Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Skøyenveien 53, 0375 Oslo

Øvre Silkestrå/Skøyen: Lys 4-roms v/Frognerparken. Sydvestvendt balkong. Garasjeplass.Ingen dok.avgift!

Prisantydning

6 500 000,-

BRA/P-rom

90 kvm / 90 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
6 712 516 kr
Prisantydning
6 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
198 000 kr
+ Omkostninger
14 516 kr
= Totalpris
6 712 516 kr
Felleskostnader
5 212 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
90 kvm
Bruksareal
90 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Skøyenveien 53
Kommune
Oslo
Byggeår
1983
Energimerking
Lys grønn E

Mer om boligen

Eiendommen er solrikt og fredelig beliggende i rolige omgivelser mellom Skøyen og Smestad, rett bak Frognerparken. Dette er en flott beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt, men rolig. Øvre Silkestrå er et barnevennlig borettslag i enden av Skøyenveien, helt uten gjennomgangstrafikk. Borettslagets område har hyggelige tun med lekeplasser og sittegrupper mellom bygningene. Området består av store, grønne lunger, villabebyggelse og borettslagene Øvre og Nedre Silkestrå, Skøyen Terrasse samt Casinetto. Et hyggelig bomiljø i landlige omgivelser, med gangavstand til Oslo sentrum.

Kort avstand til Majorstuen, Frogner, sentrum og Bygdøy med flotte bademuligheter. Kort spasertur til Thune og Skøyen, et knutepunkt for offentlig transport med hyppige avganger med tog, flytog, buss og trikk. 10 minutter til Borgen T-banestasjon, 15 minutter gjennom Frognerparken til Majorstuen t-banestasjon.

Nærmeste handelsområde er Karénlyst Allé på Skøyen med butikker, vinmonopol, postkontor, hyggelige spisesteder, dagligvareforretninger, treningsentre, apotek m.m. Også kort gangavstand til Møllhausen Torg i Hoffsveien. I tillegg har Øvre Silkestrå egen matbutikk som er åpen 7 dager i uken i tilknytning til parkeringsanlegget.

Borettslaget er spesielt barnevennlig med gangavstand til både flere barnehager, skole (ca 3 min gange til Skøyen skole), fritids- og idrettsaktiviteter.

Adkomst

Adkomst til boligen via felles oppgang. Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Byggemåte

Grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjendende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, og utvendig med trepanel, pusset og malt fasade. Saltak i treko0nstruksjon tekket med takstein. Vinduer med isolerglass fra 1983, karm og ramme i tre. Balkongdør med isolerglass fra 1983, karm og ramme i tre. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For nærmere teknisk beskrivelse av eiendommen se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Innhold

Lys 4-roms med store vindusflater som gir gode lysforhold. Leiligheten har en god planløsning og består av:

Entré med plass til yttertøy.

3 soverom med plassbygde garderobeskap.

Separat wc med servant og speilskap.

Eldre bad med servant og badekar. Plass for vaskemaskin.

Kjøkken med hvite glatte fronter. Fliser over benkeskap og ventilator med filter.

Lys stue med plass til sofagruppe og spisebord. Adkomst fra stue til sydvestvendt balkong. Plass til utemøbler.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 8 kvm og et skap på ca. 0,5 kvm.

Det oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Borettslagets hjemmeside er: www.ovresilkestra.no

Borettslaget har avtale med Oslo Renhold om vasking av trappeoppgangene. Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester for perioden inntil sommeren 2019. Borettslaget har ett fellesvaskeri i Skøyenveien 71. Borettslaget har en slåtteeng på sin eiendom, og denne er vurdert som svært verdifull og artsrik, med flere truede plantearter. Slåtteengen befinner seg i sråningen på nedsiden av parsellene mot gangveien til Nedre Silkestrå. Det er viktig at slåtteengen blir holdt i hevd, og borettslaget fikk i 2017 kr 25.000,- fra Fylkesmannen til skjøtsel av området. Styret har avtale med gartner Dakini Bø om skjøtsel av slåtteengen, som består i luking av uønskede arter, slåtting av enger, fjerning/tynning av busker, felling av trær og spredning av frø.

Borettslaget har en egen parsellhageforening. Foreningen disponerer areal mellom gangveien til Skøyen Terrasse og gangveien til Nedre Silkestrå. Det er avsatt ca. 40 parseller.

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer. Fyring og varmt vann inkludert. Avregning etter forbruk. Elektrisk panelovn på bad.

Tomten

Andel i eiet tomt på 25.035,6 kvm. Tunbebyggelse som omkranser frodige og velstelte grøntanlegg, beplantet med prydbusker og trær. Flere lekeplasser og hyggelige sittegrupper. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Bilfritt innenfor borettslagets område.

Parkering

Plass 3019 hører til leilighet 3019 i nedre plan i 1. rekke til venstre når man kommer inn med bilen. I følge styret finnes det en felles infrastruktur siden oktober hvor enkelte beboere kan koble en ladestasjon ZAPTEC PRO. Bestilling av ladestasjon gjøres via styret og prisen er i utgangspunktet 19180 kr. Bruker av ladestasjon betaler eget strømforbruk. Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Borettslaget består av 166 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Øvre Silkestrå Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948305542, og ligger i bydel Ullern i Oslo kommune med følgende adresse: Skøyenvn 51-99. Gårds- og bruksnummer: 3/499. Første innflytting skjedde i 1983.

Forkjøpsrett

Avklares raskt og parallelt. Se www.obos.no eller kontakt megler for ytterligere info. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

22.03.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Hund og katt er tillatt forutsatt at fastsatte bestemmelser følges. Hunder skal alltid holdes i bånd på borettslagets eiendom. Katter skal være under oppsyn slik at de ikke er til sjenanse for andre beboere. Konferer fremlagte husordensregler på visningen. Husordensreglene kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Forsikring

Borettslagets eiendom er forsikret i Gjensidige Forsikring Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig: kr 1 630 795,-
Som sekundærbolig: kr 5 870 861,-

Felleskostnader

5 212,-


Totale felleskostnader pr d.d inkludert variabel del kr 5.212,- pr mnd
Herav:
Felleskostnader 3.867,-
Garasje 351,-
Variabel del basert på individuelle forhold
Brensel 828,- pr april
Eiendomsskatt 166,- (for november 2018 utgjør 1/4 av årlig eiendomsskatt. Skatt for 2019 er ikke klar enda)

Lånevilkår

Spesifikasjon av selskapets lån og vilkår:

Lånetype: OBBK01, annuitetslån
Saldo: kr 14.457.638,-
Løpetid: 25 år 2 mnd
Rentesats: 2,40%, flytende rente
Andel av saldo: kr 99.221,-

Lånetype: OBBK02, annuitetslån
Saldo: kr 10.921.818,-
Løpetid: 10 år 11 mnd
Rentesats: 2,40%, flytende rente
Andel av saldo: kr 70.407,-

Lånetype: OBBK03, annuitetslån
Saldo: kr 3.312.648,-
Løpetid: 8 år 7 mnd
Rentesats: 2,40%, flytende rente
Andel av saldo: kr 21.355,-

Lånetype: OBBK04, annuitetslån
Saldo: kr 989.035,-
Løpetid: 6 år 11 mnd
Rentesats: 2,40%, flytende rente
Andel av saldo: kr 6.350,-

I følge info fra styreformann har borettslaget bla startet balkongrehabilitering og mindre takvedlikehold som lånefinansieres i sin helhet. Samlet låneramme for disse 2 prosjektene er 8,8 MNOK. Garasjeportern er fortløpende vedlikehold som blir dekket av driftsbudsjettet. Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et OBOS -tilknyttet borettslag. Det er garantiordning, dvs. at man ikke blir ansvarlig for "naboen" sin evt. manglende betaling av felleskostnader. Dersom borettslaget påføres økonomiske tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Skoeyenveien 53 - Boligblokk - Ferdigattest - 1988
Det at det foreligger ferdigattest og/eller brukstillatelse er ingen garanti for at det ikke er utført arbeider som ikke er godkjent og/eller byggemeldt.

Utleie

Boligen har bare én boenhet. Følger borettslagslovens §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseieren selv eller person nevnt i borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.

Diverse

Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:
2017 Totalrenovering av 7 takterrasser. Utskifting av samtlige brannslukningsapparater og installering av brannvarslere i oppgangene. Utskifting av 15 porttelefoner. Oppgradering av grøntareal foran nr. 69 og innkjøp av et bordtennisbord. Ferdigstilt utskifting av vinduer i oppgangene (unntatt kjeller).
2016 Div. rehabilitering. Totalrenovering av 10 takterrasser. Utskifting av 6 porttelefoner. Utskifting av vinduer i oppgangene. Rehabilitering av 2 sykkelstativ og bygging av 2 nye. Oppgradering av grøntareal foran butikkens parkering. Etablering av ny treårskontrakt for TV og internett.
2015 Vedlikehold av vaktmesterleilighet. Totalrenovering av takterrasse som utbedring av fuktskader i en leilighet.
2014 - 2014 Rehabiliteringsprosjekt garasje & butikk. Vedlikehold av garasjeanlegget og butikken. Det er nytt treverk i alle benker og bord på tunene. Det er gjennomført vedlikehold av vaktmesterleiligheten.
2013 - 2013 Utbedring takterrasser mm. Utbedring av takterrasser. Ny hjemmeside. Rehabilitering av lekeplasser. Drenering av uteareal. Utbedring av el-anlegg. Utskifting av strupeventiler.
2012 - 2012 Diverse vedlikehold. Maling av samtlige trefasader. Utbedring av takterrasser. Oppgradering av strupeventiler. Omkobling av varmtvannsbereder ifm overgang til fjernvarme. Arbeid med grøntanlegg.
2011 - 2011 Diverse vedlikehold. Utbedring av to takterrasser. Utbedring av trapp ved butikk. Oppgradering av strupeventiler. Alle kummer renset med sugebil.
2010 - 2010 Diverse vedlikehold. Grøntanlegget er gjennomgått og trær beskåret. Rens av ventilasjonsanlegg. Utskiftning av panelbord og maling av fasade i nr 53. Utskiftning av vinduer i 4 oppganger. Det er foretatt noen utskiftninger av leilighetsvinduer, utbedring av takterrasse, og noen kraner og ventiler i fyringssystemet har blitt skiftet ut. Oppussing av vaktmesterverkstedet. 29 Øvre Silkestrå Borettslag.
2009 - 2009 Diverse vedlikehold. Borettslaget fikk egen hjemmeside på Internett og egen e-postadresse våren 2009. Arbeid med utbedring/utskifting av mønebånd ble utført på et par av hustakene. Arbeidet med å skifte vinduer i trappeoppgangene har kommet i gang og vil bli videreført i 2010. Det har vært utført utskifting av diverse kraner i fyringssystemet. Utskifting av callinganlegg i hele borettslaget ble sluttført. Det er foretatt utbedringer og utskiftning av tremateriale og vindusbeslag på langveggene på enkelte av blokkene. Dette arbeidet vil fortsette i 2010.
2008 - 2008 Diverse vedlikehold. Samtlige betongfasader (44) er reparert på grunn av sprekker i murpussen, og malt. En takterrasse er totalrenovert som følge av vannlekkasje. Det er foretatt noen utskiftinger av vinduer, utbedring av avløp fra takterrasser, noen kraner har blitt skiftet ut samt enkelte callinganlegg og låssystemer. Diverse reparasjoner på tak, fasader og rekkverk.
2007 - 2007 Diverse vedlikehold. Flislegging av trapperom. Maling av 7 panelfasader samt tilhørende vinduer og dører. Det har også dette året blitt skiftet ut takvinduer grunnet lekkasjer. Diverse reparasjoner og vedlikehold på tak, takterrasser, rekkverk og lekeapparater. Flislegging av oppgangene ble ferdigstilt
2006 - 2006 Vasking/maling. Vasking av alle ytre trefasader. Maling av diverse vinduer i leilighetene. Sluttført arbeidet med å skifte ut takvinduene. Flere reparasjoner på tak- og takterrassene. Nye postkasser i alle oppgangene. Diverse reparasjoner av fasader og rekkverk. Utskifting av nedløpsrør.
2005 - 2005 Vinduer/callinganlegg/ varmepumper. Utskifting av diverse vinduer i leilighetene og oppgangene. Utskifting av tre callinganlegg og varmepumper. Innkjøp av feiemaskin (2005 ) og traktor (2006).
2004 - 2004 Vinduer/ maling butikken. Utskifting av diverse vinduer i loftsleilighetene og oppgangene. Maling av butikken.
2003 - 2003 Oppussing oppganger/villvin. Oppussing av oppganger. Beskjæring av villvin på endeveggene. 30 Øvre Silkestrå Borettslag
2002 - 2002 Maling oppganger/vinduer. Maling av 9 oppganger. Mange av vinduene i oppgangene ble reparert. Noe utbedring av nedløpsrør.
2001 - 2001 Maling oppganger/tak. Maling av seks oppganger. Tilstandskontroll av garasje og bygningsmasse. Utbedring av tak
2000 - 2001 Brannvernutstyr/ Oppussing oppganger. Montering av brannvernutstyr i hver leilighet. Nye avtrekksvifter i alle kjellere. Oppussing av seks oppganger. Påbegynt utbedring av vinduer i oppgangene. Påbegynt oppgradering/utskifting av skilt.
1999 - 1999 Drenering av garasje i syd
1999 - 2000 rep. betongskade. Utredning av betongskader og ytre vedlikehold av betongflater på garasje og boligmasse.
1998 - 1998 Kabel tv. Skifte av kabel TV-anlegg til stjernenett.
1997 - 1997 Ventilasjonsanlegget Overhaling av ventilasjonsanlegget i alle leiligheter.
1997 - 1998 Utearealer. Oppgradering av beplantning av utearealer.
1997 - 2000 Mailing av hus/takterrasser. Maling av hus (treverk og vinduer). Støping av takterrasser.
1996 - 1996 Asfaltering/lekeapparater/vinduer. Asfaltering av nedkjørsel til garasjene. Skiftet ut vinduer i loftsleilighetene. Skiftet ut lekeapparater tilpasset ny standard, arbeidet avsluttet i 1997.
1995 - 1996 Trappeoppganger. Malt ca. halvparten av trappeoppgangene. De øvrige ble malt av beboerne på eget initiativ.
1994 - 1996 Balkonger. Skiftet til trykkimpregnert materialer på balkongene, i tillegg ble disse beiset.
1994 - 1995 Skøyen Vest Søppelsug. Overtok søppelanlegget fra Oslo kommune, samtidig ble anlegget rehabilitert.
1993 - 1993 Beiset treverk og vinduer.

For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til grense for bebyggelse. Det ligger en pågående byggesak for Skøyenveien 83 - Bruksendring fra vaskekjeller til hybler (201803575). For mer informasjon se http://www.plan-ogbygningsetaten. oslo.kommune.no/ (under saksinnsyn) eller ta direkte kontakt med kundesenteret, plan- og bygningsetaten.

Totale kostnader

6 500 000,- (Prisantydning)
198 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 698 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
14 516,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 712 516,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (14.03.2019) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Vibeke R. Spinnangr

Ref.: 701180193

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.