Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Emil Korsmos vei 22, 0678 Oslo

Meget pen 3-roms leilighet i 2.etg med solrik sydvestvendt balkong! Attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Vv/fyr inkl.

Prisantydning

3 600 000,-

BRA/P-rom

67 kvm / 66 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 624 347 kr
Prisantydning
3 600 000 kr
+ Andel fellesgjeld
12 000 kr
+ Omkostninger
12 347 kr
= Totalpris
3 624 347 kr
Felleskostnader
3 327 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
66 kvm
Bruksareal
67 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1958
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Er du på utkikk etter en flott 3-roms leilighet i 2. etg med solrik balkong?


Emil Korsmos vei 22 ligger i et veletablert boligområde på Manglerud. Leiligheten har god planløsning med romslig, praktisk entre med innvendig kott og pent kjøkken fra Ikea. Fra både kjøkken og stuesiden har man store vindusflater som gir godt med lys inn og god plass til spisestuebord i tillegg til sofagruppe. Solrik balkong med fritt utsyn mot nærområdet. To soverom, hvor av et med stort «walk-in-closet». Flislagt baderom med badekar.

Attraktive punkter med boligen:
- Flott 3-roms leilighet i 2. etg
- Ikea kjøkken fra 2017 med "alt" av integrerte hvitevarer
- Åpen kjøkkenløsning mot stuen
- Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm
- Varmtvann, fyring, kabel-tv fra GET og internett (fiber) inkl. i husleien
- Nærhet til sentrum & marka

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt til i bydel Manglerud, innenfor bomringen. Bydelen byr på blant annet et rikt forretnings- og servicetilbud med Manglerud senter samt diverse tilbud i umiddelbar nærhet http://www.manglerudsenter.no

Kort vei til Rema 1000 og ca. 3 minutters gange til buss i Manglerudveien. 3 minutters gange til søndagsåpen butikk (Joker).

Barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Bydelen har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten av Østensjøvannet som har et rikt dyre- og fugleliv. Østmarka med stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade og fiskevann samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt.

Det er 10 minutters gang til Høyenhallparken og Andedammen der det der det blant annet arrangeres skøytekarneval, fakkeltog og St. Hans feiring.

Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud (tidligere ICON) på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og Elixia på Ryen.

Meget kort vei til offentlig kommunikasjon med buss, tog og T-bane forbindelse. Nattbussen stopper i Svartdalsveien. T-baneforbindelser fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 min, buss nr 70 tar ca. 10 minutter til sentrum. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Standard

Lys og romslig entré med downlights i himling. Godt med oppbevaringsplass i gangen. Praktisk innvendig kott med skyvedører med speilfronter. Her er det flere muligheter for å sette inn ekstra garderobeskap, kommode eller skoskap. Nyere brann- og lydklassifisert entredør. Dør-calling.

Pent baderom som er utstyrt med varmekabler i gulv. Baderommet inneholder: badekar med svingbar glassvegg, toalett, heldekkende servant med underskap og speilskap med sidelys.

Lyst og lekkert kjøkken med takhøy kjøkkeninnredning fra 2017. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkken er utstyrt med følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Moderne ventilatorhette i stål med kullfilter. Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Downlights i himling.

Meget lys og tiltalende stue med plass til stort spisestuebord og sofa. Det er store vindusflater på kjøkken- og spisestue siden som gir godt med lys inn. Det er montert lyskasser med downlights i himling.
Fra stuen adkomst til sydvestvendt balkong på 7 kvm med flotte solforhold formiddag og ettermiddag sommerstid. Det er utebelysning, strømuttak og elektrisk markise på balkongen. God plass til utemøbler og gassgrill.

Soverom I: Rommet har en god størrelse og kan benyttes som gjesterom, kontor eller barnerom. Garderobeskap. God plass til å sette inn ekstra garderobeskap/ kommode løsning ved ønske. Det er montert lyskasser med downlights i himling.

Hovedsoverom: God plass til dobbeltseng, kommode og nattbord. Stor skyvedørsgarderobe/ "walk-in-closet" til oppbevaring av klær. Begge soverom er av god størrelse.

Annet:
- En kjellerbod.
- Sikringsskap med automatsikringer i felles oppgang.
- Gratis fellesvaskeri i blokken.
- Skap i felles kjølerom, men som vil bli lagt ned etterhvert.

Mulig å leie i Borettslaget:
- El-sykler. Syklene står i Emil Korsmos vei og Plogveien.
- Ekstra bod
- Fryseboks
- Velferdsrom
Se borettslagets hjemmeside: https://web3.herborvi.no/0171/mulig-a-leie-i-borettslaget

Oppgraderinger i senere tid av nåværende selger:
2017:
- Lagt ny laminat i stue og på kjøkken (Berry Alloc). Satt inn IKEA kjøkkeninnredning.
- Malt opp vegger på baderom, samt satt inn ny innredning toalett, servantskap/vask, speilskap og badekar med dusjvegg.
- Malt opp alle vegger i 2017/2018.
2018:
- Fjernet brystningspanel, sparklet og malt opp entré.

Overflater på innvendige gulv:
Overflater er belagt med fliser og gulvvarme på baderom, fliser i entré ellers laminat i øvrige rom.

Overflater på innvendige vegger:
Overflater er belagt med malte fliser på baderom, malt strie på barnerom, malt strietapet på hovedsoverom ellers malte slette flater i øvrige rom.

Overflater på innvendig himling:
Himling er belagt med tak-ess plater på baderom ellers malte flater med lyskasse i øvrige rom.

Utstyr

Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.
Garderobeskap medfølger.

Oppvarming

Sentralfyring (inkludert i felleskostnadene). Lave strømutgifter i mnd. Gulvvarme (kabler) på bad.

Tomten

Felles eiet tomt på totalt 28 865 kvm. Opparbeidede fellesarealer med gressplener, variert vegetasjon, bord, benker og lekeplasser samt asfalterte gang- og stikkveier.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Dersom man ønsker plass, ta kontakt med borettslagets kontormedarbeider. Leiepris for parkeringsplass er 110,- pr mnd. + engangsgebyr til OBOS på 690,- Info mottatt fra styre i brl.
Borettslaget har etablert fire ladestasjoner for elbiler. Styret har besluttet å utvide antall ladeplasser for ladbar motorvogn i borettslaget. I første omgang blir antallet på p-plassen i Emil Korsmos vei utvidet med 6 plasser - slik at det da totalt sett er 10 plasser tilgjengelig. ref. brl. hjemmeside. Forøvrig godt med gratis gateparkering etter gjeldende regler i område.

Forretningsfører

OBOS Tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Plogveien Borettslag.
De første beboerne flyttet inn i 1958 og borettslaget ble ferdigstilt i 1960.
Borettslagets areal er 61 910 kvm bestående av 19 blokker med 464 leiligheter inkl. 1 tjenesteleilighet. Plogveien Borettslag består av 19 blokker med i alt 464 leiligheter fordelt på 6 stk 4-roms, 318 stk. 3 roms og 150 stk. 2-roms.
Se også brl. hjemmeside: http://plogveien.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.02.2019

Dyrehold

Hovedregel er at dyrehold ikke er tillatt i borettslaget. En andelseier som har særlig behov for å holde dyr kan imidlertid søke styret om dispensasjon fra forbudet. Se for øvrig husordensreglene (link på finn annonsen) (punkt 3-2)

Forsikring

Forsikret hos brl.: Tryg Forsikring AS
Polisenummer: 6599562
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 919 904,-
Som sekundærbolig: kr 3 311 655,-

Felleskostnader

3 327,- pr Mnd
Varmtvann, fyring, kabel-tv (GET) og internett (fiber), trappevask, gratis fellesvaskeri, kommunale avgifter og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Avtalen med Get for kabel-tv og internett (fiber). Avtalen innebærer at alle har Get Box II og 50/50 Mb/s bredbånd. Den enkelte andelseier kan selv oppgradere bredbåndshastigheten eller få tilgang til flere kanalpakker etter direkte avtale med Get. Gjør oppmerksom på avtale kan endres underveis av borettslaget. Ifølge tlf samtale med Get 21.01.19. Se link: http://plogveien.no/0171/praktisk-informasjon/kabel-tv-og-internett

Andel fellesgjeld/fellesformue

Borettslaget har ett lån på denne andelen som utgjør ca. kr. 12.000,-
Lån hos Husbanken: Restsaldo kr. 11 917,-, annuitetslån, 2 terminer pr. år, restløpetid: 3 år og 4 mnd., flytende rente: 1,50%

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest på blokken foreligger.

Diverse

Det er utarbeidet et forprosjekt med en overordnet beskrivelse av hvilke tiltak som bør inngå i neste totalrehabilitering av borettslaget. Denne rehabiliteringen bør etter styrets oppfatning komme i gang i løpet av 3-4 år. Det er styrets intensjon å presentere rapporten fra forprosjektet og innlede en bred diskusjon om form og innhold i denne rehabiliteringen i løpet av høsten 2018, med sikte på et vedtak i løpet av 2019. Dermed kan arbeid med prosjektbeskrivelse og gjennomføring starte i etterkant av det. De vil blant annet vurdere baderommene, vinduer, balkongdør mm. Beboermøte ble gjennomført høsten 2018. Se fremlagte årsberetning på visning og som ligger tilgjengelig på finn annonsen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 600 000,- (Prisantydning)
12 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 612 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP)
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
7 187,- (Gebyr for bruk av forkjøpsrett)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 347,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 624 347,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Ref.: 702190008