Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Emil Korsmos vei 12, 0678 Oslo

Moderne og nyoppusset 3-roms med sydvestvendt, solrik balkong! Flott, utvidet bad. Boligen ble totaloppusset i 2017.

Prisantydning

3 750 000,-

BRA/P-rom

74 kvm / 65 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 777 147 kr
Prisantydning
3 750 000 kr
+ Andel fellesgjeld
12 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 777 147 kr
Felleskostnader
3 282 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
74 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1958
Energimerking
Rød G
Mona_pedersen

Mona Pedersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Boligen ligger sentralt til i bydel Manglerud, innenfor bomringen. Bydelen byr på blant annet et rikt forretnings- og servicetilbud med Manglerud senter samt diverse tilbud i umiddelbar nærhet http://www.manglerudsenter.no

Kort vei til Rema 1000 og ca. 5 minutters gange til buss i Manglerudveien. 5 minutters gange til søndagsåpen butikk (Joker).

Barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Bydelen har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten av Østensjøvannet som har et rikt dyre- og fugleliv. Østmarka med stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade og fiskevann samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt.

Det er 10 minutters gang til Høyenhallparken og Andedammen der det der det blant annet arrangeres skøytekarneval, fakkeltog og St. Hans feiring.

Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud (tidligere ICON) på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og SATS på Ryen.

Meget kort vei til offentlig kommunikasjon med buss, tog og T-bane forbindelse. Nattbussen stopper i Svartdalsveien. T-bane forbindelser fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 min, buss nr 70 tar ca. 9 minutter til sentrum. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapport: Lavblokk på 4 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i mur og betong. Etasjeskillere i armert betong. Leilighet-skillevegger i betong/mur. Fasader forblendet med malte betongelementer og fasadeplater på gavlvegger. og utfyllende
bindingsverk med liggende malt/beiset panel på balkonger. Pulttak antatt tekket med papp/membran.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Standard

Romslig og lys entre med praktisk innvendig garderobekott med god lagringsplass for yttertøy med speilfront. I tillegg er det satt inn en skyvedørsgarderobe. Brann- og lydklassifisert entredør.

Lekkert, flislagt baderom som er utvidet og pusset opp i 2017. Badet er utvidet ved at deler an entreen er innlemmet i baderommet. Baderomsinnredningen er bestående av servant med skuffeseksjon, speilskap med overlys, vegghengt klosett, badekar med svingbar glassvegg, veggskap og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i badegulv.

Meget pent og moderne kjøkken med meget god skap og benkeplass. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Innredningen er fra Epoq og har slette folierte skapfronter, benkeplater i laminat med fliser over. Ventilator. Integrerte hvitevarer medfølger: koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin. Frittstående kjøl/-fryseskap (medfølger ikke).

Lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med lys inn. Det er god plass til spisestuebord i tillegg til sofagruppe. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm. med supre solforhold. Balkongen er innglasset og det er god plass til utemøbler og gassgrill. Balkongen er forøvrig utstyrt med utelys og strømuttak.

Leiligheten har gode soverom av god størrelse. På hovedsoverommet er det skyvedørsgarderobe med speilfronter og walk-in-closet. På barnerommet medfølger et garderobeskap
Det er god plass til dobbeltseng, kommode og nattbord på begge soverommene.

Annet:
- 1 kjellerbod medfølger (ca. 4,4 kvm.)
- Et skap i felles kjølerom
- Felles sportsbod
- Sikringsskap med automatsikringer
- Gratis fellesvaskeri i blokken

Mulig å leie i borettslaget:
- El-sykler. Syklene står i Emil Korsmos vei og Plogveien.
- Ekstra bod
- Velferdsrom
- AVIS bilutleie tilbyr leie av bil som står parkert i borettslaget, på parkeringsplassen innenfor bommen i Emil Korsmos vei (mer info på borettslagets hjemmeside.
Ytterligere informasjon finner man på borettslagets hjemmeside: https://web3.herborvi.no/0171/mulig-a-leie-i-borettslaget.

Eier opplyser at:
- Satt inn Epoq kjøkkeninnredning i 2017. VVS-arbeider ble utført av Rørlegger service Ringside.
- Det er lagt opp to nye kurser en til kjøkken og en til baderom i 2017. Arbeider er utført av Brøter Elektro AS.
- Pusset opp baderom med nye overflater, rørsystem, sluk og membranløsninger i 2017. Arbeider er utført av Grorud Bad og fliser ved F.-Furulund.
- Malt opp alle flater i 2017.
- Lagt nye gulv i alle rom i 2017.
- Flislagt balkonggulv i 2017.
- Satt inn garderober i 2017.
- Det er etableret lekkasjesikring på vannrør på kjøkken i 2019.


Overflater gulv er belagt med fliser og gulvvarme på baderom ellers parkett i øvrige rom.
Overflater vegger er belagt med fliser på baderom ellers malte slette flater i øvrige rom.
Overflater himling er belagt med senket og malt gipshimling med innfelte downlights på baderom ellers malte slette flater i øvrige rom.

Utstyr

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Frittstående kjøl- og frys medfølger ikke. Vaskemaskin på baderom medfølger ikke.
Taklampen på kjøkken og hovedsoverom medfølger ikke. Lampen over spisestuen medfølger ikke.

Oppvarming

Sentralfyring (inkludert i felleskostnadene). Gulvvarme på baderom.

Tomten

Felles eiet tomt på totalt 28 865 kvm. Opparbeidede fellesarealer med gressplener, variert vegetasjon, bord, benker og lekeplasser samt asfalterte gang- og stikkveier.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Info fra styre om vente liste på parkering: Parkeringsplassen innenfor bommen i Emil Korsmos vei den 12 feb. 2019 var det ca. 11 stk på venteliste, første mann på listen fra feb. 2018.
Samt på el-bil ladeplass ca. 30 stk på venteliste. Leiepris for parkeringsplass er 110,- pr mnd. + engangsgebyr til OBOS på 690,- Info mottatt fra styre i brl. Borettslaget har etablert 20 ladestasjoner for ladbare motorvogner. Styret vurderer fortløpende om det skal etableres flere ladeplasser, som tildeles etter liste. Kr. 400 pr. mnd. Forøvrig gateparkering etter gjeldende regler i område.

Forretningsfører

OBOS Tlf: 22865500

Borettslaget

Plogveien Borettslag.
De første beboerne flyttet inn i 1958 og borettslaget ble ferdigstilt i 1960.
Borettslagets areal er 61 910 kvm bestående av 19 blokker med 464 leiligheter inkl. 1 tjenesteleilighet. Plogveien Borettslag består av 19 blokker med i alt 464 leiligheter fordelt på 6 stk 4-roms, 318 stk. 3 roms og 150 stk. 2-roms.
Se også brl. hjemmeside: http://plogveien.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.03.2019

Dyrehold

Hovedregel er at dyrehold ikke er tillatt i borettslaget. En andelseier som har særlig behov for å holde dyr kan imidlertid søke styret om dispensasjon fra forbudet. Se for øvrig husordensreglene (link på finn annonsen) (punkt 3-2)

Forsikring

Forsikret hos brl.: Tryg Forsikring AS
Polisenummer: 6599562
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 919 904,-
Som sekundærbolig: kr 3 311 655,-

Felleskostnader

3 282,-
Varmtvann, fyring, kabel-tv (GET) og internett (fiber), trappevask, gratis fellesvaskeri, kommunale avgifter og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Avtalen med Get for kabel-tv og internett (fiber). Avtalen innebærer at alle har Get Box II og 50/50 Mb/s bredbånd. Den enkelte andelseier kan selv oppgradere bredbåndshastigheten eller få tilgang til flere kanalpakker etter direkte avtale med Get. Gjør oppmerksom på avtale kan endres underveis av borettslaget. Ifølge tlf samtale med Get 21.01.19. Se link: http://plogveien.no/0171/praktisk-informasjon/kabel-tv-og-internett

Andel fellesgjeld/fellesformue

Borettslaget har ett lån på denne andelen som utgjør ca. kr. 12.000,-
Lån hos Husbanken: Restsaldo kr. 11 551,-, annuitetslån, 2 terminer pr. år, restløpetid: 3 år og 2 mnd., flytende rente: 1,55%. Kapitalkostnader kr 310,- pr mnd.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest på blokken foreligger.

Diverse

Det er utarbeidet et forprosjekt med en overordnet beskrivelse av hvilke tiltak som bør inngå i neste totalrehabilitering av borettslaget. Denne rehabiliteringen bør etter styrets oppfatning komme i gang i løpet av 3-4 år. Det er styrets intensjon å presentere rapporten fra forprosjektet og innlede en bred diskusjon om form og innhold i denne rehabiliteringen i løpet av høsten 2018, med sikte på et vedtak i løpet av 2019. Dermed kan arbeid med prosjektbeskrivelse og gjennomføring starte i etterkant av det. Prosjektet vil påvirke andel fellesgjeld og det vil påvirke felleskostnadene. Beboermøte ble gjennomført høsten 2018. Se fremlagte årsberetning på visning og som ligger tilgjengelig på finn annonsen. Protokoll fra informasjonsmøte om rehabilitering 25.10.18 ligger tilgjennelig på borettslagets- og boligens hjemmeside.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 750 000,- (Prisantydning)
12 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 762 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 777 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mona Pedersen

Ref.: 702190025