Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Riddervold Jensens gate 4, 3117 Tønsberg

Praktisk og snerten 2 roms leilighet i 1. etasje med sydvendt veranda. Parkering på fellesplass

Prisantydning

1 400 000,-

BRA/P-rom

35 kvm / 34 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
1 489 147 kr
Prisantydning
1 400 000 kr
+ Andel fellesgjeld
74 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
1 489 147 kr
Felleskostnader
3 217 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
34 kvm
Bruksareal
35 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Tønsberg
Byggeår
1948
Energimerking
Rød G
monika

Monika Hellenes Sogn

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Mer om boligen

Leiligheten ligger sentralt, men likevel rolig til på Heimdal med gangavstand til de fleste fasiliteter som sykehuset, togstasjonen, busstasjonen, Farmandstredet, Tønsberg sentrum med alt det har å by på. Kort vei til matbutikker (REMA 1000 og Meny), apotek, helsekost, frisør, legesenter, div detaljhandel, møbelforetninger. Byskogen og Greveskogen med variert turterreng ligger like ved. Ca 1,5 km til Tønsberg sentrum.

Bebyggelse

Området består av flermannsboliger, eneboliger og næringsbygg.

Adkomst

Fra Farmandstredet kjøpesenter kan man ta Slagenveien ned mot Heimdal. Ta så Monradsgate inn til venstre ved det lysregulerte fotgjengerfeltet, ta så Riddervold Jensens gate, første gate til venstre. En kan også ta Halfdan Wilhelmsens Allè ned sykehusbakken og så ta Monradsgate inn til høyre i lyskrysset. Da er Riddervold Jensens gate andre vei til høyre. Eiendommen ligger på høyre side i Riddervold Jensens gate. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Byggemåte

8-mannsbolig over to plan samt kjeller og loft, oppført i tre.

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etasje har adkomst fra fellesgang og innholder: Gang med kott, bad, soverom, stue og kjøkken i åpen løsning. Det hører til to boder, fellesboder samt felles vaskerom i kjeller og en bod samt fellesarealer på loft. En parkeringsplass.

Areal

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 36 kvm

Standard

Pen og praktisk leilighet som fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Badet er eldre og har behov for oppgradering. Det er laminat på gulv, malte panelplater og malte himlinger. Badet har belegg på gulv, våtromsplater på vegger og malt himling. Gangen har innebygd garderobeskap/kott. Bad/wc er eldre og har dusj, wc og servant. Kjøkken er trolig fra midten av 90-tallet og har innredning i hvit utførelse med profilerte fronter og vitrineskap. Det er laminat benkeplate, nedfelt kum og opplegg til benkoppvaskmaskin. Soverom har garderobeskap. Stue i åpen løsning til kjøkken er et lyst og trivelig rom og har utgang til romslig veranda. For flere tekniske detaljer og mer informasjon se tilstandsrapport fra takstmann.

Utstyr

Det er porttelefon med døråpner som ble innstallert i 2018. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er et ildsted i leiligheten som selger ikke har benyttet så lenge han har bodd i leiligheten. Dette er heller ikke registrert hos VIB (Vestfold Interkommunale brannvesen), så det bør sjekkes med VIB om det er i orden før det evnt. tas i bruk.

Tomten

Felles tomt i borettslaget som er opparbeidet med asfalterte pareringsplasser og internveier. Det er flere store grøntarealer og felles sitteplasser.

Parkering

Det følger en parkeringsplass med leiligheten. Forøvrig noe gjesteparkering i borettslaget

Vei/vann/avløp

Vei, vann og avløp er offentlig.

Forretningsfører

OBOS avd. Vestfold

Borettslaget

Kilen II borettslag.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets andelseiere og øvrige OBOS medlemmer. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

15.08.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier skal godkjennes av borettslagets styre.

Dyrehold

Det er i utgangspunktet ikke tillett å holde hund eller katt, men dersom gode grunner taler for det og det ikke er til sjenanse for andre beboere, kan styret etter søknad på eget skjema, gi tillatelse til dyrehold. Styret oppfordrer til å ha katteluke i første etasje. Dyreeier må være særlig nøye med å unngå sjenanse for andre beboere og være påpasselig med at avfall fra dyret blir ryddet eller vasket umiddelbart. Dyrevernloven er rettesnor for dyrehold.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i If... Skadeforsikring med polisenr 587752

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 368 713 Som sekundærbolig: kr 1 327 367

Felleskostnader

Kr 3.217,- pr. mnd. som dekker: renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, kabel-TV og internett, dugnadsgebyr (50 kr), honorar til forretningsfører, revisjonshonorar, drift og vedlikehold av bygningene.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 74.000,- / Andel fellesformue kr 19.554,- pr. 01.07.2019.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling. Kilen II borettslag har to lån i Eika: Lånenr: EIKA1 - 152095123 Annuitetslån med restsaldo 399.484,- nedbetalingstid: 3 år 7 mnd. 12 terminer pr år med flytende rente 2,70% pr. 01.07.19. Saldo for andel 11: 11.391,- Lånenr: EIKA2 - 152089298 Annuitetslån med restsaldo 2.186.216,- nedbetalingstid: 20 år 2 mnd. 12 terminer pr år med flytende rente 2,70% pr. 01.07.19. Saldo for andel 11: 62.385,-

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Utleie

Det er ingen utleieenhet i denne leiligheten. Ved utleie av leiligheten må det søkes om til borettslagets styre.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Trappevask: alle beboerne plikter å utføre trappevask i henhold til vaskelister som henger oppe. Borettslaget har inngått kontrakt om levering av fibernett fra Altibox/Viken Fiber AS. Kontrakten består av "TV-pakke stor og fiber 5/5". Andelseier kan selv bestille tillegg i avtalen. Leverandør vil da fakturere tillegg direkte til andelseier. Borettslaget har fra 01.07.2018 dugnadsrefusjon. Dugnadspenger innbetales med kr. 50 pr måned og utbetales en gang i året dersom andelseier stiller til dugnader. Styret sender liste til forvaltningskonsulent for refusjon. Refusjon av dugnadspenger skjer i januar året etter innbetaling og blir trukket fra i felleskostnadene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen (vedtatt 22.5.2019) er avsatt til nåværende boligbebyggelse. Eiendommen ligger i uregulert område. Det foreligger ikke forslag om reguleringsendringer i denne eiendommens umiddelbare nærhet.

Totale kostnader

1 400 000,- (Prisantydning)
74 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 474 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 489 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selgers egenerklæringskjema, tilstandsrapport fra takstmann, energiattest forside og nabolagsprofil. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler/Fagansvarlig Monika Hellenes Sogn

Ref.: 712190108