Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Reinroseveien 2D, 1663 Rolvsøy

Påkostet 3-roms selveierleilighet med bad fra 2018, solrik balkong og garasje

Prisantydning

2 650 000,-

BRA/P-rom

75 kvm / 73 kvm

Boligtype

Rekkehus

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

22.aug   kl 17.00 - 18.00
Totalpris inkludert omkostninger
2 732 625 kr
Prisantydning
2 650 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
82 625 kr
= Totalpris
2 732 625 kr
Felleskostnader
2 567 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
73 kvm
Bruksareal
75 kvm
Etasje
2
Eierform
Selveier
Boligtype
Rekkehus
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1991
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

Moderne og påkostet 3 roms selveierleilighet i 2. etasje. Leiligheten er oppusset innvendig i perioden 2016 - 2019 og har meget god standard. Badet ble renovert i 2018. Det medfølger parkering i garasje. Boligen er beliggende på Vallefjellet med nærhet til Rolvsøymarka og Østfoldhallen. Det er gode bussforbindelser i område og hyppige avganger langs Rolvsøyveien med forbindelse til både Fredrikstad og Sarpsborg.

Beliggenhet

Vallefjellet/Rådalen er et rolig, etablert og barnevennlig område med nærhet til Rolvsøymarka og Østfoldhallen. Rolvsøy ligger midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg, det er kort vei til E6. Dette er en sentral beliggenhet på Rolvsøy, kun en kort spasertur fra handelsområdet Østfoldhallene. Her er det butikker av alle slag, treningssenter m.mer. Få hundre meter fra leiligheten ligger Fredrikstadmarka med turterreng og lysløyper. Fra Rådalen kommer du ca. rett inn i løypene over Borredalen. Alternativt starter du ruten fra Rolvsøyhallen. Det blir opparbeidet skispor på vinterstid. I nærområde ligger Hauge barneskole og Haugeåsen ungdomsskole, samt to barnehager. Det kort gangavstand til Steinerskolen og Rekustad barneskole gjennom skogstien. Det er ca. 6-7 km til Fredrikstad sentrum. Det er gode bussforbindelser i område og hyppige avganger langs Rolvsøyveien med forbindelse til både Fredrikstad og Sarpsborg.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Frostfri støpt såle som er antatt fundamentert på fylte masser. Grunnen i området består av jord/leire og fjell. Bærende konstruksjon av isolert bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Etasjeskiller i plasstøpt betong. Overbygd balkong med støpt dekke og rekkverk i trekonstruksjon. Saltak oppbygd med takstoler. Loftet er isolert med innblåst steinull. Taket er utvendig tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i stål.

Garasje er oppført på lettklinkerblokker fundamentert på mark. Bærende konstruksjon av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak oppført med takstoler utvendig tekket med betongtakstein. Vippeporter med portåpner.
Opplysninger vedr. byggemåte er hentet fra vedlagt takstrapport utført av takstingeniør Håvard Hoff-Hansen. Rapporten er datert 06.08.19. Se denne for ytterligere opplysninger.

Innhold

Selveierleilighet i 2. etasje i Rådalen Boligsameie II. Boligen inneholder vindfang, gang, 2 soverom, kjøkken, bad og stue. Det er bod på terrasse. Det er også gode lagringsmuligheter på loft. Andelen disponerer sportsbod på 2 kvm. Garasjeplass er på ca. 14 kvm.

Areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Standard

Generelt:
Leiligheten er oppusset innvendig i perioden 2016 - 2019. Leiligheten fremstår i bra stand med lite brukslitasje. Utvendig fasader er fra byggeåret.
Gulv: Parkett, laminat og fliser
Vegg: Fliser, malte slette vegger og panelplater.
Himling: Malte slette tak

Stue:
Stor og lys stue med gode møbleringsmuligheter. Det ble byttet parkettgulv i 2019. Det er adkomst til overbygd balkong på ca. 9 kvm. Balkongen er sydvestvendt med svært gode solforhold..

Bad:
Baderommet er renovert i 2018 av Mitt bad AS og innehar en meget god standard. Flislagt bad innredet med vegghengt toalett, dobbeldusj og servantinnredning. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk via ventil i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrert komfyr og platetopp. Forøvrig frittstående hvitevarer og ventilator med utkast. Eier har oppgradert kjøkkenet i senere tid. Det ble byttet parkettgulv i 2019. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom:
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverom er romslig og inneholder 3 dørs skyvedørsgarderobe. Soverom 2 er pr. i dag innredet som kontor. Det er også skyvedørsgarderobe på dette rommet.

Utstyr

Kabel TV
Skyvedørsgarderober med innredning
Portåpner til garasje

Oppvarming

Oppvarming er elektrisk via panelovner. Varmekabler på bad.
Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tomten

Samet fester tomten. Grunneier er Nils Saxegårds arvinger og tomten bortfestes av Selvaag tomt AS. Festeavgift er inkludert i felleskostnadene. I følge fremfestekontrakt datert 04.12.1990 reguleres festeavgift hvert 10 år. Endringer i festeavgift vil kunne påvirke felleskostnadene. Festetidens utløpsår er 2064. Tomten er opparbeidet med asfalterte gårdsplasser, gressplen og hekk/busker.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles parkeringsanlegg. Øvrig parkering på sameiet biloppstillingsplasser.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

SOBBL

Sameiet

Sameiets navn er Rådalen Boligsameie II. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 27.02.19. Sameiet består av 19 boligseksjoner. Av saker som styret har arbeidet med i 2019 er det bla. blitt laget nyte vedtekter og husordensregler, det er satt opp ladestasjon for el-biler, og sameiet har inngått fellesavtale for kabel tv og bredbånd. Sameiets driftsinntekter for 2018 var kr 614.304,-. Sameiets driftskostnader for 2018 var kr 464.048,-. Dette ga et driftsresultat på kr 150.256,-. Sameiets disponible midler pr. 01.01.2018 var kr 298.065,-.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt med mindre det er til sjenanse for naboer. I sameiet er det båndtvang for hunder og katter og eier plikter å fjerne lort. Ved nyanskaffelser av dyr er det båndtvang.

Felleskostnader

2 567,-
Kommunale avgifter, festeavgift, eiendomsskatt, kabel tv og internett, bygningsforsikring, snømåking, gatelys, forretningsførsel mm.
Forretningsfører opplyser at felleskostnadene vil øke med kr 580,- fra 01.10.19 da sameiet har inngått fellesavtale på TV/internett.

Lånevilkår

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.12.1990 og ligger vedlagt i denne salgsoppgaven

Utleie

Boligen har kun én boenhet. Boligen kan leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Følgende er tinglyst på sameiets gnr og bnr:
Tinglyst 01.12.1964, dagboknr 306191 Festekontrakt - Vilkår
Tinglyst 03.12.1969, dagboknr 305120 Festekontrakt - Nye vilkår
Tinglyst 28.11.1990, dagboknr 12224 Festekontrakt - Nye vilkår
Tinglyst 13.02.1991, dagboknr 1392 Diverse påtegning

Kopi av servitutter oppbevares på meglers kontor

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål bebyggelse og anlegg og veg. Planen var godkjent 06.12.2012. Det er regulert til boliger, kjørevei, friluftsområde i reguleringsplan 340 Vallefjell Rådalen godkjent/vedtatt 02.04.1992 og 341 Vallefjell - Rådalen felt E, nordre del godkjent/vedtatt 06.04.1992 med reguleringsbestemmelser.
Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-))
5 225,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
82 625,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 732 625,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Håvard Andreas Midtsjø

Ref.: 710190179