Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Sandesundsveien 39, 1724 Sarpsborg

Nyoppusset og arealeffektiv leilighet med umiddelbar nærhet til sentrum. Lekkert kjøkken og flislagt bad.

Prisantydning

1 450 000,-

BRA/P-rom

41 kvm / 41 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
1 455 160 kr
Prisantydning
1 450 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
5 160 kr
= Totalpris
1 455 160 kr
Felleskostnader
3 547 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
41 kvm
Bruksareal
41 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Sarpsborg
Byggeår
1948
Energimerking
Rød G

Mer om boligen

Velkommen til Sandesundsveien 39. Dette er en nyoppusset og arealeffektiv leiligheten i 2.etasje. Leiligheten kan by på et nytt kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer og slette hvite fronter, samt et lekkert flislagt bad med fine fargetoner. Alle overflater er malt i tidsriktige farger som gir leiligheten et moderne og stilig preg. I tillegg er det er gjennomgående grått laminatgulv og led-spotter i taket som gir leiligheten en god helhet. Til tross for sin størrelse er leiligheten godt utnyttet med ett soverom og en god åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten ligger med nærhet til sentrum av Sarpsborg med korte avstander til både Storbyen, bussforbindelser, skoler og andre fasiliteter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til Sarpsborg sentrum. Det er korte avstander til bl.a. Sandesundveien barnehage, Storbyen kjøpesenter, St. Olavs vgs og idrettshall med svæmmehall. Det er også et rolig og barnevennlig boligområde som er attraktivt. Med nærhet til sentrum finner du fasiliteter bussstasjon, treningssenter osv. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Kulåsparken med store friarealer og lekeplass.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i en liten boligblokk over 3 plan, med 4 små leiligheter i hver etasje. Bebyggelse består hovedsakelig av leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Adkomst

Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra Obos eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på visningsdagen.

Byggemåte

Boligblokk med støpte fundamenter på antatt faste masser. Yttervegger er murverk som er forblendet med steinplater. Taket er tekket med betongstein og vinduer med isolerglass. Det er støpt dekke i etasjeskille og innvendig vegger er oppført i bindingsverk. Dreneringssystemet er antatt fra byggeår. Opplysningene er hentet fra takst avholdt av takstmann Frank Feldt datert 30.01.19. For ytterligere opplysninger se takst.

Innhold

Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder:
Gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Det er felles vaskerom. sportsboder og egen bod på ca. 3 m2 i kjeller.

Areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 44 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens primærrom består av:
Gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Standard

Generelt:
Leiligheten er totaloppusset og fremstår moderne og svært tiltalende. Det er nye gjennomgående laminatgulv og fine slette vegger i behagelige og tidsriktige fargetoner. Dette gir leiligheten en flott helhet og et moderne preg. Videre har leiligheten ett soverom i tilknytning til et nytt lekkert flislagt bad med varmekabler. Deler av det elektriske er fornyet og oppgradert.

Gulv: Laminat og fliser
Vegg: Malte plater og fliser på bad.
Himling: Malte takplater/panel.

Stue:
Den åpne løsningen mellom stue- og kjøkken gjør leiligheten arealeffektiv og luftig. Det er gode vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Slette vegger og moderne laminatgulv gir leiligheten en fin helhet. Det er godt plass til både spisegruppe og en hyggelig sofagruppe. Det er ledspotter i tak som gir en dus og fin belysning i rommet.

Kjøkken:
Det er nytt kjøkken fra Ikea med slette hvite fronter med laminat benkeplate. Innredningen har godt med skap- og skuffeplass. Det er innebygget oppvaskmaskin, kjøl/frys og plass for frittstående komfyr. Det er kjøkkenvifte med kullfilter. Det er dempere i de fleste skap og skuffer.

Bad:
Badet er pusset opp med tidløse og fine fliser på vegger og gulv. Det er utstyrt med dusjhjørne, toalett og servant med underskap. Det er varmekabler i gulv og spotter i taket.

Soverom:
Innenfor badet finner du soverommet. Rommet har plass til dobbeltseng.

Utstyr

Rør-i-rør system
Automatsikringer
Felles bereder for varmt vann
Porttelefon

Oppvarming

Elektrisk og varmekabler på bad.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Felles eiet tomt på 481 kvm. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Parkering i gate.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forretningsfører

SOBBL

Borettslaget

Sandesundsveien Borettslag. Det består av 12 andeler.

1994-1996: Utskiftning av tak og nytt innvendig røropplegg.
2017: Det er vedtatt på ekstraordinær generalforsamling at det skal rehabilitere og etterisolere fasada med blant annet nye vinduer.
2017: Det er vedtatt på ekstraordinær generalforsamling å gi styret fullmakt til opptak av byggelån med ramme på kr. 4.400.000,- til rehabilitering av balkonger og calling anlegg. Lånet konverteres til ordinært lån med 25 års nedbetalingstid når rehabiliteringen er ferdigstilt.
2018: Styret vil iverksette utskifting av stigekabler fra hovedsikringsskapet i kjelleren til boenhetens sikringsskap.
På grunn av søkander som behandles av kommunen ble det dessverre ikke arbeidet startet i 2017.

Borettslaget har pr. nå ikke lån. Borettslagets økonomi viser et underskudd på kr. 14.415,-, disponible midler utgjør kr. 509.973,- som er kr. 42.498,- pr. andel.

Forkjøpsrett

Det er kun intern forkjøpsrett i borettslaget. Fristen for å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 20 dager fra borettslaget mottok melding om at andelen har skiftet eier, med opplysning om pris og andre vilkår. Forkjøpsretten avklares av megler etter bindende bud er akseptert.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Styregodkjennelse

En selger har rett til å overdra sin andel, men kjøperen må godkjennes av borettslaget for at overdragelsen skal bli gyldig ovenfor borettslaget.

Dyrehold

Det er etter søknad på eget skjema tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold. Husordensreglene er vedlagt i prospektet, se disse for utfyllende bestemmelser.

Forsikring

Bygningen er forsikret av borettslaget gjennom Gjensidige forsikring med polisenr. 87375564.

Ligningsverdi

Kr. 325.547,- som primærbolig og kr. 1.171.970,- som sekundærbolig for inntektsåret 2016. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar) , og ca. 84 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Felleskostnader

3 547,- pr Mnd
Kommunale avgifter, utvendig forsikringer, kabel-tv, utvendig vedlikehold, eiendomsskatt, kontigent, NBBL, forretningsførerhonorar, renhold, vaktmester, kostnader strøm, varmtvann. m.m.

Kr. 3.547,- pr. mnd.
Felleskostnader vil øke når rehabilitering setter i gang.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 04.10.1950 på eiendommen.

Utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i kommunedelplan Sarpsborg sentrum 2013-2023 som er godkjent 15.05.2013. Det er også regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan: Detaljreguleringsplan for barneskole i sentrum, Sandesundveien (12039) som er godkjent 13.06.2013. Sentrumsplanen er under rullering. Vedtak av ny sentrumsplan forventes 2018. I tillegg må påregnes at det løpende utarbeides reguleringsplaner for mindre områder innenfor sentrumsplanområdet. Ved konflikt mellom reguleringsplan og sentrumsplan, gjelder reguleringsplan. Eiendommen ligger innenfor et aktsomhetsområde med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aktsomhetskart er imidlertid svært grovmasket.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
5 160,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 455 160,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring AS.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energimerke G og oppvarmingskarakter rød.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 29.01.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Takst, egenerklæringsskjema, energiattest forside, husordensregler, vedtekter, ferdigattest og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Magnussen

Ref.: 710180178