Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Haugerudveien 85, 0674 Oslo

Nyere 2-roms selveier i toppetasje med stor balkong, gode solforhold og fin utsikt. Heis. Garasje. Rett ved marka!

Prisantydning

3 135 000,-

BRA/P-rom

45 kvm / 45 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 228 590 kr
Prisantydning
3 135 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
93 590 kr
= Totalpris
3 228 590 kr
Felleskostnader
2 544 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
45 kvm
Bruksareal
45 kvm
Etasje
5
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
2013
Energimerking
Grønn D

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i et etablert, populært og stille boligområde på Haugerud, innenfor bomringen. Leiligheten har en god beliggenhet med svært gode lys, sol- og utsiktsforhold. Utgang fra stuen til vestvendt balkong med ettermiddag- og kveldssol. Her bor man godt med nærhet til marka, kollektivtransport og andre servicetilbud.

Fritidsmuligheter:
Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka. I nærheten ligger også SATS treningssenter og Bare Trening på Haugerud.

Shopping/servicetilbud:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Flere dagligvarebutikker i området, den nærmeste er Coop Ekstra på Haugerud senter. Videre er det kort vei til Tveita senter med ca. 70 butikker og servicetilbud. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 mot Ellingsrudåsen eller sentrum, fra Haugerud eller Tveita T-banestasjon. T-banen bruker ca. 15 minutter fra Haugerud til sentrum. Matebuss nr. 61 fra Tveita senter stopper like ved sameiet. Ved holdeplass Haugerudveien går bussene nr. 69, 79, 102 og N2.

Skole og barnehage:
Boligen sokner og har gangavstand til Trosterud barneskole og Haugerud ungdomsskole. Rundt boligen er det et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Bebyggelse

Sameiet Haugerudåsen består av 57 leiligheter fordelt på 4 lavblokker på 5 etasjer. Området rundt består hovedsakelig av rekkehus og blokkbebyggelse.

Adkomst

Fra Helsfyr følg Tvetenveien og ta av i rundkjøringen til høyre mot Haugerud. Følg Haugerudveien oppover, nr. 85 ligger på høyre side av veien. Alternativt kan man ta av fra E6 Oslo-Trondheim mot Trosterud, følge Tvetenveien, til venstre i rundkjøring inn Haugerudveien. Leiligheten ligger innenfor bomringen, med enkel adkomst til E6 og Ring 3 med ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. For ytterligere beskrivelse av adkomst, vennligst se kartskisse. Det vil bli skiltet med visningskilt fra OBOS Eiendomsmeglere ved annonserte visninger.

Byggemåte

Lavblokk oppført over 5.etasjer. Grunnmur i støpt betong. Yttervegger med bærende konstruksjoner i støpt betong/stålkonstruksjoner. Etasjeskillere med støpte betong elementer. Utvendig med trepanel og murpuss system. Flat tak-konstruksjon, antatt tekket med papp/folie. Heis i trappeoppgangen. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se tilstandsrapport.

Innhold

Nyere leilighet med god og arealeffektiv planløsning. Trappefri adkomst med heis til 5.etasje. Leiligheten består av en praktisk entré med god plass for yttertøy og sko. Romslig og godt soverom med garderobeskap. Flislagt bad med elektrisk gulvvarme og innfelte downlights i himling. Stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til romslig og vestvendt balkong med gode sol- og utsiktsforhold. Fliser og parkett på alle gulv. Hvitmalte glatte vegger. Det medfølger 1 romslig bod (HV 87).

Entré: Praktisk og romslig gang med lyd- og brannklassifisert entrédør. Nisje med plass for oppheng av yttertøy. Parkett på gulv. Malte glatte vegger. Malt himling med innfelte downlights i himling. Porttelefon med kamera.

Soverom: Romslig og godt soverom med god plass for dobbeltseng. Garderobeskap. Parkett på gulv. Malte glatte vegger. Malt himling. Rullegardin medfølger.

Bad/wc: Flislagt bad med elektrisk gulvvarme. Malt himling med innfelte downlights. Veggmontert klosett. Dusjnisje med dusjgarnityr og innfellbare dører i herdet glass. Innredning i hvit utførelse med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speil og belysning over servant. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger.

Kjøkken: Kjøkken med innredning i hvit utførelse. Ventilator over kokesonen. Laminat benkeplater med nedfelt oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Opplegg for oppvaskmaskin. Komfyr, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap medfølger. Det er montert komfyrvakt over koketopp. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

Stue: Lys og trivelig stue med plass for spisebord i tillegg til sofagruppe. Parkett på gulv. Malte glatte vegger. Malt himling med lysskinne. Utgang til balkong.

Balkong: Romslig og overbygget vestvendt balkong på ca. 8,5 m2 med gode solforhold og fin utsikt. Ny terrassemarkise. God plass for gassgrill og utemøblement.

Boligen disponerer: Det medfølger en stor kjellerbod på 5 m2 i naboblokken(Haugerudveien 87) Sykkelparkering i garasjeanlegget.

Areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Utstyr

Mekanisk/balansert ventilasjon i leiligheten. Filter byttes i regi av styret en gang pr. år. Ny terrassemarkise. Porttelefon med kamera.

Oppvarming

Radiatorer i soverom og kjøkken/stue som er tilkoblet sentralvarmeanlegg/fjernvarme. Elektrisk gulvvarme i bad.

Tomten

Sameiet eier tomten på 4 597 m². Fellesarealene er inngjerdet og pent opparbeidet med gressplener, beplantning, belysning, lekeplasser, asfaltert internveier, m.m.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Det medfølger egen biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Garasjeanlegget ligger under Sameiet Haugerudåsen og består av 53 garasjeplasser. Plassene eies av seksjonseiere i sameiet. Garasjeplassene er tinglyst som tilleggsdel til eiers boligseksjon, og følger boligseksjonen ved overdragelse.

Forretningsfører

OBF, tlf. 22 12 23 40

Sameiet

Sameiet Haugerudåsen består av 57 boligseksjoner. Sameiet er registrert i foretaksregistret med org.nr. 912 125 815, og ligger i Alna bydel i Oslo og har følgende adresse: Haugerudveien 85-91.

* Sameiet har en egen nettside med god og nyttig informasjon; https://www.haugerudaasen.no/
* Sameiet har avtale med Get om leveranse av kabel-TV- og Internett tjenester.
* Internett med 50/20Mbps inkl. i fellesutgiftene.
* Sameiet har avtale om vaktmester- og vektertjeneste.
* Sameiet har avtale om renhold av fellesarealene.

Dyrehold

Tillatt

Forsikring

Sameiet er forsikret i Gjensidige forsikring, polisenr.: 81365757

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 713 266,-
Som sekundærbolig: kr 2 567 758,-

Felleskostnader

Kr 2 544,- pr. mnd.

Herav:
Felleskostnader kr 1 602,-
Kabel-TV-avgift kr 256,-
Tillegg bredbånd kr 212,-
Fjernvarme kr 265,-
Garasje kr 50,-
Felleskostnader strøm kr 159,-

Manuelle avlesninger av vann- og varmemålerne i leilighetene foretas av styret.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sameiet har pt. ingen lån.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 11.07.2014

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til friområde/turvei og vei. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

3 135 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
76 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
93 590,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 228 590,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest, samt nabolagsprofil)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190053