Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

J.L.Johannesensgate 31, 1636 Gamle Fredrikstad

Meget pen 3-roms leilighet Fredrikstad Øst

Prisantydning

2 000 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 64 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 157 247 kr
Prisantydning
2 000 000 kr
+ Andel fellesgjeld
149 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
2 157 247 kr
Felleskostnader
3 700 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
0
Primærrom
64 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
0
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1957
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Pen og delikat lelighet - her kan du flytte rett inn.
Boligen ligger i et etablert boligområde med friarealet som nærmeste nabo som gir deg en trygg, usjenert og fredelig plass å bo. Boligen ligger i 2. etasje i 4-mannsboligen, med endevegg som er gir gode lys og solforhold. På verandaen kan du nyte solen fra tidlig på dagen til den går ned i vest. Boligen har 2 soverom. Stuen har plass til både sofagruppe og spisestue og herfra har du adkomst ut til verandaen. Kjøkkenet har nyere innredning med integrerte hvitevarer og badet er flislagt med varmekabler i gulvet.

God lagringsplass både på loft og kjeller.

Beliggenhet

Boligen er tilknyttet Narnte borettslag som består av 40 leiligheter bygget som firemannsboliger. Boligene er adressert til Johan L. Johannesens gate som er en sidegate uten gjennomgangstrafikk sentralt på Lundheim, omtrent midt mellom Gamlebyen og Sellebakk. Tomteområdet er flatt og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær, og de nymalte boligene i ensartet farge gir et meget godt førsteinntrykk. Det nærmeste nabolaget består av flermannsboliger, eneboliger, blokker og skole.

Nærområdet:

Lundheim er et boligområde med gode kvaliteter for deg som ønsker å bo relativt sentralt med nærhet til fine turområder som Glommastien og attraktive Gamlebyen, Kongstenanlegget med svømmehall og treningssenter, lysløype og Kong Fredriks II golfbane. I nærområdet ligger Sagabakken barneskole og flerbrukshall. Det er flere handlesenter i nærområdet, det nyeste og nærmeste vil være Østsiden Storsenter på Sorgenfri med bl.a. Rema, Apotek og Plantasjen. Sellebakk sentrum ligger like bortenfor, og der har du et godt utvalg av butikker og ulike servicetilbud. Enda nærmere ligger også Joker butikken på Fjeldstad som har søndagsåpent. I retning Gamlebyen finner du Brotorget med dagligvare, Biltema, Vinmonopol, OBOS Eiendomsmeglere og baker m.m.

Ved rv. 111, som ligger 4-5 minutter unna til fots, er det gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg via Glommaringen.

Nærområdet byr også på gode turmuligheter nede ved elven med Glommastien og tur- og lysløype i Begbymarka. På Østsiden er det forøvrig gode muligheter for fritidsaktiviteter. Kongstenanlegget med innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter og Kong Fredrik II golfbane ligger ca 2,5 km unna.

Det er gang- og sykkelsti hele veien ned til Gamlebyen med kaféer, butikker og kulturtilbud. Fra fergestedet ved Gamlebyen går det gratisferge over til Vestsiden hvor jernbanestasjonen ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg har også Byfergen som tar deg til Isegran, Kråkerøy, sentrum og Gressvik anløp her. Det går også gratisferge mellom Sellebakk og Lisleby.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum:

Kjør over Fredrikstadbrua, følg skiltet mot Sarpsborg, og følg Sarpsborgveien til Lundheim. Ta av til venstre ved Uno-X bensinstasjon, følg Graarudveien i ca 300 m og ta til høyre inn Johan L. Johannesens gate like etter svingen.

Nr 31 ligger i første vei på høyre side.

Byggemåte

Firemannsbolig over to etasjer med loft og kjeller. Betong grunnmur antatt fundamentert på betongsåle i jord/leirgrunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig panel. Takkonstruksjon med saltak oppbygging med bordtak og betongstein. Plast og trevinduer med isolerglass. Innvendige vegger oppført i bindingsverk/behandlede plater. Trebjelkelag i etasjeskiller. Informasjonen er hentet fra vedlagte verditakst.

Innhold

2.etg: Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til veranda.

Andelen disponerer bod på loft og i kjeller.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 65 kvm
Oppgitt areal er hentet fra vedlagte verdi- og lånetakst. Megler har ikke kontrollmålt boligen

Standard

Pen og delvis nyoppusset bolig med god standard som har blitt oppgradert med fliser på bad og pen kjøkkeninnredning med blant annet integrert komfyr og steketopp samt oppvaskmaskin.

4-mannsboligen har felles inngangsparti med kodelås. Fra trappegangen kommer du ned til kjeller og opp til loftet hvor det er diverse boder og fellesarealer.

Utstyr

Automatsikringer.

Kodelås på felles inngangsdør.

Kabel-tv/bredbånd via borettslagets fellesavtale med Canal Digital.

Oppvarming

Elektrisk inkl. varmekabler på bad og vedfyring

Tomten

Andel i eiet fellestomt

Parkering

Det medfølger parkeringsplass ved inngangen til boligen. Øvrig parkering i gata eller grusbelagte plasser.

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei-, vann- og kloakkforhold.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Når det gjelder renhold av trapper, gang, fellesrom og gårdsplasser, er borettshaverne i fellesskap ansvarlig for dette. Gressklipping og snømåking blir utført av firma.

I 2008 utførte borettslaget utvendig rehabilitering av bygningene i form av utskifting av gamle vinduer og kledning, nye utgangsdører og ringeapparater, og i 2010 er sikringsskapene oppgradert til automatsikringer. I 2011/2012 er verandaene rehabilitert og alle boligene i borettslaget er nå også ferdig malt i samme farge noe som gir et helhetlig og fint inntrykk. I tillegg er det satt opp nye låsbare postkasser og stativ, samt utført utbedring og beplanting av fellesområdene ute.

I 2014 har Power Clean gjennomført rørfornying av alle avløpsrør i alle boliger. Borettslaget har 5-års reklamasjon. Mye nedbør har ført til noen fuktproblemer i kjeller på flere av byggene. Borettslaget ser på dette sammen med OBOS og vurderer hva som kan gjøres med problemet. Verandadører blir nå byttet ut etter behov, da problemer med å skaffe deler gjør det vanskelig å vedlikeholde dørene.

Borettslaget har montert kodelås på felles inngangsdør. De har også på planen å utvide parkeringsplassene på ytterligere 3 av 4-mannsboligene. Det er allerede utført ved denne 4-mannsboligen


Borettslagets økonomi:

Laget hadde ved inngangen til 2017 kr 1 574 598,- som disponible midler. Det var en nedgang på like under 26 000,- fra året før. Budsjettet for 2017 viser at laget har budsjettert med kr 1 467 669,- i disponible midler ved utgangen av 2017. Felleskostnadene økes med 95 kr fra 1.1.2018 til kr 3 700,-

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

25.04.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

I hht borettslagets husordensregler er det ikke tillatt å holde hund eller katt. Det kan ikke nektes å holde dyr dersom "gode grunner" taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige beboere.

Felleskostnader

3 700,-
Dekker kommunale avgifter, forsikringer på bygget, eiendomskatt, renter og avdrag på felleslån, kabel tv/internett, forretningsførsel m.m.

Lånevilkår

Informasjon om borettslagets lån og vilkår pr 21.02.2019:

Annuitetslån, Husbanken, kr 1 798.665,-, flytende rente 1,50 % , restløpetid 12 år og 5 mnd.

Annuitetslån, OBOS Bank, kr 4.131.254,-, flytende rente 2,80%, restløpetid 20 år og11 mnd.


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ved gjennomgang av eiendomsmappen i Fredrikstad kommunes arkiv, kan de ikke finne ferdigattesten, men i følge arkivkort vises det til ferdigattest med dato 11.11.1957.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet.


Servitutter i grunn: 19.11.1992 10600 rettigheter i flg. skjøte:

Bestemmelser om anlegg og drift av ledninger m.v.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Boligen er omfattet av kommuneplanens arealdel 2011-2023, med reguleringsplan 010614 Narnte og Lundheimområdet med tilknyttet reguleringsbestemmelser plan nr 14.

Totale kostnader

Totale kostnader
2. 000 000,- (Prisantydning)

149 000,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

2 149 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger (eks. boligkjøperforsikring)

7.187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)

172,- (Pantattest kjøper)

430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)

430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)

28,- (Utskriftsgebyr)

--------------------------------------------------------

8.247,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

2.157 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.


2 000 000,- (Prisantydning)
149 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 149 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 157 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Olav Berger

Ref.: 714190012

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.