Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Bjørn Bondes vei 11, 1253 Oslo

Lys og delikat 4-roms med nydelig utsikt. Vestvendt, solrik balkong! Vv/fyring inkl. Egen garasje. Ingen forkjøpsrett!

Prisantydning

3 200 000,-

BRA/P-rom

96 kvm / 96 kvm

Boligtype

Andelsleilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
3 222 918 kr
Prisantydning
3 200 000 kr
+ Andel fellesgjeld
7 771 kr
+ Omkostninger
15 147 kr
= Totalpris
3 222 918 kr
Felleskostnader
5 608 kr/mnd
Antall rom
4
Antall soverom
3
Primærrom
96 kvm
Bruksareal
96 kvm
Etasje
4
Eierform
Borettslag
Boligtype
Andelsleilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1986
Energimerking
Lys grønn F
camilla_sommer

Camilla Skui

Eiendomsmeglerfullmektig

Mer om boligen

Velkommen til en delikat og arealeffektiv 4-roms som ligger høyt og luftig i terrenget, med gode solforhold og fin utsikt. Boligen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser skjermet for trafikk, og med enkel adkomst fra asfaltert stikkvei. Fra boligen har du gangavstand til matbutikker, idrettsanlegg, svømmehall, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon.

Borettslaget ligger stille og rolig til i et område som utmerker seg med store grøntarealer, enkel adkomst og bygg som glir godt inn i terrenget. De første boligene i området var ferdigstilt i 1980, og tanken bak byggene på den tiden var at boligene skulle ha godt med lys og mye grøntområder. Området skulle være tilnærmet bilfritt og innkjøringer til alle områdene skulle skje gjennom felles veier. Dette gjør at det meste av skoler, barnehager og fritidstilbud nåes på bilfrie gangveier, asfaltert og opplyst.

For den aktive kan området by på det meste innen idrett. Det kan blant annet nevnes innendørs anlegg med svømmehall, treningssenter og idrettshall, og utendørs fotballbaner med gress og kunstgress. I nærområdene finnes det i tillegg tennisbaner på Ljan, lysløyper i Grønliåsen og slalåmbakke på
Sloreåsen. Er man glad i sykkel og spaserturer, er det meget gode muligheter i området med asfalterte gangveier, skogstier, og ikke minst gangvei ned til Hvervenbukta, en av Oslos mest populære badestrender. Området har også egen besøksgård, Søndre Aas gård, med flotte turveier, dyrehold, hesteridning, økologisk jordbruk og stabburscafe. Østmarka er også en kort kjøretur eller sykkeltur unna.

For shopping byr det nærliggende Holmlia senter på det man trenger i hverdagen. Holmlia senter som er under kraftig oppgradering er en 10 minutters gåtur unna. Nye Holmlia senter åpner i 2021 og vil inneholde bla. MENY, vinmonopol, Apotek 1 og Mester Grønn. Det avholdes jevnlig informasjonsmøter om nye holmlia senter - det er planlagt møter 28. mai, 25. juni og 27. august. Se også www.holmliasenter.no for mer informasjon om fremdrift og butikkutvalg. For større innkjøp er det også kort vei til Kolbotn torg med et bredt utvalg av butikker. Her er også kulturhuset
Kolben som i tillegg til kino arrangerer konserter og forestillinger for folk i alle aldre. Ellers er det enkelt både med bil og kollektivt å komme seg til Lambertseter senter, Sæter og Ski storsenter.

Det er enkelt å benytte bil i området da det er bygget godt med parkeringsplasser. Området har også et meget godt kollektivtilbud som gir kort reisevei til Oslo sentrum. Det tar ca. 2 min å gå de 100 metrene til nærmeste bussholdeplass og ca. 20 min med Ekspressbuss 80E til Oslo sentrum. Det er ca. 15 minutters gangavstand til togstasjonen, evt. tar buss få minutter til togstasjonen som gir en samlet reisetid med buss og tog på ca. 25 minutter til sentrum. Toget tar ca. 10-12 minutter til Oslo S fra Holmlia stasjon. Med bil bruker du ca. 18 minutter til sentrum. På Holmlia senter finnes også drosjeholdeplass. Nærområdet kan i tillegg by på et utvalg av barnehager og skoler.

Bebyggelse

Området er i hovedsak bebygget med lavblokker og rekkehus. Området er preget av store, åpne grøntarealer mellom bygningene og flotte turområder i umiddelbar nærhet!

Adkomst

Ved adkomst fra E6/E18 følg skilting mot Holmlia. Ta deretter av Fv 155/Rv155 og holmliaveien til Bjørn Bondes vei.

Fra Lambertseter / Hauketo svinger du av mot Holmlia og følger Holmliaveien til venstre ved Sloreåsen. Følg veien rett frem, forbi Holmlia senter og helt til du kommer til Bjørn Bondes vei på venstre hånd.

Fellesvisninger vil bli skiltet.

Byggemåte

Blokk oppført i 1986, antatt bygget i henhold til byggeforskrifter gjeldende i den perioden boligen ble oppført. Leiligheten er vurdert i den stand den var på besiktigelsesdagen. Leiligheten fremstår godt vedlikeholdt.

Lyse malte overflater. Fliser og parkett på gulv. Badets hovedkonstruksjon er fra byggeår. Ny servantseksjon og kran på bad samt ny dusjvegg. Ny vannlås, rør og servantkran på toalettrom. Nye automater i sikringsskap 2018. De fleste flater er nymalt i 2018. Nytt tregulv i imp.virke på verandaen. Ny
oppvaskmaskin i 2016 og ny vaskemaskin i 2015. Leiligheten disponerer 1 bod på loft og 1 bod ute, samt garasje med fjernåpning av port. Garderobeskap i entré og 2 soverom.

Blokk oppført i 1986. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Fasader forblendet med teglstein. Bindingsverk og panelkledning ved balkong. Vinduer har trerammer med 2 og 3 lag isolerglass fra 1985. Brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/35 dB med sikkerhetslås. Verandadør fra byggeår. Innvendig hvite slette dører. 2 dører med glassfelt, tofløyet. Terskler er nybeiset og lakkert. Utgang til vestvendt veranda på 8 m² Gulv belagt med impregnerte terrassebord. Utebelysning og stikk. Bad fra byggeår med fliser på gulv. Gulvsluk i plast. Det er målt etter fall på gulvet. Målt fra dørterskel til slukrist: 3 cm fall på lengde 0,90 mtr. lengde - det er normalt fall på gulvet. Badekar med enkel slagdør/dusjvegg og ny heldekkende servant i skapinnredning. Avtrekk til felleskanal med tilluft via spalte i dør. Toalettrom med: wc med dempesete og håndvask med ny kran og avløp. Vannrør i kobber fra byggeår. Nyere vannrør i forkrommet utgave. Avløpsrør og gulvsluk i plast fra byggeår. Stoppekraner og forbruksmåler er plassert i toalettrom. Opplegg for vaskemaskin nytt i 2015.

Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, dobbel oppvaskkum, fliser mellom overskap og laminert benkeplate, ettgrepskran med flexitut, opplegg for oppvaskmaskin og integrert komfyr med koketopp. Kjøkkenventilator type Xline. Det er installert komfyrvakt.

Gulv: Parkett i alle rom. Fliser i entré, wc og grovkjøkken. Vegger: Malte flater i alle rom. Himlinger: Malte flater. Lyskasser med innfelte downlights i stue og kjøkken.

Oppvarming med radiatorer med individuell avregning årlig per 1. juli. Sikringsskap med nye automatsikringer er plassert i oppgangen: 32 amp hovedsikring og 5 spredekurser. Manuell markise på verandaen

Borettslaget planlegger større vedlikeholdsarbeid og har fått utarbeidet en vedlikeholdsplan.

Av større vedlikehold senere år hitsettes:

2018
Pusset opp blokkoppganger inkl. maling av vegger og nytt gulvbelegg
Nye utgangsdører i blokkene

2017
Fullført utskiftning av råttent panel på rekkehusene
Fullført vask og impregnering av tak
Trefelling gjennomført

2016
Radon-måling og montering av utsug
Vask og impregnering av tak (del 1)
Utskifting av råtten panel på rekkehusene
Nytt lekestativ/huske

2015
Nye postkasser til rekkehusene
Asfaltering i Nordåsveien

2014
Nye inngangspartier i blokkene.
Seriekoblede brannvarslere installert i blokker og rekkehus.

2013
Nye inngangspartier i blokkene. (Ferdigstilt 2014)
Utbedring av fugeskader på teglfasadene i blokkene.
Arbeid med seriekoblede brannvarslere i blokkene er påbegynt.

2012
Fullført arbeidet med hensyn til rensing av alle kanalene fra kjøkken og bad til motor på taket.
Ista har skiftet ut alle målere på radiatorer og varmtvann med fjernavlest løsning.
Arbeidet med å bytte takstiger og montere sikringsanlegg på tak på rekkehusene er fullført.
Tak på blokkene er utbedret.
Arbeid med brannsikring i oppganger i blokkene er påbegynt.

2011
Bytte av termostater på samtlige radiatorer.
Utskiftninger av defekte vannmålere.
Kanalrens i avtrekkssystemet til alle boenhetene.
Rehabilitering og maling av garasjeanlegg.

Innhold

Leiligheten ligger høyt, luftig og usjenert i fjerde etasje og inneholder entré, stue, kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og vaskerom/grovkjøkken. Fra stuen er det utgang til veranda på 8 kvm. Leiligheten disponerer en loftsbod med måleverdig areale på 5 kvm, men med større gulvflate (skråtak).

Leiligheten disponerer en utebod på ca. 2,7 kvm.

Garasje med fjernåpning av port følger også boligen ved salg.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Standard

Velkommen til denne velholdte og innbydende leiligheten i populære og veldrevne Søndre Åsgården borettslag! Leiligheten utmerker seg med lyse, delikate og gjennomtenkte fargevalg, god størrelse på rommene, usjenert og luftig beliggenhet samt en praktisk planløsning hvor oppholdssoner og soverom er adskilt og kjøkken har enkel adkomst til stuen og verandaen. Selger har overflatebehandlet det meste av leiligheten i 2018/2019. Leiligheten har parkett på alle gulv, med unntak av bad og wc hvor det er flisgulv. Det er lagt nytt tregulv med impregnert trevirke på verandaen. Sikringsskapet fikk ny innmat i 2018, og det ble da også montert en ekstra kurs for oppvaskmaskinen og komfyrvakt. Det foreligger samsvarserklæring og sluttkontroll for arbeidene.

Inngangspartiet i leiligheten er lyst, åpent og innbydende, i tilllegg til at det fungerer fint som et skille mellom soner for opphold og soverommene. Soverommene vender mot øst, slik at du kan våkne til behagelig morgensol, samtidig som soverommene også ligger svalt til på varme sommerdager.
Soverommene har praktiske garderobeløsninger som følger boligen ved salg.

Stuen har flotte lysforhold fra store, vestvendte vindusflater. Downlights i taket gir også mulighet for både godt lys og stemningsfull atmosfære ut fra hvlike ønsker man har gjennom døgnet. Fra stuen er det også utgang til en usjenert , vestvendt veranda på 8 kvm. Fra verandaen er det flott utsikt mot grøntområder og inn mot Oslo sentrum. På verandaen er det montert utelys og stikkontakt.

Kjøkkenet har god størrelse og flotte utsiktsforhold gjennom gode vindusflater. I og med at boligen ligger så høyt i terrenget, så er det ikke innsyn i leiligheten eller på verandaen. Kjøkkenet har god arbeidsplass og godt med både skap- og benkeplass. Liggende, sorte fliser mellom benken og overskapene gir også kjøkkenet også et delikat preg, samtidig som det forenkler renhold. Kjøkkenet har integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin - oppvaskmaskinen er ny i 2016 og komfyrvakt montert i 2018. Kjøkkenet har spiseplass, og det er også enkel adkomst til stuen og verandaen slik at det er enkelt å hente og servere mat og drikke til seg selv og til gjester.

Mellom gangen og stuen er det et grovkjøkken/ vaskerom hvor det er plass til vaskemaskin (ny i 2015) og lagring. Her er det også adkomst til bad med badekar og til toalettrommet. Selger har nylig fått skiftet ut baderomsmøbel, servant og kran på badet, samt installert ny dusjvegg. Takstmann har målt fall på gulvet, og det er normalt fall på badgulvet. I toalettrommet er det også installert ny vannlås, rør og servantkran. Det er også montert nye automatsikringer i sikringsskapet i 2018.

Leiligheten disponerer en egen loftsbod med ca. 5. kvm måleverdig areal, men større gulvflate (skråtak). Det følger også en egen utebod på ca. 2,7 kvm. Egen garasje med fjernstyrt port følger også boligen ved salg.

Kjøleskap, BOSCH oppvaskmaskin fra 2016 og BOSCH vaskemaskin fra 2015 følger leiligheten ved salg. Sofa og senger kan evt. også følge etter nærmere avtale.

Utstyr

- Parkett
- Bad med badekar
- Separat toalettrom
- Nytt baderomsmøbel 2018
- Ny servantkran på badet (Damixa) 2018
- Ny dusjvegg på badet
- Skiftet kran og rør i toalettrommet
- Komfyrvakt montert i 2018
- Oppvaskmaskin fra 2016
- Vaskemaskin fra 2015
- Ny innmat i sikringsskapet i 2018
- Ekstra strømkurs montert i 2018
- Vestvendt, usjenert veranda
- Utelys og stikk på verandaen
- Flott utsikt!
- Loftsbod
- Utebod
- Garasje med fjernstyrt port

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er individuell måling med avregning årlig per 1. juli.

Tomten

Borettslaget har eiet tomt som er pent opparbeidet med grøntarealer og asfalterte stikkveier.

Parkering

Garasje med fjernåpner følger boligen ved salg. Det er egne mopedplasser i borettslaget. Borettslaget disponerer 6 ladestasjoner for elbil. Ved behov for lading av elbil i egen garasje kan styret kontaktes for veiledning. Ekstra parkeringsplasser for gjester og øvrige beboere bak blokkene.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forretningsfører

OBOS

Borettslaget

Søndre Åsgården borettslag består av 250 andelsleiligheter og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948 807 661. Borettslaget omfatter følgende adresser: Bjørn Bondes Vei 3-157 og Nordåsvn 74-156. Borettslagets eiendom har gårdsnummer 191 og bruksnummer 112 og 116. Første innflytting skjedde i 1986. Tomten, kjøpt i 1986 er på til sammen 54 709 m2.

Borettslaget er veldrevet med god økonomi og en langsiktig plan for vedlikehold. Borettslaget har også en fulltids vaktmester.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

21.05.2019

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret før innflyting kan finne sted.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Erklæring om dyrehold skal forefinnes. Brudd på erklæring er å betrakte som mislighold overfor borettslaget jfr. vedtektenes § 7.1.

Forsikring

Borettslaget har felles byggforsikring. Den enkelte andelseier er selv ansvarlig for innboforsikring.

Felleskostnader

5 608,-
fyring (á konto), varmtvann, kabel-tv, ytre vedlikehold, felles byggforsikring, kommunale avgifter, trappevask mm.

Lånevilkår

Søndre Åsgården borettslag har ett felles lån med følgende vilkår:

EIKA-152057619: Annuitetslån med restsaldo kr. 1.823.041,-. Lånet har flytende rente på 2,65% og en restløpetid på 13 år og 4 mnd. Lånet har 12 årlige terminer, og det betals både renter og avdrag på lånet.

Driften i 2019 forutsetter verken nye låneopptak eller økning av felleskostnadene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Den enkelte andelseier blir ikke ansvarlig for andres eventuelle mislighold.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bygningen.

Utleie

Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom:
- andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år,
- andelseieren er en juridisk person,
- andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner,
- et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen,
- det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapsloven.

Diverse

Borettslaget har egne internettsider: http://sondreasgarden.herborvi.no/

På borettslagets offisielle Facebook-side legger styret ut informasjon om arrangementer og diverse innlegg som kan være av interesse. Etter hvert vil informasjon om økonomi, vedlikeholdsplaner og lignende bli publisert på innloggede sider for eiere av andeler i borettslaget.

Borettslaget har egen fulltidsansatt ansatt vaktmester.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 200 000,- (Prisantydning)
7 771,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 207 771,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 222 918,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 10. mai 2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, energiattest, regnskap og budsjett, husordensregler og vedtekter, nabolagsprofil, reguleringskart og budskjema med forbrukerinformasjon. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Geir Hansen Zetterstrøm

Ref.: 704190049