Hopp til innholdet

Følg boligsalget ditt med Min Bolig

Min Bolig gir deg som boligselger mulighet til å følge med på hele salgsprosessen, fra befaring til oppgjør.

Å selge bolig er en spennende prosess. Med appen Min Bolig håper og tror vi det gir deg en ekstra trygghet, fordi du kan følge med underveis via din mobil eller på nett. Samtidig er det spennende å følge med på hva som skjer - når det skjer – der du er.

Hvordan fungerer det?

I forkant av en befaring vil du vil motta en tekstmelding fra din megler med en link til webappen. Du logger deg så inn med ditt mobilnummer og passord (du vil få anledning til å lage ditt eget passord).

Så snart du har logget inn vil du kunne følge med hva som skjer i salget steg for steg.

Følge med på salgsprosessen gjennom en tidslinje

Gjennom Min Bolig har du hele boligsalget tilgjengelig:

  • Bildene av din bolig
  • Ferdig prospekt,
  • Dokumenter
  • Statistikk på hvor mange som har sett boligen på nett, antall interessenter som har registrert seg, hvor mange som har totalt lastet ned prospektet

Du får også tips og råd på veien, sjekklister med hva det er viktig å huske på. Alt skjer ved hjelp av en enkel, interaktiv, tidslinje.

En ny kommunikasjonskanal mellom deg og din megler

Er det noe du lurer på, er det selvsagt bare å ta kontakt med oss i OBOS Eiendomsmeglere.
Ny teknologi byr på spennende muligheter, men kan ikke erstatte det aller viktigste i salgsprosessen: Den menneskelige kontakten mellom boligselger og megler for å skape en trygg og god salgsprosess. Derfor er Min Bolig et godt supplement for å skape en trygg ramme i en spennende fase.