Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Skansen terrasse 20, 1062 Oslo

Romslig 5-roms hjørneleilighet med stor balkong - Nyere kjøkken - Heis - Garasje - Barnevennlig - Nær marka!

Prisantydning

3 580 000,-

BRA/P-rom

105 kvm / 105 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 915 347 kr
Prisantydning
3 580 000 kr
+ Andel fellesgjeld
323 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
3 915 347 kr
Felleskostnader
5 470 kr/mnd
Antall rom
5
Antall soverom
4
Primærrom
105 kvm
Bruksareal
105 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1981
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Stille og idyllisk beliggende i et veletablert og populært boligområde på Ellingsrud Vest med marka som nærmeste nabo. Boligen har en god intern beliggenhet i borettslaget.

Borettslaget er meget godt tilrettelagt for barnefamilier med tilnærmet bilfrie internveier, flotte grøntområder, grillplasser, nye lekeplasser og fotballbane. Det ligger både kommunale og private barnehager i nærområdet. Populære Bakås Barneskole(1.-7.trinn), 1 klasse på hvert trinn, med SFO ordning ligger i umiddelbar nærhet. Meget trygg gang- og sykkelvei til barne- og ungdomsskole. Ellingsrud Ungdomsskole er lokalisert i nærheten av Ellingsrud senter, gangavstand ca. 8 min.

Borettslaget og boligen grenser til Østmarka med badevann, turstier, sykkelveier, lysløyper og skiløyper mot Mariholtet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Flere aktive idrettslag i område som driver med allidrett, svømming, håndball, ishockey og fotball. Andre fasiliteter området tilbyr er slalombakke, ridesenter, tennisbaner, fotballbaner, stor flerbrukshall og volleyballbane.

Flere matbutikker i området, nærmeste er Rema 1000 på Ellingsrud, ca. 200 meter fra leiligheten.

Kort vei til Lørenskog Storsenter (Triaden), Metro, IKEA og Alna Senter som tilbyr et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. På Ellingsrud Senter finnes i tillegg til dagligvareforretning, Narvesenkiosk, bakeri, frisør, solstudio, m.m.

Godt kollektivtilbud i området med både buss, t-bane og flybuss i gangavstand. Kort gange til bussholdeplass i Erling Michelsens vei og Ellingsrudåsen t-banestasjon. Det går en rekke busser i området, både fra Ellingsrudåsen T-banestasjon og Karihaugveien. Med bil tar det ca. 7 min til Lørenskog, 10 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 12 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

For barnefamilien er dette en super beliggenhet med umiddelbar nærhet til idylliske Østmarka. Her finner du hyggelige turveier, lysløyper og skispor mot Mariholtet. Ellingsrud ridesenter og 4 H gården på Lindeberg er et yndet sted for de små. I den nye flerbrukshallen på Ellingsrudåsen/Karihaugen er det mulighet for fotball, håndball og allidrett gjennom det lokale idrettslaget. For de voksne er nærmeste treningssenter på Metro senter og Furset senter.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av blokk- og småhusbebyggelse.

Adkomst

Med bil: Følg E-6 mot Gardermoen, ta av til Ellingsrud. Kjør så Karihaugveien og ta til høyre inn Edv. Munchs vei, ta så første til høyre inn Trygve Nilsens vei, ta så første vei til venstre inn til Skansen terrasse.

Med t-bane eller buss: T-banens linje 2 stopper på Furuset eller Ellingsrudåsen. Her stopper også flere bussforbindelser. Ellers bussholdeplass i Edvard Munchs vei (buss 33 og N2).

Det vil bli skiltet med OBOS eiendomsmeglere ved alle fellesvisninger. For ytterligere informasjon om adkomst, vennligst se kartskisse.

Byggemåte

Punktblokk på 5 etasjer med bærende konstruksjon, skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er forblendet med teglstein, samt panelte overflater mot balkonger/terrasser. Flatt yttertak, antatt tekket med papp/membran. Det er utført oppgradering av utvendig bygningsmasse i 2011/2012. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagt tilstandsrapport.

Innhold

Lys og trivelig 5-roms hjørneleilighet beliggende i byggets 3. etasje med god planløsning. Trappefri adkomst med heis. Lysinnfall fra tre sider sikrer meget gode lysforhold i leiligheten. Leiligheten inneholder entré, gang, 4 soverom, sep.wc, romslig bad/wc, kjøkken, samt stue med utgang til stor balkong som er orientert mot sydøst. Leiligheten har et nyere kjøkken fra 2012 med integrerte hvitevarer av god kvalitet. For øvrig har leiligheten en alminnelig innvendig standard. Noe modernisering må påregnes. Nye vinduer og balkongdør fra 2012. Nye entredør fra 2012. Nytt sikringsskap med kombiautomater. Leiligheten disponerer 2 gode boder, samt skapbod i felles kjølerom. Egen biloppstillingsplass i felles garasje medfølger leiligheten.

Entré: Praktisk entré med god plass for yttertøy og sko. Vinyl på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Brann- og lydklassifisert entredør. Porttelefon.

Gang: Vinyl på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.

Sep. wc: Vinyl på gulv og malte vegger. Malt himling. Innredning i hvit profil med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speilfliser over servant.

Soverom I: Romslig soverom med teppe på gulv og tapet på vegger. Malt himling. Ny skyvedørsgarderobe. Rommet er oppusset 2017.

Soverom II: Godt soverom med laminat på gulv og malt tapet på vegger. Malt himling. Garderobeskap.

Soverom III: Godt soverom med vinyl på gulv. Malte vegger, en vegg med kontrasttapet. Malt himling. Skyvedørsgarderobe.

Soverom IV: Godt soverom som i dag benyttes til kontor. Vinyl på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Garderobeskap.

Bad/wc: Romslig bad med fliser på gulv. Fliser og malte vegger. Malt himling. Badet ble delvis oppusset i ca. 2008 med bl.a. nye veggfliser i våtsonen. Nytt badekar med svingbar dusjvegg og nytt dusjgarnityr. Det ble satt inn ny baderomsinnredning med heldekkende servant og ettgres blandebatteri. Veggskap, speil og belysning over servant. Vegger og himling ble malt. Forøvrig er badet i hovedsak fra byggeåret. Opplegg for vaskemaskin. Skyllekar. Tørkeskap.

Kjøkken: Pent og velholdt kjøkkeninnredning med profilerte fronter i bjerk. Takhøye overskap. Sokkelskuffer. Laminat benkeplater. Fliser og glassplate over benk. Ventilator over kokesonen. Lys med dimmer under overskap. Nedfelt oppvaskkum med multifunksjons blandebatteri. Integrert stekeovn, induksjon koketopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap medfølger. Innredningen ble montert i 2012.Parkett på gulv og tapet vegger. Malt himling. God spiseplass i tilknytning.

Stue: Meget lys og trivelig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Parkett på gulv og malt mdf-plater på vegger. Malt himling. Utgang til stor sydøstvendt balkong på ca. 12 kvm. med rekkverk i frostet glass. Hyggelig utsyn til grønne fellesområder.

Boligen disponerer: Fast biloppstillingsplass i garasje. Kjellerbod på 5,6 kvm. Loftsbod på 2,6 kvm. Skapbod i felles kjølerom. I tillegg er det fellesvaskeri, samt fellesrom for sykler og barnevogner ved inngangspartiet.

Areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 105 kvm

Utstyr

Porttelefon, kabel-TV, røykvarsler og brannslukningsutstyr. Røykvarsler og brannslukningsutstyr skal medfølge leiligheten ved salg. Heis i trappeoppgangen.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner. Strålevarmeovn i bad. Det er ikke fastmontert varmekilde i stue, kjøkken og et soverom.

Tomten

Eiet felles tomt på 46 346 kvm. Tomten ligger i et opprinnelig skog/-fjellterreng og godt tilpasset terrenget. Store felles grøntarealer som er opparbeidet med beplantning, sittegrupper, lekeplasser, sittegrupper med bord og benker, samt asfalterte internveier. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg medfølger. Flere gjesteparkeringer på oppmerket området. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 02333.

Borettslaget

Skansen Borettslag består av 253 andelsleiligheter fordelt på 9 bygninger. Borettslaget ligger i bydel Alna i Oslo kommune og har følgende adresse:
Skansen terrasse 11-31 og Skansen terrasse 18-28

Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.skanbo.no/
- GET er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste.
- Borettslaget har avtale med firma om trappevask.
- Borettslaget har aktivitetsrom i Skansen terrasse 26 som kan leies til festlige anledninger eller overnatting. Rommet ble pusset opp i 2014.
- Navneskilt til postkasse og ringetablå skal bestilles hos styret, slik at man får enhetlige skilt.

Det er i 2011/12 utført rehabiliteringer i borettslaget med utbedring av fasader, etterisolering av bindingsverksvegger, rehabilitering av balkonger/terrasser, utskiftning av samtlige vinduer/dører, heiser, drenering, elektrisk anlegg og utearealer. For øvrige rehabiliteringer i borettslaget, se årsberetningen.

Det som er av fremtidig vedlikehold som styret ser på, og vurderer fortløpende er følgende:

- Rehabilitering av alle terrassene med blomsterkasser.
- Utbedring av tak.
- Utbedring av garasjeanlegget, da særlig dekket på nedre plan.
- Etablering av brannvarslingsanlegg i trapperom og kjellere.

Overnevnte arbeider skal ikke gjøres samtidig, men planlegges tidsmessig og økonomisk for at kostnader skal holdes under kontroll.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.03.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Det er ikke tillatt å anskaffe hund eller katt.

Styret kan gi dispensasjon fra regel om dyrehold etter husleielovens §5-2. Den som bringer hund eller katt med seg ved tildeling av leilighet, eller som får dispensasjon fra hovedregel, skal undertegne spesiell erklæring.

Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:

1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.

2. Eier av dyret må straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate seg på eiendommen.

3. Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom. Dette gjelder for eksempel oppskraping av dører og karmer, skader på blomster, planter, grøntanlegg m.v.

4. Ved brud på husordensreglene kan styre kreve at dyret blir fjernet fra borettslaget. Dette gjelder også der dyrehold til sterk sjenanse / ulempe for andre naboer. Som sterk sjenanse / ulemper regnes blant annet allergi likt bråk redsel mm. Skriftlig klage rettes til styret. Styret avgjør etter å ha forhandlet med partene hvorvidt en klage er berettiget, og om dyret etter dette kreves fjernet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 82216698.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 470,- pr. mnd. inkl. varmtvann, garasje, kabel-TV, overvåkningsanlegg, trappevask, vaktmestertjeneste, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av andel fellesgjeld, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Lånevilkår

Borettslaget har følgende lån iht. brev fra forretningsfører, datert 14.02.2019

Lånenr: EIKA2-152080811
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 68 255 998,-
Andel av saldo: kr. 306 683,-
Restløpetid: 18 år, 11 mnd.
Kapitalkostnader: kr 1 646,-
Termin pr. år: 12
Type rente: flytende rente
Rente: 2,15%

Lånenr: HUS601-114371636
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 231 877,-
Andel av saldo: Kr. 1 037,-
Restløpetid: 10 mnd.
Kapitalkostnader: kr 117,-
Termin pr. år: 2
Type rente: flytende rente
Rente: 1,58%

Lånenr: HUS602-114371636
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 3 232 968,-
Andel av saldo: Kr. 14 524,-
Restløpetid: 8 år, 10 mnd.
Kapitalkostnader: kr 168,-
Termin pr. år: 2
Type rente: Fast
Rente: 4,40%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 26. mars 1982

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen/området er regulert til boligformål. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 580 000,- (Prisantydning)
323 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 903 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 915 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, nabolagsprofil, samt energiattest 1.side)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190032