Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Brunskrubbveien 15 A, 1476 Rasta

Pen 3-roms med stor terrasse og hage - garasje - stille - sentralt!

Prisantydning

2 970 000,-

BRA/P-rom

67 kvm / 67 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 280 442 kr
Prisantydning
2 970 000 kr
+ Andel fellesgjeld
295 295 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 280 442 kr
Felleskostnader
3 851 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
67 kvm
Bruksareal
67 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Lørenskog
Byggeår
1983
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Velkommen på visning av en pen, romslig 3-roms leilighet med stor, delvis overbygget terrasse og utgang hage. Meget barnevennlig boligstrøk. Leiligheten fremstår i gjennomgående god stand med pene overflater og moderne kjøkken og bad/wc. Inneh: Entré/gang, pent bad/wc, to soverom, kjøkken og stor stue med utgang til vestvendt terrasse og hage. Leiligheten har en fin beliggenhet med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, butikker og marka med flotte turmuligheter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Vallerud/Rasta i Lørenskog kommune med kort vei til offentlig kommunikasjon. Gangavstand til marka med gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Nærsenter på Rasta med matbutikk, apotek og legesenter, ellers finner man Triaden Lørenskog Storsenter og Metro senter med butikker og øvrige servicetilbud ikke langt unna. Boligen disponerer felles grøntareal mellom blokkene med sittegrupper samt lekeapparater for barn og er skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets grenser.

Bebyggelse

Rekkehusbebyggelse over 2 etasjer, underetasje og kaldtloft oppført i 1983. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste stabile masser/grunn. Drenering antas utført i henhold til praksis for byggetid. Støpt betongsåle og grunnmur mot terreng i betong. Etasjeskiller antas oppført i trebjelkelag. Yttervegger i trebindingsverk utvendig kledd med liggende trepanel. Saltak takkonstruksjon i treverk tekket med takpapp/takshingel. Taket ble ikke besiktiget. Takrenner, nedløpsrør og beslag i sortlakkert stål. Adkomst til leiligheten via felles utvendig trapperom med betongtrapp. Bygningen har utvendig pipeløp.

Innhold

3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokk. Leiligheten består av entré, gang, bad/wc, 2 stk. soverom, kjøkken og stue med adkomst til vestvendt terrasse og hage. Leiligheten disponerer 1 utvendig bod på 6 kvm og garasjeplass i felles garasje.

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Standard

Boligen holder god standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår normalt vedlikeholdt. Bad/wc rehabilitert i 2014. Lagt nytt laminatgulv i entre, kjøkken, stue og i ett soverom, samt montert nye veggplater i entre og i ett soverom 2016-2018. Malt alle veggflater og himlinger i 2018-2019. Satt inn nye garderobeskap i begge soverom i hhv. 2015 og 2018. Skiftet motor i styringsenhet samt skiftet ut kjøkkenventilator i 2016. Bygget ut terrasse i 2015.

Bad/wc: Flislagt med varmekaber. gulvmontert toalett, servantinnredning med hvite høyglans laminerte fronter, servantskap m/skuffer, heldekkende servant m/ettgreps servantarmatur og speilskap med LED belysning. Ett langskap med hvit høyglans laminert front. Separat dusjhjørne rett på gulv med innfellbare glassdører, termostatstyrt dusjbatteri, regnfallsdusj og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i plast type rør-i-rør system. Sluk og avløpsrør i pvc-/plast.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminerte benkeplater, nedfelt oppvask-/skyllekum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, mosaikkfliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og side-by-side kjøle-/fryseskap. Mekanisk avtrekksventilator over kokesone.

Utgang fra stue til vestvendt, delvis overbygget terrasse på ca. 23 m². Terrassegulv i impregnert treverk. Gelender med malt stående trepanel og håndlist. Port ut til hage/fellesareal. Det er montert utebelysning på vegg..

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner og varmekabler på bad/wc. Forøvrig vedfyring med peisovn i stue.

Tomten

Felles eiet tomt for gjeldende gårds- og bruksnummer på ca. 12.402 m² opparbeidet med gressplen og grøntområder, beplantninger, prydbusker og trær, samt lekeområder og sittegrupper. Asfaltert adkomst, internveier og parkeringsareal.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasje. Borettslaget har opprettet noen ekstra leieplasser ute som administreres av styret. Gjesteparkering i tilknytning til eiendommen, ellers gateparkering etter stedets regler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos, 22 86 55 00.

Borettslaget

Vallerudlia borettslag org.nr. 947 853 449. - www.vallerudlia.no

Vallerudlia borettslag består av 169 andelsleiligheter og har følgende adresse:
Brunskrubbveien 16 A-B-C 54
Liaveien 41, 45 A-B 63 A-B-C
Morkelveien 3-49 A-B-C, 10 A-B-C 44
Rødskrubbveien 1-9 12-46, 4-8
Brunskrubbveienn 15 A-B-C -37, 41 A-B-C -55.
Borettslaget ble bygget i regi av OBOS og første innflytting skjedde i 1983.

Dyrehold

Det er ifølge husordensreglene tillatt å anskaffe 1 hund eller 1 katt under forutsetning av at vedkommende borettshaver undertegner en spesiell erklæring som tillegg til leiekontrakten. Slik erklæring må også undertegnes av borettshaver som påtar seg å passe hund/katt for andre ut over 1 mnd. Erklæringen overleveres styret. Man kan anskaffe mer enn 1 hund hvis dette er en dokumentert tjenestehund-/hunder.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.851,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 2.397,-
Kabel-tv/nettleie 464,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA5 990,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

295.000,- (01.05.19)

Lånevilkår

Borettslaget har 2 lån:

1) Annuitetslån i Eika med total lånesaldo på kr. 51.382.111,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 284.666,- Total restnedbetalingstid er 34 år mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,25%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 1.020,- som er inkludert i felleskostnadene.

2) Annuitetslån i OBOS Banken med total lånesaldo på kr. 1..764.429,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 9.651,- Total restnedbetalingstid er 17 år 2 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,25%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 58,- som er inkludert i felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemslag vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.5 og 30.11 på borettslagets felleslån. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2.970.000,- (Prisantydning)
295 295,- (Andel av fellesgjeld)
------------------------------------------------
3.265.000,- (Prisant. + fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7.187,- Forkjøsprettavklaring
--------------------------------------------------------
15.147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3.280.442,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190055

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.