Hopp til innholdet
Plantegning
left-arrow-01
right-arrow

Plantegning

Plantegning
Fasade mot balkong
left-arrow-01
right-arrow

Fasade mot balkong

Fasade mot balkong
Balkong med utsikt
left-arrow-01
right-arrow

Balkong med utsikt

Balkong med utsikt
Kjøkken og stue
left-arrow-01
right-arrow

Kjøkken og stue

Kjøkken og stue
Stue
left-arrow-01
right-arrow

Stue

Stue
Inngangsparti
left-arrow-01
right-arrow

Inngangsparti

Inngangsparti
Fasade fra baksiden
left-arrow-01
right-arrow

Fasade fra baksiden

Fasade fra baksiden

Øvre Tokstad BRL, nr 2004, 2312 Ottestad

Øvre Tokstad BRL

Prisantydning

1 360 000,-

BRA/P-rom

74 kvm / 69 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 251 060 kr
Prisantydning
1 360 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 890 000 kr
+ Omkostninger
1 060 kr
= Totalpris
3 251 060 kr
Felleskostnader
7 587 kr mnd.
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
69 kvm
Bruksareal
74 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Stange
Byggeår
0
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Tenk deg å bo på et av de flotteste områdene ved Mjøsa. Der du kan nyte kveldssolen fra din egen balkong med utsikt
over fjorden og Hamar sentrum. Der du har alt du trenger av aktivitetstilbud rett utenfor stuedøra, og kan flytte rett inn
i en ny og smakfull leilighet med en smart planløsning.

Velkommen til Øvre Tokstad borettslag - et moderne og lekkert nybygg midt i plommen av det populære nabolaget
Bekkelaget/Ottestad. Her bor du landlig og lettvint, rett ved matbutikker, skoler og flotte turområder - kun to kilometer fra Hamar sentrum.

Beliggenhet

Øvre Tokstad ligger i frodige omgivelser midt mellom Ottestad og Bekkelaget, i Stange kommune, like sør for Hamar. Nabolaget er levende og byr på alt du måtte ha behov for av matbutikker, postkontor, bank, barnehager, skoler og sport og treningstilbud. For ikke å snakke om nærheten til et av Hedmarks flotteste turområder - Ottestadstien. Den 15 kilometer lange turløypa slynger seg gjennom kulturlandskapet, med skogteiger, åkerlandskap og super utsikt over Mjøsa. Ta beina fatt eller finn frem sykkelen - tempoet og lengden bestemmer du selv.

Eller hva med en runde på greenen til det som er blitt kåret til en av Nordens beste golfbaner? Nybegynner eller erfaren - Atlungstad golfbane ligger idyllisk til ved Mjøsas bredder og kan by på utfordringer for enhver. Og apropos Mjøsa. Den er jo som kjent ganske ok å seile på om man setter pris på båtlivets gleder, og langs sjøen finner du flere småbåthavner. Eller kanskje du foretrekker å kaste med stang fra bryggekanten? Er du heldig kan du dra i land både ørret, sik og abbor.

Bebyggelse

Borettslaget vil bestå av en blokk med fire etasjer, med fem boliger i hver etasje, der du kan velge mellom moderne leiligheter fra 69 til 87 kvadrat, med to eller tre soverom med høy komfort og gjennomtenkte detaljer. Samtlige lyse og innbydende med vestvendte og romslige balkonger.

Det blir parkering i carport på bakkeplan, så her slipper du å måke frem bilen når vinteren setter inn. Nybygget vil være omgitt av grøntområder og beplantning. Her ligger alt til rette for sosiale sammenkomster i hyggelige omgivelser.

Adkomst

Øvre Tokstad BRL ligger med innkjøring fra Claus Bendekes veg, rett nedenfor Basterudkrysset.

Se forøvrig kart i nettannonsen og i salgsoppgaven.

Byggemåte

Bæresystem hovedsakelig i stål/ betong. Fasader i gjennomfargede sementbaserte fasadeplater og royal-impregnert trepanel. Balkonger, terrasser og svalganger har betonggulv som støvbindes. Rekkverk på svalganger på plan 2-4 utføres i aluminium og glass. Det leveres innglassede terrasser og balkonger. Sidevegg på balkonger og terrasser som deles av to leiligheter leveres med royalimpregnert tre kledning, tilsvarende fasader for øvrig. Akustiske plater i himlinger på svalganger og i innvendig trapperom.

Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgavens del 2.

Innhold

69 kvm: stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, bad/wc, gang og bod/teknisk rom.
73 kvm; Stue, eget kjøkken, gang, bad/wc, bod/teknisk rom og to soverom. Her kan man også få tre soverom og stue med åpen kjøkkenløsning om ønskelig.
87 kvm: stue, kjøkken, gang, bad/wc, bod/teknisk rom og tre soverom.

Alle leilighetstypene har innglasset balkong med utgang til fra stue samt sportsbod på balkongen.

Parkering i carport, samt egen sykkelparkering mellom carportanleggene.

Standard

Leilighetene leveres med god standard. Det kan nevnes 14mm eikeparkett, glatte flater og glatt overgang mellom vegg og tak. Kjøkkeninnredningen vil ha hvite, glatte fronter, mellomgrå benkeplate og leveres med integrerte hvitevarer fra Whirlpool.

Flislagt bad med speil- og servantskap og med nedfelt servant. Leiligheten har også vannbåren radiatorvarme som gir god og behagelig oppvarming samt balansert ventilasjon med varmegjennvining som gir godt innklima og reduserte fyringskostnader.

Romslige balkonger som også er innglasset slik at utesesongen kan utvides med flere måneder. Og ønsker du å åpne opp balkongen er det bare å skyve glasset til siden.

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Det er mulig å gjøre visse endringer i interiøret, hvis du er tidlig ute - slik at du kan sette ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.

Se forøvrig romskjema i salgsoppgavens del 2.

Utstyr

Digital kabel-tv, internett, porttelefon, heis, bergvarme.

Oppvarming

Leilighetene vil få varme fra bergvarme og varmepumpe. I tillegg er det balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som gir et godt inneklima og reduserte fyringskostnader.

Tomten

Utomhusplanen er av illustrativ karakter, og opparbeides med plener, samt noe beplanting med alminnelig god kvalitet. Gangveger, innkjøring til carportanlegg og arealer ved inngangspartier vil bli asfaltert. Betongheller med el-varme ved hovedinngang. Kantstein leveres ikke ved gangveier.

Det vil bli opparbeidet felles lekeplass og et felles avfallsanlegg i tilknytning til tomten.

Parkering

Alle leiligheter vil få en egen parkeringsplass i carportanlegg.

Arealer i carportanlegget asfalteres.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos Innlandet. Tlf 02333.

Borettslaget

Borettslaget vil bestå av tilsammen 20 andeler og like antall leiligheter.

Ligningsverdi

Likningsverdi for leiligheten vil være avhengig av om den er primærbolig eller sekundærbolig. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisen og primærboliger og 84 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå årlige kvadratmeter satser.

For beregning av likningsverdi, gå inn på: www.skatteetaten.no/no/selvbetjening/kalkulator/ Boligkalkulator/

IN-ordning

Borettslaget har IN-ordning. Det vil si at man kan innfri så mye fellesgjeld man ønsker utover andelen oppgitt i prislisten. Innfrir man fellesgjeld vil fellekostnadene gå ned.

Lurer du på hva felleskostnadene blir ved innfrielse av et spesifikt beløp? Kontakt prosjektmegler, så får du svar.

Felleskostnader

Når du overtar boligen betaler du et fast beløp i måneden til felleskostnader. Dette dekker blant annet:

Renter på felleslånet som følger med boligen din
Kabel-TV og internett
Kommunale avgifter
Forsikring av bygningene
Renhold av fellesarealer
Vaktmestertjenester

I boligvelgeren finner du felleskostnadene for hver enkelt leilighet.

Utgifter til oppvarming, strøm og varmt vann får du en egen faktura på, basert på forbruket i din egen bolig.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Kjøpesummen består av innskudd, som du finansierer selv, og et felleslån som utgjør fellesgjelden din. Felleslånet er et lån som vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er bare ansvarlig for den delen av felleslånet som er knyttet til din bolig. Hvis du ønsker, kan du betale ned din andel av felleslånet raskere enn den ordinære nedbetalingsplanen. Da går og felleskostnadene ned.

Lånevilkår

Fellesgjelden vil bli finansiert i OBOS-Banken med et annuitetslån over 40 år der de 5 første er avdragsfrie. Gjeldende rente pt. er 2,1%.

Oversikt over felleskostnader pr mnd finner du i prislisten i salgsoppgavens del 2.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Boligen inngår i et OBOS-tilknyttet borettslag. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Hvordan kjøpe leilighet i Øvre Tokstad BRL

Vi vil ha informasjonsmøte om Øvre Tokstad BRL Tirsdag 21 Mars kl 18.00 på hotel Scandic Hamar

OBOS-medlemmer har fortrinnsrett og frist for å hevde forkjøpsrett er Tirsdag 28 Mars kl 1200.

Salgsstart for resterende leiligheter etter avklaring av forkjøpsrett er Onsdag 29 Mars kl 0800. Da vil det være førstemann til mølla - prinsippet.

Vil du ha fortrinnsrett på nye boliger som legges ut for salg i fremtiden kan du melde deg inn i OBOS nå og boltre deg i over 50 medlemsfordeler med en gang. Men du trenger ikke være OBOS-medlem før du kjøper bolig i Strandvegen. Er du ikke medlem fra før, ordner vi det når du kjøper boligen din.

Når du skriver under på kjøpekontrakten betaler du en mindre del av totalprisen (maksimalt 10 prosent). Vi trenger også bekreftelse på at du har resten av finansieringen i orden, for eksempel gjennom telefon eller e-post fra banken din. Resten betaler du når du overtar boligen.

Utleie

Eventuell utleie av boligen, skal godkjennes av borettslagets styre.

Oppgjør

Kr. 100.000,- betales ved kontraktsinngåelse. Ved beslutning om igangsetting/vedtak om byggestart av prosjektet skal det innbetales 10% av total kjøpeum fratrukket de innbetalte kr. 100.000,-. Det må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av kjøpsvilkårene. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales før overtagelse. Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Ved antatt byggestart høsten 2017 vil leilighetene stå ferdige høsten 2018.

Energimerking

Det er utstedt energiattest for den enkelte leilighet. Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2010, TEK 10.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt ihht. bustadoppføringslova

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Skal du selge din eksisterende bolig?

Har du bolig fra før, hjelper OBOS eiendomsmeglere deg gjerne med salget. Finn en megler med lokalkunnskap om ditt nærområde. Skal du ta opp lån for å kjøpe ny bolig, må banken din vite hvor mye den gamle boligen din er verdt. Våre meglere gir deg gjerne en verdivurdering.

Ref.: 71517002701