Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Haugerudhagan 82, 0673 Oslo

Moderne 3-roms leilighet I Garasjeplass | Heis | Sydvendt terrasse | IN-ordning | Kort vei off.komm| Ingen forkjøpsrett!

Prisantydning

1 800 000,-

BRA/P-rom

54 kvm / 52 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 816 960 kr
Prisantydning
1 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 009 000 kr
+ Omkostninger
7 960 kr
= Totalpris
2 816 960 kr
Felleskostnader
6 075 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
52 kvm
Bruksareal
54 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
2006
Energimerking
Rød D

Mer om boligen

3-roms i moderne bygg med heis og parkering. Trappefri adkomst. Fra stuen er det utgang til en stor markterrasse på 16 kvm. Leiligheten fremstår med en arealeffektiv planløsning, lyse overflater, pent og praktisk kjøkken og en hyggelig sydvendt markterrasse på ca. 16 kvm. Med leiligheten følger det en fast garasjeplass med direkte adkomst via heis. Godt med oppbevaringplass med en bod rett utenfor inngangsdøren på ca. 4,2 kvm..

Dette er en leilighet som ligger i et rolig og barnevennlig område på Haugerud. Borettslagets område er pent opparbeidet med grønne fellesarealer, sittegrupper og lekeplass. Med tanke på standard, beliggenhet og fasiliteter som heis og garasje vil dette være en leilighet som passer ypperlig for både yngre, eldre og barnefamilier.

Verdt å merke seg:

-IN-ordning (mulighet for innfrielse av hele eller deler av fellesgjelden)

-Trappefri adkomst med heis fra garasje til leilighetsplan.

- Hyggelig leilighet med god planløsning.

- Sydvendt markterrasse på ca. 16 kvm.

- Pent flislagt bad med varmekabler.

- Bod på etasjeplan ca. 4,2m²

- Garasjeplass i kjelleren

- Automatsikringer i sikringsskap

- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester

- Kort vei til off.kommunikasjon

- Flotte turområder i Østmarka

- Godt med off.komm i nærområdet

- Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift

- INGEN FORKJØPSRETT!

Beliggenhet

Haugerudhagan 82 ligger i et rolig boligområde innerst i en blindvei. Boligområdet består av lavblokkbebyggelse, med store grøntarealer og asfalterte internveier. Leiligheten ligger tett på grensen til vakre Østmarka samtidig som de mer urbane områdene av Oslo er innen kort rekkevidde med T-bane, bil eller buss. Med beliggenhet i bydel Alna ligger boligen innenfor bomringen.

Med Østmarka rett utenfor døren er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både vinter og sommer. Et stort nettverk av tursiter, sykkelveier, ski- og lysløyper ligger like ved, med flotte turmål som Rustadsaga, Skullerudstua, Mariholtet, Lutvann og Nøklevann. Leiligheten ligger i et område med godt barnehage- og skoletilbud. Haugerud sentrum barnehage, Karlstua barnehage og Solfjellet barnehage ligger alle med gangavstand fra leiligheten. Fra leiligheten er det kort skolevei til Trosterud barneskole og Haugerud ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Hellerud VGS og Ulsrud VGS.

Servicetilbud

I nærområdet er det et godt utvalg av dagligvarebutikker. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Coop Extra Haugerud, Kiwi i Hellerudveien eller Rema 1000 på Hellerud. For større shoppingmuligheter ligger Tveita Senter kun ett stopp unna med T-banen. Her er det over 70 forretninger innen de fleste bransjer og det du trenger til det daglige. På Tveita Senter er det også bankfilialer, post, apotek, vinmonopol, lege og fysioterapeut. For øvrig er det kort vei til Alna senter, Coop Obs og IKEA på Furuset.

For den som er opptatt av trening er det kort avstand til flere alternativer for innendørs trening, som Bare Trening og SATS ELIXIA.

Offentlig kommunikasjon

Leiligheten ligger i et område med godt tilbud innen offentlig kommunikasjon. Haugerud T-banestasjon ligger ca. 300 meter fra leiligheten. Herfra kan du komme deg til Jernbanetorget via T-banelinje nr. 2 på kun 16 minutter. Buss nr. 79 Holmlia-Grorud og buss nr. 25 Lørenskog-Majorstuen passerer Haugerud. Her går også OSL ekspressen som tar deg til Gardermoen.

Bebyggelse

Lavblokk på 4 etasjer og kjelleretasje med garasjeanlegg som er oppført i betongkonstruksjon med leilighetskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Fasader er kledd med trepanel og flatt yttertak tekket med papp. Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips. Grunnmur i betongkonstruksjon som er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår. Brannklassifisert glass på soverom ut mot fellesgang. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra byggeår og entredør type B-30/db35 fra byggeår som er brann- og lydklassifisert. Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass fra byggeår (datostemplet 2006). Begge soverom har 2-lags isolerglassvinduer med i tillegg Ei30 brannvinduer i fastkarm mot midtgang (fellesareal). Disse er ikke åpnbare og dermed ikke godkjente som rømningsvinduer. Vinduene er imidlertid satt inn i den hensikt å hindre brannutvikling ved en evt. brann.

Innhold

Leiligheten består av entre, bad/wc, innvendig bod, 2 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til sydvendt markterrasse på ca. 16 m².
+ lagringsbod rett utenfor inngangsdøren på 4,2 kvm.

Møblene og hvitevarene som står i leiligheten under visningen kan medfølge i handelen dersom ønskelig.

Areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Standard

Leiligheten er velholdt og har standard fra byggeår 2006:

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite glattlakkerte fronter, laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og kjøle-/ fryseskap. Avtrekksventilator over kokesone. Vannrør i plast type rør-i-rør system Avløpsrør i pvc/plast.

Bad/wc: Vegghengt toalett og innebygget sisterne, servantinnredning med underskap, porselenservant nedfelt i laminert benkeplate, ettgreps servantarmatur, innfliset veggspeil samt opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Ett høyskap med hvite profilerte fronter og glasshylle. Separat dusjhjørne rett på gulv med innfellbare buede glassdører, termostatstyrt dusjbatteri og dusjgarnityr. Skjult rørføring. Vannrør i plast type rør-i-rør rørsystem. Plastsluk med klemring og avløpsrør i pvc/plast.

Øvrig standard med 3-stav eikeparkett i entré, bod, stue/kjøkken og i begge soverom. Veggflater med malte plater i lyse og nøytrale farger. Himlinger med takess.

Begge soverom har brannvinduer i fastkarm mot fellesgang. Soverommene har ingen rømningsmulighet via vindu, kun gjennom innerdør. Rommene er prosjektert og benyttes som soverom, og omtales i taksten som soverom.

Utgang fra stue til sydvendt markterrasse på ca. 16 m². Terrassegulv i trykkimpregnert treverk. Panelte endevegger og yttervegg mot stue. Hekk med utgang til fellesareal i front. Det er montert utebelysning og stikk-/strømuttak.

Utstyr

Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan (4,2m²) og garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er heis i bygningen direkte ned i garasjeanlegg. Automatsikringer i sikringsskap og elektrisk anlegg i leiligheten fra byggeår. Dørcalling med åpner og kabel-TV tjenester i leiligheten. Mekanisk avtrekksventilasjon med varmegjenvinning, styres fra Villavent kjøkkenvifte. Mekanisk avtrekk/avsug fra kjøkken og bad/wc. Luftbehandlingsaggregat lokalisert i innvendig bod. Borettslaget har nylig utført rens av ventilasjon i hele borettslaget

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Andel i 37.917 kvm eiet tomt felles for borettslaget. Trivelig og barnevennlig fellesområde som er pent opparbeidet med asfalterte gang- og stikkveier, grøntarealer, bed med beplantning, prydbusker, sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering, for øvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Borettslaget har også 9 garasjeplasser til utleie for kr 300,- pr mnd. Leies ut etter venteliste.

Borettslaget har også ladeplass for el-biler. Mellom garasjene til 80 og 82 er det fire ladeplasser fordelt på to ladestolper med 11kW effekt og type 2-plugg.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos, tlf. 22 86 55 00

Borettslaget


Haugerudhagan borettslag.

Borettslaget består av 161 leiligheter med adresse Haugerudhagan 80, Haugerudhagan 82, Haugerudhagan 51-99, Haugerudhagan 101-155.


Om leiligheten og borettslaget:

- Kabel-TV tjenester m/bredbånd fra Canal Digital.

- Heis med direkte adkomst til garasjeanlegget.

- www.haugerudhagan.no

- Rudolfsens vaktmesterservice ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til kontrakt.

- Borettslaget har avtale med Bjerkan Renhold AS Tjenester om renhold av Borettslagets fellesarealer.

- IN-ordning

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til sjenanse for andre beboere. Se husordensregler for nærmere bestemmelser

Felleskostnader

6 075,- inkl. nedbetaling av andel fellesgjeld, garasje, brannsikring, vedlikeholdsfond, filter, kabel-tv, kommunale avgifter, forretningsførsel og felles bygningsforsikring
.
Herav:
Garasje 210,-
Brannsikring 50,-
Felleskostnader 1.517,-
Vedlikeholdsfond 50,-
Kabel-tv 315,-
Kapitalkost. lån 1 HABA02 3.933,-

Ved innfrielse av andel fellesgjeld vil månedlige felleskostnader gå ned med kr 3.933,- og totale felleskostnader vil da bli kr 2.142,- pr.mnd.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 1.008 396,- (pr. 01.03.2019)

Lånevilkår

1) Annuitetslån i Handelsbanken med total lånesaldo A 77.026.995,- Restnedbetalingstid 28 år - Flytende rente 1,95%
2) Annuitetslån i Handelsbanken med total lånesaldo kr.79.794.596-, hvorav denne andelen kr. 1 008 369,-. Restnedbetalingstid er 28 år 1 mnd. Flytende rente 1,95%. Kapitalkostnad er kr. 3.933,,- pr.mnd.

Lån nr. 1 gjelder leilighetene 109-161 og lån nr. 2 gjelder 1-108 (denne leiligheten).

Borettslaget har IN-ordning Fellesgjelden kan dermed innfris i sin helhet, eller med min. kr 60.000,- inntil 2 ganger i året. Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter som kreves inn sammen med felleskostnadene. Dersom andelseier nedbetaler hele fellesgjelden vil månedlige felleskostnader være kr 2.142,- pr mnd.


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Diverse

Soverom har brannvinduer i fastkarm mot fellesgang. Soverommene har ingen rømningsmulighet via vindu, kun gjennom innerdør. Rommene er prosjektert og benyttes som soverom, og omtales i taksten som soverom.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

1 800 000,- (Prisantydning)
1 009 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 900 900,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 908 860,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig.r.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Ref.: 705190046