Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Ekretoppen 13, 2390 Moelv

Ny og lekker enebolig med flott utsikt og gode solforhold!

Prisantydning

4 290 000,-

BRA/P-rom

115 kvm / 104 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 321 350 kr
Prisantydning
4 290 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
31 350 kr
= Totalpris
4 321 350 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
104 kvm
Bruksareal
115 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Ekretoppen 13
Kommune
Ringsaker
Byggeår
2018
Energimerking
Rød B

Mer om boligen

Eiendommen er beliggende i Bruvollhagan rett ovenfor Moelv sentrum på den nye, øvre delen av byggefeltet. Flott beliggenhet i et attraktivt boområde på Bruvollhagan ovenfor Moelv sentrum. Her ligger man på "toppen" med gode sol- og utsiktsforhold mot Mjøsa og omkringliggende områder. Kort vei til (ca.1.km) Moelv skysstasjon med togstassjon, dagligvare, forretninger, bank, frisør m.m. Ny storskole i sentrum ved Mo hvor det også er ny idrettshall og svømmehall. I samme område ligger også byens nyoppussede kulturhus som tilbyr bygdekino og andre kulturelle arrangementer, Moelv ligger i hjertet av Innlandet med kun ca 30 minutters kjøreavstand til Sjusjøen og Mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar.

Byggemåte

Fundamentert med støpt ringmur. Oppført i bindingsverk med utvendig liggende kledning, levert ferdig grunnet og med et mellomstrøk beis. Vinduer med 3 lags super energiglass fylt med argongass. Taket er tekket med asfaltpapp. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål. Se vedlagte leveranse-/prosjektbeskrivelse datert 01.02.19.

Innhold

Entré/gang, separat wc, bad, tre soverom, bod/teknisk rom, stue og kjøkken.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 115 kvm

Standard

Lekker funkisbolig fra 2018 med solrik beliggenhet på en høyde, her er det utsikt mot Mjøsa og omkringliggende områder. Boligen har en svært god atmosfære i kombinasjon med moderne fargevalg, god takhøyde og de store vinduene som bringer de naturskjønne omgivelsene inn i stuen. Planløsningen er for øvrig god og gjennomtenkt.

Kjøkken:
Stilren kjøkkeninnredning med hvite over- og underskap glatt utførelse, laminat benkeplate, nedfellbart benkebeslag med én kum. Ventilator av typen Mantica 60 i sort levert fra Røroshetta. For å oppnå optimal energieffektivitet fra det balanserte ventilasjonsanlegget i boligen leveres kjøkkenventilator med kullfilter. Kjøkkenet er forberedt for integrerte hvitevarer, men dette må kjøpes av ny eier.

Bad:
Meget pent og innbyderne bad med fine materialvalg og stilig kontrastvegg. Inneholder baderomsinnredning (90cm) med underskap, hvit helstøpt servantplate, speil med lyslist, klosett, dusjhjørne med regndusj og svingbare dusjdørerer.

Wc:
Praktisk separat klosett med servant.

Bod/ vaskerom:
Flislagt gulv med varmekabler. Panelplater på vegg. Her er varmtvannsbereder, sikringsskap og skap for balansert ventilasjon plassert. Sluk i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Overflate:
Gulv: Laminatgulv. Fliser på bad og bod/teknisk rom.
Vegger: Plater på vegger av typen Smartpanel. Baderomsplater på bad.
Himling: Smartpanel.

Oppvarming

Basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Det er varmekabler i gulv på bad, vaskerom/bod, wc og i deler av gangsonen. Det er montert stålpipe og peisovn av type Contura 810

Tomten

Solrik tomt på 661,7 kvm opparbeidet med gressplen og gruset innkjørsel, tomten ligger på en høyde med god utsikt mot Mjøsa og omkringliggende områder.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Siden boligen er nyoppført, så foreligger det ingen historiske kostnader. Forbruk vil bli fakturert etter Ringsaker kommunes gjeldene satser.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.06.19.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Montert utvendig stikkontakt og frostfri utekran ved inngangsparti.
- Boligen leveres med de varmekilder som allerede er montert og det vil ikke bli montert ytterlige.
- Ekretoppen 15 har innkjørsel og adkomst over denne tomten.
- Oppgitte arealer er opplyst fra utbygger og megler har ikke kontrollmålt boligen.
- Kledningen har grunning og et mellomstrøk, toppstrøket av kledning må påregnes å gjøres i nærmeste framtid av ny eier.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Rettighetshaver:EIDSIVA NETT AS
Org.nr: 981963849
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0412-378/300
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighetshaver:RINGSAKER KOMMUNE
Org.nr: 864950582
Rett til å legge og vedlikeholde ledningsgrøfter

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan nr. 0848 for Bruvollhagan V iht opplysninger fra Ringsaker kommune. Det gjøres oppmerksom på eiendommen er ligger på et nytt byggefelt og bebyggelse på nabotomtene er under planlegging. Gnr 378 bnr 605 syd for denne er en ubebygd tomt og bebyggelse av denne vil påvirke sol og utsiktsforhold.

Totale kostnader

4 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
16 200,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 648 000,-))
--------------------------------------------------------
31 350,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 321 350,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Ref.: 715190154

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.