Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Grårudveien 2A, 1636 Gamle Fredrikstad

Lys og pen 3-roms leilighet beliggende i 2 etasje med sydvendt balkong. Flott utsikt og med sol hele dagen.

Prisantydning

1 950 000,-

BRA/P-rom

58 kvm / 58 kvm

Boligtype

Rekkehus

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 258 140 kr
Prisantydning
1 950 000 kr
+ Andel fellesgjeld
293 000 kr
+ Omkostninger
15 140 kr
= Totalpris
2 258 140 kr
Felleskostnader
4 000 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
2
Primærrom
58 kvm
Bruksareal
58 kvm
Etasje
2
Eierform
Borettslag
Boligtype
Rekkehus
Adresse
Grårudveien 2A
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1956
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Velkommen til Grårudveien 2A. Dette er en flott og trivelig leilighet for deg som vil bo sentralt på Østsiden. Denne ligger i 2. etasje av flermannsboligen og er godt skjermet. Verandaen er solrik og med fin utsikt over nærområdet og mot Fredrikstad broa. Det er pent kjøkken og flislagt bad med varmekabler i gulv. Videre byr leiligheten på en romslig stue med vedovn og utgang til fin balkong som er sydvendt. Stuen er møbleringsvennlig. Det er 2 soverom i leiligheten, og boder i kjeller og på loft. Området er barnevennlig og har korte avstander til både skole, barnehage, buss og butikker. Det er nærhet til fine grønt arealer og Glommastien med flotte turmuligheter.

Beliggenhet

Med Østsiden idrettsplass i nærområdet og Sagabakken barneskole og flerbrukshall beliggende like bortenfor feltet, er dette et meget barnevennlig boligområde. Lundheim er også et boligområde med gode kvaliteter for deg som ønsker å bo relativt sentralt med nærhet til fine turområder som Glommastien og attraktive Gamlebyen, Kongstenanlegget med svømmehall og treningssenter, lysløype og golfbane. Det er kun to km fra Lundheim til både Sellebakk og Brotorget med en rekke forretninger. På Sellebakk finner du et godt utvalg av butikker og servicetilbud, og på Brotorget ligger blant annet Rema, Kiwi, Biltema, Vitusapoteket og Vinmonopolet. Det er også gangavstand til Joker nærbutikk på Fjeldstad. Meget gode bussforbindelser til Fredrikstad og Sarpsborg via Glommaringen, med busstopp ved rv. 111 ikke langt fra boligen. Det går forøvrig gratis byferge mellom Gamlebyen og fergestedet på vestsiden med jernbanestasjonen bare noen minutter unna, og mellom Sellebakk og Lisleby.

Bebyggelse

Består hovedsakelig av frittliggende flermannsboliger, tomannsboliger og eneboliger.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstadbroa og følg skilt til Sarpsborg. Ta til venstre i rundkjøringen ved Statoil og følg Sarpsborgveien mot Sellebakk. Sving inn til venstre ved Uno-X bensinstasjon og ta følg veien. Grårudveien 2A ligger på venstre hånd. Det vil være merket med " Til Salgs "plakat fra Obos eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på felelsvisninger.

Byggemåte

Eiendommen er oppført i bindingsverk på grunnmur av betongsåle på jord/leregrunn, utvendig kledd med panel. Tak tekekt med betongtakstein. Tretrapp mellom etasjene. Borettslaget har rehabilitert utvendige fasader, og utvidet opprinnelige balkonger.

Innhold

Boligen ligger i 2. etasje og inneholder: Gang, bad, stue med direkte utgang til sydvendt balkong, kjøkken og 2 soverom

Areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Standard

Pen 3-roms leilighet beliggende i 2.etg på populære Lundheim. Leiligheten er lys og har gode møbleringsmuligheter, og en fin planløsning. Det er gode flater til å bevege seg på, og med to soverom og en stor stue kan denne leiligheten passe for mange. Leiligheten har også et pent kjøkken, god med skap og benkeplass. Fryser medfølger. Leiligheten fremstår lys og praktisk med et potensiale.

Entre:
Entréen er lys og har plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Herfra har man adgang til badet, det ene soverommet eller stuen rett frem.

Bad/wc:
Badet er flislagt, og det er varmekabler i gulvet. Innredet med servantinnredning med speil, dusjhjørne med svingbare glassdører, og frittstående toalett. Her det det opplegg for vaskemaskin. El-vifte. Spotter i tak.

Kjøkken:
Kjøkkenet har slett fronter i bjørk, med heltre benkeplate. Nedfelt oppvaskkum med rustfri plate. Belysning over benkeplaten. Godt med skap -og benkeplass. Ventilator over kokeplass.

Soverom:
Det er to soverom i leiligheten. Det ene soverommet ligger med adgang fra entréen og det andre ligger ved stuen. Begge er av god størrelse, og det er plassbygde skap på soverommene.

Stue:
Stuen er lys og luftig og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Dette skaper en god atmosfære. Stuen har en vedovn. Her er det gode møbleringsmuligheter, samt utgang til sydvendt balkong på ca 17 m2.

Utstyr

Automatsikringer
Kabel-TV
Vedovn i stue
Sydvendt veranda med svært gode solforhold
Fin utsikt mot Fredrikstad broa
Godt med lagringsplass
Parkeringsplass

Oppvarming

Elektrisitet og ved

Tomten

Eiet fellestomt på ca 10.839 m2. Tomten er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass.

Utvendig parkering på gårdsplassen.

Parkering

Parkering på felles asfaltert gårdsplass.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Boligen er tilknyttet Nedre Sletta Borettslag som består av totalt 48 leiligheter. Borettslaget har de siste årene hatt en del oppgraderinger, og at de større tingene nevnes det at alle sikringsskap har blitt skiftet ut i 2018. I 2008 ble alle langveggene ved inngangspartiene etterisolert og kledd om, og i 2018 ble de resterende tre veggene på alle boligene tatt. I tillegg har balkongene blitt utvidet. i 2018 ble også alle 12 oppgangene pusset opp. Styret har også lagt en plan for videre vedlikehold og investeringer. Saker under arbeid og planlegging: Styret har i 2019 planer om å gjennomføre en takfornying. Dette er påkrevd. Videre vil de del-asfaltere og skifte noen vinduer og verandadører.


Økonomi:

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 2.285.550,-. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 9.417.792. Dette er var ca som budsjettert. Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2018 kr 883.204 og viser borettslagets likviditet. Årets resultat viser et underskudd på 7.402.906,-, og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital, samt overføring til udekket tap.

Forkjøpsrett

Borettslaget er tilknyttet OBOS og har vedtektsfestet forkjøpsrett. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

24.05.2019

Styregodkjennelse

Ny andelseier(e) skal godkjennes av borettslagets styre før innflytting.

Dyrehold

I Nedre Sletta Borettslag er det tillatt med 1 hund og/eller 1 katt ihht. husordensregler. Det må søkes styret. Se vedlagte husordensregler for nærmere info

Felleskostnader

4 000,- pr Mnd
Felleskostnadene inkluderer bl.a: Renter og avdrag på borettslagets felleslån, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring av bygningen, ytre vedlikehold, Kabel-Tv inkl. internett, samt drift av borettslaget.

Lånevilkår

Borettslaget har følgende lån og vilkår pr. 04.01.2019:

- DNB, annuitetslån, kr. 9.885.377,-, flytende rente 2,80%, restløpetid 28 år 9 mnd .

- Husbanken, annuitetslån, kr. 4.153.766-, flytende rente 1,55%, restløpetid 17 år 3 md.


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen om sikring av felleskostnader gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtalen gjelder til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. I følge opplysninger fra Fredrikstad Kommune skal det ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 (da nye regler om ansvar ble innført).

Utleie

Boligen er registret med én godkjent boenhet

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset.
Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten samtykke fra styret og godkjenning av leietaker, konferer megler.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Dagboknr.: 2003/14059-2/86 - Bestemmelse om gjerde
Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan for Fredrikstad 2011-2023 med formål friområde og bebyggelse og anlegg. Planen var godkjent/vedtatt 06.12.2012. Det er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, gang-/sykkelvei, kjørevei og felles avkjørsel i reguleringsplan 010610 Omr. begr. av Lundheimv.-gårdv. Huseby godkjent 18.12.1951, 0106259 rv. 111, Rakkestadsvingen - Grårudveien godkjent 18.12.1951 og 0106544 Sorgenfri godkjent/vedtatt 15.09.2005 med reguleringsbestemmelser.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 950 000,- (Prisantydning)
293 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 243 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 180,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 140,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 258 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710190080

Last ned dokumenter

Her kan du laste ned relevante dokumenter til boligen.