Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Haugerudveien 12, 0674 Oslo

Oppussingsobjekt!4-roms leilighet med god planløsning og solrik balkong. Her har du mulighet til å skap ditt drømmehjem!

Prisantydning

3 300 000,-

BRA/P-rom

92 kvm / 90 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 445 147 kr
Prisantydning
3 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
130 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 445 147 kr
Felleskostnader
5 259 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
3
Primærrom
90 kvm
Bruksareal
92 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1968
Energimerking
Lys grønn E
irene

Irene H. Tørlen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

Velkommen til Haugerudveien 12! En romslig og praktisk 4-roms leilighet fint beliggende i 2. etasje. Leiligheten har en meget god planløsning med et romslig kjøkken med stor spisestuedel, stue med utgang til balkong, 3 gode soverom og separat wc, baderom og innvendig bod.
Leiligheten har en stor innglasset balkong som fungerer omtrent som et ekstra rom i sommerhalvåret, solrikt og med fin utsikt over borettslagets flotte grønne fellesområder. Boligen holder enkel standard innvendig og det trengs oppussing og modernisering. Her kan man virkelig skape drømmehjemmet!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde på Haugerud, innenfor bomringen. Leiligheten har en svært gunstig intern beliggenhet i borettslaget med gode solforhold og fint utsyn til grønne fellesarealer. Utgang fra stuen til stor sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm, med flott utsikt. Her bor du godt med nærhet til kollektivtransport, Østmarka og andre servicetilbud.

Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. I nærheten ligger også SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter, Furuset Forum med is- og håndballhall, samt Furuset svømmehall.

Området byr på et godt servicetilbud. Det er få minutters gange til Kiwi Haugerud, samt Haugerud senter med matbutikken Extra, post, frisør, legesenter, treningssenteret (Bare Trening) og Haugerud T-banestasjon. I nærområdet finner du også Rema 1000 med post, solsenter og Sats treningssenter. Videre er det kort vei til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner du et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen eller sentrum, fra Haugerud T-banestasjon. T-banen bruker ca. 15 minutter fra Haugerud til sentrum. Ved Haugerud T-banestasjon går bussene nr. 69, 79, 102 og N2.

Bebyggelse

Borettslaget består av 576 leilighet fordelt på 17 lavblokker. Området rundt består hovedsakelig av blokk- og småhusbebyggelse.

Adkomst

Fra Tvetenveien, ta inn Haugerudveien og borettslaget befinner seg på venstre hånd. T-banens linje 1 og 2 mot Ellingsrud stopper på Haugerud. Leiligheten ligger innenfor bomringen, med enkel adkomst til E6 og Ring 3 med ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. For ytterligere beskrivelse av adkomst, vennligst se kartskisse. Det vil bli skiltet med visningskilt fra OBOS Eiendomsmeglere ved annonserte visninger.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og underetasje/kjeller oppført i mur og betongkonstruksjoner med skillende vegger og dekker i betong. Fasader forblendet med ½ - steins tegl og flatt yttertak tekket med papp. Innvendige vegger i pusset mur og bindingsverk belagt med plater. Vinduer med trerammer og malte trerammer med 2-lags energiglass fra 1995. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 1995.

Innhold

4-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens 2. etasje av totalt 4 etasjer og kjeller/underetasje. Leiligheten som er en endeleilighet består av entre, 3 soverom, bad, wc, bod, kjøkken m/spiseplass og stue med utgang til sydvestvendt innglasset balkong på ca. 7 kvm. I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod og 1 utvendig biloppstillingsplass.

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Standard

En god og romslig bolig med stort potensial. Hele leiligheten trenger oppussing, og her har du virkelig mulighet til å skape din drømmebolig.

Entré: Romslig gang med god plass til garderobeskap.

Bad/wc: Bad består av dusjkabinett, servant m/underskap, speil, overlys og høyskap. Det er separat bad og wc i boligen, og om ønskelig er det mulig å slå de sammen eller utvide badet mot boden.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med profilerte lakkerte formpressede fronter, 4 stk. fronter m/glass, laminat benkeplate m/fliser over, dobbel oppvaskkum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin og vaskemaskin. Mulighet for god spiseplass ved vinduet også om man velger å dele av spisestuen til et eget rom.

Stue: Romslig stue hvor en har plass til både salong og spiseplass om ønskelig. Utgang til innglasset balkong på 7 kvm. Siden dette er en hjøreneleilghet har man et ekstra vindu på gavlveggen som slipper mye ekstra lys inn i stuen.

Innvendig bod: med inngang fra spisestuen.

Soverom: Leiligheten har 3 gode soverom hvor alle har plass til dobbeltseng og skap. Hovedsoverommet har inngang fra stuen, og de to andre fra entréen, disse to er slått sammen til ett, men an enkelt deles til to igjen.

Balkong:Sydvestvendt innglasset balkong på 7 kvm med adkomst fra stue. Balkongen har tregulv, belysning, strømuttak og elektriske solgardiner på innglassing. Lite innsyn og fint utsyn til grønne fellesarealer.

Overflater:
Himlinger: Malte overflater i alle rom.
Gulv: Laminat på kjøkken og staveikeparkett i stue og spiseplass, Fliser på wc og baderom, vinylfliser i bod og laminat i entre og på soverom, vinylfliser i bod og laminat i entre og på soverom.
Vegger: Våtromstapet og fliser på bad og wc, Gips og malte overflater i bod, malt tapet i stue og malt strie i entre, kjøkken og 2 soverom. Tapet på 1 soverom.

Utstyr

Kabel-TV/bredbånd fra Canal Digital. Dekoder skal følge leiligheten ved salg. Porttelefon. 1 kjellerbod.
Dør-calling med åpner, kabel-TV tjenester med bredbånd og HD-dekoder og røykvarsler.

Oppvarming

Borettslaget har sentralvarmeanlegg for varmtvann og fyring. Kostnader for varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra originale radiatorer.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 112 242 m². Borettslaget har store og frodige grøntarealer som er parkmessig opparbeidet og beplantet med trær, prydbusker, bed, sittegrupper, lekearealer og asfalterte internveier. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det følger 1 biloppstillingsplass med boligen.

Borettslaget har gjesteparkeringsplasser. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos, tlf 02333

Borettslaget

Velkommen til Haugerud Borettslag - www.haugerudborettslag.no.

Borettslaget består av 576 andelsleiligheter fordelt på 17 bygninger, alle på 5 etasjer inklusive underetasjen.
Borettslaget ligger i et etablert boområde nær skoler og barnehager. Fine lekearealer for barn på indre gårdstun. Nær marka med flotte turmuligheter (lysløyper og badevann). Kort vei til butikker på Tveitaog Haugerud senter, nærbutikk og servicetilbud. Bra opparbeidede fellesarealer med prydbusker, gress og sittegrupper. Borettslaget har pene velstelte fellesarealer. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen.


- Borettslaget er medeier i Haugerud varmesentral AS.
- Borettslaget har egen vaktmester som ivaretar daglig drift og løpende vedlikehold.
- Borettslaget har avtale med renholdsfirma om rengjøring av oppganger.
- Borettslaget har Canal Digital som leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Større vedlikehold og rehabilitering:

2017 Taktekking blokk 7, 8, 9 og 10 samt påbegynt heller på trapper i blokk 10 og blokk 11.
2016 Taktekking blokk 2, 4, 5 og 6, ny lekeplass, montering av benker og bord på uteplasser og rehabilitering av fortau langs blokk 1-6.
2015 Taktekking blokk 1, 3 og 17, støping av uteplasser foran hver blokk, nye sylindre fellesrom i kjeller, ny utebelysning og nye søppelbøtter
2014 Utbedring fasader (blokk 11-17), 4 ekstra nedgravde søppelbrønner, nye sylindre kjellerdører og utskifting av takluker
2013 Utbedring fasader (teglstensoverdekninger/sprekker i fasader blokk 1-10), nedgravde søppelbrønner og nye sylindre/nøkler til utgangsdører
2012 Vedlikeholdsspyling soilrør, rengjøring ventilasjonskanaler, samt nye lamper med lysstyring i alle oppganger
2011 Oppgradering av varmestyring, utskifting av 1 varmeveksler i blokk 4
2010 Oppussing av 5 oppganger (dugnad)
2009 Vedlikehold av inngangspartier
2008 - 2009 Oppsett av trafikkbommer
2007 - 2009 Utbedring av balkongene på grunn av lekkasjeproblem
2006 - 2007 Ny utebelysning
2005 - 2006 Oppgradering av undersentralene (fyring/varmtvann)
2005 Takutbedringer
2004 Oppussing av 33 oppganger (dugnad)
2003 Oppgradering av de elektriske hovedtavlene
2002 - 2003 Oppgradering av leke- og samlingsplasser, oppgradering av kjøreveien og nye røykvarslere & brannslanger
2001 - 2003 Nye innglassede balkonger og nye inngangspartier (begge sider)
1995 - 1996 Vindusutskifting
1989 - 1990 Utbedring av fasader

For ytterligere informasjon om utført vedlikehold i borettslaget, vennligst se årsberetningen.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.03.2019

Styregodkjennelse

Ja

Dyrehold

Borettslaget tillater dyrehold med mindre dyret gjør skade på borettslagets eiendom eller er til vesentlig sjenanse for andre beboere. Hundehold er tillatt under forutsetning av at eieren undertegner og etterlever en spesiell erklæring. Dyr kan kreves fjernet om ikke regelverket følges.

Forsikring

Borettslagets bygninger er forsikret i Gjensidige forsikring med polisenummer 85104951. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 1 017 883,-
Som sekundærbolig: kr 3 664 379,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.259,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.807,-
Asfaltering 42,-
Balkong 410,-

Felleskostnader pr./mnd kr. 5.259,- inkluderer varmtvann, fyring, balkong, kabel-TV tjenester,
vaktmestertjenester, trappevask og kapitalkostnader.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 130.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har 3 lån:

Lån 1:

EIKA-152067169
Serielån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 20.220.343,-
Restsaldo andel: kr.39.155,-
Rente, flytende: 2,40%
Rest løpetid: 24 år 4 mnd.

Lån 2:
HUS302-11471496-1
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 20.717.124,-
Restsaldo andel: kr. 40.124,-
Rente, Fast: 2,09 %
Rest løpetid: 13 år 10 mnd.

LÅN 3:
HUS303-11471496-2
Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
Restsaldo: kr. 28.808.502,-
Restsaldo andel: kr. 49.842,-
Rente, Fast: 2,77 %
Rest løpetid: 13 år 10 mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til byggeområde for allmen.form (barnehage), friområde, parkeringshus, vei, gangvei, m.m.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
130 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 430 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 445 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Det er tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, forr.fører info, samt energiattest)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF, fagansvarlig Irene H. Tørlen

Ref.: 705190048