Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Ryenstubben 8 A, 0679 Oslo

Meget lys og pen 2-roms selveier. Sydvestvendt balkong. Mulighet for parkering og utleie. Kort vei til T-bane og buss.

Prisantydning

3 100 000,-

BRA/P-rom

50 kvm / 50 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 188 901 kr
Prisantydning
3 100 000 kr
+ Andel fellesgjeld
6 751 kr
+ Omkostninger
82 150 kr
= Totalpris
3 188 901 kr
Felleskostnader
2 982 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
50 kvm
Bruksareal
50 kvm
Etasje
3
Eierform
Selveier
Boligtype
Leilighet
Adresse
Ryenstubben 8 A
Kommune
Oslo
Byggeår
1992
Energimerking
Rød E

Mer om boligen

Boligen ligger sentralt til i bydel Østensjø. Bydel byr på blant annet et rikt forretnings- og servicetilbud med Manglerud senter samt diverse tilbud i umiddelbar nærhet http://www.manglerudsenter.no Kort vei til Rema 1000 og ca. 5 minutters gange til buss i Manglerudveien. 5 minutters gange til søndagsåpen butikk (Joker). Barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Bydelen har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten av Østensjøvannet som har et rikt dyre- og fugleliv. Østmarka med stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade og fiskevann samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt. Det er 10 minutters gang til Høyenhallparken og Andedammen der det der det blant annet arrangeres skøytekarneval, fakkeltog og St. Hans feiring. Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud (tidligere ICON) på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og SATS på Ryen. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon med buss, tog og T-bane forbindelse. Nattbussen stopper i Svartdalsveien. T-bane forbindelser fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 min, buss nr 70 tar ca. 9 minutter til sentrum. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Standard

Entré: Praktisk og romslig entré med plass til sko- og klesoppbevaring, samt kommode/garderobeskap. Romslig entré med mulighet for å henge fra seg yttertøy og sette bort sko. Godt med oppbevaring i entré med stor skyvdørsgarderobe. Dørcalling, brann- og lydklassifisert entrédør fra byggeårene og sikringsskap i entré/gang. Kjøkken: Moderne og åpen kjøkkenløsning i stue med innredning fra byggeårene. God skap- og benkeplass. Profilerte, sprøytelakkerte fronter. Frontene er nylakkert i 2018. Frontene ble sprøytelakkert av billakkerer i 2018. Laminat benkeplate (ny i 2014) med nedfelt kum i rustfritt stål. Malte fliser på vegg over benk, ventilator (Villavent) over stekesone og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer som er tilstede på kjøkken vil medfølge boligen ved salg. Det er montert varmtvannsbereder i benkeskap ca. 120 L med produksjonsår 2014 (opplyst å være installert i 2014). Stue: Lys og luftig stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Det er god plass til stor sofagruppe og spisestuebord. Stuen ligger også skjermet fra innsyn. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på 5 kvm via lekker dobbeldør! Det er god plass til utemøbler og gassgrill. Det er tillatt å bruke elektrisk grill eller gassgrill. Flotte solforhold sommerstid. Baderom: Flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv. Baderommet er utstyrt med gulvmontert klosett, servantskap med profilerte, folierte fronter og heldekkende servant, speilskap og lysarmatur på vegg over servant. Dusjhjørne med skyvedører, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel ved ønske om det. Soverom: Flott soverom av meget god størrelse. Det er plass til dobbeltseng, nattbord på soverom og ekstra kommode ved ønske om det. Garderobeskap med folierte fronter på soverom med gode oppbevaringsmuligheter. Rommet ligger skjermet til. Annet: Bod på svalgang, ca. 1,5 kvm. Utebod på ca. 3 kvm i ekstern bod bygning. Sikringsskap med automatsikringer. Eier opplyser at det er utført EL-kontroll i boligen i 2019 - ingen anmerkninger. ref. Tilstandsrapport. Overflater på innvendige gulv: Flislagt gulv på bad. Ellers 3-stavs eikeparkett. Gulvvarme (kabler) på bad. Overflater på innvendige vegger: Flissatte vegger på bad. Ellers glatte, malte veggflater. Overflater på innvendig himling: Glatte, malte himlingsflater (betongelementer).

Utstyr

Oppvaskmaskin og komfyr medfølger boligen ved salg. Kjøleskap og vaskemaskin kan avtales i etterkant av salg av bolig. Lampe over spisebord medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk fyring med panelovner. Panelovner som er på visning medfølger. Varmekabler på baderom.

Tomten

Felles eiet tomt på 4 143 kvm. Pent opparbeidede fellesarealer med gressplener, variert vegetasjon, sittegrupper samt asfalterte gang- og stikkveier.

Parkering

Sameiet har 35 parkeringsplasser, hvorav 5 gjesteplasser. Gjesteparkering på sameiets eiendom (oblatordning). Nye beboere skal søke styret om tildeling av parkeringsplass. Beboere skal parkere på nummererte plasser i henhold til tildeling. Parkering skal skje innenfor oppmerkede striper. Gjesteplassene skal ikke benyttes av seksjonseier eller beboere hos seksjonseier eller leietaker. Gjester henvises til oppmerkede gjesteplasser som er merket "G". Det er ikke tillatt å parkere bil nr. 2 på gjesteplassene. Det er ikke lov å plassere avskiltede biler, tilhengere, campingvogner, båter eller andre former for slep på egen parkeringsplass eller gjesteplassene. Misbruk av sameiets parkeringsregler kan medføre borttauing for eiers regning og risiko. Det henvises dessuten til egne regler om parkering. Mulighet for å leie garasje om/når ledig. Ellers gateparkering etter gjeldende regler. Det følger ikke parkeringsplass med leiligheten, men dette kan leies etter avtale med sameiet. Alle beboere som disponerer bil får parkeringsplass til en bil. (kr. 200,- pr. med) Bilnummer og eier må angis. For at fremleide leiligheter skal få plass er det en forutsetning at fremleie er meldt til forretningsfører. Info innhentet fra Beboermappe for Ryenstubben boligsameie 12 - 15

Forretningsfører

Brækhus Dege Eiendom AS tLF. 23 23 90 90 E-post: eiendom@braekhus.no

Sameiet

Sameiet Ryenstubben 8, org.nr. 983 957 382. Sameiet består av 36 boligseksjoner.

Dyrehold

Alle dyr må opplyses om til styret. Det er tillatt med hund og katt. For alle andre dyr må det sendes en søknad til styret. Punkt 4.4 i Husordensreglene og punkt. 6. Dyrehold: Beboere som har dyr må vise ansvar. Hunder skal holdes i bånd på sameiets eiendom. Eventuelle ekskrementer skal fjernes umiddelbart.

Forsikring

Sameiet er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA Polise nummer. 72061020 Seksjonseier må selv tegne hjem-/innboforsikring

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017: Som primærbolig: kr 779 148,- Som sekundærbolig: kr 2 804 932,-

Felleskostnader

2 982,- pr Mnd felleskostnader, vedlikeholdsfond, kabel-tv fra Telenor og bredbånd, biloppstillingsplass (kr. 200) (*), vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m. Felleskostnadene inkluderer felleskostnader (kr. 1 645), vedlikeholdsfond (kr. 787), kabel-tv fra Telenor og bredbånd (kr. 250), biloppstillingsplass (kr. 200) (*), vaktmestertjenester (kr. 100), , felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Seksjonens forholdsmessige del av sameiets ligningsposter per 31.12.2018 er: Andel fellesgjeld 6 750,67 Andel formue 28 985,58 Ref fra boligopplysninger fra Brækhus Eiendom den 19.06.19

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest på bygget foreligger.

Utleie

Utleie er tillatt: Overdragelse og fremleie skal meddeles forretningsfører med minst 14 dagers varsel før innflytting eller overdragelse av leilighet. Styret skal godkjenne ny seksjonseier eller leietaker. Utleier er ansvarlig overfor sameiet når det gjelder melding til styret og forretningsfører om nye leietaker, økonomiske forpliktelser, og for at leietaker retter seg etter husordensreglene. Ref. punkt 3 i husordensregler.

Diverse

Det har vært en pågående sak vedrørende setningsskader i bygget, men det er bestemt at sameiet ikke kommer til å gå noe videre rettslig med saken. Styret har engasjert teknisk konsulent for å kartlegge skader. Info: Det er kjent at det har vært problemer med setningsskader i bygningen, hovedsakelig i 1. etasje. Det var ingen unormale symptomer i den aktuelle leiligheten ved befaring. Ref tilstandsrapporten.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til bolig, forretnings- og næringsformål.

Totale kostnader

3 100 000,- (Prisantydning)
6 751,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 106 751,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
75 150,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
82 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 188 901,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted. Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler André Johannessen

Ref.: 702190069

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.