Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Elverksveien 2F, 1624 Gressvik

Moderne 3-roms toppleilighet med utsikt mot Seutelva. Heis og garasjeplass

Prisantydning

2 500 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 65 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 985 347 kr
Prisantydning
2 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
473 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
2 985 347 kr
Felleskostnader
5 038 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
65 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
3
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Adresse
Elverksveien 2F
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2008
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Velkommen til Elverksveien 2F, en moderne leilighet i øverste etasje beliggende i enden av blokka. Fra bakkeplan kommer du opp til leiligheten via heis eller trappegang. Leiligheten har adkomst fra utvendig svalgang og du kan gå tørrskodd fra leiligheten og helt ned til garasjen der du har garasjeplass og bod. Boligen har god standard med lyse veggflater og parkett på gulvet. Romslig flislagt bad. Fra verandaen har du fin utsikt ned mot elva og sola har du helt frem til den går ned bak åsen i vest.

Beliggenhet

Sentral og trivelig beliggenhet på Ørebekk bare få kilometer fra Fredrikstad sentrum. Leiligheten er tilknyttet Ørebekkstranda Borettslag som ligger på Ørebekk, sentralt og praktisk for alt man trenger i det daglige. Her er bebyggelsen oppført i en helning ned mot Seutelva og mellom bygningene er det opparbeidet grøntareal og gangstier som slynger seg mellom blokkene og ned til gangstien langs elven. Det er lagt stor vekt på å skape et godt bomiljø for den voksne kjøpegruppen. I området rundt finnes variert bolig- og næringsbygg med blant annet flere dagligvareforretninger, legesenter og apotek. I tillegg er det kort avstand til Gressvik Torg med matbutikk, apotek, skobutikk, bakeriutsalg med kafé, gullsmed, gave- og blomsterbutikk. Fra Ørebekkstranda har du også et flott utgangspunkt til Onsøys mangfoldige natur med gode turmuligheter og en fantastisk skjærgård. Fra Ørebekk er det forbindelse med lokalbuss til Fredrikstad sentrum, Timeekspressen til Oslo og flybuss til Rygge og Gardermoen. Ved å følge gangstien som slynger seg nedover elveløpet mot Gressvik kan du benytte gang- og sykkelbro over til Fjeldberg for å komme til sentrum.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:
Kjør Mosseveien mot Ørebekk og Gressvik. I rundkjøringen ved Ørebekk tar du til venstre og følger Storveien ca. 300 m og ta til venstre igjen inn Elverksveien. Det vil bli skiltet til visningen fra Storveien.

Byggemåte

Boligblokk over 3 etasjer. Betong grunnmur antatt fundamentert på betongsåle i jord/leregrunn. Yttervegger i betongelementer/bindingsverk forblendet med plater/panel. Flatt tak tekket med antatt pappe el. folie. Plastvinduer med isolerglass. Støpt trapp mellom etasjene og støpte etasjeskiller.

Innhold

Boligen inneholder vindfang med bod/garderobe, hall, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, to soverom og bad/wc. Andelen disponerer nettingbod på 4 m2 ved garasjeplass i felles parkeringskjeller.

Areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Standard

Generell
Leiligheten fremstår i normal stand og innehar standard fra byggeåret. Bruksslitasjen anses som forventet med hensyn til alder. Utvendig fasader fremstår i god stand og godt vedlikeholdt.

Gulv: Fliser og parkett
Vegg: Fliser og malte slette vegger
Tak: Malte slette tak

Stue:
Romslig stue med store vinduer som slipper inn mye lys. Det er utgang til balkong på ca. 12 kvm fra stuen

Kjøkken:
Lys kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate. Opplegg for frittstående hvitevarer. Sentralavtrekk over komfyr. Kjøkkeninnredning innehar standard fra byggeåret.

Bad:
Flislagt bad innredet med servantinnredning, vegghengt toalett og dusjhjørne. Utlufting via avtrekksventil i himling og oppvarming via varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin. Badet innehar normal standard. Det er registrert bom i fliser på store deler av baderomsgulvet.

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom. Det er montert skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.

Utstyr

Heis i bygget.
Automatisk portåpner til garasjeanlegget.
Skyvedørsgarderobe
Automatisk brannvarslingsystem
Porttelefon i blokka

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på badet og i entré.
Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tomten

Andel i eiet fellestomt bestående av pent opparbeidede fellesareal med gressplen og beplantning, hellelagt inngangsparti, asfalterte adkomstveier og gangstier mellom bebyggelsen.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i garasjeanlegg med adkomst til leilighetsplan fra heis.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS Østfold

Borettslaget

Boligen er tilknyttet Ørebekkstranda borettslag som består av 63 leiligheter - alle med livsløpsstandard. Til hver bolig medfølger det bruksrett til en garasjeplass og bod. Felles inngangsdør som kan betjenes fra boligen med porttelefon. På øvre del av tomten ligger parkeringsanlegget, delvis under bakken, og herfra går det heis til alle etasjer. Det er det lagt stor vekt på bomiljøet, og at borettslaget skal være et trygt og attraktivt sted å bo. Borettslaget har ikke vaktmester, men har inngått avtale med ulike firma i forhold til renhold av fellesarealer, snørydding og plenklipping. Det er inngått avtale med Telenor (tidl. Canal Digital) ifbm. bredbånd og tv. Alt utstyr som inngår i avtalen skal følge boligen.
Borettslaget har et fellesrom som beboerne kan leie for selskaper ol.
Det inviteres jevnlig til samlinger i fellesrommet der det serveres kaffe og kaker og man kan hygge seg sammen med naboene og bli kjent.
Borettslagets økonomi:
Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 3.047.604,-. Innkrevde felleskostnader er kr 2.127.156,- og i tråd med budsjett. Kapitalkostnader er under budsjett og skyldes nedbetaling av IN-lån i 2018 samt desember 2017. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 2.055.451,-. Dette var kr 16.059,. lavere enn budsjettert. Ved inngangen til 2018 hadde borettslaget kr 1.403.695,- i disponible midler.

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styret før innflytting

Dyrehold

Det er tillatt med katt og hund under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold, i hht husordensreglene.

Felleskostnader

5 038,-
Renter og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, kabel-tv og bredbånd, garasjeplass og øvrige driftsutgifter.

Lånevilkår

Borettslagets lån og vilkår pr. 06.03.2019:
Eika, annuitetslån, kr 14.083.210,-, restløpetid 19 år og 4 mnd, flytende rente 2,40%
Eika, annuitetslån, kr 897.197,-, restløpetid 21 år og 7 mnd, flytende rente 2,40%.

Borettslaget har IN-ordning med mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetalingen forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Innbetalingen kan foretas to ganger pr. år. Andelseier vil da få redusert sine kapitalkostnader (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører kan ha mottatt varsler om renteendringer eller nye lån som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.07.2008.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Leiligheten er rengjort før visning og det vil ikke bli gjort noen ytterligere rengjøring før ny eier overtar.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:
Bestemmelse iflg. skjøte. Tinglyst 21.10.1994 med dagboknummer 11619, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 med formål hensyn generell (elva) og bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent 16.06.2011. Det er regulert til blokkbebyggelse, felles gangareal, felles lekeareal, felles grøntareal og annet kombinert formål i reguleringsplan 0106509 Storveien 5-9 godkjent/vedtatt 01.04.2004 med reguleringsbestemmelser.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
473 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 973 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 985 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 01.04.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking forside
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Håvard Andreas Midtsjø

Ref.: 710190052