Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Nåkkves vei 5, leil. 4009, 0670 Oslo

Lys og romslig 2(3)-roms med vestvendt balkong og flott utsikt. Nytt kjøkken. Nyere bad. Heis. Garasje. Vv/fyring inkl.

Prisantydning

2 800 000,-

BRA/P-rom

66 kvm / 66 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 325 247 kr
Prisantydning
2 800 000 kr
+ Andel fellesgjeld
517 000 kr
+ Omkostninger
8 247 kr
= Totalpris
3 325 247 kr
Felleskostnader
5 108 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
66 kvm
Bruksareal
66 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1967
Energimerking
Lys grønn B

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i 4.etasje med svært gode solforhold og en flott utsikt til byen og fjorden. Usjenert og vestvendt balkong med ettermiddag- og kveldssol.

Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett ved Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). I tillegg er det gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger.

Fra boligen er det kort vei til skoler i alle trinn, samt barnehager. Området sokner til Tveita barneskole, Haugerud Ungdomsskole og Hellerud Videregående.

Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet S.A.T.S. Elixia treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

Rett bak borettslaget finner du Tveita parsellhagelag. En grønn oase midt blant boligblokkene. I 1999 ble parsellhagelaget tildelt prisen for beste grøntanlegg av Oslo kommune. I 2009 var parsellhagen en av tre nominerte til Oslo kommunes Folkehelsepris.

Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Meget kort vei til Tveita T-banestasjon hvor linje 2 Østerås-Ellingsrudåsen med 8 avganger i timen. Med T-banen tar du deg til Jernbanetorget på kun 14 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

Til søndagsturer eller til annonserte aktiviteter finner du bl.a. Tveten Gård, som kan by på sosialt samvær, teater, dans og sang. Her er det lett å trives!

Bebyggelse

Borettslaget består av 3 høyhus på 13 etasjer med 819 leiligheter, garasjeanlegg, p-plasser og fellesarealer. Nåkkves Vei 1, 3 og 5. Utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9. Driftskontor i Nåkkves vei 11. Området rundt består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

Adkomst

God adkomst fra Nåkkves vei via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/asfalt. Det er i senere tid foretatt større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

- Vinduer fra byggeåret med doble glass/rammer i stue og kjøkken. Vindu i soverom fra 2014 med 2-lags isolerglass.
- Balkongdør fra 1986 med 2-lags isolerglass.
- Bad er rehabilitert i regi av borettslaget i 2010.

For ytterligere beskrivelse av bygningen og leiligheten, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Innhold

Lys, romslig og trivelig leilighet med god planløsning og en alminnelig innvendig standard. Trappefri adkomst med heis fra inngangspartiet og garasjeanlegget til leilighetsplan. Leiligheten har et nytt kjøkken fra 2015/16 og et nyere flislagt bad fra 2010. Flotte parkettgulv i entré, kjøkken, spisestue og stue. Vegger er overflatebehandlet og malt i 2015/16. Nyere porttelefon med kamera. Nyere entrédør. Nye radiatorer i hele leiligheten. Oppgradert sikringsskap med automatsikringer. Leiligheten inneholder bl.a.: Praktisk entré med garderobeskap. Flislagt bad/wc med nytt dusjkabinett. Grovkjøkken med opplegg for vaskemaskin og tørkeskap. Romslig og utvidet soverom med mulighet for walk-in-garderobe. Kjøkken med ny innredning fra IKEA og integrerte hvitevarer. Spisestue i tilknytning til kjøkken. Romslig stue med utgang til vestvendt balkong med flott utsikt og svært gode solforhold, også kveldssol. Fast garasjeplass i byggets underetasje med heisadkomst til leilighetsplan. Leiligheten kan enket omgjøres til en 3-roms (sette opp lettvegg mellom spisestue og stue).

Entré: Praktisk gang med nyere lyd- og brannklassifisert entrédør. Porttelefon med kamera. Garderobe med plass for yttertøy og sko. Ny 1-stavs parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

Bad/wc: Nyere bad som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2010. Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Nytt dusjkabinett. Veggmontert klosett. Innredning i hvit utførelse med heldekkende servant og ettgreps blandebatteri. Speilskap og belysning over servant.

Grovkjøkken/"vaskerom": Fliser på gulv og male vegger. Malt himling. Tørkeskap. Opplegg for vaskemaskin. Plass/mulighet for tørketrommel. Vaskemaskin kan medfølge etter avtale med selger.

Soverom: Romslig og godt soverom som er utvidet ved at bod i bakkant av entré er innlemmet i soverom. Teppe på gulv og malte vegger. Malt himling.

Kjøkken: Nytt kjøkken fra IKEA fra 2015/16 med hvite profilerte fronter. Ventilator over kokesonen. Laminat benkeplate med nedfelt 1 1/2 oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Lys under overskap. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp, samt kjøleskap. Det er montert komfyrvakt over koketopp. Nyere røropplegg og avløpsrør under kjøkkenbenk. Ny 1-stavs parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

Spisestue: Lys og praktisk spisestue i tilknytning til kjøkken (mulighet for ekstra soverom). Ny 1-stavs parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Persienner medfølger.

Stue: Romslig stue med ny 1-stavs parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Persienner medfølger. Utgang til romslig og overbygget balkong på ca. 6 kvm. Persienner medfølger.

Balkong: Overbygget vestvendt balkong med fantastisk utsikt til nærområdet, Grefsenkleiva, Holmenkollen og ned mot sentrum og Oslofjorden. Svært gode solforhold, også kveldssol. Terrassemarkise og utelampe.

Boligen disponerer: Kjellerbod på 2,5 kvm. Matbod i felles kjølerom på etasjeplan. Tilgang til gratis fellesvaskeri i samme etasje. Sykkelparkering ved inngangspartiet.

Verdt å merke seg:
Nyere bad som ble oppusset i regi av borettslaget i 2010.
Nytt dusjkabinett fra 2019.
Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra 2015/16.
Ny porttelefon fra 2015/16.
Sikringsskap oppgradert med automatsikringer.
Trappefri adkomst med heis fra inngangspartiet og garasje til leiligheten.
Gratis fellesvaskeri (fellesvaskeri i hver etasje).
Kabel-TV/Internett fra Telenor.
Østmarka har fine turområder sommer som vinter.
Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk.
Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift.
Rask avklaring av forkjøpsretten.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm

Utstyr

Leiligheten disponerer bod i underetasje på ca. 2,5m². Skapbod i felles kjølerom på etasjeplan. Felles sykkelbod og fellesvaskeri på etasjeplan som brukes etter gjeldende regler. Dørcalling med kamera og åpner. Kabel-TV tjenester fra Telenor i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer som ble skiftet i 2012/13. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Borettslaget eier tomten på 34 959 kvm. På forsiden er det beplantning, gangveier og biloppstillingsplasser. Tomten er opparbeidet med fine grøntarealer på baksiden av blokken med sittegrupper og lekeplass for barn. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass nr. 4009 i felles garasjeanlegg under blokken. Det er heis fra garasjeanlegget til etasjeplan (trappefritt). Parkeringsplassen utenfor blokken som tilhører borettslaget kan benyttes som gjesteparkering mot registrering i blokkens foajé.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 02333.

Borettslaget

Tveita borettslag - www.tveitaborettslag.no

Borettslaget som har adresse Nåkkves vei 1, 3 og 5, utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9 og driftskontor: Nåkkves vei 11, består av 818 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger. Første innflytting skjedde i 1967.

Det er i senere tid utført større rehabiliteringer i borettslaget med bl.a. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger (gjelder ikke denne leiligheten), våtromsrehabilitering og utskiftning av heiser og radiatorer.

Borettslaget har innført elektronisk parkeringskontroll. Tveita borettslag har postkasser med elektroniske låser med egen nøkkel/låsetagg og digitale navneskilt på postkassene.


Tveita borettslag er et populært borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk og ordnet økonomi

2018: Skiftet ut alle horisontale soilrør (ikke utleielokaler) og tettet taket i varmesentralen.
2017: Etablering av nytt høyhastighets fibernett for TV og Internett, samt rehabilitering av takterrasser.
2015: Nytt callinganlegg.
2014: Skiftet postkasser i Nåkkves vei 1,3 og 5.
2011-2013: Utskiftning av heiser i Nåkkves vei 1,3 og 5
2011-2012: Beplantning av uteområdene, støttet med midler fra Husbanken og Oslo Kommune.
2010-2013: Oppstart ENØK-prosjekt i 2010. Skiftet radiatorer, bygget om undersentraler, varmeanlegg, montert varmepumpe for oppvarming og skiftet ut alle oljekjeler til nye høyeffektive kjeler som kan fyre med bio-olje.
2010-2012: Lagt membran på garasjetakene og tilbakestilt uteområdene på disse.
2010-2011: Pusset opp driftskontoret og styrerommet.
2008-2013: Rehabilitert fasader og resterende bad. Skiftet soil- og tilførselsrør.

Det ble på ekstraordinær generalforsamling 9. oktober 2018 vedtatt etablering av ny infrastruktur til ladning av el-bil og drift av borettslagets varmepumper. Dette gir mulighet for ladning av el-bil for alle beboerne i borettslaget. Det ble på ordinær generalforsamling 2019 vedtatt å rive og bygge opp igjen de utvendige tregarasjene. Overnevnte tiltak er planlagt gjennomført med hjelp av disponible midler og vil dermed ikke medføre økning i fellesgjeld. Det tas forbehold om at styret/borettslaget kan vedta låneopptak.

For ytterligere informasjon om utførte og planlagte rehabiliteringer i borettslaget, vennligst se siste årsberetning.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.06.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Ikke tillatt, se husordensregler for nærmere informasjon.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i if...Skadeforsikring med polisenummer 1713727. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 108,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer garasje, fyring, varmtvann, kabel-TV/Internett, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 annuitetslån i Handelsbanken fordelt slik iht. brev fra forretningsfører, datert 28.05.2019

Lån I:
Restsaldo: kr. 359 082 733,-
Restsaldo andel: kr. 485 577,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 1,95%
Rest løpetid: 33 år og 7 mnd.
Kapitalkostnader kr. 1 644,- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Lån II:
Restsaldo: kr. 23 212 501,-
Restsaldo andel: kr. 31 394,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 1,75%
Rest løpetid: 21 år 6 mnd.
Kapitalkostnader kr. 150,- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 28.09.1977

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til forretning, kontor, allmennyttig formål, skole, friområde. Det foreligger planer om utvidelse av Tveita senter. For utfyllende saksopplysninger, se plan- og bygningsetaten, saksnr. 201503493. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

2 800 000,- (Prisantydning)
517 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 317 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
8 247,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 325 247,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport bolig, egenerklæring, energiattest, samt nabolagsprofil)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ref.: 705190098