Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Plogveien 23, 0679 Oslo

Lys og gjennomgående 3-roms med sydvestvendt balkong! Flotte solforhold. To minutters gange til t-bane og senter.

Prisantydning

3 300 000,-

BRA/P-rom

65 kvm / 61 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 327 147 kr
Prisantydning
3 300 000 kr
+ Andel fellesgjeld
12 000 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 327 147 kr
Felleskostnader
3 282 kr/mnd
Antall rom
3
Antall soverom
2
Primærrom
61 kvm
Bruksareal
65 kvm
Etasje
1
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Adresse
Plogveien 23
Kommune
Oslo
Byggeår
1958
Energimerking
Rød G
Mona_pedersen

Mona Pedersen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Mer om boligen

Lys og gjennomgående 3-roms leilighet i høy 1. etasje i populære Plogveien borettslag. Leiligheten inneholder en romslig entré med garderobekott og plassbygd garderobeskap, eldre flislagt baderom med muligheter for utvidelse. To soverom, hvorav hovedsoverommet har et stort garderobekott som kan benyttes som walk-in-closet. Adskilt kjøkken der veggen mellom kjøkken og stue kan fjernes med enkle grep og man vil få ekstra godt med lys gjennom kjøkken- og stuedelen. Stuen er lys med store vindusflater som gir godt med lys inn. Det er god plass til sofagruppe og spisestuebord. Fra stuen er det utgang til stor, vestvendt balkong med gode solforhold.

Leiligheten ligger i et veldrevet og populært borettslag med sentral beliggenhet på Manglerud. Fellesarealene er barnevennlige med stor lekeplass, akebakke, skøytebane og store grøntarealer. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon; ca. 2 min gange til t-bane og buss. Kort vei til Manglerud senter med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud.

Kort oppsummert
- Gjennomgående 3-roms leilighet i 1. etg med flott, vestvendt og solrik balkong
- God planløsning og godt med lys inn
- Balkong på ca. 7 kvm med markise, utebelysning og strømuttak
- Det er muligheter for innglassing av balkongen
- Varmtvann, fyring og kabel-tv fra GET og internett (fiber) er inkludert i husleien
- Lave strømutgifter pr. mnd
- Veldrevet og populært borettslag
- Kort vei til kollektivtransport og til kjøpesenter
- Nærhet til sentrum og marka
- Flotte turmuligheter til Ekeberg, Østensjøvannet og Østmarka
- Innenfor bomringen
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Lave kjøpsomkostninger
- Ingen dokumentavgift

Beliggenhet

Boligen ligger meget sentralt til på Manglerud, innenfor bomringen. Bydelen byr på blant annet et rikt forretnings- og servicetilbud med Manglerud senter, samt diverse tilbud i umiddelbar nærhet.

To minutters gange til Manglerud senter med varierte og gode forretningstilbud og servicetilbud.

Barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Bydelen har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten av Østensjøvannet som har et rikt dyre- og fugleliv. Østmarka med stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade og fiskevann samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt.

Det er 10 minutters gange til Høyenhallparken og Andedammen der det i løpet av året blant annet arrangeres skøytekarneval, fakkeltog og St. Hans feiring.

Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Gym Manglerud (tidligere ICON) på Manglerud senter, samt Fresh Fitness og Elixia på Ryen.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapport: Lavblokk på 4 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i mur og betong. Skillende dekker i armert betong. Fasader forblendet med teglstein og utfyllende bindingsverk med liggende malt / beiset panel på balkonger. Flatt yttertak antatt tekket med papp/membran.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

Standard

Praktisk og romslig entré med god oppbevaringsplass; garderobekott og plassbygde garderobeskap. Brann- og lydklassifisert entredør. Dør-calling.

Eldre, flislagt bad/wc med varmekabler. Det er muligheter for utvidelse av badet ved å innlemme deler av entreen i baderommet. Baderomsinnredningen er bestående av servant med underskap, speil med overlys, veggskap, frittstående klosett, dusjhjørne med skyvedører og opplegg for vaskemaskin. Det er vindu på badet.

Separat kjøkken med innredning trolig fra Sigdal kjøkken. Det er fliser over benk og ventilator. Det er godt med skap- og benkeplass og det er plass til kjøkkenbord ved kjøkkenvindu. Veggen inn mot stuen kan fjernes med enkle grep og leiligheten vil da få godt med lys inn og en god romfølelse. Frittstående komfyr medfølger. Kjøleskap medfølger ikke.

Lys og romslig stue med plass til spisestuebord og sofagruppe. Det er store vindusflater som gir godt med lys inn. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med markise, utebelysning og strømuttak. Det er gode solforhold fra formiddag til sent på kveld. Balkongen er stor og det er god plass til utemøbler og grill.

Soverom I er romslig og har plassbygde garderobeskap, samt et stort garderobekott som kan brukes til "walk-in-closet". Det er god plass til dobbeltseng, kommode og nattbord.

Soverom II har adkomst fra entreen og er av god størrelse. Det er god plass til dobbeltseng, kommode og nattbord. Garderobeskap medfølger. Soverommene vender ut mot store grøntarealer.

Overflater gulv er belagt med fliser og gulvvarme på baderom, teppebelegg i begge kott, parkett i stue, laminat i entré ellers belegg i øvrige rom.
Overflater vegger er belagt med fliser på baderom, malt strie i entré, stue og på soverom/spisestue, malt tapet på soverom ellers malte slette flater i øvrige rom.
Himling er belagt med malte slette flater i alle rom.

- En kjellerbod medfølger
- Et skap i felles kjølerom
- Felles sportsbod
- Sikringsskap med automatsikringer
- Gratis fellesvaskeri i blokken
- Borettslaget har ekstra boder for leie etter liste i borettslaget
- Det er satt opp 2 dokk-stasjoner med 5 plasser for el sykler, totalt 10 el sykler.

Utstyr

Frittstående kjøleskap på kjøkken medfølger ikke. Komfyr medfølger.
Vaskemaskin på bad medfølger ikke.

Oppvarming

Sentralfyring er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Felles eiet tomt på totalt 28 865 kvm. Opparbeidede fellesarealer med gressplener, variert vegetasjon, bord, benker og lekeplasser samt asfalterte gang- og stikkveier.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Info fra styre om vente liste på parkering: Parkeringsplassen innenfor bommen i Emil Korsmos vei den 12 feb. 2019 var det ca. 11 stk på venteliste, første mann på listen fra feb. 2018. På el-bil ladeplass ca. 30 stk på venteliste. Dersom man ønsker plass, ta kontakt med borettslagets kontormedarbeider. Leiepris for parkeringsplass er 110,- pr mnd. + engangsgebyr til OBOS på 690,- Info mottatt fra styret i brl. Borettslaget har etablert 20 ladestasjoner for ladbare motorvogner. 10 stk i Emil Korsmos Vei, 10 stk i Johan Hirsh vei. Styret vurderer fortløpende om det skal etableres flere ladeplasser, som tildeles etter liste. Kr. 400 pr. mnd. Forøvrig godt med gratis gateparkering etter gjeldende regler i område.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22865500

Borettslaget

Plogveien Borettslag

De første beboerne flyttet inn i 1958 og borettslaget ble ferdigstilt i 1960.
Borettslagets areal er 61 910 kvm bestående av 19 blokker med 464 leiligheter inkl. 1 tjenesteleilighet. Plogveien Borettslag består av 19 blokker med i alt 464 leiligheter fordelt på 6 stk 4-roms, 318 stk. 3 roms og 150 stk. 2-roms.
Se også brl. hjemmeside: http://plogveien.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

18.03.2019

Dyrehold

Dyrehold ikke er tillatt. En andelseier som har særlig behov for å holde dyr kan imidlertid søke styret om dispensasjon fra forbudet. Se for øvrig husordensreglene.

Forsikring

Forsikret hos brl. Tryg Forsikring, polisenummer: 6599562.
Innboforsikring står man for selv.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2017:
Som primærbolig: kr 951 474,-
Som sekundærbolig: kr 3 425 305,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.169,- pr. mnd.

Avtalen med Get for kabel-tv og internett. Avtalen innebærer at alle har Get Box II med Startpakke og 100/100 Mb/s bredbånd. Den enkelte andelseier kan selv oppgradere bredbåndshastigheten eller få tilgang til flere kanalpakker etter direkte avtale med Get. Get Box II som gir mulighet for opptak. Grunnpakken består av 55 kanaler hvorav 12 faste kanaler. Det ble også i den anledning lagt opp nytt fibernett til hele blokken. Gjør oppmerksom avtaler kan endres underveis av borettslaget. http://plogveien.no/0171/praktisk-informasjon/kabel-tv-og-internett.

Lånevilkår

Borettslaget har et lån på kr 5 059 306. På denne andelen utgjør ca. kr. 12.000,- pr 26.02.2019.
Lån nr. 1. Husbanken: Restsaldo kr. 11 444,-, annuitetslån, 2 terminer pr. år, restløpetid: 3 år og 3 mnd., flytende rente: 1,50%. Kapitalkostnader kr 310,-


Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Boligen inngår i et borettslag tilknyttet OBOS. Dersom borettslaget påføres økonomisk tap som følge av manglende innbetalte felleskostnader, garanterer OBOS overfor borettslaget full inndekning av disse manglende innbetalte felleskostnader.

Diverse

Det er utarbeidet et forprosjekt med en overordnet beskrivelse av hvilke tiltak som bør inngå i neste totalrehabilitering av borettslaget. Denne rehabiliteringen bør etter styrets oppfatning komme i gang i løpet av 3-4 år. Det er styrets intensjon å presentere rapporten fra forprosjektet og innlede en bred diskusjon om form og innhold i denne rehabiliteringen i løpet av høsten 2018, med sikte på et vedtak i løpet av 2019. Dermed kan arbeid med prosjektbeskrivelse og gjennomføring starte i etterkant av det. De vil blant annet vurdere baderommene, vinduer, balkongdør mm. Beboermøte ble gjennomført høsten 2018. Se fremlagte årsberetning på visning og som ligger tilgjengelig på finn annonsen.

Protokoll fra informasjonsmøte om rehabilitering 25.10.18
Se link som er tilgjengelig på finn annonsen og hjemmesiden og til borettslaget.
http://plogveien.no/0171/rehabilitering/protokoll-fra-informasjonsmote-om-rehabilitering-25-10-18

Neste beboermøte er 19.03.2019.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål og barnehage like ved.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
15 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 315 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/ Gebyr for bruk av forkjøpsretten)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 330 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Leiligheten snarlig ledig for overtakelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Spørsmålene er ikke besvart, da boligen selges via fullmektig.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energiattest er fremlagt av megler og ligger ved i salgsoppgaven.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: tilstandsrapport, egenerklæringsskjema og energiattest. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mona Pedersen

Ref.: 702190017