Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Vetlandsveien 85B, 0685 Oslo

Pen 1-roms med alkove og bad/wc fra 2018! Separat kjøkken med vindu og stue med utgang til solrik balkong. Fyring inkl.

Prisantydning

2 500 000,-

BRA/P-rom

40 kvm / 40 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 731 147 kr
Prisantydning
2 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
216 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
2 731 147 kr
Felleskostnader
3 281 kr/mnd
Antall rom
1
Antall soverom
0
Primærrom
40 kvm
Bruksareal
40 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1954
Energimerking
Lys grønn D

Mer om boligen

Er du på utkikk etter en fin leilighet med smarte løsninger og deilig solrik balkong? Dette er en 1-roms leilighet med alkove og en sentral beliggenhet på Oppsal. Det er et par minutters gange til Oppsal senter med serveringssteder, Meny, blomsterbutikk, apotek m.m. Vis à vis senteret ligger T-banen og det er også gode bussforbindelser i nærområdet.

Det er en fin og lys leilighet som består av en romslig entré, separat kjøkken med vindu og lys innredning, bad/wc som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2018, stue med alkove og utgang til en balkong på ca. 8,5 kvm med gode solforhold.

Verdt å merke seg:
- Kjellerbod på 8 kvm.
- Fyring inkl. og varmtvann på akonto.
- Kabel-TV/internett inkl.
- Integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.
- Opplegg til vaskemaskin.
- Perfekt for førstegangskjøpere!
- Ingen dokumentavgift.
- Rask avklaring av forkjøpsrett.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et hyggelig og attraktivt boområde på Oppsal. Et hyggelig område med nærhet til kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud.

Servicetilbud:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Nye Oppsal senter åpnet i 2018 og ligger i enden av Vetlandsveien. Det nye senteret rommer blant annet Meny, frisør, apotek, bakeri, blomsterbutikk, bokhandel, helsetjenester, grønnsakhandel sushi restaurant og café med uteservering. Ellers er det kort vei til Tveita senter. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan man dra til bl.a. Bryn Senter, Bøler senter, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Manglerud senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Det er bare et par minutters gange til nærmeste T-banestasjon, Oppsal T, og med linje 3 er du i sentrum på ca. 15 min. Nærmeste busstopp, Løypeveien, ligger rett ved leiligheten med buss nr. 61B, samt 78A og B. I nærheten finner du også bussforbindelsene 76 og natt- og morgenbuss nr. 3N . I tillegg går flybussen til Oslo Lufthavn (OSL Ekspressen) fra Kampheimveien.

Fritidsmuligheter:
Oppsal arena ligger en kort gåtur unna boligen med innendørs idrettshall, kunstgressbane og friidrettsbane. Østmarka byr på flotte turmuligheter sommer som vinter med lys- og skiløyper. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann, badeplass og kajakkmuligheter ved Nøklevann. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet som er kjent for sitt yrende dyre- og fugleliv.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og kjeller oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Leilighetsskillende vegger og dekker i armert betong og yttertak i klassisk saltakkonstruksjon antatt tekket med papp. Fasader er kledd med en kombinasjon av liggende og stående profilerte fasadeplater i blikk. Bygningen er antatt fundamentert til faste og komprimerte masser.

Vinduer med malte trerammer, aluminium utvendig og 2-lags energiglass fra 2016. Balkongdører med malte trerammer, aluminium utvendig og 2-lags energiglass fra 2016, samt entrédør B-30/40db som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

1-roms andelsleilighet med alkoveløsning beliggende i lavblokkens 2. etasje av totalt 4 etasjer og kjeller. Leiligheten består av entré, kjøkken, alkove og stue med utgang til syd/sydvestvendt balkong på ca. 8,5 kvm

Leiligheten disponerer i tillegg 1 kjellerbod på 8 kvm, felles sykkelbod, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 44 kvm

Standard

Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det opplyses av eier at alkove i stue er bygget i 2013, kjøkken oppgradert i 2014 med ny benkeplate, ny oppvaskkum, nytt blandebatteri og oppvaskmaskin, samt veggflater i entré er malt opp i 2019. Bad/wc er pusset opp i regi av borettslaget i 2018 med ny sluk, vannsystem, tettesjikt, fliser og innredning.

Entré:
Velkommen inn i en romslig og nymalt entré med ekstra god plass til oppheng av klær og/eller garderobeskap. I entreen er det hyller, knagger og dørcalling med kamera og åpner. Entreen kan ha flere bruksmuligheter; man har for eksempel plass til skrivepult, gjesteseng eller en garderobeløsning med skyvedører.

Bad/wc:
Leiligheten har et flott og delikat flislagt bad/wc med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet ble rehabilitert av borettslaget i 2018 og består av vegghengt wc, servant med underskap, overskap med speilfronter og dusjhjørne med inn-/utadslående dusjdører.

Kjøkken:
Pent separat kjøkken med vindu. Den tidløse innredningen er fra IKEA og består av slette folierte høyglansfronter, laminat benkeplate med fliser over, 1 ½ oppvaskkum, kjøkkenventilator antatt med kullfilter, samt integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er plass til frittstående kjøl-/fryseskap.

Alkove:
Nåværende eier laget i 2013 en smart alkoveløsning i stuen. Alkoven har god plass til dobbeltseng, nattbord og kommode.

Stue og balkong:
Stuen er lys og romslig og har plass til sofa og spisebord. Her er det nyere vinduer og balkongdør som slipper inn rikelig med sollys inn i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en syd/sydvestvendt balkong på ca. 8,5 kvm. Stor og fin balkong som har god plass til utemøblement. Det er gode solforhold og fin utsikt mot bilfritt og grønt fellesareal.

Overflater:
Gulv: Fliser på bad/wc, ellers laminat i entré, stue, kjøkken og alkove.
Vegger: Fliser på bad/wc, ellers lakkerte MDF-panelplater, tapet, malt tapet og malt strie.
Himlinger: Malt med downlights på bad/wc, ellers malte flater.

Utstyr

Hyller i entré. Det står i tillegg tre ekstra hyller i boden som man kan henge opp etter eget ønske.
Dørcalling med skjerm og åpner, kabel-TV, bredbåndtjenester og røykvarsler.
Automatsikringer i sikringsskap.
Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarmeanlegg med radiatorer og elektrisk varmekabler på bad/wc.

Tomten

Borettslaget har pene, velstelte fellesarealer opparbeidet med beplanting, asfalterte internveier, lekeplasser, sittegrupper m.m.

Parkering

Vetlandsveien borettslag har i overkant av 180 parkeringsplasser som leies ut til beboerne. Disse fordeles etter ventelister med ansiennitet fra dato man satte seg på venteliste. Per dags dato må man forvente noe ventetid. Beboere som ikke disponerer egen biloppstillingsplass samt gjester henvises til å parkere i gaten etter gjeldende regler.

Borettslaget har etablert 44 ladeplasser for elbiler. Styret jobber videre med montering av flere ladere etter behov.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Vetlandsveien Borettslag - www.vetlandsveien.no.

Borettslaget består av 15 blokker med 388 andelsleiligheter med overvekt av 2-roms og 4-roms leiligheter. Første innflytting i borettslaget var i 1954 og tomten ble kjøpt i 1986. Borettslaget ligger i bydel Østensjø i Oslo kommune og har adresse: Bjartveien 1-2, Kampheimveien 22, Løypeveien 1-2, Vetlandsveien 81-87, 93-97 og 78-82.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2017-2019: Totalrehabilitering av vann- og avløpsrør og bad. Omlegging til felles varmtvannsleveranse (tilkoblet fjernvarmen). Rens av alle ventilasjonskanaler.
2016: Utskiftning av vinduer og balkongdører. Fasadevask.
2015: Oppgradering av lekeplasser. Etablering av barnevognparkering i tidligere søppelsjaktrom. Forprosjektering av våtrom, nye vinduer.
2014-2015: Nye inngangspartier, oppganger og uteareal i Løypeveien 2, asfaltering og oppmerking av uteareal.
2013: Inspeksjon av vann- og varmekoblinger i alle leiligheter. Drenering Løypeveien 2.
2012: Reparasjon av tak, mur i Løypeveien, takskier, reparasjon av pipe, utskifting av enkelte vinduer, nye søppelcontainere, tilkopling til fjernvarme og utskifting av radiator-kraner.

Styrets arbeid fremover:
Ifølge informasjon fra styret er det behov for utskifting av drenering. Et veldig vagt kostnadsanslag for utbedringene disse fem årene, er ca. 50 mill. De jobber med saken for å få en oversikt over arbeidene som må gjøres og de vil komme med mer informasjon om dette etterhvert.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.06.2019

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

Husdyrhold vurderes i hvert enkelt tilfelle ved søknad til styret. Katter tillates ikke, med mindre de holdes i bånd eller innendørs. For ytterligere informasjon se husordensreglene pkt. 3.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Gjensidige Forsikring - polisenummer 82519224.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 627 825
Som sekundærbolig: kr 2 260 171

Felleskostnader

Felleskostnader kr. 3 281,- pr./mnd. inkluderer fyring, kapitalkostnader, kabel-TV/internett, vaktmestertjenester, felles forsikring og trappevask.

Borettslaget har avtale om fellesmåling av varmtvann (p.t. kr. 158,- som gir totale felleskostnader kr. 3 439 pr. mnd.) Forbruket måles individuelt iht. faktisk forbruk og avregnes en gang pr. år. Det kan derfor variere enten opp eller ned etter individuelt forbruk av varmtvann.

Borettslaget har avtale med Canal Digital/Telenor for levering av kabel-TV tjenester og internett. Bredbåndsabonnementet Komplett 10 som gir deg 10/5 Mbps, sikkerhetspakke og fire e-postadresser er inkludert i felleskostnadene. På borettslagets hjemmeside kan man se en oversikt over hastigheter og priser dersom man ønsker raskere internett.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 216.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har ett lån:

Annuitetslån i OBOS Banken med total lånesaldo kr. 107.355.501,-, hvorav denne andelen kr. 215.975,- . Restnedbetalingstid er 27 år 11 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,00%. Kapitalkostnad er kr. 875,- pr. mnd. som er inkludert i felleskostnader.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
216 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 716 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 731 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler June Berg Peersen

Ref.: 705190060