Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Skolevegen 52, 2312 Ottestad

Ny enebolig under oppføring i Bekkelaget, klar for overlevering ved årskiftet 2019/2020.

Prisantydning

4 950 000,-

BRA/P-rom

137 kvm / 134 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
4 971 870 kr
Prisantydning
4 950 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
21 870 kr
= Totalpris
4 971 870 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
0
Primærrom
134 kvm
Bruksareal
137 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Skolevegen 52
Kommune
Stange
Byggeår
2019
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

I Skolevegen 52 i Sandvika/Bekkelaget skal det oppføres to frittliggende eneboliger. Vi selger nå den første boligen som nå er under oppføring Boligen er av type Flexibo kreativ tradisjon, går over to plan og har en smart og effektiv planløsning. Man kommer inn i en entrè med garderobeløsning og direkte inngang til baderom/vaskerom, noe som kan være veldig praktisk, særlig med små barn. Videre er det et master soverom med en god og stor garderobeløsning tilknyttet. Så kommer man inn i en vinkelstue med åpning mot et romslig kjøkken. I 2 etasje er det to mindre soverom samt en god loftstue og et baderom til.

Boligen blir levert med moderne god standard. Det bygges etter teknisk forskrift 2017, noe som betyr at boligen er svært energieffektiv med tettere vinduer og mer isolasjon i gulv vegger og tak. Når det gjelder oppvarming er det lagt til rette for vannbåren gulvvarme i hele 1 etasje samt i tillegg elektriske varmekabler på baderom. Soverom i 2 etasje vil få panelovner. Varmekilde til vannbåren varme (f.eks bergvarmeanlegg) kan avtales med utbygger som tilvalg.

Innvendig standardleveranse består av glatte flater (gips eller liknende) på vegg, glatte plater eller gips i tak samt 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv i alle rom foruten baderom. Kjøkkeninnredningen er levert av en nordisk leverandør og vil bestå av hvite fronter i høyglans, laminert benkeplate i en mørk, gråfarge og det følge med integrerte hvitevarer.

Badene vil ha fliser på vegg i størrelse 30x60 og 30x30 cm på gulv (10x10 cm i dusjsone). Begge badene leveres med dusjsone, innredning med servant og håndkleskap og vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin monteres på badet i 1 etasje.

Siden bygget er under oppføring vil det være muligheter for å påvirke både materialvalg og romløsninger om man kjøper tidlig i prosessen.

Beliggenhet

Boligene ligger i et populært og etablert boligområdet i Sandvika i Ottestad. Her er det kort til det emste som Arstad barneskole, Ottestad ungdomskole, Steinerskolen og Steinerbarnehagen, samt nærbutikker, spisesteder og offentlig kommunikasjon med bybuss. Området kan ellers karakteriseres som stille og rolig med fine tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet. Til Hamar sentrum tar det ca 5 min med bil og 15 min med sykkel mens til kommunesenteret i Stange tar det ca 15 min med bil.

Bebyggelse

Eiendommen skal bebygges med to like eneboliger over to plan samt en dobbel garasje som deles mellom boligene. Stor terrasseplatting mot sør/vest. Hver av boligene vil få en egen andel av tomt / gårdsplass. Eiendommen vil bli seksjonert i to seksjoner, en til hver av boligene med garasjen som tilleggsareal.

Adkomst

Følg rv 222. fra Hamar opp Bekkelaget og ta til høyre i Basterudkrysset (1.lyskryss). Følg så Gubberudvegen ca 300 meter og ta ned Rudolf Steiners veg til høyre. Ta så inn 1. veg til venstre og du er i Skolevegen. Boligen blir liggende på venstre side av vegen.

Se forøvrig kart i salgsoppgaven.

Byggemåte

Prosjektert enebolig over 1 1/2 etasje, oppføres i 2019. Oppføres på støpt ringmur og støpt plate på mark. Yttervegger er utført i isolert trebindingsverk. Takkonstruksjoner i tre, tekket med takpapp. Vinduer med 3- lags isolerglass.

Se forøvrig forhåndstakst utført av Hamar takst ved Erik A. Brodersen datert 02.07.19 i salgsoppgaven.

Innhold

Boligene vil gå over to plan og inneholde:

1 etasje:
Stue med plass til spisestue, kjøkken, hall/entrè, mastersoverom med walk-in garderobe samt bad/vaskerom.

2 etasje:
Loftstue, baderom samt to soverom og bod/teknisk rom.

Halvpart av dobbelt garasje samt sportsbod og terrasseplatting utvendig.

Areal

Primærrom: 134 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 150 kvm

Standard

Entre:
Parkett på gulv, glatte veggflater og tak med listefri overgang vegg/tak. Skyvedørsgarderobe med innredning.

Bad/wc:
Bad/vaskerom 1 etasje:
30x60 cm fliser på vegg og 30x30 cm gulvfliser. Flisene vil ha mørke farger. Badet er ellers innredet med dusjsone med glassvegger som avgrrensning mot resten av badet, innredning med servant og håndkleskap samt vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Baderom 2 etasje:
30x60 cm veggfliser og 30x30 cm gulvfliser i lys farge. Badet er ellers inrnedet med dusjnisje med innfellbare dører, innredning med servant og håndkleskap samt vegghengt wc.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra nordisk leverandør med integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredningen levers med hvite, høyglans fronter, laminert benkeplate i mørk grå samt fliser i benkerygg. Glatte vegg- og takflater og parkett på gulv.

Soverom:
Hovedsoverommet leveres med mdf panelplater på vegg og parkett på gulv. Her er det en stor, walk-in garderobeløsning.
De to minstre soverommene leveres med mdf panelplater på vegg, parkett på gulv og garderobeskap (1 meter pr skap).

Stue:
Glatte vegg- og takflater uten list i overgang takk/vegg. 3-stavs eikeparkett på gulv (hvitpigmentert), vedovn og utgang til terrasse og hage. Stua får store vindusflater som gir god med lys og dermed god romfølelse.

Loftstua har mdf veggpanel på veggene og parkett på tak samt takpanel. Et veldig kjekt rom å ha, særlig med barn/ungdommer i huset.

Utstyr

Balansert ventilasjon, vedovn, integrerte hvitevarer, gulvvarme på baderom.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Lagt til rette for vannbåren varme i hele 1 etasje samt på baderom i 2 etasje. Det er i tillegg lagt elektriske varmekabler på baderommene. Varmekilde (f.eks. bergvarme e.l. kan bestilles som tilvalg). Peisovn i stue i 1 etasje samt elektriske panelovner på soverom i 2 etasje.

Tomten

Tomten vil leveres med gruset gårdsplass og ferdigplen.

Parkering

Parkering for det innerste huset: Garasje med plass til 1 bil samt oppstillingsplass for 2 biler.
Parkering for det ytterste huset vil være i carport samt sportsbod.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Antatt ca kr. 20.000,- pr år iflg Stange kommune. De kommunale avgiftene varierer etter forbruk av vann og størrelse på renovasjonsdunker.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter ca kr 20.000,- pr år.
Strøm antatt kr 20.000,- pr år.
Fiber (tv/nett) - ca kr. 12.000,- pr år.
Forsikring ca kr 6.000,- pr år.

Forsikring

Boligen er forsikret. Ny eier må selv tegne ny forsikring fra overtagelsestidspunkt.

Ligningsverdi

Likningsverdi er ikke fastsatt med skal ikke overstige ca 25% av boligens verdi som primærbolig eller 90% som sekundærbolig.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger vil fremskaffe ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse til overtagelse.

Utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
20 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
21 870,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 971 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring da kjøper er profesjonell part.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erlend Kvaløy

Ref.: 715190143

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.