er kjøpt inn både ute og ved postkassene i begge oppgangene. Utbedring av elektrisk. anlegg, installert bevegelseslamper ved inngangspartier. Installering av rottebeskyttelse og tetting av hull i garasjegulv. Maling av søppelrom, dør og vegger med spesialmaling og lagt epoxygulv (i trondheimsveien)
2014: Malearbeider. Vinduer og vegger i oppganger ble malt. EL-kontroll.

Ventilasjonen i sameiet:
Felles avtrekksmotor er skiftet av sameiet. Mekanisk avtrekk og tilluft gjennom ventiler i vegger eller vinduer er den typiske løsning for byggetiden. Løsningen fungerer, men det bemerkes at ventilasjonen er enklere enn de løsninger som anbefales i dag. Bra plassert avtrekk på badet over dusjsonen. Eiere opplever etter utskiftning av vinduer, noe forminsket lufttilstrømning på soverom grunnet lufteluke. Målinger gjort av eksterne eksperter konkluderer med at lufttilstrømningen er tilfredsstillende. 04.06.2018 ble ventilasjonen sjekket av OBOS prosjekt og 14.02.19 ble ventilasjonen sjekket av Evotek AS. Rapportene om luftkvaliteten og tiltak er vedlagt i årsregnskapet eller kan fås ved henvendelse til megler.

Viktigste oppgaver for styret, planlagt i 2019:
* Oppfølging av problemer med luft gjennom brannluker.
* Brannvarslingsanlegg.
* Murerarbeid.

På generelt grunnlag oppfordres alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning samt pågående og fremtidige vedlikeholdsplaner.

Styregodkjennelse

Nei.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt, men husdyrhold skal ikke være til sjenanse for andre naboer i henhold til husordensregler i sameiet.

Forsikring

Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 77469627. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 413 397
Som sekundærbolig: kr 5 088 229

Eiendomsskatt

Oslo kommune er p.t. eiendomsskatten satt til 3 promille i året med bunnfradrag på 4,6 millioner. Det gjøres oppmerksom på at satsen blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra et år til et annet. Det gjøres oppmerksom på at eiendomsskatten vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.(Formuesverdi x 4) - 4,6 mill. bunnfradrag = skattbar boligformue x 0,003 = eiendomsskatt.

Felleskostnader

3 990,-
Trappevask, kabel-tv, vaktmester, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, forsikring av bygget m.m

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 153.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2019

Lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenr: OBOS04-98207662763
Type: A
Restsaldo: 9.267.195,-
Restløpetid: 28 år 10 md.
Term: 12
Type rente: Flytende
Rente (21.05.19): 3,75%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse fra 1982 for eiendommen.

Utleie

Erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til både bolig- og næringsformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Totale kostnader

5 500 000,- (Prisantydning)
153 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 653 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
138 820,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
149 970,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 802 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Robin Horgheim

Ref.: 701190087