Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Riisløkka 55A, 1614 Fredrikstad

Lys og meget velholdt enebolig med alt på en flate beliggende i naturskjønne omgivelser

Prisantydning

3 750 000,-

BRA/P-rom

131 kvm / 120 kvm

Boligtype

Enebolig

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 858 900 kr
Prisantydning
3 750 000 kr
+ Andel fellesgjeld
0 kr
+ Omkostninger
108 900 kr
= Totalpris
3 858 900 kr
Felleskostnader
0 kr/mnd
Antall rom
0
Antall soverom
3
Primærrom
120 kvm
Bruksareal
131 kvm
Etasje
0
Eierform
Selveier
Boligtype
Enebolig
Adresse
Riisløkka 55A
Kommune
Fredrikstad
Byggeår
1965
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Dette er boligen for deg som liker deg i rolige og solrike omgivelser, men med nærhet til sentrum. Riisløkka 55a har en meget skjermet og høy beliggenhet, omkranset av en nydelig hage med fine solforhold. Det er en flott utsikt og mange fine uteplasser, hvor man kan nyte stillheten og solen. Boligen er vesentlig oppgradert den senere tid, hvor det i 2006-20017 ble skiftet de fleste vinduer, i 2008 ble taktekket skiftet, nytt kjøkken i 2012 og nytt bad i 2015. Utvendig har det blitt malt jevnlig, og nordveggen ble skiftet og etterisolert i 2017. Selger har jevnlig pusset opp overflater, og huset fremstår som velholdt og pent. Riisløkka 55a har alt på en flate, og med en stor stue, stilig kjøkken, lekkert flislagt bad og med tre soverom er, dette en bolig som ansees som svært attraktiv. Hjertelig velkommen på visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Riisløkka, i et etablert og populært boligområde. Boligen ligger meget barnevennlig til, i et stille og rolig område uten gjennomgangstrafikk. Relativ kort avstand til barnehage, idrettsanlegg, barne-, ungdoms-, og videregående skoler. Det er gode gang/sykkelveier, samt relativ kort vei til butikk, kiosk, post m. på Christianslund. Fredrikstadmarka med flotte turområder like i nærheten. Det er ca. 7-8 minutter med bil til Fredrikstad sentrum med alle øvrige fasiliteter. Eiendommen er fritt beliggende, høyt, solrikt og meget usjenert beliggende i fine omgivelser. Det er en nydelig utsikt mot nærområdet som er over jordene til Hjørnerød Gård. Området er hovedsakelig bestående av eneboligbebyggelse, og går for å være et attraktivt og populært område, da det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne -og ungdomsskole. Disse ligger i nærheten, og man behøver ikke krysse store trafikkerte veier dit.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør Glemmen gata, over i Knipleveien og gjennom rundkjøringen i Christiandslundkrysset. Ta andre avkjørsel til høyre i denne, og følg Onsøyveien og hold til høyre. Følg veien og ta til høyre inn Riisløkka, og så en stikkvei til høyre nesten ved veiens slutt. i Huset ligger på venstre side av stikkveien. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos eiendomsmeglere ved fellesvisninger

Byggemåte

Eiendommen er oppført i bindingsverk fundamentert på fjell på en ringmur av lettklinkerblokker med pusset/slammet overflate, utvendig kledd med trepanel

Innhold

Vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom og bad. Vaskerom og bod. Loft for lagring. Loftet har etterisolert gulv, og det er lagt tregulv der. Det er ny loftstrapp med luke, og lysrør på loft.

Areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 142 kvm

Standard

Velkommen til Riisløkka 55a, en usedvanlig flott familiebolig som har en fin beliggenhet. Boligen er innholdsrik og har en praktisk planløsning, og er blitt påkostet og oppgradert den senere tid. Den har en god atmosfære, og dette kombinert med uteplassene, solforhold og utsikt, gjør at den fremstår som en av de bedre.

Entre:
Til entreen er det adkomst fra en skifertrapp med varmekabler. Entreen har fliser på gulv, noe som er veldig praktisk når man kommer inn med vått fottøy. Her er det varmekabler i gulv, og malte flater på vegg. Fra entreen er det tilkomst til en bod, som man også kan innrede med en garderobeløsning. Videre inn i gangen er det en stor skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring, og som rommer det meste av yttertøy og sko. Fra gangen er det også adkomst til eget vaskerom, og en stor bod som ligger innenfor.

Stue/spisestue:
Fra entréen, via en gang, kommer man inn i boligens hjerte, som er stuen. Stuen har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Dette skaper en god atmosfære, og stuen virker mer åpen. Gulvene er i parkett og veggene malt i en tidsriktig farge. Stuen har gode møbleringsmuligheter, og er lys og åpen. Det er mye veggplass til bokhyller/seksjon eller vitrineskap, eller til bilder og fotografier. Stuen har også en fin peis ovn, med skiferplate under, som man kan nyte varmen fra på kjølige høst -og vinterkvelder. Spisestuen ligger i tilknytning til stuen, og herfra er det åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i tilknytning til spisestuen og stuen, og er nytt i 2012. Det er hvite profilerte fronter og granitt benkeplate ( Black Galaxy) . Gode håndtak til å åpne og lukke dører/ skuffer. Noen sokkelskuffer. Takhøyde skap. Granitt fliser over benk, og ventilator med utkast. Integrert oppvaskmaskin, dobbel komfyr og Micro. Ellers frittstående hvitevarer. Det er godt med skap -og benkeplass, og det er vindu over benk slik at man har full oversikt over gårdsplassen. I forbindelse med oppussing av kjøkkenet ble det også nytt elektrisk anlegg i 2012 med overspenningsvern på hver kurs.

Soverom:
Boligen har totalt 3 soverom, hvorav alle har god størrelse. Soverommene er tidsriktige pusset opp, og har god plass. Hoved soverommet har en romslig skyvedørsgarderobe, og direkte utgang via en nyere verandadør, til en deilig veranda. På verandaen er det motorisert markise. Det er markiser på soverommene.

Bad/wc:
Badet i Riisløkka 55a er nytt i 2015, med fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Det er dusjnisje, vegghengt toalett og en pen servantinnredning med speilskap. Servantinnredningen har godt med plass. Badet fremstår som lekkert og delikat, og utvilsomt et yndet sted å være. Badet har rør-rør opplegg fra kjelleren.

Vaskerom /bod:
Vaskerommet ligger i tilknytning til gangen, og har opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Husbrannslange koblet til. Varmtvannsbereder av nyere dato. Det er en stor bod innenfor. Boden har vinduer og svært godt med lagringsplass.

Utstyr

- Bolig med alt på en flate
- Nytt kjøkken i 2012
- Nytt bad i 2015
- Nytt elektrisk anlegg
- Nyere vinduer og inngangsdør, samt verandadør
- Nytt taktekke og beslag rundt pipe
- Flotte uteplasser
-Godt med rom til oppbevaring
- Godt vedlikeholdt bolig
- Tilkoblet alarmselskap
- Gode muligheter for parkering
- Lettstelt tomt
- Stor utebod
- Skjermet, barnevennlig og solrik beliggenhet
- Kort vei til skog og mark

Oppvarming

Boligen er oppvarmet gjennom elektrisitet og ved. Det er etablert varmepumpe med luft-luft funksjon. Varmekabler i gulv på bad. Peis ovn med skiferplate under.

Tomten

Det er gruset adkomst til boligen, og ved inngangspartiet er det en fin skjermet og hellebelagt uteplass. Her kan man nyte kveldssolen med gode venner, eller i eget selskap. Det er motorisert markise. Tomten er nydelig, opparbeidet og beplantet med busker og trær. Store deler av tomten er naturtomt, noe som gjør hagestellet lite krevende. Det er en liten gressplen som må klippes, men ellers er hagen ganske vedlikeholdsfri. Det er sol på tomten hele dagen, og det er flere fint uteplasser rundt huset. Fra hoved soverommet er det utgang til en lufteveranda, som går over i en større veranda med god plass til møbler. På uteplassene kan du sitte helt usjenert og nyte solen, utsikten og stillheten.

I 2009 ble det oppført en bod på 15 kvm, som er isolert med lys og strøm samt at det er laget en adkomst vei ( knust asfalt med fiberduk under)

Parkering

Gode muligheter for parkering på egen tomt. Parkeringsplassen og uteplassen er mot syd og ble anlagt av selger. Det er integrert carport på vestsiden av boligen, ved inngangspartiet.

Vei/vann/avløp

Det er tilkoblet kommunalt vann og avløp, og antatt kommunal vei til boligen.

Offentlige/kommunale avgifter

14 896

Ligningsverdi

685067

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er ikke regulert og Fredrikstad kommunes arealplan er gjeldene for eiendommen.

Totale kostnader

3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
93 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
108 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 858 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 08.05.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Selgers egenerklæringsskjema, tilstandsrapport datert 22.03.2019, og energimerking av boligen.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.
COPYRIGHT

OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Heidi Y. Gangfløt

Ref.: 710180169