Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Kanalveien 4, 2004 Lillestrøm

Lys og lekker 2-roms fra 2017 sentralt i Lillestrøm! - Stor balkong på 10m2 - VV/fyring a-konto inkl.

Prisantydning

2 250 000,-

BRA/P-rom

46 kvm / 43 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Velkommen på visning

Klikk på dato for å legge til i din kalender

18.aug   kl 15.00 - 16.00 19.aug   kl 17.30 - 18.30
Totalpris inkludert omkostninger
3 716 147 kr
Prisantydning
2 250 000 kr
+ Andel fellesgjeld
1 451 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 716 147 kr
Felleskostnader
5 276 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
43 kvm
Bruksareal
46 kvm
Etasje
5
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Kanalveien 4
Kommune
Skedsmo
Byggeår
2017
Energimerking
Grønn B
anette_alnes

Anette Alnes

Eiendomsmeglerfullmektig

Tone Thalberg Andersen

Tone Thalberg Andersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mer om boligen

OBOS Eiendomsmeglere ved Anette Alnes har gleden av å presentere Kanalveien 4 - en lys og pen leilighet fra 2017. Boligen er moderne og svært velholdt, og byr på en åpen og praktisk planløsning, med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og skaper en fin atmosfære i rommet.
Boligens bad er helfliset i lyse farger, med vannbåren varme i gulv, downlights i tak og tidsriktig baderomsinnredning. Kjøkkenet har glatte, hvite flater, integrerte hvitevarer og en praktisk åpen løsning inn mot stuen, og videre utgang til leilighetens store balkong på 10m2. Stuen er romslig med god plass til sittegrupper og spisestuebord - et perfekt sted å samle venner og familie for koselige kvelder!
Her kan du flytte rett inn!

I Kanalveien 4 bor du i hjertet av Lillestrøm med alt man måtte trenge av butikker, servicetilbud, restauranter og gode kollektivløsninger med tog og buss i umiddelbar nærhet. For den treningsglade har man et godt utvalg av treningstilbud, såvel som direkte adkomst til flotte tur- og sykkelveier langs Nitelva.
Borettslaget er pent opparbeidet med hyggelige utearealer, plen og prydbusker.

Entre:
Velkommen inn! Leiligheten har en hyggelig og innbydende entré, med god plass til å henge fra seg sko og yttertøy. I tilknytning til entréen har leiligheten en innvendig bod på 3m2.

Bad/wc:
Leilighetens bad er tiltalende med et lyst og attraktivt uttrykk. Badet er helfliset med lyse fliser på vegg og gulv, med downlights i tak og vannbåren varme i gulv. Baderomsinnredningen er bestående av servant med skuffeseksjon, speilskap med overlys, vegghengt klosett og dusjhjørne med svingbare glassdører. Videre har badet opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Leiligheten har en praktisk åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som gir en fin og åpen romfølelse. Kjøkkeninnredningen har hvite slette, lakkerte skapfronter med grå laminat benkeplate og integrerte hvitevarer som koketopp og stekeovn. Kjøkkenet er praktisk og byr på godt med lagringsplass i lange overskap, såvel som godt med benkeplass med en uttrekkbar ekstra arbeidsbenk.

Stue:
Stuen har en fin åpen og romslig løsning, med plass til både sittegruppe og spisebord. De store vindusflatene i stuen gir rikelig med lysinnslipp, og skaper en fin atmosfære i rommet.

Fra stuen er det utgang til leilighetens store sydvendte balkong på 10m2, med hyggelig utsikt over borettslagets pent opparbeidete fellesarealer. Her er det godt med plass til utemøbler, og er et flott sted å nyte varme sommerkvelder!
Balkongen har tregulv, og er utstyrt med utelys og strømuttak.

Soverom:
Leiligheten har ett romslig soverom, med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side, arbeidshjørne med pult og praktiske garderobeløsninger.

Beliggenhet

Kanalveien 4 har en meget sentral beliggenhet i Lillestrøm, med umiddelbar nærhet til alt man måtte trenge av butikker, servicetilbud, restauranter, treningssentre og gode kollektivløsninger med tog og buss.
Like i nærheten finner vi Lillestrøm torv som byr på et godt utvalg av butikker- og servicetilbud med sine 80 ulike forretninger, i tillegg til bilfri handlegate. For større senter er veien kort til Strømmen storsenter med over 200 forretninger, eller til Lørenskog hvor man finner kjøpesentrene Metro og Triaden.

Området byr også på svært gode kollektivtilbud: kun et par minutters gåtur unna finner man Lillestrøm stasjon og bussterminal med hyppige avganger med både buss, flytog og tog. Herfra tar det kun 10 minutter inn til Oslo sentrum, og 12 minutter til Gardermoen.
For den treningsglade har man et rikt utvalg av treningstilbud i nærheten: treningssentrene Evo Fitness og Sats er i gangavstand. Ellers finner vi svømmehall, ridesenter, tennisklubb m.m. i området. Like utenfor døren finner man Nitelva med flotte gang- og sykkelveier, og veien er heller ikke lang til herlige turmuligheter i marka sommer som vinter, og badevann om sommeren.

Bebyggelse

Sentrumsbebyggelse med næring og leiligheter.

Adkomst

Det vil bli skiltet fra OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Høyblokk på 8 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende dekker i elementer av betong. Fasader forblendet med fasadeplater. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/-membran.

Innhold

Leiligheten er bestående av entré, ett soverom, bad, kjøkken, stue med utgang til balkong og en innvendig bod på 3m2.

Videre disponerer leiligheten en bod i kjeller på 6m2.

Areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme på baderom og radiatorovner. Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. A-konto fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.
Forøvrig elektrisk oppvarming.

Tomten

Andel i eiet tomt

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf. 22 86 55 00.

Borettslaget

Portalen Lillestrøm borettslag består av 144 andelsleiligheter, og utgjør seksjonsnummer 2 i Jernbanegata Lillestrøm eierseksjonssameie. Eierseksjonssameiet består i tillegg av to næringsseksjoner (kontor og forretning).

Forkjøpsrett

Rask avklaring av forkjøpsretten! Meldefristen er satt til 19.08.2019 kl 24:00. NB! Samme dag som siste visning.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.08.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret, og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

For mer informasjon, se borettslagets husordensregler fremlagt på visning eller konferer megler.

Forsikring

Borettslaget er forsikret i Tryg Forsikring med polisenr. 6616319.

Ligningsverdi

Primærbolig: kr 703 985
Sekundærbolig: 2 534 347

Tallene er hentet fra Skatteetaten og er for ligningsåret 2017.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt ble innført i Skedsmo kommune i 2005 på alle bolig- og næringseiendommer, og ubebygde tomter. Andeler i borettslag og boligaksjeselskaper er formelt eid av borettslaget. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslag og boligaksjeselskap som så fordeler dette blant sine andelshavere etter den fordelingsnøkkelen borettslaget velger. Megler har ikke mottatt info om hva dette vil utgjøre for borettslaget, og om dette vil medføre eventuell økning i borettslagets felleskostnader. I 2018 beregnes det to promille i eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det ved et senere tidspunkt vil kunne påløpe eiendomsskatt på eiendommen ved eventuell endring av beregningsgrunnlag og/eller endring i dagens skattesats

Felleskostnader

5 276,- pr Mnd A-konto fyring og varmtvann, TV- og bredbånd fra GET, kommunale avgifter, kapitalkostnader m.m er inkludert i felleskostnadene.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld pr. 01.07.19: 1 451 000

Borettslaget har pr. 22.07.19 følgende lån:

OBBK01-98207521175
Annuitetslån med 12 terminer pr år.
Flytende rente på 2,20 %
Restsaldo: 226.433.920,-
Restløpetid: 38 år, 8 mnd.

Avdragsfrihet frem til 01.03.2023.
Estimert endring etter avdragsfrihet: 2.296,-

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått egen avtale med borettslaget, og andelseier må ta kontakt med borettslaget minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS klientkonto 10 dager før terminforfall.
Innbetaling kan foretas to ganger pr år ved terminforfall 30.03 og 30.09 på borettslagets felleslån. Minimumsbeløpet er 60 000 kr pr gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger:
2018 - Ferdigattest - Portalen - Nybygg bolig/næring/hotell og torg

Følgende midlertidige brukstillatelser foreligger:
2018 - Midlertidig brukstillatelse 18 - næringslokaler i base under boligblokk A og B
2018 - Midlertidig brukstillatelse 18 (revidert) - næringslokaler for Adidas m.m.,
2018 - Midlertidig brukstillatelse 17 - Kontorlokaler i 4. etasje - Nybygg bolig/næring
2018 - Midlertidig brukstillatelse 16 - Restaurant SYD med tilhørende areal
2018 - Midlertidig brukstillatelse 15 - Kontorlokaler for Bufetat
2017 - Midlertidig brukstillatelse næringslokaler
2017 - Midlertidig brukstillatelse del av 7. etasje kontorbygg - Nybygg bolig/næring
2017 - Midlertidig brukstillatelse boligblokk A og deler av utomhusarealer - Nybygg bolig/næring
2017 - Midlertidig brukstillatelse 7 - Boligblokk B (Tillegg)
2017 - Midlertidig brukstillatelse 14 - Hotell og resterende deler av utomhusarbeider - Portalen
2017 - Midlertidig brukstillatelse 10 - del av plan 5 i kontorbygg
2017 - Midlertidig brukstillatelse 10 - del av plan 5 i kontorbygg
2017 - Midlertidig brukstillatelse - deler av plan 7 - Kontorbygg - Portalen
2017 - Midlertidig brukstillatelse - deler av bygg - kjeller, parkering og ramper, uteområder plan 1
2017 - Midlertidig brukstillatelse - To heiser i hotell - Portalen
2017 - Midlertidig brukstillatelse - Heis 2 Br i hotellet
2017 - Midlertidig brukstillatelse (MB 12) for Portalen - kontorbygg
2016 - Midlertidig brukstillatelse for to heiser i næringsbygg/boligblokk A

Utleie

Boligen har begrenset adgang til utleie ihht borettslagets vedtekter.
Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.
Med styrets godkjenning kan andelseierne leie ut hele boligen til andre i inntil tre år. Vilkåret er at andelseieren selv eller andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen først har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene.
Samtykke kan bare nektes dersom leierens forhold gir saklig grunn til det.

Andelseier som bor i boligen selv, kan leie ut boligen til andre uten samtykke.Boligen har begrenset adgang til utleie ihht borettslagets vedtekter.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig og næringsformål.

Totale kostnader

2 250 000,- (Prisantydning)
1 451 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 701 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 716 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 10.08.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Boliginformasjon
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart

Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Ref.: 703190153