Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Regnbueveien 11, 0664 Oslo

Pen 3-roms - 7 kvm sydvendt balkong mot stort grøntområde - stille - sentralt!

Prisantydning

3 250 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 65 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 319 147 kr
Prisantydning
3 250 000 kr
+ Andel fellesgjeld
54 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 319 147 kr
Felleskostnader
3 487 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Regnbueveien 11
Kommune
Oslo
Byggeår
1953
Energimerking
Rød F

Mer om boligen

Dette er en gjennomgående 3-roms leilighet i et attraktivt og barnevennlig område på Teisen. Boligen har en god intern beliggenhet i borettslaget. Leiligheten inneholder entré, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom. Fra stuen er utgang til en sydvendt balkong på ca. 7kvm med gode solforhold og fint utsyn over de store grøntarealene /fellesområdene i borettslaget.

Verdt å merke seg:

- Meget barnevennlig område med gangavstand til skoler og barnehager

- Leiligheten passer perfekt for barnefamilier.

- Solrik sydvendt balkong på ca. 7 kvm.

- Vedkamin i stue.

- En loftsbod og to kjellerboder.

- Moderne felles vaskeri i vaskeribygningen 100 m fra leiligheten.

- Kort gangavstand til nærbutikk og offentlig kommunikasjon.

- Kabel-TV, bredbånd og vaktmestertjenester inkl. i felleskostnadene.

- God planløsning.

- Felles sykkelbod og tørkeloft.

- Kort vei til turveier, lysløyper og skispor i Østmarka.

- Lave kjøpsomkostninger. INGEN DOKUMENTAVGIFT.

- Rask avklaring av forkjøpsretten

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til sentralt på Teisen og innenfor bomringen. Et fint område med kort vei til sentrum, nærbutikk, kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud.

Fritidsmuligheter:
Like ved leiligheten ligger Bryn kunstgress med ballbinge. Det er flere treningssentre i nærheten, blant annet Toppform treningssenter, MUDO Instituttet Tveita og SATS Hellerud og Kampen. Kort vei til Østmarka som byr på flotte turmuligheter sommer som vinter med lys- og skiløyper. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann, badeplass og kajakkmuligheter ved Nøklevann. Nærmeste holdeplass er Prost Hallings vei /buss nr. 76 tar deg fra Teisen til Trasop og Ulsrud (samme buss stopper også i Klosterheimveien). Området rundt Ulsrudvannet er et populært turområde med Østmarkseteren restaurant i nærheten.

Skoler og barnehager:
Boligen sokner og har gangavstand til Bryn skole (1-7kl.). F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10kl.) tar imot elever fra Bryn skole. Rundt boligen er det et godt utvalg av barnehager, de nærmeste barnehagene er Teisen gård barnehage (3-6 år), Teisenparken barnehage (1-6 år) og Regnbuen barnehage (1-6 år).

Shopping:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Fra boligen er det kun få minutters gange til nærbutikkene Rema 1000, Joker og Europris. Joker har åpent 7 dager i uken. Nærmeste senter ligger på Tveita. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Bryn Senter ligger heller ikke langt unna med 42 butikker og 12 helseaktører i Helsebygget. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan man dra til bl.a. Fyrstikktorget på Helsfyr, Fretex Alnabru, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste T-banestasjon er Brynseng med linje 1, 2, 3 og 4. Nærmeste busstopp er Teisenkrysset hvor det går mange busser på E6/Ring 3, inkl. flybussen til Oslo Lufthavn. Ellers er busstopp Klosterheim med buss nr. 66 og 76 i nærheten. Her stopper også natt- og morgenbussen N2.

Bebyggelse

Lavblokk på 5 etasjer, kjeller og loft med bærende konstruksjon i mur og betong. Leilighetsskillende vegger i 1 ½ steins tegl og dekker i armert betong. Fasader er etterisolert og forblendet med teglstein og beiset panel mot balkonger i 1994/95, samt yttertak i klassisk saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser.

- Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass fra 1980. Ett stuevindu med isolerglass fra 2011.

- B30/db35 brann- og lydklassifisert entredør med sikkerhetslås, ukjent årstall. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2007

Innhold
3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens 1. etasje av 5 etasjer, kjeller og loft. Leiligheten består av entré, kjøkken, bad/wc, 2 soverom, spisestue og stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 7 kvm. Leiligheten disponerer to kjellerboder og en loftsbod, samt felles sportsbod, felles utleielokale og fellesvaskeri i Prost Hallings vei 1 som benyttes etter gjeldende regler

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Standard

Pen og koselig 3-roms leilighet med fin intern beliggenhet og sydvendt balkong mot stort grøntområde,

Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, 2 vitrineskap med frostet glass og aluminiumsrammer, laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenkran, keramiske fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og kjøle-/fryseskap. Kullfilterventilator over kokesone. 116 liter varmtvannsbereder fra 1989 i kjøkkenbenk.

Bad/wc: Flislagt med varmekabler i gulv. Bad/wc er utstyrt med gulvmontert toalett, servantinnredning med hvite profilerte fronter, underskap, heldekkende servant m/ettgreps servantarmatur og speilskap, samt separat dusjhjørne rett på gulv med skyvedører i sokkelprofil, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør i kobber. Avløpsrør i pvc/plast. Hovedsluk i aluminium og pvc og hjelpesluk i plast. Bad/wc ble rehabilitert i regi av borettslaget i perioden 1997-2005 - ukjent eksakt årstall. Pvc-/ banemembran i gulv, synlig i sluk og ved terskel.

Øvrig standard med laminatgulv i entre, kjøkken, stue og 2 soverom. Veggflater består av malt tapet/ glassfiberstrie og smartpanel. Himlinger med malt puss-/betong

Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca. 7 m². Balkongdekke i betong. Gelender/rekkverk i stål med innfelte plater. Panelt vegg mot stue. Skjermvegger på sidene i glass. Det er montert utebelysning, stikk-/strømuttak og terrassevarmer. Utsyn mot felles grøntareal.

Utstyr

- Dørcalling med skjerm og åpner, kabel-TV tjenester og røykvarsler.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.
- I vaskeribygningen har borettslaget et pent selskapslokale du kan leie. Her er det servise og utstyr til 40 personer, kjøleskap med fryseboks, oppvaskmaskin, komfyr, kaffetraktere, egen garderobe, to toalett og alt du trenger for å holde et selskap.

Oppvarming

Elektrisk, vedkamin i stue.

Tomten

Felles eiet tomt for borettslaget på 99 627 kvm, pent opparbeidet med store plen- og grøntområder, beplantning, lekeområder og sittegrupper samt asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.

Parkering

Borettslaget har 293 parkeringsplasser og det er mulighet for leie av fast biloppstillingsplass etter venteliste. Det er også garasjer som leies ut via eget garasjelag. Ellers gateparkering etter gjeldende regler. Bystyret og bydel Alna har besluttet å innføre beboerparkering. Ordningen skal tre i kraft våren 2019. I første omgang blir det innført beboerparkering i en gate på Teisen Vest fra 24.09.18.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslaget

Teisen Park Borettslag, org.nr. 952 556 819. Borettslaget som har adresse: Klosterheimveien 2 - 26, Prost Hallings vei 1 - 5, 6 - 8 og 12 - 24, Regnbueveien 1 - 17, Teisenveien 20 - 24, 23 -27 og 15 - 25 og Spektrumveien 1 - 5, består av 537 andelsleiligheter, fordelt på 31 bygninger. Første innflytting skjedde i 1950/52.

Borettslagets hjemmeside: http://www.teisen.no.

I disse dager vurderer styret et større vedlikeholdsprosjekt med vindusutskiftning. Det er nærmere 1500 vinduer som ikke er skiftet ut, samt rundt 350 balkongdører som er av eldre dato. Styret vil prosjektere og gjennomføre en tilbudserfaring for utskiftning på resterende leiligheter i borettslaget. Oppstart er planlagt 2019/20 og vil kunne medføre økning av fellesgjeld og felleskostnader (anslagsvis 2-3%.) ifølge styret.

Større vedlikehold og rehabilitering:

-2018: Befaring av alle leiligheter gjennomført. Innhenting av tallmateriale og tilstand ventilasjon, varmtvannsbereder, vinduer og balkongdører.

-2017/2018: Anbudsrunde Altiboks, Canal Digital, HomeNet og Get. Filming av alle pipeløp. Feil og mangler påvist. Piper trenger en rehabilitering. Spyling av alle avløpsrør i leilighetene. Siste runde gjennomført i mars 2018. Utskiftning vinduer, resterende. Alle vinduer og ballongførere eldre enn 2006 bør byttes. Befaring av alle leiligheter. Utarbeidelse av tilbudsdokument. 2018 Innhenting av priser. Prosjekt fasadevask igangsatt, men oppgradering av balkong stål, maling.

-Gjenstående adresser for 2018, PH 2-4-6 og 8. Samt innvendig innglasset balkonger. Start 2018 så snart temperatur er + 5 om natten.

-2017: Alle ytterdører er pusset og overmalt.

-2016: El-bil plasser etablert. 6 stk. Infrastruktur lagt opp til 20 plasser. Utreder hvordan styret skal løse El-bil i fremtiden og utvidelse.

-2016/2017: Pussing, maling av grunnmurer. Noen steder gjenstår for 2018. Utvidelse av parkeringsplasser.

-2014-16: Oppgradering, og asfaltering av stikkveier, småveier og gangveier. Skifte av brannslukkingsapparater og utlevering av skumapparat til kjøkken. Nedgravde søppelbrønner.

Dyrehold

Dyrehold i Teisen Park borettslag tillates under forutsetning av at dyreholdet er i tråd med Borettslagsloven § 5-11, punkt 4: Følgende må være oppfylt før dyrehold er tillatt:

a) Dyreholdet skal ikke være til ulempe for borettslaget eller øvrige brukere av borettslagets eiendom.

b) Gode grunner må tale for dyreholdet.

c) Skriftlig søknad med godkjennende signatur fra øvrige beboere i oppgangen må leveres Styret.

d) Hunder skal til enhver tid holdes i bånd på borettslagets eiendom og eier er ansvarlig for fjerning av hundens ekskrementer.

e) Ovennevnte gjelder ikke for innekatt, da det tillates

Felleskostnader

3.487,- trappevask, bredbåndsavtale, kabel-tv, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kapitalkostnader, forretningsførsel

Andel fellesgjeld/fellesformue

A. fellesgjeld kr 54.643/a. formue kr 21.187 (tall pr. 31.12.2019)

Lånevilkår

Borettslaget har 5 lån med følgende vilkår:

1) Annuitetslån i Handelsbanken, kr. 1.604.164,- hvorav denne boligens andel utgjør kr. 3.081,-. Restnedbetalingstid 1 år og 8 mnd., flytende rente på 2,1 %. 12 terminer pr. år. Kapitalkostnad kr. 157,-

2) Annuitetslån i Handelsbanken, kr. 7.378.348,- hvorav denne boligens andel utgjør kr. 14.142,-. Restnedbetalingstid 10 år, flytende rente på 2,1%. 12 terminer pr. år. Kapitalkostnad kr. 131,-

3) Annuitetslån i Handelsbanken, kr. 541.367,- hvorav denne boligens andel utgjør kr. 1.034,-. Restnedbetalingstid 10 mnd., flytende rente på 2,1%. 12 terminer pr. år. Kapitalkostnad kr. 105,-

4) Annuitetslån i Handelsbanken, kr. 8.557.678,- hvorav denne boligens andel utgjør kr. 16.404,-. Restnedbetalingstid 13 år og 7 mnd., flytende rente på 2,1%. 12 terminer pr. år. Kapitalkostnad kr. 115,-

5) Annuitetslån i Husbanken, kr. 9.611.062,- hvorav denne boligens andel utgjør kr. 18.419,-. Restnedbetalingstid 14 år og 10 mnd. , fast rente på 1,30%. 2 terminer pr. år. Kapitalkostnad kr. 117,-

Kapitalkostnader er inkludert i felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 250 000,- (Prisantydning)
54 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 304 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 319 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig.

Eierskifteforsikring

Boligen er eierskifteforsikret.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190044