Hopp til innholdet
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow
left-arrow-01
right-arrow

Prost Hallings vei 37B, 0666 Oslo

Lys og arealeffektiv 2-roms leilighet med balkong. Gjennomgående. Ingen forkjøpsrett. Garasje. Fint førstegangskjøp!

Prisantydning

2 400 000,-

BRA/P-rom

40 kvm / 40 kvm

Boligtype

Leilighet

Det er ingen planlagte visninger på denne boligen. Vennligst kontakt megler.

Totalpris inkludert omkostninger
2 422 975 kr
Prisantydning
2 400 000 kr
+ Andel fellesgjeld
4 000 kr
+ Omkostninger
18 975 kr
= Totalpris
2 422 975 kr
Felleskostnader
3 063 kr/mnd
Antall rom
2
Antall soverom
1
Primærrom
40 kvm
Bruksareal
40 kvm
Etasje
2
Eierform
Aksjeleilighet
Boligtype
Leilighet
Kommune
Oslo
Byggeår
1963
Energimerking
Energimerking ikke levert

Mer om boligen

Dette er en lys og attraktiv 2-roms aksjeleilighet som er beliggende i 2. etasje i et stille og meget skjermet boligområde på Teisen/ Fjellhus. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og består av entré/stue/kjøkken, bad og soverom. Godt med lysinnslipp da leiligheten er gjennomgående.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til sentralt på Teisen/Fjellhus og innenfor bomringen. Et fint område med kort vei til sentrum, nærbutikk, kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud.

Fritidsmuligheter: Like ved leiligheten ligger Bryn kunstgress med ballbinge. Det er flere treningssentre i nærheten, blant annet Toppform treningssenter, MUDO Instituttet Tveita og SATS Hellerud og Kampen. Kort vei til Østmarka som byr på flotte turmuligheter sommer som vinter med lys- og skiløyper. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann, badeplass og kajakkmuligheter ved Nøklevann. Buss nr. 76 tar deg fra Teisen til Trasop og Ulsrud. Området rundt Ulsrudvannet er et populært turområde med Østmarkseteren restaurant i nærheten.

Shopping: Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Fra boligen er det kun få minutters gange til nærbutikkene Rema 1000, Joker og Europris. Joker har åpent 7 dager i uken. Nærmeste senter ligger på Tveita. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Bryn Senter ligger heller ikke langt unna med 42 butikker og 12 helseaktører i Helsebygget. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan man dra til bl.a. Fyrstikktorget på Helsfyr, Fretex Alnabru, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste T-banestasjon Hellerud og Brynseng. Hellerud med linje 2 og 3, men fra Brynseng går linje 1, 2, 3 og 4. Ved det nærmeste busstoppet "Fretex" i Ole Deviks vei går buss nr.66 mot blandt annet Alna Senter og IKEA. Fra stoppet "Prost Hallings vei" går 76-bussen - fem minutters gåtur fra leilighet til det busstoppet. 100-,110-og 300-bussen er også noen minutter gange unna, og går direkte til henholdsvis sentrum/Kjeller/Lillestrøm og Ahus.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Boligblokk, oppført med bærende konstruksjon i mur- og betong fundamentert til faste eller komprimerte masser. Fasader med pussede overflater og liggende kledning. Etasjeskillere av armert betong. Saltak yttertak, tekket med takpapp. Boligens vinduer/terrassedør har isolerglass fra år 2008 og 2013. Laminert entré/inngangsdør med brann og lydklassifisering. b30/35db med ekstra lås og kikkhull.

Innhold

2-roms aksjeleilighet beliggende i lavblokkens 2.etasje.

Leiligheten disponerer 2 kjellerboder, samt bruk av fellesrom i kjeller og fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 40 kvm

Standard

Entré:
Velkommen inn! Entré med dørcalling med kamera. Her er det praktisk skyvedørsgarderobe, samt skohylle og oppheng til yttertøy.

Bad/wc:
Bad/wc som består av dusjhjørne med dør av herdet glass og termostatstyrt blandebatteri med dusjgarnityr. Baderomsinnredning med heldekkende servant, servantbatteri og folierte skapfronter. Speil og lysarmatur. Veggmontert klosett av hvit porselen. Downlights i baderomshimlingen. Ingen avtrekk fra avtrekk fra bad/wc. Bad må rehabiliteres ved et eierskifte, se punkt "tidligere reklamasjonssak".

Kjøkken:
Pent kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra 2017 og fra IKEA: Her er det benke- og veggskap med glatte skapfronter. Det er montert lys under overskap og keramiske fliser over benkeplaten. Veggfliser er lagt av K Bue AS. Oppvaskkum nedfelt i kompositt benkeplate med ettgreps blandebatteri. Ventilator med avtrekk til luftekanal. Integrert induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom: Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og stor skyvedørsgarderobe.

Stue: Lys og romslig stue med plass til både sofa og spiseplass. Store vindusflater som gir god med lysinnslipp. Fra stuen er det også utgang videre ut på balkongen.

Balkong:
Koselig sydøstvendt balkong på ca 6,5 kvm. Her er det god plass til utemøbler og fint utsyn! På balkongen er det utebelysning og elektrisk stikkontakt.

Overflater:
Gulv: Boligens innvendige gulvflater består av laminat og keramiske fliser. Eier har lagt nytt gulv og montert nye lister i soverommet i 2018.
Vegger: Boligens innvendige vegger består av malte flater, naturstein og keramiske fliser. Eier har malt veggene i soverommet i 2018. Malt vegg og stople på kjøkken i 2017.
Himlinger: Boligens innvendige himlinger består av malte flater. Eier har malt himlingen i soverommet i 2018.

Tidligere reklamasjonssak:
Det ble oppdaget skjulte feil og mangler utført at tidligere eier kort tid etter at nåværende eier overtok denne leiligheten.
Det ble derfor foretatt en nærmere undersøkelse og utarbeidet en rapport datert 5.mars 2015 og 15.august 2017. I rapportene er det nevnt utbedringer i forbindelse med utsiftning av det elektriske i leiligheten.
Følgende punkter, 1-6, ble anbefalt utbedret i rapporten fra 5.mars 2015. Alle punktene med unntak av punkt 3 vedrøende downlights på badet er utbedret av nåværende eier i regi av fagfolk:
1. Riving alt av elektriske installasjoner og utstyr på kjøkken, remontere utstyr iht. dagens plassering og legge forskriftsmessige kabler.
2. Åpne taknedforirig for omgjøring av ledninger/ skjøt i nedforing.
3. Omtrekking ledninger til downnlights til varmebestandige Iedning er i kjøkken, stue, bad og gang.
4. Tilkoble strøm til utelys veranda, inkl. etablering av jord
5. Etablere bryter til taklampe kjøkken.
6. Utbedre koblinger i vegg ved bad, inkl etablering av 2-polede brytere for lys og varmekabel.

I rapporten fra 15.august 2017 ble det oppdaget ytterligere feil og mangler og følgende punkter ble anbefalt utbedret: Alle punktene er utbedret av nåværende eier i regi av fagfolk:
1. Riving alt av elektriske installasjoner over himling, etablering av veggbokser i takkonstruksjon for nye koblingspunkter, legge nye tilførsleri rør i himling, eventuelt åpen kabling på vegg ved tak.
2. Merarbeid med åpning av vegger, sparkling og maling av nye åpninger i tak/vegger.
3. Etablering av veggboks for varmekabel på bad.
4. Åpning av vegg med fliser på stuesiden for mulig tilgang til varmekabelskjøt i vegg, inkl. remontering eksist. fliser.
5. Rundsum for eventuell omlegging av installasjoner på soverom.

Det gjenværende punktet må ny eier selv bekoste.

Bad/wc: Det foreligger en rapport fra Bygg & Våtromstakst av dato 27.09.2017 hvor det er påvist feil og mangler ved våtrommet. På bakgrunn av rapporten vedrørende bad/wc anbefales full rehabilitering i forbindelse med et eierskifte. Ny eier kan selv velge hvilke firma som vil utføre arbeidet. Interessenter oppfordres til å lese dette dokumentet samt el. rapport utarbeidet av Oslo Elektriske AS den 15.08.2017. Konferer megler og se dokumentene som er vedlagt i salgsoppgaven.

Utstyr

Dør-calling med åpner, røykvarsler og kabel-TV tjenester i leiligheten.
Brannslokningsapparat og røykvarsler i leiligheten.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet ved radiatorer med varme fra sentralfyr. Gulvvarmen i baderommet er defekt.

Sikringsskapet er plassert i fellesarealer i gangen. Automatsikringer.

Tomten

14.293 kvm eiet tomt felles for boligselskapet. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, beplantning og asfalterte internveier.

Parkering

Garasje medfølger. Det påløper et gebyr på kr 715,- i administrasjonskostnader til forretningsfører ved overtagelse av garasje. Garasjen er tilknyttet et eget garasjelag. Garasjene skal ikke brukes som permanent lagerplass for næringsvirksomhet. Ellers foregår parkering i Prost Hallings vei og er underlagt kommunens bestemmelser. Det planlegges innføring av beboerparkering i området, se www.oslo.kommune.no/beboerparkering for mer informasjon.

Forretningsfører

OBOS, tlf.: 22 86 55 00

Borettslaget

Boligselskapet som består av 75 leiligheter har pent opparbeide fellesområder med gressplen, beplantning og asfalterte adkomstarealer.

Selskapet har egen hjemmeside www.fjellhushaugen.no.

Det er i 2017 utført asfaltering av stikkveier, 2014-Montert nytt dør-callinganlegg og nye ytterdører med sidefelt til alle oppganger, 2008-Utvendig malerarbeider og 1997-Fasaderehabilitering med utskiftning av panel og isolering av gavlvegger. For øvrige rehabiliteringer i boligselskapet, se årsberetning/kontakt stryet. Det anbefales alltid og sette seg inn i vedtekter, regnskap og husordensregler i boligselskapet.

Styregodkjennelse

Selskapet har 20 dagers frist for stryegodkjenning.

Dyrehold

Tillatt mot søknad. For ytterligere informasjon se boligselskapets husordensregler.

Forsikring

Tryg Forsikring - polisenummer 6590312.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2016:

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.036,- pr. md.
Herav:
Andel fyring 629,-
Akonto strøm 233,-
HUSLEIE 1.717,-
GET grpk 324,-
Garasje 133,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 4.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2019

Lånevilkår

Boligselskapet har et annuitetslån i Husbanken med følgende betingelser pr: Total restsaldo kr 307.080,-, hvor denne andelen utgjør kr 3.901,- restløpetid 1 år og 4 mnd, flytende rente 1,5%.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 400 000,- (Prisantydning)
4 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 404 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
3 450,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
8 625,- (Transportgebyr)
715,- (administrasjonskostnad til forretningsfører ved overtagelse av garasje)
--------------------------------------------------------
19 690,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 423 690,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Leiligheten er under 50 kvm, derfor ikke krav til energiattest.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Ref.: 705190008