Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Stenhammerveien 11D, 1604 Fredrikstad

Meget pen og moderne 2-roms leilighet - vestvendt balkong og to parkeringsplasser i garasje

Prisantydning

2 500 000,-

BRA/P-rom

55 kvm / 52 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 580 150 kr
Prisantydning
2 500 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
80 150 kr
= Totalpris
2 580 150 kr
Felleskostnader
1 392 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
52 kvm
Bruksareal
55 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
2015
Energimerking
Energimerking ikke levert
Andre søland

André Søland

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Om du ønsker å bosette deg sentralt i en nyere og moderne leilighet - da er Stenhammerveien 11D noe for deg. Boligen vi her presenterer er en moderne 2-roms leilighet beliggende i 2. etg helt på enden av blokka og med vestvendt balkong.

Inngangspartiet til denne leiligheten ligger skjermet i enden rekken. Fra inngangspartiet kommer man inn i en avlang entré. Denne er praktisk innredet med en skyvedørsgarderobe hvor man kan oppbevare sko og yttertøy. Herfra han man adkomst til badet på venstre hånd, eller soverommet til høyre.
Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Soverommet er av god størrelse og har plass til en dobbeltseng. Videre fra entréen, adskilt med en glassdør, ligger stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer og har plass til et lite spisebord med vinduet. Stuen er lys og luftig og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Her er det montert en gasspeis, og det er adkomst til et praktisk bodrom på ca 3 m2. Fra stuen er det også utgang til vestvendt balkong på ca 8 m2.

I underetasjen er det garasjeanlegg hvor denne leiligheten disponerer to garasjeplasser. I bakkant av hver plass er det også en sportsbod på ca 6 m2.

Kort oppsummert får man her en lys og moderne leilighet, med skjermet beliggenhet på enden og med en vestvendt balkong. Med sin sentrumsnære beliggenhet har man så og si alt man trenger innenfor gåavstand. Velkommen på visning!

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og etablert boligområde i Bydalen. Dette er et perfekt sted å bosette seg på om man ønsker å bo sentralt, men samtidig ikke midt i sentrumskjernen. Det er barnevennlig strøk med lite trafikk. Leiligheten har en sentral beliggenhet med gang- og sykkelavstand til Fredrikstad sentrum med et bredt utvalg av spisesteder, butikker, bryggepromenaden med flotte restauranter, Fredrikstad kino, Torvbyen kjøpesenter og bussterminalen. Det er også kort vei til barnehage, skoler, jernbanestasjonen med togforbindelser til bl.a. Oslo og Halden. Det er kort vei til tollbodplassen med fergeforbindelse til idylliske Gamlebyen. Ellers finner man flotte turmuligheter med nærhet til Fredrikstad marka.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør mot Fredrikstadbrua og ta første avkjøring til høyre i rundkjøring. Deretter tar du til venstre inn på Rektor Østbyes Gate og følg veien i ca. 300m. Så sving inn på Sissis vei og deretter første vei til høyre. Følg da Bydalen alle i drøye 400m og leiligheten ligger på høyre side.

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning

Byggemåte

Flermannsbolig bygget i 2015. Bygningen antas fundamentert med støpt banket og såle til komprimerte/faste masser. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk av tre, utvendig kledd med trekledning. Takkonstruksjon med sperrer av tre, pulttak takform, tekket med papp/folie (ikke besiktiget). For ytterligere informasjon se vedlagt verdi- og lånetakst utført av Kenneth Nymo Pettersen datert 23.01.2019

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etg og inneholder: Entré/gang, soverom, bad, bod, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 8 m2.

Det medfølger to garasjeplasser og to sportsboder på ca 6 m2 hver i felles garasjeanlegg.

Areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Standard

Leiligheten er fra 2015 med god standard på innhold og utstyr. Innvendige overflater, med unntak av badet, har himling og vegger med malte plater og gulv har 3-stavs eikeparkett.

Entre:
Entréen er lys og har skyvedørsgarderobe med speilfronter for oppbevaring av sko og yttertøy. Fra entréen har man adkomst til badet på venstre hånd, soverommet til høyre eller stuen rett frem

Innvendig bod/kott:
Fra stuen er det adkomst til en liten bod på ca 3 m2

Bad/wc:
Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt klosett, servant på innredning, speil m/lys og dusjhjørne med kabinettdører. Her er det også opplegg for vaskemaskin

Kjøkken:
Kjøkkenet har adkomst fra stuen. Her er det kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt vask- og skyllekum, fliser og belysning over benkeplaten og overskap med glassfelt. Det er integrert induksjonstopp, komfyr, mikro og oppvaskmaskin. Ved kjøkkenvinduet er det plass til et lite bord.

Soverom:
Soverommet har adkomst fra entréen og har plass til en dobbeltseng. Her er det godt med skapplass i praktisk garderobeskap som følger kjøpet.

Stue:
Stuen er lys og luftig, med god høyde under taket. Langs vestveggen er det godt med vindusflater som slipper inn naturlig lys. Fra stuen er det også utgang til en vestvendt balkong på ca 8 m2.

Utstyr

- Skyvedørsgarderobe
- Balansert ventilasjon
- Gasspeis
- Tv og internett fra Altibox og Viken Fiber

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på badet. Gasspeis.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, medfølger heller ikke dette.

Tomten

Eiet fellestomt på ca 4673 m2. Opparbeidet med asfalterte internveier.

Parkering

Det medfølger to plasser i felles garasjeanlegg

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Forretningsfører

Fram Forvaltning

Sameiet

Sameiet Bydalen Terrasse, org.nr.: 915 463 193

Økonomi:
Driftsinntekter i 2017 var tilsammen kr. 630.750. Dette var 224.000,- høyere enn budsjettert. Driftskostnadene for 2017 var kr. 513.416,-. Dette var kr 178.716,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak malerarbeid som ikke var budsjettert. Arbeidskapitalen var pr. 31.12.2017 kr. 174.747 og viser sameiets likviditet.

Styregodkjennelse

Nei

Dyrehold

Det er tillatt med dyrehold i sameiet, men dyrene må skjøttes på en forsvarlig måte, slik at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere ihht. husordensreglene.

Felleskostnader

1 392,- pr Mnd
Revisjon, forretningsførsel, drift- og vedlikeholdskostnader, sparing, snørydding/gressklipping, drift- og vedlikehold garasjeanlegg, service gassanlegg, kabeltv/data, byningsforsikring samt andre generelle driftskostnader

Utgifter til bruk av gass betales av den enkelte beboer ihht. eget forbruk.

Lånevilkår

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.
Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i sameiet og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i sameiets styre eller sameiermøte

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 29.11.2018

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Alle taklamper med unntak av i boden, og hyller i sportsbodene medfølger ikke salget

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

- Dagboknr.: 2014/363513-1/200 - erklæring/avtale - Rettighetshaver: NORGESNETT AS - Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon med tilhørende kabelanlegg

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger under 0106532 Stenhammerveien - gnr 208, bnr 18, med formål om 113 - Blokkbebyggelse og 750 - Felles lekeareal vedtatt mai 12, 2005. Boligen faller også innunder Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 med formål om bebyggelse og anlegg vedtatt desember 6, 2012. Det foreligger også planforslag 908 KDP InterCity Fredrikstad-Sarpsborg.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
63 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
80 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 580 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA.
Selgers egenerklæring ligger vedlagt salgsoppgaven. Interessenter/kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig André Søland

Ref.: 714190006